Jump to content

windows αργη εκκινηση

adok13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια το πισι μου αργει πολυ να ανοιξει μεταξη του boot kai της οθονης welcome.απενεργοποιησα services pouδεν ξερω εκανα defragment sto startup εχω βγαλει ολλα τα προγραμματα,τι αλλο να κανω ρε ****το;:mad:
adok13

για windows xp.προβλημα software ειναι γιατι οταν τα ειχα βαλει δεν υπηρχε τετοιο προβλημα.αλλα δεν ξερω τι φταιει.τωρα κατεβασα το registry fix να καθαρισω την registry αλλα το φοβαμαι γιατι αμα παρει σβαρνα και σβηνει sth registry οτι αυτο θεωρει λαθος θα μου τα κανει ολα μπου***λο.
adok13

Τα services δεν νομίζω να έχουν κάποια σχέση...

Μήπως έχεις κάνει κάποιες ρυθμίσεις στο bios που καθυστερούν την εκκίνηση?Για κάνε ένα reset to default values να δούμε...

Επίσης αν κάνεις ένα backup τη registry και δοκιμάσεις το εργαλείο θα είσαι οκ.Αν κάτι πάει στραβά μπορείς μετά να κάνεις restore...

Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._

παιδια επειδη τα δοκιμασα ολα και δεν ειδα προκοπη τελικα κατεφυγα στη γνωστη παραδοσιακη μεθοδο.FORMAT και τωρα ολα οκ.:rolleyes:
adok13

παιδια επειδη τα δοκιμασα ολα και δεν ειδα προκοπη τελικα κατεφυγα στη γνωστη παραδοσιακη μεθοδο.FORMAT και τωρα ολα οκ.:rolleyes:[/quote

eides eggiisi to deftero bima......:rocket:

[sIGPIC][/sIGPIC]

landscape θα διαφωνήσω...Μπορεί να είναι σίγουρη λύση αλλά αν ήταν για κάθε πρόβλημα να κάνουμε format τότε με ένα cd windows στο χέρι θα είμαστε...Απλώς είναι η "εύκολη" και "γρήγορη λύση"...

Αφού δούλεψε πάντως αντε καλή αρχή!

Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._

Σωστά, το format είναι η εύκολη λύση για όλα.

Εγώ φιλε μου adok13 θα σου έλεγα να πας Έναρξη->Εκτέλεση και να γράψεις msconfig.

Θα σου εμφανιστεί ένα παράθυρο και θα πάς στην καρτέλα εκκίνησης στοιχείων. Δλδ, οι Διεργασίες (κι οχι τα προγράμματα) που εκκινούν μαζί με την εκκίνηση του υπολογιστή σου. Σβήσε αυτά που δε χρειάζεσαι και θα δείς οτι ο υπολογιστής σου θα ξεκινά πιο γρήγορα.

Σωστά, το format είναι η εύκολη λύση για όλα.

Εγώ φιλε μου adok13 θα σου έλεγα να πας Έναρξη->Εκτέλεση και να γράψεις msconfig.

Θα σου εμφανιστεί ένα παράθυρο και θα πάς στην καρτέλα εκκίνησης στοιχείων. Δλδ, οι Διεργασίες (κι οχι τα προγράμματα) που εκκινούν μαζί με την εκκίνηση του υπολογιστή σου. Σβήσε αυτά που δε χρειάζεσαι και θα δείς οτι ο υπολογιστής σου θα ξεκινά πιο γρήγορα.

prepi na ksereis omws gia na valis xeraki ekei den einai paixnidaki eki mporei kai na min sou ksanaksekinisi to pc

egw den eipa oti einai efkoli lisi egw ipa oti einai sigouri....:p

[sIGPIC][/sIGPIC]