PERIKLIS_15 Δημοσιεύτηκε October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 30, 2007 Καλησπέρα. Εδώ και αρκετό καιρό έχει παρουσιαστεί το Τ250i της SE και μάλιστα υπάρχει και σχετικό preview από τους συντελεστές του MyPhone. Σκέφτομαι να το αγοράσω και θα ήθελα κάποια σχόλια από χρήστες που το έχουν δοκιμάσει ή το έχουν αγοράσει (π.χ. διάρκεια μπαταρίας, αν υπάρχουν "κολλήματα" κ.α.). Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Logika to 8eleis san deutero na upo8esw??? To K220i pantws einai korifaio!!!To exw kai apo autonomia kai stivaro einai korifaio!!!Kai ta lefta tou einai poli liga se sxesi me auta pou dinei!!! Des to edw Sony Ericsson K220i Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. October 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Δεν ξέρω ακόμη αν θα είναι δεύτερο δικό μου ή πρώτο της μητέρας μου:). Είδα το Κ220. Πολύ ομορφο κινητό. Νομίζω εξίσου όμορφο με το Τ250. Απ' ότι είδα όμως δεν έχει ημερολόγιο. Αληθεύει? Ένα ακόμη αβαντάζ είναι ότι έχει ΤΦΤ οθόνη και μεταλικό σκελετό. Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Δεν ξέρω ακόμη αν θα είναι δεύτερο δικό μου ή πρώτο της μητέρας μου:). Είδα το Κ220. Πολύ ομορφο κινητό. Νομίζω εξίσου όμορφο με το Τ250. Απ' ότι είδα όμως δεν έχει ημερολόγιο. Αληθεύει? Ένα ακόμη αβαντάζ είναι ότι έχει ΤΦΤ οθόνη και μεταλικό σκελετό. To k220i εχει ημερολογιο.επισης εχει stn οθονη που σημαινει καλυτερη εξοικονομηση της μπαταριας.εγω θα σου προτεινα αυτο να παρεις...επειδη ειναι πιο φθηνο και δεν διαφερει σε τιποτα αλλο απο το Τ250ι (εκτος της οθονης) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. November 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Αγόρασα τελικά το Τ250i. Δηλώνω πολύ ευχαριστημένος με το κινητό. Καλή μπαταρία και κυρίως πολύ καλή αίσθηση στο χέρι. Αν το δεις από μακριά έχεις την αίσθηση ότι είναι ένα κινητό πολύ πιο ακριβό από την πραγματική του τιμή. Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Αγόρασα τελικά το Τ250i. Δηλώνω πολύ ευχαριστημένος με το κινητό. Καλή μπαταρία και κυρίως πολύ καλή αίσθηση στο χέρι. Αν το δεις από μακριά έχεις την αίσθηση ότι είναι ένα κινητό πολύ πιο ακριβό από την πραγματική του τιμή. Me geia sou kaloriziko:):p:happy::shifty::O:D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Αγόρασα τελικά το Τ250i. Δηλώνω πολύ ευχαριστημένος με το κινητό. Καλή μπαταρία και κυρίως πολύ καλή αίσθηση στο χέρι. Αν το δεις από μακριά έχεις την αίσθηση ότι είναι ένα κινητό πολύ πιο ακριβό από την πραγματική του τιμή. Μεγιά σου!! καλή επιλόγη έκανες ;) :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexadra8 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Pira ena kainourio kinito olo xara...alla den emfanizei ti fotografia opoiou me kalei....den exei ayti ti dynatotita k as exei camera :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. January 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Μετά από αρκετό καιρό χρήσης του κινητού Τ250i σας αναφέρω κάποια σοβαρότατα προβλήματα που έχει: 1. Οταν απαντήσεις σε κλήση υπάρχει πολλές φορές καθυστέρηση στο να ακούσεις τον άλλον. Π.χ. Λες "ναι ποιος είναι?" και ο αλλος ακούει "...ειναι?". 2. Αρκετές φορές παίρνω κάποιον τηλέφωνο, δείχνει πως χτυπάει αλλά ο άλλος δεν δέχεται την κλήση!!!Σαν να μην τον καλώ δηλαδή! Δυστυχώς τα παραπάνω προβλήματα τα θεωρώ αρκετά σοβαρά και ίσως θα πρέπει να τα υπολογίσει ένας μελλοντικός αγοραστής. Εσείς που έχετε το ίδιο κινητό έχετε παρατηρήσει ανάλογα προβλήματα? Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Μετά από αρκετό καιρό χρήσης του κινητού Τ250i σας αναφέρω κάποια σοβαρότατα προβλήματα που έχει: ...... Εσείς που έχετε το ίδιο κινητό έχετε παρατηρήσει ανάλογα προβλήματα? Και πως ξέρεις ότι φταίει το κινητό, εμένα όσα περιγράφεις μου μοιάζουν προβλήματα του παρόχου (του δικτύου τηλεφωνίας δλδ). Ειδικά το 2 είναι καραμπινάτο του δικτύου νομιζω. Στον άλλο που εσύ καλείς ΔΕΝ χτυπάει το τηλέφωνο του, όχι το δικό σου, τι μπορέι να φταιει η συσκευή σου?:confused: Για το 1 δεν ειμαι σιγουρος, αλλά παίζει να φταίει πάλι το δίκτυο (ένας από τους δύο παρόχους) ή και το άλλο κινητό. Δηλαδή έχεις αλλάξει κινητό και δεν έχεις αυτά τα προβλήματα? Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. February 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Ναι, έχω δοκιμάσει τα ίδια πράγματα με άλλο κινητό και δεν έχω παρόμοια προβλήματα. Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Ναι, έχω δοκιμάσει τα ίδια πράγματα με άλλο κινητό και δεν έχω παρόμοια προβλήματα. Τοτε η λύση ελπίζω να ειναι η προφανής.. αναβάθμιση firmware δωρεάν στο service. ή και μέσω internet βρές ενα καλώδιο από κανα k750 :) Μάλλον είσαι από τους πρώτους που το πείρες με αντάλλαγμα παιδικές ασθένειες.:( Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. February 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Τοτε η λύση ελπίζω να ειναι η προφανής.. αναβάθμιση firmware δωρεάν στο service. ή και μέσω internet βρές ενα καλώδιο από κανα k750 :) Μάλλον είσαι από τους πρώτους που το πείρες με αντάλλαγμα παιδικές ασθένειες.:( Μέσω ποιου site μπορώ να κάνω αναβάθμιση? Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Μέσω ποιου site μπορώ να κάνω αναβάθμιση?kalhtera na to pas sthn idia thn eteria(servise)na sou to kanoun auth!etsi kai alliws dwrean einai!ase pou an den kaneis kati kala monos sou meta tha exeis provlhma kai tha zaseis kai thn egguhsh...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyMontana Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 paidia kalispera.. prosfata mou xarisan to t250i kai den mporw me tipota na to sundesw sto PC kai na perasw mesa tis epafes mou.. exw kai USB cable kai IrDA... kamia idea??? euxaristw prokatabolika!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Μέσω ποιου site μπορώ να κάνω αναβάθμιση?http://www.sonyericsson.com paidia kalispera.. prosfata mou xarisan to t250i kai den mporw me tipota na to sundesw sto PC kai na perasw mesa tis epafes mou.. exw kai USB cable kai IrDA... kamia idea??? euxaristw prokatabolika!! αν έχεις vista πολύ δύσκολά τα πράγματα για εσένα...:ninja: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Aυτό ή NOKIA 2630; Ιδια τιμή ,ίδια χαρακτηριστικά διαφορά εταιρείας. 2 erricson μου παρουσίασαν προβλήματα με το γνωστό restart και το τελευταίο μου άσπρισε η οθόνη. Τα νοκια πιστέυω και κάτω να τα πετάς είναι γερά σκαριά. Συμφωνείται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Aυτό ή NOKIA 2630; Ιδια τιμή ,ίδια χαρακτηριστικά διαφορά εταιρείας. 2 erricson μου παρουσίασαν προβλήματα με το γνωστό restart και το τελευταίο μου άσπρισε η οθόνη. Τα νοκια πιστέυω και κάτω να τα πετάς είναι γερά σκαριά. Συμφωνείται; Με τίποτα φίλε μου!Σε γενικές γραμμές,δεν συγκρίνεται η ποιότητα των SE με αυτήν των NOKIA....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyMontana Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 http://www.sonyericsson.com αν έχεις vista πολύ δύσκολά τα πράγματα για εσένα...:ninja: δεν έχω svista αλλά πως κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα;;; (και μιας και το ξεκαθαρίσαμε αυτό υπάρχει σωτηρία γιατρέ;;)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Ρε παιδιά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα.Πήγα να το συνδέσω με ένα καλώδιο USB απο Sony W810i και δεν μου βγάζει κάτι ούτε στο κινητό ούτε στο pc!!!!. Έχω WINDOWS XP SP3!!!!:):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Ρε παιδιά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα.Πήγα να το συνδέσω με ένα καλώδιο USB απο Sony W810i και δεν μου βγάζει κάτι ούτε στο κινητό ούτε στο pc!!!!. Έχω WINDOWS XP SP3!!!!:):):):):) Driver εχεις περασει μεσα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Μόνο καλώδιο μου έχει δώσει ένας φίλος μου.Πάντως πρίν απο τα Χριστούγεννα που είχα ακόμη το Sony Ericsson K310i τοποθετούσα το καλώδιο κανονικά χωρίς Driver που λές και δούλευε μια χαρά αλλά στο Τ250i δεν δουλεύε!!!! Εσείς που έχετε το ίδιο κινητό έχετε παρατηρήσει ανάλογα προβλήματα? Εγω που το έχω δεν μου έχει παρατηρήσει κανένα πρόβλημα και με κάρτα COSMOTE γιατί το δικό μου Τ250i είναι απο την VODAFONE.Πάντως μου δουλεύει με όλες τις κάρτες κανονικότατα.Αλήθεια μετά απο πόσες μέρες το ανακάλυψες αυτό????? Παιδιά,το Sony Ericsson T250i δέχεται θέματα;;;Γιατί και κάτι θέματα για το T250i που βρήκα στο Google δεν δουλεύουν!!!!!:(:(!!!!! Please!S.O.S!!!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Παιδιά,το Sony Ericsson T250i δέχεται θέματα;;;Γιατί και κάτι θέματα για το T250i που βρήκα στο Google δεν δουλεύουν!!!!!:(:(!!!!! Please!S.O.S!!!:cry: Δεχετε κανονικοτατα. θεματα θα βρεις στο http://www.lasyk.net :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Δεχετε κανονικοτατα. θεματα θα βρεις στο www.lasyk.net :) Μα και εγώ απο το www.myt250i.lasyk.net βρήκα θέματα τα οποία δεν ''παίζουν'' στο κινητό μου!!!:(:( Please Help!!!:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Μα και εγώ απο το www.myt250i.lasyk.net βρήκα θέματα τα οποία δεν ''παίζουν'' στο κινητό μου!!!:(:( Please Help!!!:cry::cry: κατι δεν κανεις σωστα :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts