Jump to content

Προβλημα στο pc μου

enick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες εχω ενα προβλημα στο pc μου. δεν ξερω πως αλλα μου εχει σβηστει η επειλογη λογαριασμοι χρηστων η οποια υπαρχει στον πινακα ελεγχου και στην εναρξη. οποιος ξερει ας βοηθηση. Ευχαριστο!

Κάνε ένα δεξί κλικ στο my computer>Manager

Μετά πήγαινε εκεί που λέει system tools>Local users and groups>users...

Βλέπεις τους λογαριασμούς των χρηστών?

Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._

Φιλε μεσο του υπολογιστη μου μπορω να δω την επειλογη λογαριασμοι χρηστων αλλα μου εμφανιζει ενα μηνυμα οτι η απενεργοποιηση του λογαριασμου χρηστων εφθηνετε σε καποιο προγραμμα που εχει εγκατασταθη στον υπολογιστη και πρεπει να απεγκατασταθη για να ξανα ενεργοποιηθη ο λογαργιασμος χρηστων και το αρχειο που εφθηνετε και ισως με βοηθηση για να βρω το προγραμμα ειναι το gtgina.dll. Α! και ενα αλλο προβλημα που εχω και μελλον ειναι απο αυτο ειναι οταν παταω την επιλογη σβησιμο για να κλεισω τον υπολογιστη μου εμφανιζει ενα παραθυρακι σαν τα παλια windows και μου εχει επιλογες σβησιμο υπολογιστη, επενεκιννηση, αποσυνδεσει. πως γεινετε να το ξανακανω να εμφανειζετε κανονικα. ευχαριστο

Έχεις κανένα Linksys usb adapter στο pc?

"I renamed GTGina.DLL and was unable to login too. I rebooted into Safe mode and got the Windows login box. I was then able to login..."

Πηγή:

http://www.cybertechhelp.com/forums/showthread.php?t=109294

Γιά δοκίμασε το και πες μας αν έχεις αποτέλεσμα...

Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._