trellosgauros Δημοσιεύτηκε October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 22, 2007 Παιδια εκανα φορματ σημερα,εκανα εγκατασταση κανονικα τους drivers μου αλλα ενω στη διαχειρηση υλικου μου δειχνει οτι η συσκευη του ηχου μου λειτουργει κανονικα στο μενου του ηχου δεν τη βλεπει καν,κατεβασα τους τελευταιους drivers της realtek αλλα οταν τους κανω εγκατασταση,αφου απεγκαθιστω τους παλιους βεβαια,μου βγαζει αυτο το error Εγκατασταση του προγραμματος οδηγησης!Συσκευης ηχου Realtek!Αποτυχια! Αυτο μου το βγαζει ειτε κανω εγκατασταση τους καινουριους drivers ειτε τους παλιους! π.χ στο μενου πινακας ελεγχου----> ηχοι και συσκευες ---> στη καρτελα "ηχος" εκει που λεει προεπιλεγμενη συσκευη δεν μου δινει καν επιλογη να διαλεξω! δε τη βλεπει καν! τι να κανω? help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Για τι μηχάνημα μιλάμε?Μήπως laptop HP? Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slygeo87 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Δοκίμασε πάλι drivers, αλλιώς την έκαψες οπότε πάνε πάρε μια audigy με 30 ευρώ να κάνεις δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackAvataR Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Αν δεν τα έχεις καταφέρει ακόμα με το πρόβληματάκι σου, για δοκίμασε και αυτό.... 1. κατέβασε το driver cleener 2. κανε απεγκατάσταση στους drivers που έχεις στο pc σου για την καρτα ήχου 3. τρέξε στο safe mode τα windows και ανοιξε το driver cleener και "καθάρισε" το pc απο τυχόν υπολοίματα των drivers σου 4. κανε restart και κάνε εγκατάσταση στους drivers σου πιστεύω πως με αυτό το τρόπο θα γίνει δουλεια....... αντε καλη επιτυχία........ Παράθεση Thermaltake armor junior black...asus P5KPL-VM... forton active PFC 650W... intel core duo 2.33Ghz... N-vidia E-vga 7900Gs...2GB Ram... audigy soundblaster...western digital 16mb cache 320 giga... asus double layer black...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Ρε φίλε πες μας τι μηχάνημα έχεις!Τι audigy λες εσύ ρε slygeo87?Μπορεί να έχει laptop το παιδί!Ένα ένα! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts