Jump to content

CECT P168

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι ρυθμίσεις δεν έχουν κάποιο πρόβλημα.Ολα είναι μια χαρά.Το μήνυμα που μου βγάζει είναι memory full.Αν μπορεί κάποιος να μου στείλει τις δικές του σε pm θα του ήμουν ευγνώμων.
Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος.

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 272
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ερωτησις.υπαρχει κανεις που να μαστορευει αυτα τα κινεζικα?εχω ενα α88 πρωτο ξαδελφακι του Ρ168 και ενα ωραιο πρωι περνωντας το ΡΙΝ μετα αρχιζε να αναβοζβηνει στην αναμονη κ να μην δεχεται καμια εντολη.μεχρι να περασεις το ΡΙΝ ειναι τζαμι μετα........

• 2 weeks later...
Παιδιά εγώ εξακολουθώ να μην μπορώ να ανοίξω ελληνικές σελίδες.Μου τα βγάζει με κουτάκια τα γράμματα.Υπάρχει καμιά λύση για αυτό;Και κάτι άλλο.Ξέρει κανείς πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν modem για να μπώ στο net απο το pc;
Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Καλημερα,

ψαχνω να αγορασω το συγκεκριμενο τηλεφωνο διαβασα για τα προβληματα με τα ελληνικα αλλα ενταξει το να περασω τις επαφες στα κεφαλαια δεν ειναι τιποτα. Το θεμα ειναι μετα θα μπορω στη νεα επαφη να γραψω το ονομα στα ελληνικα; και στα sms θα μπορω να γραψω ελληνικα;

οποιος μπορει ας μου απαντησει...

Επισης αν πουλαει καποιος καποιο σε καλη κατασταση και τιμη με ενδιαφερει...

phra ena cect p168 k 8a h8ela na me pei kapoios pws mporw na balw skin sto kinhto k apo poia selida na ta katebasw...uparxei kapoio programma pou na sundeei to kinhto me ton upologisth gia perissoteres ru8miseis?gprs mporw na balw k pws?

phra ena cect p168 k 8a h8ela na me pei kapoios pws mporw na balw skin sto kinhto k apo poia selida na ta katebasw...uparxei kapoio programma pou na sundeei to kinhto me ton upologisth gia perissoteres ru8miseis?gprs mporw na balw k pws?

Γεια σου φιλε μου, για skins/themes δεν μπορεις να βαλεις οπως στο iphone ομως γινετε με τον εξης τροπο:

1. Αγορασε ενα Flash cable για CECT p168, ισως και το usb cable που εχεις να κανει την δουλεια

2. Προγραμμα suite για CECT: Phone Suite Και Phone Suite Driver Download

3. Skins/Themes: Κατεβασε καπια rom/firmware απο εδω: CECT i9 Forum (Πρεπει να κανεις δωρεαν εγγραφη να δεις το φορουμ) και επισης κατεβασε το Hex Workshop 5.1.4.4188 για να κανεις edit το αρχειο της rom που ειναι σε μορφη bin. Με το προγραμμα αυτο κανεις edit τα icons, χρωματα κτλ οπως εσυ θελεις, μετα βεβαια πρεπει να κανεις flash την συσκευη σου για να περασεις το νεο rom/firmware με το προγραμμα αυτο: MTK FlashTool_v3.3.1.

3. GPRS αν δεν κανω λαθος μπορεις να βαλεις χειροκινητα, αναλογως σε πιο δικτυο εισαι βρες τις καταληλες ρυθμησεις και εισαγε τες απλα στο κινητο σου.

ΑΓΓΕΛΙΑ: Πωλειται CECT i9 phone στο κουτι του με Ελληνικο μενου/πληκτρολογιο κτλ, με καινουργιο καλωδιο συνδεσης/φωρτησης, 2 καρτες micro SD των 1 και 2 GB, 2 μπαταριες, manual και απλη θηκη, σε πολυ καλη κατασταση και ειναι DUAL SIM λειτουργουν δυο δικτυα μαζι χωρις switch η επαννεκινηση του κινητου. Το κινητο αυτο δεχεται καρτα μνημης μεχρι και 8 GB.

Τιμη: 100 Ευρω Συζητησημη η και ανταλαγη με αλλη συσκευη.

Τηλ: 693 95 98 718 Δεκτες και ανταλαγγες, το δινω λογο του οτι απεκτησα ενα HTC.

Review εδω: Review

Γεια σου φιλε μου, για skins/themes δεν μπορεις να βαλεις οπως στο iphone ομως γινετε με τον εξης τροπο:

1. Αγορασε ενα Flash cable για CECT p168, ισως και το usb cable που εχεις να κανει την δουλεια

2. Προγραμμα suite για CECT: Phone Suite Και Phone Suite Driver Download

3. Skins/Themes: Κατεβασε καπια rom/firmware απο εδω: CECT i9 Forum (Πρεπει να κανεις δωρεαν εγγραφη να δεις το φορουμ) και επισης κατεβασε το Hex Workshop 5.1.4.4188 για να κανεις edit το αρχειο της rom που ειναι σε μορφη bin. Με το προγραμμα αυτο κανεις edit τα icons, χρωματα κτλ οπως εσυ θελεις, μετα βεβαια πρεπει να κανεις flash την συσκευη σου για να περασεις το νεο rom/firmware με το προγραμμα αυτο: MTK FlashTool_v3.3.1.

3. GPRS αν δεν κανω λαθος μπορεις να βαλεις χειροκινητα, αναλογως σε πιο δικτυο εισαι βρες τις καταληλες ρυθμησεις και εισαγε τες απλα στο κινητο σου.

kai gia na peraseis tin rom sto kinito sou prepei na exeis flash box.... kai istoria mou amartia mou....

kai gia na peraseis tin rom sto kinito sou prepei na exeis flash box.... kai istoria mou amartia mou....

Nai gia i9 einai gegonos gia 168 den kserw omws sigoura.

• 2 weeks later...

παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος που έχει το i9...στα sms, είναι το ίδιο δύσκολο να γράψεις όπως στα άλλα κινέζικα;

Ή είναι πιο μεγάλα τα πλήκτρα και μπορείς να γράψεις και χωρίς το πενάκι;

• 2 weeks later...
Οσον αφορα αυτα τα κινητα εχει ψαξει κανενας για το επιπεδο ακτινοβολιας τους; Γιατι στις γνωστες λιστες που εχω δει εγω δεν υπαρχουν...

Η κοπελα μου μου πηρε δωρο ενα i9... Απο χτες λοιπον που το χρησιμοποιω εχω διαπιστωσει το εξης αρνητικο:

στις εισερχομενες δε βγαζει το ονομα του καλουμενου απο τις επαφες γιατι το εχω αποθηκευσει χωρις το +30 μπροστα και δεν το αναγνωριζει... Ξερει κανενας καποιο γρηγορο τροπο να λυσω το προβλημα απο το να περασω σε ολες μου ις επαφες το +30;;;

κατα τα αλλα το κινητο με εχει ενθουσιασει για τα λεφτα του...

• 4 weeks later...

To exo agorasei auto to kinito kai exo 3 apories,opoios mporei as voithisei.

1)Mou eipan oti iparxei tropos na mporoun na erxontai ta minimata sta ellinika kanonika kai oxi me koutakia osa den iparxoun sto aggliko lexilogio.Xerei kaneis pos ginete;

2)Den mporo na vro pos douleuei to radio;

3)yparxei dinatotita na auxiso to ixo sta akoustika otan akouo mousiki giati einai poli xamila;

Καλημέρα.

Υπάρχει περίπτωση αυτό http://cgi.ebay.com/Unlocked-P168TV-3-5Touch-GPS-WIFI-Cell-Phone-8GB-TF_W0QQitemZ320357302190QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item320357302190&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A15%7C39%3A1%7C240%3A1318 να είναι πραγματικό? Πολύ φθηνό δεν είναι? Ο πωλητής έχει μόνο θετικές και υποστηρίζει ότο το κινητό έχει WIFI και GPS.

Καλημέρα.

Υπάρχει περίπτωση αυτό http://cgi.ebay.com/Unlocked-P168TV-3-5Touch-GPS-WIFI-Cell-Phone-8GB-TF_W0QQitemZ320357302190QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item320357302190&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A15%7C39%3A1%7C240%3A1318 να είναι πραγματικό? Πολύ φθηνό δεν είναι? Ο πωλητής έχει μόνο θετικές και υποστηρίζει ότο το κινητό έχει WIFI και GPS.

FAKE.........

FAKE.........

Αυτό λέω και γω, πολύ φτηνό για να είναι αληθινό!

Από την άλλη έχει μόνο θετικές και πουλάει το απλό στα 50-70 ευρώ, πολύ φτηνά δηλαδή και μάλιστα γι΄ αυτό έχει τις τελευταίες μέρες πολλές θετικές από αγοραστές που το έχουν ήδη παραλάβει.

Δυστυχώς με αυτά τα κινέζικα δεν μπορείς να βγάλεις άκρη...

Θα περιμένω να δω αξιολογήσεις από αυτούς που το αγόρασαν, αν και την πρώτη πώληση την έκανε πριν 2-3 μέρες, οπότε θα περάσει καμιά βδομάδα μέχρι να παραλάβουν και να δουν τι πήραν!

Αυτό λέω και γω, πολύ φτηνό για να είναι αληθινό!

Από την άλλη έχει μόνο θετικές και πουλάει το απλό στα 50-70 ευρώ, πολύ φτηνά δηλαδή και μάλιστα γι΄ αυτό έχει τις τελευταίες μέρες πολλές θετικές από αγοραστές που το έχουν ήδη παραλάβει.

Δυστυχώς με αυτά τα κινέζικα δεν μπορείς να βγάλεις άκρη...

Θα περιμένω να δω αξιολογήσεις από αυτούς που το αγόρασαν, αν και την πρώτη πώληση την έκανε πριν 2-3 μέρες, οπότε θα περάσει καμιά βδομάδα μέχρι να παραλάβουν και να δουν τι πήραν!

Τσαμπα τα πουλαει ο τυπος. Αν μαθεις τιποτα απο τις αξιολογησεις, ενημερωσε μας σε παρακαλω.

Τσαμπα τα πουλαει ο τυπος. Αν μαθεις τιποτα απο τις αξιολογησεις, ενημερωσε μας σε παρακαλω.

Ναι το παρακολουθώ και μόλις δω την πρώτη αξιολόγηση για κάποιο από αυτά θα σας πω. Αν και κατά 99% νομίζω πως είναι απάτη.

• 4 weeks later...
Εγω εχω τον κλωνο iphone(v800) και εχω παρατηρηση σε εφαρμογες και παιχνιδια που κανω download(java) οτι δεν τα παιζει ολα περιπου 4/10 μου παιζει με το δικο σας τι γινεται τα παιζει ολα τα java?