minovg Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Το θέμα σας ποιο είναι; Γιατί οι ταξιτζήδες διαλέγουν να δούνε μπούτι παρά έναν κουτσό που μόνο μπελάς είναι μέσα σε ένα ταξί; Ισότητα δεν υπάρχει. Όποιος νομίζει ότι υπάρχει ζει σε άλλο πλανήτη. Τα πάντα είναι το συμφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Το θεμα εχει εξελιχθει σε "πες μου την ιστορια σου να σου πω αν εισαι υπερ της ισοτητας" ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Ε ναι αλλαα αυτος ηταν ο σκοπος να ξεφτυλιστει ενα τοσο σοβαρο θεμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 απ'οτι διαπιστωνων καθε μερα στη δουλεια, δεν υπαρχει ισοτητηα και μαλιστα σε μικρες πολεις και χωρια στην επαρχια τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα μια ομαδα απο αντρες πολυ δυσκολα θα δεχτει μια γυναικα να "δινει διαταγες" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 ρε παιδια αλλο θεμα το "ισοτητα των δυο φυλων:παραμυθι ή παργματικοτητα" και αλλο το "ποιους επιλεγουν οι ταριφες για κουρσα και γιατι" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Ελπιζω να ξερεις να μαγειρευεις να βαζεις μπουγαδα κι να αλλαζεις το μωρο οταν κανεις παιδια ε?:p:lol: Ναι. Υποθέτω ότι κι εσύ λοιπόν θα υπηρετήσεις τη θητεία σου ως φαντάρος, θα πληρώνεις όταν βγαίνεις ραντεβού με κάποιον άντρα (κι όχι όλα αυτός) και θα βγείς σε σύνταξη μαζί με τους άντρες κι όχι νωρίτερα ... Επίσης στο club θα περιμένεις στην ουρα μαζί με τα μπακούρια και όταν σε σταματήσει ο μπάτσος με το αυτοκίνητο θα απαιτήσεις ισα μεταχείριση κι όχι ευνοϊκή. :lol:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Για την συνταξη κατι μου λεει οτι για εκει παει το πραγμα.Για τα dates το χουμε πει να μην επαναλαμβανομαστε :lol::pΠροτιμω μισα μισα..Ως προς το στρατιωτικο δεν νομιζω να τα παω καλα με τα οπλα :kill: :rocket: :shoot: :oops: :lol: Αα αν ειναι ωραιος ο μπατσος δεν στο υποσχομαι αυτο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Για την συνταξη κατι μου λεει οτι για εκει παει το πραγμα. Γιατί θα μας αναγκάσει η ΕΕ, όχι γιατί μας έπιασε εμάς ο καημός για ισότητα αντρών/γυναικών.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Εγω το θεωρω αδικο αν θες να ξερεις.Οι γυναικες εχουν τα παιδια να τα διαβασουν κτλ εχουν το σπιτι διπλη δουλεια γιατι να μην υπαρχει μια πιο γρηγορη συνταξη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. October 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Γιατί θα μας αναγκάσει η ΕΕ, όχι γιατί μας έπιασε εμάς ο καημός για ισότητα αντρών/γυναικών.;) Ναι ομως ειναι και αυτο ενα βημα προς την ισοτητα:wink:.. Παράθεση Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Ναι ομως ειναι και αυτο ενα βημα προς την ισοτητα:wink:.. Εκει θελεις το θεμα της ισοτητας ? Να αυξηθει καμια δεκαρια χρονια αν ειναι, ετσι, για να ειστε πιο πανω :p ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Ως προς το στρατιωτικο δεν νομιζω να τα παω καλα με τα οπλα :kill: :rocket: :shoot: :oops: :lol: Αα αν ειναι ωραιος ο μπατσος δεν στο υποσχομαι αυτο :p Θα είσαι γιωτού (κατά το γιωτάς). Θαλαμοφυλίκι αγγαρεία και άγιος ο Θεός. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Εγω το θεωρω αδικο αν θες να ξερεις.Οι γυναικες εχουν τα παιδια να τα διαβασουν κτλ εχουν το σπιτι διπλη δουλεια γιατι να μην υπαρχει μια πιο γρηγορη συνταξη.. Μα για αυτά ακριβώς τα πράγματα που αναφέρεις γίνεται όλη η συζήτηση. Γιατί το "διάβασμα" των παιδιών και οι δουλειές του σπιτιού δεν πρέπει να είναι αποκλειστικές δουλειές της γυναικας. Και στα νεαρά ζευγάρια θεωρώ ότι αυτό ισχύει στην πράξη. Από την άλλη, οι ανισότητες που υπάρχουν σε κάποια ζευγάρια γιατί στην τελική να επιβαρύνουν εμενα ως άρρην ασφαλισμένο του x ταμείου; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Ολα ωραια περι ισοτητας ρε παιδια,αλλα ας μου λυση καποιος μια απορια.Οταν λεμε ισοτητα τοτε ευκολα καταλαβαινει καποιος οτι εχουμε ισοτητα σε ολα και οχι οπου βολευει(εκτος και αν κανω λαθος).Και λεω εγω τωρα, σαν στρατιωτικος που ειμαι ,οτι αντρες και γυναικες στο στρατο πληρωνονται το ιδιο και καλα κανουν.Ομως εγω τι φταιω οταν μπενουν στο στρατο οι γυναικες με ιδικοτητα αντρικη,(π.χ τεθορακισμενα)και επειδη δεν μπορουν οπως λενε,να πιανουν τα γραφια και να επιφορτονομαστε εμεις τι δουλεια τους και να περνουμε και τα ιδια λεφτα!Ε...αυτο ειναι αξιοκρατικο?η μηπος ισοτητα?Αφου δεν μπορουνε ας παρουν αντρες για να βγαζουν τι δουλεια,και οχι γυναικες που της περνουν για αυτη τη δουλεια και να καταληγουν σε αλλη, με αποτελεσμα να τρεχουν παλι καπιοι αλλοι γιαυτες μονο και μονο για να λεμε οτι εχουμε ισοτητα και οι γυναικες μπηκαν και στο στρατο.Στους εξω αυτο περναει,οσοι ομως ειναι μεσα ξερουν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Εσενα ως προς τι σε επιβαρυνουν εσυ να βγεισ νωριτερα στν συνταξη αποκλειεται το πολυ πολυ να βγει η συζυγος σου πριν απο σενα..:p chris κι στα γραφεια δουλεια κανουν τι να κανουμε..Ασε που κι εσυ αυριο μεθαυριο αν δεν θαμπορεις θα θες να σε σεβονται οι συναδελφοι σου κι οχι να λενε οτι φορτονομαστε την δουλεια αλλου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Εσενα ως προς τι σε επιβαρυνουν εσυ να βγεισ νωριτερα στν συνταξη αποκλειεται το πολυ πολυ να βγει η συζυγος σου πριν απο σενα..:p Γιατί πληρώνω παραπάνω εισφορές (για περισσότερα χρονια) ώστε αυτές να παίρνουν σύνταξη για περισσότερα χρονια, άρα επιδοτώ τη σύνταξη τους. Επίσης τις επιδοτώ και ως φορολογούμενος. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 ναι οι συνταξεις των γυναικων γονατιζουν τα ταμεια οχι αλλα κι αλλα..Ασε που ειναι καλυτερο να παιρνουν πρωορη συνταξη για να παιρνουμε θεσεις οι νεωτεροι αν ειναι να περιμενω εγω να γινει η αλλη 70 χρονων για να παρω την θεση της..ετσι οπως παμε θα πηγαινουμε στο δημοσιο κι θα βλαπουμε μονο γερους.Κι θα περιμενουμε να παθουν κατι για να παρουμε την θεση τους .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 ναι οι συνταξεις των γυναικων γονατιζουν τα ταμεια οχι αλλα κι αλλα.. Γενικώς οι πρόωρες συντάξεις, ανάμεσα σε όλα τα αλλα. Ασε που ειναι καλυτερο να παιρνουν πρωορη συνταξη για να παιρνουμε θεσεις οι νεωτεροι αν ειναι να περιμενω εγω να γινει η αλλη 70 χρονων για να παρω την θεση της.. Λίγο απλοϊκή η λογική, και μακάρι να βγαίναμε στη σύνταξη όλοι νωρίς, κάπου όμως πρέπει να βρεθούν τα χρήματα για τις συντάξεις μας, οποτε δεν είναι εύκολο. Δε θέλω να επεκταθώ γιατί θα βγούμε off-topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. October 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 :offtopic:!!!Την γνωμη σας για την ισοτητα θελω μονο παιδια!!! Φιλικα, Παράθεση Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Για ποια ισότητα μιλάμε από τη στιγμή που από τότε που υπάρχει η ιστορία (ανακάλυψη της γραφής) δεν υπάρχει ούτε ένα παράδειγμα γυναίκας (είτε γιατί έτσι συμβαίνει είτε γιατί αποκρύπτηκε) που να έδρασε έτσι ώστε να οφελήσει τον άνθρωπο ή την κοινωνία..Όλοι οι μεγάλοι εφευρέτες είναι άντρες,όπως έλεγε και ο James Brown ορθά this is a man's world.Ζούμε σ'ένα κόσμο φτιαγμένο από αντρικά μυαλά και χέρια,μόνο τα πολύ τελευταία χρόνια προσπαθεί να ξεμυτίσει η γυναικεία πινελιά στην εξέλιξη του είδους μας και πάλι αποτυχημένα αφού η εποχή προστάζει προσωπική φιλοδοξία για κάθε γυναίκα και όχι κοινωνικό όφελος (Στην εκπομπή της Όπρα από 5.000 νομίζω αιτήσεις για εφευρέσεις επιλέχτηκαν 8 που ήταν όλες γυναικίες και όλες ανούσιες!).Οπότε η αντιμετώπιση δεν είναι η ίδια και όλα αυτά γιατί σε εσάς χτυπάει το ρολόι της φύσης σας (άντρας,οικογένεια,καριέρα) ενώ εμείς είμαστε γουρούνια και αδιάφοροι.Σταματάω εδώ γιατί είναι αργά και δεν την παλεύω κάστανο:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Το ονομα Κιουρι σου λεει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Το ονομα Κιουρι σου λεει κατι? Tην βοήθησε ο άντρας της και ο γαμπρός της...Όλες την ίδια λέτε,είπα και εγώ να γράψω αργά να μην υπάρχουν αντιδράσεις αλλά το άγρυπνο γυναικείο μάτι:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 E ναι δεν μας ξεφευγεις:p:p κι αλλες επιστημονες υπηρχαν γυναικες..Κι ολοι οι επιστημονες εχουν βοηθους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Οταν θα δουλεύουν σε οίκους ανοχής άνδρες, τότε θα υπάρξει ισότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Yπαρχουν κι οικοι ανοχης που δουλευουν αντρες κι γραφεια τετοια που δουλευουν αντρες κι πολυ συχνα πελατες ειναι αλλοι αντρες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts