Jump to content

προβλημα με wifi

Κοινοποίηση

Recommended Posts

παδια είχα πάει σε ένα φλοκαφε και προσπαθησα να μπω ιντερνετ μεσω wifi με το N80 μου. Βρήκα το wifi τους συνδέθηκα και άρχησε να ψάχνει μια σελίδα. Πρίν όμως εμφανίσει κάτι στην οθόνη μου πετάει ένα μήνυμα...

Ιστός : Mη απόκριση πύλης (κάτι τέτοιο)

Αυτό το μήνυμα επίσης μου το βγάζει και στό τει όταν πάω να συνδεθώ με ένα μοντεμ που διαθέτουν.

Τι σημαίνει αυτό??

Κάνω κάτι λάθος???

thanks

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

Για δοκίμασε αυτό:

Μενού > Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Σύνδεση > Ασύρματο δίκτυο LAN > Επιλογές > Προχωρημένες Ρυθμίσεις. Θα επιβεβαιώνεις την επιλογή σου και μετά θα απενεργοποιήσεις την αυτόματη διαμόρφωση.

Τέλος, απενεργοποίησε και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Καλό είναι να μην αλλάξεις άλλες ρυθμίσεις...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

oute twra mpainei file mou..

prospathisa na mpw me ton opera k mou egrapse

"info:cannot locate remote server"

meta apo liga lepta psaksimatos..

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

οταν λες βρηκες το δικτιο τους τι ενοεις;πως ονομαζοταν το δικτιο που βρηκες;στη μαρινα ζεας οταν μπηκα στα flocafe το δικτιο ονομαζοταν flocafe και οταν ανοιγα τον browser η πρωτη σελιδα που μου εβγαζε ηταν των flocafe.στο πασαλιμανι στα flocafe βρηκα δικτια με μια αλλη ονομασια στο οποιο ομος δεν μπορουσα να μπω παροτι δεν ηταν κλειδωμενο.
adok13

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
με windows mobile μπαίνω κανονικα στη θεσσαλονικη. Ειναι cisco aironet το δικο τους απ'ότι ειδα. Ακόμη ειναι hotspot style, σε πετάει στην αρχική σελίδα του flocafe, οπου δινεις username: flocafe και pass: flocafe και μπαινεις ανετος ;-)
Αγγελίες στο buy & sell μόνο!