x_origin Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 λοιπον πηγαινεις εδω http://files.eten-users.eu/ βαζεις user eten pass etendown και πηγαινεις στα utilities και το βρισκεις(οπως και αλλα προγραμματα) ευχαριστώ και πάλι:D Παράθεση Mobile User: ETEN glofiish X600 - Sony Ericsson T280i - Sony Ericsson K500i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 πήρα σήμερα ένα ΒΤ ακουστικό το Jarba BT2010 αλλά έχω ένα προβληματάκι...δεν εχει και τόσο καλή ακουστική και ιδικά αν το βάλω τέρμα την ένταση ακούγετε ο συνομιλητής μου κάπως άσχημα ο ήχος έχει κανένας ΒΤ jabra να μου πει?:confused::rolleyes: τοχω ακουσει κι απο αλλους χαμηλωνε δυο γραμμες τον ηχο οταν μιλας απο bt και περιμενε μια νεα ρομ που θα το διορθωνει:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_origin Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 τοχω ακουσει κι απο αλλους χαμηλωνε δυο γραμμες τον ηχο οταν μιλας απο bt και περιμενε μια νεα ρομ που θα το διορθωνει:O αυτό κάνω το χαμηλώνω αλλά ρώτησα αν ακούγομαι καλά και λένε όλοι καμπάνα πεντακάθαρα!εγώ έχω το προβληματάκι *έχω Αγγλική ROM Παράθεση Mobile User: ETEN glofiish X600 - Sony Ericsson T280i - Sony Ericsson K500i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diachiristis Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Από ότι είδα αυτό δουλεύει μια χαρά γι΄αυτό που θες (install χρειάζεται μόνο το GreekSMSWriter.CAB στη storage card, όχι τα υπόλοιπα) : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=180438 Εγώ έχω συνηθίσει να δουλεύω και αυτό: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1359099&postcount=46 (αλλά αυτό στέλνει sms 80 μόνο χαρακτήρων, ενώ το greeksmswriter 160) Τελικά ο συνδυασμός τους ταυτόχρονα είναι αυτό που θα χρησιμοποιώ... φίλε σε ευχαριστώ πάρα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Mηπως ξερετε πως βγαζω την θερινη ωρα μηπως μου την αλλαζει γι αυτο τον λογο? Τουλαχιστον εχω μαθει οτι μου την αλλαζει καθε απογευμα στις 6:lol: Το PDA μου παιρνει πρωτοβουλιες!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_origin Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Το έχω στην κατοχή μου 2 μέρες με την σημερινή και έχω να πω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένο έχει τα πάντα και είναι πραγματικά πολύ καλή συσκευή!Η ποιότητα του είναι στο μέγιστο βαθμό από τις συσκευές που έχω δει από κοντά και πραγματικά αξίζει μέχρι και το τελευταίο της Ευρώ:D Παράθεση Mobile User: ETEN glofiish X600 - Sony Ericsson T280i - Sony Ericsson K500i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Mηπως ξερετε πως βγαζω την θερινη ωρα μηπως μου την αλλαζει γι αυτο τον λογο? Τουλαχιστον εχω μαθει οτι μου την αλλαζει καθε απογευμα στις 6:lol: Το PDA μου παιρνει πρωτοβουλιες!!!:p To θεμα με την ωρα ευτυχως το ελυσα. Μια χαζορυθμιση ηταν τελικα. Το ξυπνητηρι μηπως μπορει να επιλεξει αλλον ηχο εκτως απο αυτους τους 10 χαζοηχους που εχουν προεπιλεγει? Ας πουυμε πως βαζω ενα mp3 σαν ηχο ξυπνητιριου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 To θεμα με την ωρα ευτυχως το ελυσα. Μια χαζορυθμιση ηταν τελικα. Το ξυπνητηρι μηπως μπορει να επιλεξει αλλον ηχο εκτως απο αυτους τους 10 χαζοηχους που εχουν προεπιλεγει? Ας πουυμε πως βαζω ενα mp3 σαν ηχο ξυπνητιριου? Για ξυπνητήρι θα σου συνιστούσα να μην εμπιστεύεσαι το ξυπνητήρι της συσκευής και να βάλεις το pTravelAlarm (έχει και τη δυνατότητα για αυτό που ζητάς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 To θεμα με την ωρα ευτυχως το ελυσα. Μια χαζορυθμιση ηταν τελικα. Το ξυπνητηρι μηπως μπορει να επιλεξει αλλον ηχο εκτως απο αυτους τους 10 χαζοηχους που εχουν προεπιλεγει? Ας πουυμε πως βαζω ενα mp3 σαν ηχο ξυπνητιριου? mp3 το ξυπνητηρι των windows δεν εχει δυνατοτητα να χρησιμποιει αν θες βαλε ptravelalarm ή enalarmppc (τοχω βαλει και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diachiristis Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 παίδες μάλλον και εγώ αύριο ή μεθαύριο θα γίνω κάτοχος:). Όμως με προβληματίζει κάτι: αυτή τη στιγμή κατέχω το Ν80 και στις επαφές μου έχω γύρω στα 200 ονόματα. Με αυτά τι πρόκειται να γίνει; Θα μπορέσω κάπως να τα μεταφέρω στο ΕΤΕΝ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 παίδες μάλλον και εγώ αύριο ή μεθαύριο θα γίνω κάτοχος:). Όμως με προβληματίζει κάτι: αυτή τη στιγμή κατέχω το Ν80 και στις επαφές μου έχω γύρω στα 200 ονόματα. Με αυτά τι πρόκειται να γίνει; Θα μπορέσω κάπως να τα μεταφέρω στο ΕΤΕΝ; αν τα εχεις στην καρτα σου δε θα εχεις προβλημα (θα μεταφερθουν αυτοματα) αλλιως χειροκινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 παίδες μάλλον και εγώ αύριο ή μεθαύριο θα γίνω κάτοχος:). Όμως με προβληματίζει κάτι: αυτή τη στιγμή κατέχω το Ν80 και στις επαφές μου έχω γύρω στα 200 ονόματα. Με αυτά τι πρόκειται να γίνει; Θα μπορέσω κάπως να τα μεταφέρω στο ΕΤΕΝ; Με το Nokia PC Suite πέρασε τις επαφές σου στο Outlook του υπολογιστή σου (της σουίτας Microsoft Office και όχι το Outlook Express) και μετά με το ActiveSync τις περνάς πανεύκολα στο PDA σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Ή μετάφερέ τα από το N80 στη SIM (όσα χωρέσει, δε θυμάμαι πόσα χωράει μια SIM, είναι ανάλογα τη SIM νομίζω - αν δεν τα χωρέσει όλα με τη μία μοίρασέ τα) και μετά από τη SIM στο Χ600 (έχει πρόγραμμα που λέγεται Sim manager γι΄αυτό)... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Ή μετάφερέ τα από το N80 στη SIM (όσα χωρέσει, δε θυμάμαι πόσα χωράει μια SIM, είναι ανάλογα τη SIM νομίζω - αν δεν τα χωρέσει όλα με τη μία μοίρασέ τα) και μετά από τη SIM στο Χ600 (έχει πρόγραμμα που λέγεται Sim manager γι΄αυτό)... Η sim έχει περιορισμένες έως ελάχιστες δυνατότητες... δε θα το συνιστούσα γιατί αποκλείεται να ανακτήσει τις επαφές του όπως τις έχει αποθηκευμένες στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 mp3 το ξυπνητηρι των windows δεν εχει δυνατοτητα να χρησιμποιει αν θες βαλε ptravelalarm ή enalarmppc (τοχω βαλει και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος) Ευχαριστω πολυ, μου ελυσες τα χερια:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Ευχαριστω πολυ, μου ελυσες τα χερια:D:D:D:D νασαι καλα γιαυτο ειμαστε εδω οπου μπορουμε να βοηθαμε ο ενας τον αλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisarts Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Γεια σας παιδιά.Πρώτη φορά στο forum, πρώτη φορά κάτοχος ppc. Έχω εδώ και 2 μέρες το x600 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Στην λειτουργία με τον καιρό, παρατήρησα ότι ανανεώνεται μόνο του (δηλαδή με χρεώνει). Ενώ έχω απενεργοποιημένη την αυτόματη ανανέση και το GPRS.Τι μπορεί να συμβαίνει? Γενικά πώς μπορώ να ελέγξω πότε κάποιο πρόγραμμα θα μπαίνει στο δίκτυο και πότε όχι ή καλύτερα πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι δεν χρεώνομαι απο κάποια υπηρεσία?. Όλεs οι ενδείξεις για το δίκτυο είναι κλειστές και αυτό συνεχίζει και ανανεώνει (κλειστά επίσης wifi, bluetooth.Το μόνο ενεργό είναι το GSM). Ευχαριστώ και καλημέρα σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Γενικά πώς μπορώ να ελέγξω πότε κάποιο πρόγραμμα θα μπαίνει στο δίκτυο και πότε όχι ή καλύτερα πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι δεν χρεώνομαι απο κάποια υπηρεσία?. ...egkathistwntas to No Data. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 καλως ηρθες:)ναι το κανει αυτο:(υπαρχει ενα προγραμματακι το no data που ελενχεις εσυ ο gprs,δεν εχω αυτη την στιγμη το link για να το κατεβασεις,αν μπορει ας το δωσει καποιο παιδι γιατι ειμαι εκτος pc σπιτιου ΥΓ με προλαβε ο φιλος athanaso:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisarts Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Μου έχει κατεβάσει ένα φάκελο με τα αρχεία 0CAB15FO.001, 00NODATA.000 και setup.xml. Αυτά είναι τα σωστά? Πως μπορώ να τα εγκαταστήσω? (είμαι τελείως άσχετος σας λέω!) Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Η καλυτερη λυση ειναι να περασεις το spb weather και στις ρυθμισεις του να βαλεις manual update . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Αυτα τα αρχεια που αναφερεις ειναι η αναλυση απο το winzip του cab αρχειου. Εσυ θα παρεις το αρχειο χωρις να το ξεζιπαρεις που κατεβασες και θα το κανεις εγκατασταση απο το χ600. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Πως μπορώ να τα εγκαταστήσω? (είμαι τελείως άσχετος σας λέω!) Min agxwnesai logiko einai na sou fainontai bouno twra stin arxi. Loipon... to arxeio pou katebases exei kataliksi .cab Opws eipe kai o filos keltonas, opws einai to petas apo ton ypologisti sou stin karta mnimis (kata protimisi) tis syskevis sou, to briskeis me ton explorer kai me ena aplo click to trexeis. Meta akolouthise ta bimata kai eisai etoimos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisarts Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Keltona, lagoudaki Ευχαριστώ πολύ. Φίλε Athanaso77, θα σε προσλαβω για αγχολυτικό! Πιο πολύ αγχώνομαι να μην τρέχω σε κανένα service.Αυτά τα γνωστά τα πήγαινε-έλα.. Ακολούθησα τα βήματά σου, όντως το εγκατέστησα και άφησα ενεργό μονο το MMS. Τώρα μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος?Δεν χρεώνομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Ακολούθησα τα βήματά σου, όντως το εγκατέστησα και άφησα ενεργό μονο το MMS. Τώρα μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος?Δεν χρεώνομαι? Akribws! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts