tempo Δημοσιεύτηκε October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 16, 2007 καλησπέρα, επειδή χρειάζομαι να βλέπω τηλεόραση στο PC την ώρα που εκτελώ με αυτό κάποιες εργασίες είπα να ρωτήσω για κάποιες προτάσεις που έχετε να μου κάνετε. Ξέρω ότι υπάρχουν διάφορες κάρτες για να βλέπω τηλεόραση στο PC άλλα εγώ θέλω να μπορώ να κάνω τα εξής. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ 1) Θέλω να μπορώ να βλέπω τηλεόραση ακόμη και όταν ο υπολογιστής είναι εκτός λειτουργίας (επομένως ξεχνάω την εσωτερική κάρτα TV tuner, σωστά?) ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ 2) Θέλω όταν βλέπω TV να μπορώ να δουλεύω παράλληλα και με τον υπολογιστή πχ να δουλεύω ένα έγγραφο του Word. Στην περίπτωση αυτή θέλω το παραθυράκι μέσα στο οποίο να βλέπω TV να είναι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μεταβλητού μεγέθους και να μπορώ να το τοποθετήσω σε όποιο σημείο θέλω εγώ στην οθόνη. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ 3) Μπορεί ένα monitor+TV (monitor που έχει ενσωματωμένο δέκτη TV) να κάνει αυτό που εξηγώ στην ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ 2? ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ 4) Καλό είναι να μπορεί να δείξει τα δορυφορικά προγράμματα της ΕΡΤ (όχι απαραίτητο) ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ 5) Καλό είναι να έχει ριαδιόφωνο (όχι απαραίτητο) περιμένω τις απαντήσεις και προτάσεις σας. Αν υπάρχει και link ακόμη καλύτερα!! ευχαριστώ Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Για να βλέπεις τηλεόραση και με κλειστό PC χρειάζεσαι οπωσδήποτε κάποια οθόνη με TV-Tuner. Ξεχνάς οτιδήποτε συνδέεται πάνω στο PC δηλαδή. Τότε όμως μπορείς να πάρεις και μια τηλεόραση... Αν συμβιβαστείς και δεχθείς ότι πρέπει να έχεις ανοιχτό το PC, μια φθηνή είτε εξωτερική (USB) είτε εσωτερική (PCI) κάρτα θα ικανοποιήσει τις υπόλοιπες προϋποθέσεις που έθεσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Για να βλέπεις τηλεόραση και με κλειστό PC χρειάζεσαι οπωσδήποτε κάποια οθόνη με TV-Tuner. Ξεχνάς οτιδήποτε συνδέεται πάνω στο PC δηλαδή. Τότε όμως μπορείς να πάρεις και μια τηλεόραση.. Δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες. Για δες εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες. Για δες εδώ. Ναι, αυτό όμως στην ουσία λειτουργεί ανεξάρτητα από το PC και συνδέεται απευθείας στην οθόνη. Άσε που είναι και πανάκριβο. Με 129 ευρώ παίρνεις κανονική τηλεόραση :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Ναι, αυτό όμως στην ουσία λειτουργεί ανεξάρτητα από το PC και συνδέεται απευθείας στην οθόνη. Άσε που είναι και πανάκριβο. Με 129 ευρώ παίρνεις κανονική τηλεόραση :D Αφού λέει : "τώρα μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας προγράμματα σε υψηλή ποιότητα ευκρίνειας όχι μόνο στο PC σας, αλλά και στην οθόνη του Υπολογιστή σας ακόμη και αν αυτός είναι κλειστός" Άρα δεν λειτουργεί μόνο ανεξάρτητα από το PC..τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω εγώ. Όσο για την τιμή, συμφωνώ μαζί σου... Και το σχόλιο που έκανα πριν "το ότι δεν ισχύει αυτό που λες" πήγαινε στο "Για να βλέπεις τηλεόραση και με κλειστό PC χρειάζεσαι οπωσδήποτε κάποια οθόνη με TV-Tuner. Ξεχνάς οτιδήποτε συνδέεται πάνω στο PC δηλαδή" ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts