gbras Δημοσιεύτηκε October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 9, 2007 καλησπερα σε ολους. Εχω τρομερο προβλημα με ενα pc. Εχει κολλησει καποιο ιο ο οποιος δεν φευγει με τιποτα. Εκανα στο pc format kai new partitioning απο την αρχη και ιος εμφανιστηκε με το που το συνδεσα στο ιντερνετ.Μονο με το λειτουργικο και τους οδηγους εγκατεστημενα τα οποια ειναι απο cd δηλαδη καθαρα!!! Συνεχως φτιαχνει αρχεια exe και πεταει σελιδες στα κινεζικα. καταστρεφει τα παντα. Μονο το low level format me σωζει? Εχω κανει ηδη scan με το Avast πριν μπει στα windows εχει σβησει τα απειρα αλλα και παλι εμφανιζονται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 καλησπερα σε ολους. Εχω τρομερο προβλημα με ενα pc. Εχει κολλησει καποιο ιο ο οποιος δεν φευγει με τιποτα. Εκανα στο pc format kai new partitioning απο την αρχη και ιος εμφανιστηκε με το που το συνδεσα στο ιντερνετ.Μονο με το λειτουργικο και τους οδηγους εγκατεστημενα τα οποια ειναι απο cd δηλαδη καθαρα!!! Συνεχως φτιαχνει αρχεια exe και πεταει σελιδες στα κινεζικα. καταστρεφει τα παντα. Μονο το low level format me σωζει? Εχω κανει ηδη scan με το Avast πριν μπει στα windows εχει σβησει τα απειρα αλλα και παλι εμφανιζονται!!! Ολική διαγραφή δίσκου: http://www.faethon.net/home/p2_articleid/229 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_boy Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 ενα καλο antivirus ειναι το BitDefender 8 Professional Plus προσπαθησε με αυτο και αμα δεν σου βρει ιο ενω εσει ξερεις οτι υπαρχει............τοτε::cry:"format" Παράθεση http:thebest.all-up.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 πώς γίνεται να κολάς αμέσως ιο αφού έχεις κάνει format και έχεις antivirus και firewall (ελπίζω)? δες και το northon ή το zone alarm με το firewall του Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. October 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 αυτο ειναι το θεμα!!! και τα partition εσβησα και format εκανα κανονικο οχι γρηγορο και παλι εμφανιστηκε. Αυτη τη στιγμη καθαρισα το mbr και κανω low level format... για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 δες μηπως καποιο cd με προγραμματα ή files εχει ιο. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Ιός που να επιβιώνει αφού κάνεις format σε δίσκο, δύσκολο να υπάρχει. Την επόμενη φορά που θα στήσεις το μηχάνημα σου πρόσεξε τι software θα εγκαταστήσεις. Είναι πολύ πιθανόν κάποιο από το προγράμματα που βάζεις να έχει κάποιον ιό. Επίσης πριν μπεις στο δίκτυο, φρόντισε να περάσεις τουλάχιστον το service pack 2 και κάποιο antivirus+firewall (ή τουλάχιστον άφησε ενεργό το firewall των xp). Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Απ'ότι καταλαβαίνω το λειτουργικό που βάζεις δεν είναι αυθεντικό. Τό είχα πάθει κι εγώ. Μην ζορίζεις τον σκληρό σου με format. Βρες άλλο cd windows και κάνε την δουλεία σου. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Nα φανταστώ είναι ο ''ιός'' της επανακίνησης? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Συνεχως φτιαχνει αρχεια exe και πεταει σελιδες στα κινεζικα. καταστρεφει τα παντα. Εχω κανει ηδη scan με το Avast πριν μπει στα windows εχει σβησει τα απειρα αλλα και παλι εμφανιζονται!!! Nα φανταστώ είναι ο ''ιός'' της επανακίνησης? obviously... not :rolleyes: Totos has a point :ninja: Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. October 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 λοιπον μετα απο low level format συνηρθαν λιγο τα μηχανηματα . Ειχε καταφερει ομως να μολυνει 2 υπολογιστες και 2 φορητους σκληρους δισκους. Ευτυχως απο οταν εβαλα το avast επιασε και ολα τα πειρφερειακα που ειχαν μολυνθει. Παντως ειναι η χειροτερη περιπτωση που εχω συναντησει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Ιός που να επιβιώνει αφού κάνεις format σε δίσκο, δύσκολο να υπάρχει. κι όμως, θα μπορούσε να είναι mbr/boot sector virus. ένας συνήθης τρόπος για να φύγει είναι format /mbr επίσης θα μπορούσε το CD εγκατάστασης των Windows που έχεις να είναι "πειραγμένο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Μια ερώτιση το λειτουργικό που περνάς είναι windows xp? Αν ναί πρέπει να ξέρεις ότι αυτό συμβαίνει όταν περνάς τα απλά xp χωρίς το sp1. Μια λύση στο πρόβλημα σου είναι να περάσεις τα xp χωρίς να είσαι συνδεδεμένος στο internet και αμέσως να περάσεις το service pack 1 και μετά να συνδεθείς στο internet. Μια άλλη λύση είναι να περάσεις τα xp με το ενσωματομένο sp1. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Έγραψα στο προηγούμενο post, ότι πριν μπει στο δίκτυο θα πρέπει να βάλει το service pack 2 και κάποιο antivirus+firewall. Αν συνδέεσαι στο δίκτυο χωρίς service pack, είναι σίγουρο ότι θα τσιμπήσεις sasser/blaster. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. October 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Κοιταχτε απλα θα σας πω οτι ειμαι αρκετα εμπειρος σε οτι εχει να κανει με windows, οποτε τα βασικα τουλαχιστον ειναι σιγουρο οτι εχουν γινει. Τα windows λοιπον που εγκατασταθηκαν ηταν αυθεντικα SP2.O φιλος που αναφερει πανω για MBR virus ειναι σωστος. Τιποτα αλλο δε θα μπορουσε να μπορουσε να κανει κατι τετοιο μετα απο format. Εκτος αν υπαρχουν ιοι που να μολυνουν BIOS αλλα αυτο δε το εχω ακουσει ποτε!! Λοιπον αυτος ο ιος λεγεται win32: Agent-IZR μολις καθησει αυτος πανω ανοιγει καποιο backdoor και ο υπολογιστης πλυμμηριζει στην κυριολεξια απο διαφορετικους ιους. Ενας απο αυτους ας πουμε προσβαλλει ολα τα drive του υπολογιστη οποτε οταν κανεις διπλο κλικ στ c: για παραδειγμα σου βγαζει επιλογη open with !!!! Απλα για να ξερετε αυτο διορθωνεται με το usb dissinfector......... Προσοχη λοιπον γιατι ειναι πολυ δυσκολος ιος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoebus16 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Ιος που να μολύνει να bios είναι απίθανο να υπάρχει σε μη εξειδικευμένη μορφή. Πολύ περίεργο να μην έφευγε μετά από format, δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolish Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Φίλε, υπήρχε καιρός που η microsft έκανε ship windows xp τα οποία ήταν μολισμένα με ιό. Αν δεν κάνω λάθος όμως αυτό ήτανε στα SP1. Όσο για ιούς στο BIOS γίνεται αλλά δεν είναι και το πιο συνηθισμένο. Μια συμβουλή είναι, όταν κάνεις install windows, να αφαιρείς τελείως το ίντερνετ μέχρι να εγκαταστήσεις ένα firewall. Υπήρχαν περιπτώσεις που καθώς το πισι ενωνότανε στο ίντερνετ για να κάνει update κολλούσε ιό. Ως πρως το antivirus, εγώ θα πρότεινα το Nod32, αφού κατά την άποψη μου είναι το καλύτερο με διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts