slide13 Δημοσιεύτηκε October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 9, 2007 Καλημέρα..Έχω έναν Western Digital My Book 500 GB..όλα μια χαρά είναι, εκτός από την περίπτωση που θέλω να μεταφέρω ένα τεράστιο αρχείο, πχ 6 ή 8 GB, δεν μ'αφήνει και μου βγάζει σφάλμα ότι ο δίσκος γέμισε, ενώ έχει καμιά 200αριά GB ακόμα..όχι να κατεβάσω, να μεταφέρω μόνο, απ'το δίσκο του pc πχ.. Ξέρει κανείς τι γίνεται;..Α, έχω WinXP SP2 if that matters.. Ευχαριστώ.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Tzitzikos the cat.!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Δεν ξέρω αν σε βοηθήσει αυτό .. αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Άνοιξε το "My Computer" βρες τον εξωτ. σκληρό σου , π.χ. 500 (F: ) ,κάνε Δεξί-click properties - hardware - properties - policies και κάνε "enable" (ενεργοποίηση) το "Enable write caching on the disk" ... καλή τύχη! *** δεν μας είπες φυσικά και αν έχεις ακόμα τον σκληρό σε FAT32 , διότι αν ναι έχει όριο μέχρι τα 4 GB ανα αρχείο ! οπότε μονόδρομος : format και NTFS ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 *** δεν μας είπες φυσικά και αν έχεις ακόμα τον σκληρό σε FAT32 , διότι αν ναι έχει όριο μέχρι τα 4 GB ανα αρχείο ! οπότε μονόδρομος : format και NTFS ! Περίεργο αυτό, γιατί σε δίσκο με φατ32 έχω δουλέψει με αρχεία >4gb. Εκτός αν παίζει ρόλο που ήμουν σε xpsp2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Περίεργο αυτό, γιατί σε δίσκο με φατ32 έχω δουλέψει με αρχεία >4gb. Εκτός αν παίζει ρόλο που ήμουν σε xpsp2 Πάντως για τον MyBook ισχύει ο περιορισμός, το διάβασα στο support της WD όταν αναρωτιόμουνα αν θα τον αφήσω σε FAT ή θα τον κάνω NTFS. Τον έκανα λοιπόν NTFS για να γράφω κατευθείαν αρχεία που θα κατεβάζω από το νετ, και μετά συνηδειτοποίησα οτι το fritz modem/router στο οποίο ήθελα να τον συνέσω υποστήριζε μόνο FAT -χε χε... Στο θέμα μας τώρα, φίλε slide13 μάλλον πρέπει να τον κάνεις NTFS για μεγάλα αρχεία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slide13 Δημ. October 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Πωωωω, πακετωθηκα τωρα.. Ευχαριστω πολυ guyz, να'στε καλα! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Tzitzikos the cat.!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Paidia exei provlima enas skliros diskos mou enas my book essential edition 250gb!!!Ton anagnwrizei mia xara alla dn mporw na mpw mesa stos skliro disko:(:(:(Mporei kapoios na mou pei ti mporw na kanw:(:(:( Euxaristw Polu Nikolas Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Ti leei re paidia kanenas kalo8elitis dn uparxei:(:(:( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Ti leei re paidia kanenas kalo8elitis dn uparxei:(:(:( Μπες στην ουρά με τους προβληματικούς mybook... Μια αναζήτηση εδώ θα σε διαφωτίσει σχετικά με το τι πρέπει να κάνεις, αλλά αν βαριέσαι το ζουμί είναι ότι θα πρέπει να τον στείλεις για αλλαγή με την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Καλημέρα φίλε...Εάν τον αναγνωρίζει και δεν μπορείς να μπεις μέσα από τον Υπολογιστή μου δοκίμασε να κάνεις δεξί κλικ επάνω του και να κάνεις Εξερεύνηση εάν ανοίξη κανονικά τότε απλώς έχεις πρόβλημα με το εγκατεστημένο software που κάνει autorun ο δίσκος μου έχει συμβεί και εμένα. Το σβήνεις και το κατεβάζεις πάλι από την ιστοσελίδα της WD. Εάν δεν σου ανοίγει πας στην ιστοσελίδα κατέβασε τα διαγνωστικά εργαλεία δίσκων και τρέξτα. Εαν έστω και κάτι βρεις πακέτο και πίσω από εκεί που τον αγόρασες. Ειδικά εάν είναι μέσα στο πρώτο 20ήμερο είναι υποχρεωμένοι να στον αλλάξουν με καινούργιο αλλίως εάν έχει παρέλθει αυτό το διάστημα είναι καθαρά στην πολιτική του καταστήματος εάν θα στον αλλάξει ή εάν θα πρέπει να τον στείλεις εσύ στην WD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts