Jump to content

ETEN Glofiish M800

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 70
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βγηκε και το καινουριο HYUNDAI...

3 μεγαλα συν σε σχεση με το GOLF..

-Κινηση στους τεσσερους τροχους (τεραστιο συν,καλυτερη προσφυση,πιο οικονομικη οδηγηση και ασφαλεια)

-1400 κυβικα 125 αλογα-10 παραπανω απο το GOLF,(απλα η καλυτερη υλοποιηση ατμοσφαιρικου κινητηρα,σε απολυτους αριθμους,συνανταται στα HYUNDAI)

-Χαμηλοτερη τιμη κατα 20% σε σχεση με το GOLF

Μεγαλο ερωτηματικο για μενα η ποιοτητα κατασκευης του (το προηγουμενο μοντελο ηταν απλα απαραδεκτο ποιοτικα-σχεδιαστικα):wacko:

Εντελως ακυρο το παραδειγμα σου, αλλα και το υφος σου στο συνολο των ποστ που εχεις κανει.

Στο δευτερο μισο του 2007, προσωπικα δεν ανεχομαι αναλυση 320χ240 σε συσκευη με 2,8 ιντσες, τιμολογημενη σε τοσο υψηλα νουμερα.

Κι επειδη δεν εχω σκοπο να αντιπαρατεθω για μια συσκευη (κατοχος της οποιας ειμαι αυτη τη στιγμη, οπως και των περισσοτερων ppc της αγορας, κατα καιρους, για να ικανοποιησω την τρελα μου -και οχι μονο) προσωπικα αφηνω την κουβεντα αυτη εδω...

Και το χειροτερο ειναι οτι θα ειναι μαζεμενοι τωρα οι διευθυνταδες της HTC και θα τριβουν τα χερια τους...

Α ρε ΕΤΕΝ τι μας εκανες...:wacko:

:lol::lol::lol:

Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol:

Εντελως ακυρο το παραδειγμα σου, αλλα και το υφος σου στο συνολο των ποστ που εχεις κανει.

Στο δευτερο μισο του 2007, προσωπικα δεν ανεχομαι αναλυση 320χ240 σε συσκευη με 2,8 ιντσες, τιμολογημενη σε τοσο υψηλα νουμερα

Ουτε εγω ανεχομαι να φτανει στις προθηκες των καταστηματων και να ΠΩΛΕΙΤΑΙ μια συσκευη γεματη bugs,που για να ερθει στα ισα της και να μπορει να λειτουργησει,να πρεπει για κανα μηνα να βγαζω τα ματια μου σε ολα τα φορουμς για να βρω patches της ROM...

Αν εσενα σου αρκει η καταπληκτικη αναλυση 640χ480,κι ας μεινεις για κανα μηνα χωρις τηλεφωνο,μεχρι να διορθωθουν τα bugs...ΟΚ..Σεβαστη περα ως περα η αποψη σου..

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

μαρέσει που τσακώνεστε για ένα κινητό που κανείς απο τους 2 σας δεν έχει, και δεν ξέρει πως λειτουργεί :D πλάκα έχετε.

η μόνη αλήθεια είναι πως είναι κατάσχημο. το μόνο PDA που μαρέσει οπτικά απο την ETEN είναι το X800 που πραγματικά θα ήταν το επόμενο PDA μου αν δεν είχε βγει το Kaiser.

Όπως έγραψα και παραπάνω η photo είναι fake!:!:

Αυτο ειναι πολυ ευχαριστο...Και το ακομα πιο ευχαριστο θα ειναι τα benchmarks που δημοσιευτηκαν,να μην εχουν καμμια σχεση με αυτα που θα εχει το release model...

Αλλωστε αυτος ηταν και ο τομεας που εσκιζε η ΕΤΕΝ μεχρι τωρα...

Αλλιως...αμα ειναι χελωνα..θα αποτυχει στην αγορα...

Gustave Flaubert

Δυσάρεστα πάλι!:p

http://img479.imageshack.us/img479/5645/69369576sz8.gif

http://img229.imageshack.us/img229/1881/34091200lv0.gif

http://img229.imageshack.us/img229/8800/80897541mf7.gif

http://img229.imageshack.us/img229/1070/31904176no4.gif

http://img228.imageshack.us/img228/9163/81394510op9.gif

http://img228.imageshack.us/img228/9760/73236017cj4.gif

All credits to panosha!:D

Ουτε εγω ανεχομαι να φτανει στις προθηκες των καταστηματων και να ΠΩΛΕΙΤΑΙ μια συσκευη γεματη bugs,που για να ερθει στα ισα της και να μπορει να λειτουργησει,να πρεπει για κανα μηνα να βγαζω τα ματια μου σε ολα τα φορουμς για να βρω patches της ROM...

Αν εσενα σου αρκει η καταπληκτικη αναλυση 640χ480,κι ας μεινεις για κανα μηνα χωρις τηλεφωνο,μεχρι να διορθωθουν τα bugs...ΟΚ..Σεβαστη περα ως περα η αποψη σου..

Με αυτα και μονο που γραφεις εκτιθεσαι.

Ακομα δεν εχουμε δει το Μ800 και μιλας για συσκευη γεματη bugs (!), αποτυχια στην κατασκευη (!!) και αλλα τοσα ομορφα (δεν ειναι Golf, δεν ειναι βοας και δε συμμαζευεται).

Δε με ενδιαφερει τι εκαναν οι "προκατοχοι" του, οπως δε με ενδιαφερουν και τα τραγικα προβληματα που συναντησαν οι κατοχοι συσκευων οπως Ρ3300, 4350 κ.α (τυχαιο χασιμο της καρτας μνημης, που λυθηκε μετα απο μηνες) - ετσι σεβεται η HTC τους πελατες της κατ' εσενα - εδω μιλαμε για το Μ800, που κανεις δεν εχει δει στην πραξη.

Και ξαναλεω, προστατη των φτωχων πλην τιμιων υποψηφιων κατοχων ppc (που αναμενουν συμβουλες απο τους "ψαγμενους" και αντ'αυτου εχουν χαθει στην παραπληροφορηση, οπως λες), με ποιο τροπο ακριβως κρινεις μια συσκευη χωρις καν να την εχεις δει (και που σε specifications, τιμη ειναι ανωτερη απο τον ανταγωνισμο), σηκωνοντας το λαβαρο του επαναστατη;

Ρε τι εχουμε παθει, τοσα χρονια εδω μεσα (και στο unwired, αλλα και ακομα πιο πισω, η αληθεια ειναι πως εχω μαθει να αδιαφορω για τετοιου ειδους καταστασεις, αλλα ωρες ωρες απλα δε μπορω να παραμεινω απαθης) και ειναι σαν να μην περασε μια μερα...

Ρε παιδια τι να πω?Ακομα δεν τον ειδαμε και Γιαννη τον ειπαμε!!!

Δηλαδη μια αντικειμενικη αποψη και ας ειναι και αρνητικη δεν διαβασα!(εκτος ελαχιστων)

Ολοι οσοι πηρατε το καισερ και καλα κανατε και εμενα μου αρεσει παρα πολυ μπηκατε τωρα εδω και χωρις να εχετε πραγματικα ιδεα οπως κανενας μας ως τωρα(Αν δεν το πιασεις στα χερια σου) μπηκατε σε μια διαδικασια συγκρισης μονοπλευρη και ουσιαστικα ανυπαρκτη οπως και το Μ800 προς το παρον!Κατσε να ερθει και βλεπουμε,εγω δεν λεω οτι θα ειναι καλητερο η χειροτερο αλλα δεν μπορω να ξερω!

Και οσο αναφορα το service και αυτα συμφονω,αλλα απο την αλλη μιλατε για bug free rom και απο την αλλη εσεις οι ιδιοι γραφετε για τα bug το καισερ στο φορουμ.Αυτη η κουβεντα αντι να προσφερει μια δευτερη γνωμη και ισως γνωση,Βγαζει μια παραπληροφορηση και προκαταβολικη αντιπαθεια σε κατι που δεν ξερουμε, αλλα φοβομαστε κιολας τα 800 που χωσαμε,και ας πηστεψουμε οτι πηραμε το καλητερο για να μην εχουμε προβλημα αν,ΑΝ λεω ειναι καλητερο το Μ800.

Δεν μενει παρα να δουμε τι ακριβως θα ειναι και μετα και εγω μαζι σας!

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

Έχεις δίκιο φίλε, πάντως νομίζω πως κάποιοι δικαιούνται και μπορούν να έχουν υπολογίσιμη άποψη πριν πιάσουν μια συσκευή στα χέρια τους. Άλλο αν οι περισσότεροι απέχουν, έφυγαν, τους έδιωξαν ή δεν ασχολούνται πλέον.

Πάντως το kaizer δεν έχει προβλήματα, καθόλου θα έλεγα. :D

Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol:

Έχεις δίκιο φίλε, πάντως νομίζω πως κάποιοι δικαιούνται και μπορούν να έχουν υπολογίσιμη άποψη πριν πιάσουν μια συσκευή στα χέρια τους. Άλλο αν οι περισσότεροι απέχουν, έφυγαν, τους έδιωξαν ή δεν ασχολούνται πλέον.

Πάντως το kaizer δεν έχει προβλήματα, καθόλου θα έλεγα. :D

Φιλε μου και εγω δεν ξερω,και μαλιστα γουσταρω και πολυ το καισερ,αλλα δεν μπορω να πω τιποτα αμα δεν το δουλεψω προσωπικα.Προτημω ομως να διαβασω μια αποψη αντικειμενικη και πραγματικη οχι υποθετικη,ωστε να με βοηθισει να κατλικσω καπου αν ημουν υποψηφιος αγοραστης λεω.Αλλα μην μπαινουμε τωρα στη διαδικασια να θαβουμε χωρις στοιχεια,αμα ειναι μουφα παντα κατα την προσωπικη μου αποψη, εγω πρωτος θα το κατηγορισω αλλα τωρα δεν μπορω και δεν πρεπει να βγαζω προκαταβολικα συμπερασματα θα πατωσει και δεν ξερω εγω!Γιατι στην τελικη το πλαισιο τα εισαγει και αμα δει και δεν πουλαει του τραβαει μια εκπτωση καμια 200αρα ευρω και σου λεω εγω μετα αν πουλαει!!(Εχει γινει αυτο ετσι οχι ισως με 200 αλλα λεμε τωρα).(Μ 700 699 και σε μια μερα 540).Αυτο ειναι ενα αρνητικο που κανενας δεν ειπε μεσα απο τον ενθουσιαμο να θαψει το Ετεν που δεν ξερουμε,το πλαισιο ειναι σαν να μας περνει τωρα 150 ευρω οταν πριν λιγο καιρο το πηρα 699 και τωρα μας ριχνει τοσο την αξια.Αντιθετα to tytan με το τιμονη της ace μεχρι τελους σχεδον σταθερη τιμη!Αυτο δειχνει πως σεβεται τους αγοραστες του!:)

Φιλιππος

α)Κανενα HTC δεν ηταν τελειο...αλλα να φτανουμε να συγκρινουμε τα bugs των συσκευων της ΕΤΕΝ με της HTC (και της Qtek πριν)...Τι να πω??!!

Δε θα το συζητησω παραπανω,παρα θα ενωσω το γελιο μου ΜΕ ΟΛΟΥΣ οσους διαβασαν αυτο το ποστ...:lol::lol:..Ακους εκει!!!

Ας σοβαρευτουμε..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ειπα οτι η HTC,σεβοταν τους πελατες..

Τα προβληματα ομως ηταν περισσοτερο θεμα ταχυτητας επεξεργαστη και οχι ποιοτητας κατασκευης η κακης ROM...Γι αυτο η συγκεκριμενη εταιρεια ειχε φαει Χ απο εμενα και επαιρνα τις συσκευες της ΕΤΕΝ..

β)Δεν το εχω πιασει στα χερια μου για να το κρινω,αλλα οταν διαβαζω τα benchmarks της pre-release συσκευης που ακομα και το Αρτεμις μπροστα του ειναι "Φορμουλα1",τι να πω?

Βεβαια προκειται για pre-release..Αλλα ΚΑΝΕΝΑ αλλο pre-release μοντελο της ΕΤΕΝ,δεν τα ειχε παει τοσο χαλια στα πρωτα reviews...

Μακαρι το μοντελο που θα φτασει στα χερια των αγοραστων να ειναι ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ συσκευη...

Και οσον αφορα τη ποιοτητα κατασκευης...Πρεπει δηλαδη να το πιασω στα χερια μου για να το καταλαβω?Στραβος ειμαι?Δε βλεπω τις φωτογραφιες?Οτι ειναι αλλο ενα κινεζικο "Αγιο-Βασιλιατικο" παιχνιδι..

Σαφως πιο ομορφο απο το Μ700,αλλα εχει ακομα πολυ δρομο η ΕΤΕΝ...

Και οσον αφορα τη ΝΕΑ τιμη του Μ700 στα 549,επαναλαμβανω οτι οι πωλησεις του ακομα και τωρα ειναι σχεδον μηδενικες...Οι αγοραστες προτιμουν να δωσουν 800 για το Καιζερ και οχι 549 για το Μ700..

Και μη μου πειτε οτι παιρνουν το καιζερ επειδη κανει και βιντεοκλησεις...

Κατι ΑΛΛΟ ειναι...ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ....

Gustave Flaubert

Μιλάμε τραβάς μεγάλο ζόρι !!! :blink:

Μιλάμε τραβάς μεγάλο ζόρι !!! :blink:

Μαλλον εχεις δικιο ρε συ Καραγκιοζη...

Δε ξαναβοηθαω κανεναν..Ας πανε να πνιγουν...:knife:

Gustave Flaubert

Οι αγοραστες προτιμουν να δωσουν 800 για το Καιζερ και οχι 549 για το Μ700..

Και μη μου πειτε οτι παιρνουν το καιζερ επειδη κανει και βιντεοκλησεις...

Κατι ΑΛΛΟ ειναι...ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ....

Ok και το neonode Ν2 είναι ωραίο και πολύ καλό, αλλά κανένας δεν το αγοράζει ούτε ασχολείται. Δεν είναι "κάτι άλλο". Είναι το marketing της HTC και η αναγνωρισιμότητα που έχει στην ελλάδα, όχι σαν της Νοκια, αλλά περισσότερο από της eten. Ένας άσχετος δε θα πάρει eten, αλλά HTC. Για να πάρεις eten τις περισσότερες φορές πρέπει να ξέρεις τι κάνεις, έστω και αν κάνεις λάθος.

Τελικα επεσε πολυ γελιο με το post μου!

Τι να πω αν ειναι τοσο περιεργο το οτι πρωτα βλεπεις κατι απο κοντα και μετα το καταδικαζεις τοτε!

Α ειδα το καινουργιο Tytan IIIIIIII σε φωτογραφια,φωβερη ποιοτητα κατασκευης,απο οσο ειδα απο τη φωτογραφια ηταν και πολυ γρηγογο!:rolleyes:

Φιλιππος

Τι να πω αν ειναι τοσο περιεργο το οτι πρωτα βλεπεις κατι απο κοντα και μετα το καταδικαζεις τοτε!

Τώρα πως εγώ χωρίς να δω από κοντά το kaizer το παράγγειλα από Αγγλία κι ήρθε όπως το περίμενα, παραμένει μια απορία για σένα. :D

Δεν το συνεχιζω,ας μην τρωμε αλλο χρονο με ανουσια πραγματα,ο καθενας εχει τις αποψεις του!

Φιλιππος

Ok και το neonode Ν2 είναι ωραίο και πολύ καλό, αλλά κανένας δεν το αγοράζει ούτε ασχολείται. Δεν είναι "κάτι άλλο". Είναι το marketing της HTC και η αναγνωρισιμότητα που έχει στην ελλάδα, όχι σαν της Νοκια, αλλά περισσότερο από της eten. Ένας άσχετος δε θα πάρει eten, αλλά HTC. Για να πάρεις eten τις περισσότερες φορές πρέπει να ξέρεις τι κάνεις, έστω και αν κάνεις λάθος.

ΑΥΤΟΣ θα ηθελα να ειναι ο λογος που υπαρχει το φορουμ του myphone..

Για να βοηθαμε οι πιο παλιοι και ψαγμενοι,τους νεους αγοραστες,να επιλεγουν ΣΩΣΤΕΣ και value for money συσκευες και ΟΧΙ οτι τους πασαρει το marketing..

Εγω τουλαχιστον,2 φιλους που με ρωτησαν και ηταν αναμεσα στο Αρτεμις και το Χ500,τους ειπα τα καλα και τα κακα της καθε συσκευης,ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ...Παροτι ηταν γνωστη η λατρεια μου προς το ΕΤΕΝ και η απεχθεια μου για το Αρτεμις...

Με ρωτησαν λοιπον..

-Ποιο εχει καλυτερη ακουστικη σα τηλεφωνο?

-Ποιο εχει καλυτερη καμερα?

-Ποιο ειναι πιο ομορφο και εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης?

-Ποιο εχει σερβις στην Ελλαδα?

-Ποιο εχει τα λιγοτερα bugs?

Και ρωταω εγω..

-Δε σας νοιαζει "να ειναι γρηγορο" για να περασετε καποιες εξτρα εφαρμογες και να μπορει να τις διαχειριστει? ΟΧΙ μου λενε..Αντε που και που να ανοιγουμε κανενα Office..Δε προκειται να το "πειραξουμε",περνοντας αλλες εφαρμογες..Οτι εχει μεσα...

-Το GPS δε σας ενδιαφερει να ειναι γρηγορο?..ΑΠΑΝΤΗΣΗ..Τι ειναι το GPS κατι σαν το GPRS ενα πραμα?

Οπως καταλαβαινετε τους ειπα ΠΑΡΤΕ το ΑΡΤΕΜΙΣ..Ειναι πιο απροβληματιστο και πιο κοντα στις απαιτησεις σας..

Και πηραν το αρτεμις..

Ειμαι σιγουρος οτι αρκετοι "κολλημενοι" εδω μεσα,θα εσκιζαν τα ρουχα τους και θα προτειναν το Χ500...

Αυτο ειναι το κακο...

Gustave Flaubert

Α ειδα το καινουργιο Tytan IIIIIIII σε φωτογραφια,φωβερη ποιοτητα κατασκευης,απο οσο ειδα απο τη φωτογραφια ηταν και πολυ γρηγογο!:rolleyes:

Φιλε μου,ειμαι σιγουρος πως και εσυ πριν το αγορασεις το Μ700,δεν το επιασες στα χερια σου και "ανακαλυψες την Αμερικη"...

Ειχες διαβασει τα reviews πρωτα...

Και ειδικα το Μ700,στις φωτογραφιες ηταν μια χαρα...Οταν το επιασες ομως στα χερια σου σιγουρα θα αισθανθηκες λιγο προδομενος...Οπως και ΟΛΟΙ μας...

Η ποιοτητα κατασκευης του ηταν κατω των προσδοκιων μας..

Βεβαια οι επιδοσεις του ηταν ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ...

Ας ειχε ομως και λιγο καλυτερη ποιοτητα κατασκευης..Ηταν πολυ αδικο για μια κατα τα αλλα κορυφαια συσκευη..:(

Gustave Flaubert

Υπάρχει ήδη θέμα για το εν λόγω μοντέλο εδώ

Παρακαλώ να γίνουν merge τα θέματα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=167898&highlight=Eten+M900

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Φιλε μου,ειμαι σιγουρος πως και εσυ πριν το αγορασεις το Μ700,δεν το επιασες στα χερια σου και "ανακαλυψες την Αμερικη"...

Ειχες διαβασει τα reviews πρωτα...

Και ειδικα το Μ700,στις φωτογραφιες ηταν μια χαρα...Οταν το επιασες ομως στα χερια σου σιγουρα θα αισθανθηκες λιγο προδομενος...Οπως και ΟΛΟΙ μας...

Η ποιοτητα κατασκευης του ηταν κατω των προσδοκιων μας..

Βεβαια οι επιδοσεις του ηταν ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ...

Ας ειχε ομως και λιγο καλυτερη ποιοτητα κατασκευης..Ηταν πολυ αδικο για μια κατα τα αλλα κορυφαια συσκευη..:(

Οχι ακριβως ετσι,αλλα οκ εγω παραδεχομαι ολα τα κακα του και τα καλα του οπως και του τιταν,και οταν ειπα οτι σεβεται τους αγοραστες του το ενοουσα μιας και δεν εχασε αγοραστικη αξια οπως κανει το πλαισιο με τα ετεν.Το Μ 700 το πηρα γιατι ειχα πριν το G500+ και το Χ500 και ημουν ικανοποιημενος,χωρις να σημαινει οτι αυτες οι συσκευες δεν εχουν και τα αρνητικα τους.

Απλα εκανα λογο για λιγο αντικειμενικοτητα.Εγω δεν ειπα σε καμια περιπτοση οτι το tytan ΙΙ δεν ειναι κορυφη τωρα,αλλα δεν μπορω να εκφερω και αποψη για τα νεα ετεν αμα δε τα πιασω.:)

Φιλιππος

• The title was changed to ETEN Glofiish M800