Jump to content

All about Mitsubishi Motors

Ploiarxos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρουσίαση πρότυπου Outlander με την ονομασία Evolander με κινητήρα υπερτροφοδοτούμενο 300 ίππων και 6ατάχυτο κιβώτιο στο SEMA Show. Εν ολίγοις ήταν το μόνο SUV που άξιζε να ασχοληθείς…

http://img141.imageshack.us/img141/682/notccqd2.th.jpg' alt='notccqd2.th.jpg'>

Νέο Outlander turbo 300 bhp εργοστασιακό???

• Απαντήσεις 244
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τώρα για να καταλάβω είναι σωστό πρώτο ποστ να είναι όλο σχεδόν στα αγγλικά; Μετάφρασή, αλλιώς κλείδωμα please.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

tha symfwnhsw kai egw me ton rigasnic(parolo pou de m aresei na symfwnw me tous mods:p )kanto mia metafrash re anthrwpe kai tha to syzhthsoyme...;)

τωρα εκτος απο το ζητημα με τη γλωσσα πιστευει κανεις οτι αυτο το αμαξι θα βγει σαν εργοστασιακο?

καμια σχεση.ενα Outlander σε εκδοση rallyart ειναι αν κρινω καλα απο το σηματακι στη μασκα το οποιο ειναι τουμπανο και ειναι απλα για εκθεσιακους σκοπους.

δεν υπαρχει ζητημα οποτε μην το πολυψαχνετε

:)

καμια σχεση.ενα Outlander σε εκδοση rallyart ειναι αν κρινω καλα απο το σηματακι στη μασκα το οποιο ειναι τουμπανο και ειναι απλα για εκθεσιακους σκοπους.:)

Συμφωνώ, δεν νομίζω κι εγώ να βγει σε μαζική παραγωγή αυτό το αυτοκίνητο:(

Ωραίο όνομα όμως: Evolander rallyart:)

Θα ’θελα να ’μουνα παιδί…

Υπάρχει πολιτική για τη γλώσσα? Αν ναι ποια είναι?

Τι θες να πεις;Είναι νομίζω αυτονόητο ότι οι τίτλοι των θεμάτων και τα αρχικά μηνύματα ενός θέματος πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά. :confused:

Τι θες να πεις;Είναι νομίζω αυτονόητο ότι οι τίτλοι των θεμάτων και τα αρχικά μηνύματα ενός θέματος πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά. :confused:

Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο από αυτό που γράφω. Είναι ξεκάθαρο αυτό που ρωτάω.

Αν υπάρχει έγγραφη πολιτική σχετικά με αυτό που γράφεις παραπάνω.

Αυτονόητο για μένα μπορεί να μην είναι το ίδιο με χιλιάδων άλλων που γράφουν στο φόρουμ.

Εξάλλου το αυτονόητο είναι ότι όλοι γνωρίζουν αγγλικά ειδικά οι πιο νέοι που είναι οι κατά κόρον χρήστες.

Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο από αυτό που γράφω. Είναι ξεκάθαρο αυτό που ρωτάω.

Αν υπάρχει έγγραφη πολιτική σχετικά με αυτό που γράφεις παραπάνω.

Αυτονόητο για μένα μπορεί να μην είναι το ίδιο με χιλιάδων άλλων που γράφουν στο φόρουμ.

Εξάλλου το αυτονόητο είναι ότι όλοι γνωρίζουν αγγλικά ειδικά οι πιο νέοι που είναι οι κατά κόρον χρήστες.

Βγαίνουμε off topic στο δικό σου θέμα,εξαιτίας σου όμως.Ας είναι:

• Μολονότι το myphone.gr είναι προσπελάσιμο από τους χρήστες του Διαδικτύου σε κάθε γωνιά του πλανήτη, η επίσημη γλώσσα για την επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη του είναι τα Ελληνικά. Δημοσιεύσεις σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα δεν γίνονται αποδεκτές, εκτός και αν περιέχουν αποσπάσματα ξενόγλωσσων κειμένων.

• Η μεταγραφή των ελληνικών με τη χρήση του λατινικού αλφαβήτου (πρακτική ευρέως γνωστή ως greeklish) δεν αποτρέπεται, ωστόσο αποθαρρύνεται. Οι δημοσιεύσεις που περιέχουν greeklish είναι κατά κανόνα δυσανάγνωστες, ενώ επιπρόσθετα, δεν εντοπίζονται εύκολα σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης/μέλος επιχειρήσει να αναζητήσει πληροφορίες στο myphone.gr, με τη χρήση ελληνικών λέξεων-κλειδιών.

Θεωρείς ότι ήταν σωστό σε ένα Ελληνικό φόρουμ το αρχικό μήνυμα να είναι γραμμένο εξ'ολοκλήρου στα Αγγλικά;Να σεβόμαστε λίγο και τα υπόλοιπα μέλη που μας παρακολουθούν και μας διαβάζουν..

• Μολονότι το myphone.gr είναι προσπελάσιμο από τους χρήστες του Διαδικτύου σε κάθε γωνιά του πλανήτη, η επίσημη γλώσσα για την επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη του είναι τα Ελληνικά. Δημοσιεύσεις σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα δεν γίνονται αποδεκτές, εκτός και αν περιέχουν αποσπάσματα ξενόγλωσσων κειμένων.

• Η μεταγραφή των ελληνικών με τη χρήση του λατινικού αλφαβήτου (πρακτική ευρέως γνωστή ως greeklish) δεν αποτρέπεται, ωστόσο αποθαρρύνεται. Οι δημοσιεύσεις που περιέχουν greeklish είναι κατά κανόνα δυσανάγνωστες, ενώ επιπρόσθετα, δεν εντοπίζονται εύκολα σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης/μέλος επιχειρήσει να αναζητήσει πληροφορίες στο myphone.gr, με τη χρήση ελληνικών λέξεων-κλειδιών.

Βασίλης, σεβαστή η πολιτική λοιπόν (για την οποία είχα άγνοια) και παίρνω πίσω τα παραπάνω…:(

• 1 month later...
Καμιά χιλιάδα στρώσιμο, αν και φίλος με συνεργείο Mitsubishi μου είπε είναι ήδη στρωμένο. Κατανάλωση εξαρτάτε πως οδηγείς όπως μου είχε πει κι εμένα ένας πριν το πάρω. Προσωπικά περίπου 12.5 στην Αθήνα μέσα, και περίπου 8.5 στην εθνική.

Καμιά χιλιάδα στρώσιμο, αν και φίλος με συνεργείο Mitsubishi μου είπε είναι ήδη στρωμένο. Κατανάλωση εξαρτάτε πως οδηγείς όπως μου είχε πει κι εμένα ένας πριν το πάρω. Προσωπικά περίπου 12.5 στην Αθήνα μέσα, και περίπου 8.5 στην εθνική.

Τα καινούρια αυτοκίνητα είναι στρωμένα από την εταιρεία!Όμως θα ήταν καλό μια χαλαρή οδήγηση μέχρι τα πρώτα 1000 χ.λ.μ.

Σχετικά με την κατανάλωση μπορείς να δεις και το επίσημο website της Mitsubishi!:D

To εχω περιπου 10 μερες.δυστηχως δεν εχω προλαβει να βγω εθνικη ακομα. εχω περιπου 500χλμ. και η καταναλωση χωρις να εχω περασει τις 4500-5000 δεν εχει πεσει κατω απο 20-22λτ/100.
[sIGPIC][/sIGPIC]

...δεν εχει πεσει κατω απο 20-22λτ/100.

Στο μενού που δείχνει κατανάλωση, κράτα πατημένο το κουμπί για περίπου 5 δευτερόλεπτα μέχρι να μηδενίσει και να δείξει παύλες.

Όταν το πήρες πόση κατανάλωση έδειχνε?

203 ΗΡ.

DIESEL einai ??

to apo katw jereis ti kaiei??? aera.. 200 alogakia me 9.6 sthn polh!!!xwris plaka:D

ποσα χλμ θελει στρωσιμο,κ τι καταναλωση εχει?

ta prwta 10000 xiliometra analoga pws 8a xeiristeis to amaji etsi 8a antapwdwsei k ayto kata thn diarkeia ths zwhs toy!:rolleyes:

sygnwmh gia to diplo post!

εδειχνε 19λτ/100. Ειχε 8χλμ.

Εισαι μηπως κατοχος ?

Ναι είμαι κάτοχος όπως και ο Ploiarxos που έγραφε πιο πάνω. Το έχω σε μαύρο και έχω περίπου 4,000 χλμ. Σχετικά με την κατανάλωση είναι αυτοκίνητο που καίει ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης. Έχει το καλό ότι το turbo ανοίγει στις περίπου 3,000 στροφές και πάνω που σημαίνει ότι αν οδηγείς και κάνεις αλλαγές μέχρι εκεί είναι οικονομικό όπως σου είπα πιο πάνω. Μπορείς να το κάνεις εξάλλου αυτό γιατί έχει πολύ καλή ροπή (202 ίππους, ροπή 303 Nm - 3,000 στροφές. Μεταβλητό χρονισμό και μεταξύ 3.000-3.500 μπαίνει το τούρμπο). Μετά από αυτές τις στροφές και όσο ανοίγει μέχρι κόφτες, καίει πολύ.

Βασίλης, σεβαστή η πολιτική λοιπόν (για την οποία είχα άγνοια) και παίρνω πίσω τα παραπάνω…:(

καλημερα. εχεις ουτλαν.κ εισαι κ απο Ναυπακτο. ειμαι κ εγωαπο Ναυπακτο.

ορεινα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

DIESEL einai ??

to apo katw jereis ti kaiei??? aera.. 200 alogakia me 9.6 sthn polh!!!xwris plaka:D

Καμμία σχέση με diesel, από ότι βλέπω το pathfinder είναι diesel αλλά δεν κυκλοφορεί Αθήνα που μένω εγώ - Δυστυχώς για εμάς.

Vlaxomand Ναύπακτος καταγωγή, μένω Αθήνα τώρα.

Καλορίζικο το Outy σου, έκανες πολύ καλή επιλογή στα 2000 κ.ε για suv. Προσοχή στα πρώτα 2500 χλμ μην το πιέζεις πολύ. Φαντάζομαι πως δεν σου έδωσαν το manual του turbo αλλά του απλού.

Καμμία σχέση με diesel, από ότι βλέπω το pathfinder είναι diesel αλλά δεν κυκλοφορεί Αθήνα που μένω εγώ - Δυστυχώς για εμάς.

Vlaxomand Ναύπακτος καταγωγή, μένω Αθήνα τώρα.

Καλορίζικο το Outy σου, έκανες πολύ καλή επιλογή στα 2000 κ.ε για suv. Προσοχή στα πρώτα 2500 χλμ μην το πιέζεις πολύ. Φαντάζομαι πως δεν σου έδωσαν το manual του turbo αλλά του απλού.

Αυτος ο Σαρακακης εχει πολυ μεγαλο προβλημα τελικα στην οργανωση.Ναι εχω το απλο.Το μονο καλο ειναι οτι λογω μη διαφημησεις,μπορεις να τους πιεσεις πολυ. Τους πηρα σετ κιτ τουρμπο(διπλη εξατμιση κ μαρσπιε),σετ εμπροσθιου τμηματος(σιτα κ ποδια) αισθητηρες παρκ. μονο 200ε επιπλεων. Εχω 600 χλμ κ αυριο παω για Ευηνο.Αθηνα μενω κ εγω. Εχεις βρει κατι γενικοτερα που κανει για το ΜΙΤSU

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τους πηρα σετ κιτ τουρμπο(διπλη εξατμιση κ μαρσπιε),σετ εμπροσθιου τμηματος(σιτα κ ποδια) αισθητηρες παρκ. μονο 200ε επιπλεον.

Καλή μαγκιά, 850 κάνουν μόνο αυτά του κιτ turbo.

Εγώ ύστερα από αλληλογραφία με τα κεντρικά 'Netherlands' μου έστειλαν μέσω Σαρακάκη, το manual του turbo στα αγγλικά, το οποίο έδωσα σε κόπιες στον Thnito.

Τι χρώμα το πήρες?

Καλή μαγκιά, 850 κάνουν μόνο αυτά του κιτ turbo.

Εγώ ύστερα από αλληλογραφία με τα κεντρικά 'Netherlands' μου έστειλαν μέσω Σαρακάκη, το manual του turbo στα αγγλικά, το οποίο έδωσα σε κόπιες στον Thnito.

Τι χρώμα το πήρες?

ΜΑΥΡΟ. ΤΟ MANUAL το εστειλες με e-mail. αν ναι κ δεν σου κανει κοπος θα μπορουσες να μου το στειλεις κ εμενα. τι μου εχεις πει για Ναυπακτο?οτι μενεις ΑΘΗΝΑ αλλα εισαι απο εκει. Μεσα απο Ναυ. η απο καποιο χωριο.

εγω ειμαι απο ΕΥΗΝΟ (RAFTING κτλ). εσυ τι χρωμα το εχεις παρει?

[sIGPIC][/sIGPIC]