nasia_the_slayer Δημοσιεύτηκε October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 1, 2007 Σημερα ειχε εγκαινια ενα καλλιτεχνικο λυκειο. Σκεφτομαι του χρονου να παω. Δεν ξερω ομως τιποτα σχετικα με καλλιτεχνικα λυκεια γιατι ειναι το 1ο της περιοχης.Εχει παει κανεις?Ξερετε πως λειτουργει το συστημα?(ωρες κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 μην πας καλυτερα εγω παω σε επαλ η αλλιως τεε ειναι καλυτερα απο ενειαιο και στο καλιτεχνικο τι θες να κανεις; οι ωρες ειναι παρομοιες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 to tee kalitero apo eniaio;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Για μερικούς είναι καλύτερο το τεε απο το ενιαίο, για αλλούς είναι καλύτερο το ενιαίο, κ υπάρχουν μερικοι που υποστηρίζουν οτι δέν υπάρχει καλό σχολείο :p To καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ρωτήσεις παιδιά που θα πάνε φέτος... Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. October 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 μην πας καλυτερα εγω παω σε επαλ η αλλιως τεε ειναι καλυτερα απο ενειαιο και στο καλιτεχνικο τι θες να κανεις; οι ωρες ειναι παρομοιες Ασχολουμαι με τον χορο απο 6 χρονων και με το τραγουδι απο 10! Δεν εχω κανεναν γνωστο που να παηγαινει αλλα εφοσον του χρονου θα'ναι η 2η χρονια λειτουργειας θα εχει διαδοθει το συστημα του σχολειου(ελπιζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 to tee kalitero apo eniaio;:blink: Άμα δεν είσαι του διαβάσματος... είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 αφου μπορεις να μπεις αει τει ιεκ... ειναι και πιο ευκολα και ειμαι μαθητης του 15 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 αφου μπορεις να μπεις αει τει ιεκ... ειναι και πιο ευκολα και ειμαι μαθητης του 15 Αει απο τεε? Απο επαλ ίσως... Αρα εμένα δεν με ποιάνει. Σε ιεκ πας και χωρίς να πας τεε/επαλ όπότε τι μένει? Το τει. Άσε που περνάς με τα ΧΙΛΙΑ ζόρια... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Αει απο τεε? Απο επαλ ίσως... Αρα εμένα δεν με ποιάνει. Σε ιεκ πας και χωρίς να πας τεε/επαλ όπότε τι μένει? Το τει. Άσε που περνάς με τα ΧΙΛΙΑ ζόρια... η χρονια αυτη ειναι η πρωτη που εγινε επα.λ με το επαλ μπαινεις αει γιατι λες πως εχει χιλια ζορια το τει μην ξεχναμε οτι εχει και τα καλοπαιδα....στο τεε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcDim Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Εγώ θα σου πρότινα να πας με χίλια στο καλλιτεχνικό λύκειο. Μακάρι να υπήρχε κ όταν ήμουν εγώ μαθητής. Βέβαια με μια γρήγορη ματιά που έριξα, διάβασα ότι στο καλλιτεχνικό λύκειο μπορούν να εγγραφούν απόφοιτοι του καλλιτεχνικού γυμνασίου κ μόνο. Κοίταξέ το λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Σημερα ειχε εγκαινια ενα καλλιτεχνικο λυκειο. Σκεφτομαι του χρονου να παω. Δεν ξερω ομως τιποτα σχετικα με καλλιτεχνικα λυκεια γιατι ειναι το 1ο της περιοχης.Εχει παει κανεις?Ξερετε πως λειτουργει το συστημα?(ωρες κτλ)Ego tha sou protina na pas nixterino likio opou ta pragmata einai poi xalara kai to xarti tha to pareis sigoura kai panelinies tha doseis kai genika meta mporeis na pas se opoia idiotiki sxoli thes. sinithos autoi pou telionoun tee meta apo xronia erxonte nixterino na paroun to xarti giati to xriazonte stin douleia tous;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 simfono apolita.alli dinami exei to xarti genikou likeiou.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Άμα δεν είσαι του διαβάσματος... είναι. σωστα!!εγω πηγα σε γενικο και το μετανιωσα!!:heat::heat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 simfono apolita.alli dinami exei to xarti genikou likeiou....akribos.osoi den einai tou diavasmatos opos ego:lol: pane tee kai meta sta 25-26 tous trexoun sto nixterino na paroun to xarti. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcDim Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Παιδιά η κοπέλα δεν σας είπε οτι είναι τεμπέλα και δεν θέλει να διαβάζει. Μην συγκρίνετε τους εαυτούς σας με όλους τους άλλους. Ξεκαθάρισε ότι ασχολείται με το χορό και το τραγούδι. Να σας διευκρινήσω ότι το καλλιτεχνικό λύκειο είναι το ίδιο με το Γενικό +τα καλλιτεχνικά υποχρεωτικά μαθήματα. Φυσικά και δίνεις κανονικά πανελλήνιες, φυσικά και μπαίνεις σε όλες τις σχολές (αει τει κ της παναγιάς τα μάτια). Επίσης νυχτερινό δεν θα πάει στα 14, διότι νυχτερινό πρέπει να δουλεύει κιόλας για να πάει. Αφήστε που όταν έδινα εγώ πανελλήνιες τα θέματα του νυχτερινού σε ορισμένα μαθήματα ήταν δυσκολότερα από τα δικά μας. Τώρα: http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=58&cm_prdid=2414 αυτό το link είναι λίγο παλιό αλλά αποτελεί το δελτίο τύπου του υπουργείου για τα καλλιτεχνικά. Μπορεί να σε βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 η χρονια αυτη ειναι η πρωτη που εγινε επα.λ με το επαλ μπαινεις αει γιατι λες πως εχει χιλια ζορια το τει μην ξεχναμε οτι εχει και τα καλοπαιδα....στο τεε Αυτή η χρόνιά είναι η δεύτερη για το επαλ. Για το τεε μιλάω. Γιατί το μάθημα ειδηκότητας πρέπει να το μάθεις παπαγαλία. Όσα καλόπαιδα και αν έχει, κάποιοι κάνουν τον αγώνα τους. Δεν μπορεί στους 200-300 να μην περνάει κανένας ή ένας και αυτός με το ζόρι... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. October 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Παιδιά η κοπέλα δεν σας είπε οτι είναι τεμπέλα και δεν θέλει να διαβάζει. Μην συγκρίνετε τους εαυτούς σας με όλους τους άλλους. Ξεκαθάρισε ότι ασχολείται με το χορό και το τραγούδι. Να σας διευκρινήσω ότι το καλλιτεχνικό λύκειο είναι το ίδιο με το Γενικό +τα καλλιτεχνικά υποχρεωτικά μαθήματα. Φυσικά και δίνεις κανονικά πανελλήνιες, φυσικά και μπαίνεις σε όλες τις σχολές (αει τει κ της παναγιάς τα μάτια). Επίσης νυχτερινό δεν θα πάει στα 14, διότι νυχτερινό πρέπει να δουλεύει κιόλας για να πάει. Αφήστε που όταν έδινα εγώ πανελλήνιες τα θέματα του νυχτερινού σε ορισμένα μαθήματα ήταν δυσκολότερα από τα δικά μας. Τώρα: http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=58&cm_prdid=2414 αυτό το link είναι λίγο παλιό αλλά αποτελεί το δελτίο τύπου του υπουργείου για τα καλλιτεχνικά. Μπορεί να σε βοηθήσει. Thanks!Θα μαθω εδω τι γινεται με βαση το λινκ.Εφοσον ομως ειναι το 1ο καλλιτεχνικο σχολειο της περιοχης οι μαθητες που θα πανε δεν θα ειναι απο καλλιτεχνικα...(πιστευω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts