Chris_13 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Καλησπέρα, επειδή είμαι λίγο άσχετος θα ήθελα το φώτα σας σε κάποιο θέμα.Μου έφερε ο θέιος μου απο την Αγγλία δώρο το συγγεκριμένο τηλέφωνο το οποίο τα είχε με σύνδεση orange.Τι μπορώ να κάνω για να δουλέψει εδω?Είμαι διατεθιμένος να ξοδέψω κάποιο μικρό ποσό για να το φτιάξω. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Τι μπορώ να κάνω για να δουλέψει εδω?Είμαι διατεθιμένος να ξοδέψω κάποιο μικρό ποσό για να το φτιάξω. Ορίστε και δωρεάν. Απλά διάβασε προσεχτικά τις οδηγίες! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=395945 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Παιδιά, αν κάποιος από εσάς πουλάει το Touch Dual, ενδιαφέρομαι να το αγοράσω. Δείτετην σχετική αγγελία μου στο Buy and Sell mobiles, ή στείλτε μου μύνημα.. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_13 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Ορίστε και δωρεάν. Απλά διάβασε προσεχτικά τις οδηγίες! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=395945 file se euxaristw para poly gia tin apantisi, alla distixws den evgala kamia akri.... pou borw na apeuthinthw?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Kapoios empeiros Athinaios edw? Tha se eksypiretousa kai egw alla den eimai stin Athina. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Παιδιά, μόλις άρχισα να παίζω το καινούργιο μου παιχνιδάκι... Τώρα το έχω στο φορτιστή και θα περιμένω 16 ώρες με αγωνία... Έχω μια απορία: Η ενημέρωση για τον καιρό μπορεί να γίνει κατά το συγχρονισμό με το καλώδιο (αφού το Dual δεν έχει WiFi) καθώς δεν έχω δυνατόtητα 3G ή Data καθώς είναι απενρεγοποιημένα λόγω επαγγαλματικού πακέτου... Έβαλα μια κάρτα F2G για να πάρει δεδομένα. Αν δεν γίνεται μέσω καλωδίου, μόνη λύση βλέπω τη F2G, αναρωτιέμαι ποια είναι η χρέωση για μια τέτοια υπηρεσία; Σας ευχαριστώ παιδιά... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 καλοριζικο,και βεβαια μεσω active μπορεις να κανεις ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Ευχαριστώ για τη super γρήγορη απάντηση... Δυστυχώς μέσα στο φυλλάδιο δεν το αναφέρει... (Η πλάκα είναι ότι γράφει καθαρά...σύνδεση Wifi...που δεν έχει) Ελπίζω να είναι όντως θετικά τα πράγματα και να αξίζει το Dual σε σχέση με το E51 που είχα στο μυαλό μου να πάρω πριν.... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 αν ηταν να διαλεξω και εγω μεταξυ των 2 το Dual θα επαιρνα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 :):):) Θα το δοκιμάσω αύριο φίλε μου.Να φορτίσει πρώτα... Καληνύχτα και σε ευχαριστώ! Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 τιποτα φιλε μου,σιγουρα τα win mob δεν σε αφηνουν ποτε να τα βαρεθεις,να εισαι καλα,καλο σου βραδυ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Παιδιά, περιμένω να πάω σπίτι να το βγάλω από το φορτιστή. Κάποιες εφαρμογές που γνωρίζετε να αξίζουν και μπορώ να τις κατεβάσω; Και ίσως κάποια θέματα που θα μπορούσα να βρω και να διαλέξω; Βλέπετε είμαι καινούργιος στα Windows Mobile... Ευχαριστώ... Υ.Γ. Με την τιμή που το πήρα εγώ, νομίζω ότι θα έπρεπε να το έχουν ΠΟΛΥ περισσότεροι...Κρίμα που δεν πούλησε τόσο το κινητό αυτό... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Παιδιά, περιμένω να πάω σπίτι να το βγάλω από το φορτιστή. Κάποιες εφαρμογές που γνωρίζετε να αξίζουν και μπορώ να τις κατεβάσω; Και ίσως κάποια θέματα που θα μπορούσα να βρω και να διαλέξω; Βλέπετε είμαι καινούργιος στα Windows Mobile... Ευχαριστώ... Υ.Γ. Με την τιμή που το πήρα εγώ, νομίζω ότι θα έπρεπε να το έχουν ΠΟΛΥ περισσότεροι...Κρίμα που δεν πούλησε τόσο το κινητό αυτό...για θεματα θα βρεις απειρα,γραψε στο google,themes ppc τωρα για εφαρμογες ξεκινα απο τα βασικα,resco explorer πολυ καλος file manager,καποιο προγραμμα πλοηγησης οπως destinator-igo(εγω εχω και τα 2),και καποιο προγραμμα καιρου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Εννοείται φίλε μου ότι περιμένω pm... Ξέρω, θα μου δώσεις "έτοιμη" τροφή, αλλά θα σου είμαι ευγνώμων! Έχω βρει SPB Weather 1.62 και meteogr.zip...Πως όμως θα τα εγκαταστήσω; Έχω και GPS δέκτη από το P990i οπότε είμαι έτοιμος και για πλοήγηση! Σε ευχαριστώ! Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Έχω βρει SPB Weather 1.62 και meteogr.zip...Πως όμως θα τα εγκαταστήσω; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166459 Έχω και GPS δέκτη από το P990i οπότε είμαι έτοιμος και για πλοήγηση! Gia oti xreiasteis... ipmart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Θέλω να κατεβάσω το Destinator, καθώς στο P990i είχα το garmin, αλλά και Garmin 205W έχει ο αδελφός μου στο αυτοκίνητό του κι όποτε θελήσω το "δανείζομαι" κι εγώ... Ελπίζω το Destinator να είναι καλύτερο...Κι αν αξίζει... Ευχαριστώ, θα δω τι μπορώ να κάνω. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 σαν προγραμμα κατα την γνωμη μου ειναι μετριο αλλα εχει αρκετα καλους χαρτες το αντιθετο ειναι το igo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Ελπίζω το Destinator να είναι καλύτερο...Κι αν αξίζει... Έχει τους καλύτερους χάρτες για Ελλάδα από κάθε άλλο πρόγραμμα... αυτό είναι και το σημαντικότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Ένας φίλος το χρησιμοποιεί στο PNA του ένα NaviGT, μπορώ να το χρησιμοποιήσω κι εγώ, να δω αν είναι καλό; Σημ. από εκεί που μου δείξατε κατέβασα κάποια αρχεία αλλά ήταν corrupted... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Ένας φίλος το χρησιμοποιεί στο PNA του ένα NaviGT, μπορώ να το χρησιμοποιήσω κι εγώ, να δω αν είναι καλό; Ginetai alla den einai toso apli i diadikasia. Tha sou synistousa na to breis etoimo gia PDA. Σημ. από εκεί που μου δείξατε κατέβασα κάποια αρχεία αλλά ήταν corrupted... Den exei corrupted files to ipmart. Ksanaprospathise. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Φίλοι μου, έχω κάνει μια σεβαστή συλλογή από προγράμματα και θα αρχίσω να τα εγκαθιστώ στο Dualaki μου. Απλά μια ερώτηση. Π.χ. το Destinator που θέλω να δοκιμάσω τρέχει κι από την κάρτα, χωρίς setup. Πως μπορώ όμως να κάνω μια συντόμευση από το μενού έναρξη στο εκτελέσιμο αρχείο του; Μήπως καλύτερα να το εγκαταστήσω; Δεύτερο, από εμπειρία σας, το Destinator δεν έχει καλή χαρτογράφηση της περιοχής μου (Βέροια, Αλεξάνδρεια Ημαθίας), έχει τις οδούς, αλλά όχι αριθμοδότηση (σιγά στο πράγμα θα πείτε). Ναι, αλλά το Garmin έχει και εμφανίζει και POI, το destinator όχι (που θα τα βρω; ) Επειδή προτίθεμαι να αγοράσω ένα πρόγραμμα πλοήγησης για να εξασφαλίσω συνεχείς ενημερώσεις και για λόγους ηθικης, ποιο τελικά να είναι αυτό, το Garmin, το Destinator ή το I-go; Με ενδιαφέρει η κάλυψη όχι της περιοχής μου, αλλά Αθήνα-Θεσ/νίκη, επαρχία και είχα σαν παράδειγμα την περιοχή μου για να εκφράσω άποψη. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Πως μπορώ όμως να κάνω μια συντόμευση από το μενού έναρξη στο εκτελέσιμο αρχείο του; Pas sto ektelesimo arxeio Destinator.exe kai me ton explorer tis syskevis sou to kaneis Copy. Meta pas sto fakelo /Windows/Start Menu/Programs kai ekei patas Paste Shortcut (oxi paste). Apo ta programmata ploigisis pou anafereis kata geniki omologia tous kalyterous xartes tous exei to Destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Πάντα γρήγορος. Θα κάνω και μια διαδρομή πρώτα για δοκιμή και κατόπιν αγορά... Ευχαριστώ! Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdiado Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Καλημερα σε ολους! Υπαρχει περιπτωση να βρεθει cooked rom ελληνικη για να το πειραξουμε και λιγο και αν ναι, πως μπορω να κρατησω backup τη rom της Ace για να την ξαναπερασω αν θελω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Υπάρχει δυνατότητα να περάσουμε skin diamond στο dual; Βλεπω ότι πολλοί το έχουν καταφέρει σε cruise. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το υλικό τους είναι πάνω-κάτω το ίδιο, είναι δυνατό να επαναλάβω την ίδια διαδικασία και το δικό μου; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts