htrul18 Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Να κανονίσεις να βολέψει :) Σωστοοοός! :) Χαλαρώστε ρε παιδιά! Όπου και να πάμε καλά είναι! Βλέπω να τη βγάζουμε στη Ναυαρίνου με μπύρες απ' το περίπτερο.. Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Εκτος απροοπτου θα ερθω και εγω..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Eως τώρα μόνο !! 28 !! Περιμένουμε συμμετοχές ! v 1. billakosss v 2. Petros the Great v 3. htrul18 (Εκτός απροόπτου θα είμαι εκεί!) v 4. Scottas v 5. Alexel (Count me in) v 6. gsioutas (Ναι θα είμαι εκεί) v 7. hostolis v 8. Johny-B v 9. maria-B v 10. makis_thess v 11. gogo_thess v 12. Kostas_falcon (θα ερθω) v 13. blondie_ v 14. akis1984 v 15. fotisbasm v 16. milanmaniac v 17. savasgr v 18. p_k v 19. mplip^ x 20. IRONMAIDEN (μπορεί να περασω) x 21. johner (μπορεί να έρθω) x 22. mitsos (θα ξέρω απο βδομάδα) x 23. nikolis2000 (θα προσπαθήσω απο καβάλα) x 24. STUDIO NONAME (μπορεί αν είμαι θεσσαλονικη) x 25. aris21 (ίσως να ερθω) x 26. Dangor (είμαι απο Αθηνα και δεν μπορώ) x 26. mol (δεν μπορώ να είμαι,καλά να περάσετε ) x 27. getolika (λίγο δύσκολα) ..ο επόμενος...! όσοι αλλάξατε γνώμη η δεν είστε σίγουρη στείλτε μου πμ η απάντηση στο θέμα (για κράτηση) edit: βάλτε και στης υπογραφές σας το meeting !! v = επιβεβαιωμένος-η (12 άτομα) v = ναι (6 άτομα) x = δεν ξέρω - ίσως (10 άτομα) Τελευταία τροποποίηση Σήμερα(πέμπτη) στις 13:45 μ.μ. :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Εκτος απροοπτου θα ερθω και εγω..... Εσυ πρεπει να ερθεις οπωσδηποτε. εχουμε πολλα να πουμε!! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Ερώτηση κρίσεως: Το ΡΑΧΑΤ από πότε έχει φαγητό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Tελικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έρθω. Θα κατέβω ναύπακτο για weekend!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Tελικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έρθω. Θα κατέβω ναύπακτο για weekend!:D Γιατί δε λες ξεκάθαρα ότι κάνουμε αντιmeeting, εις ένδειξη διαμαρτυρίας στους φασιστικούς τρόπους επιλογής τόπου συνάντησης από τον κο Μπιλάκο, και στο βέτο που υπέβαλλαν ενάντια στα αγαπημένα μας, ιμπεριαλιστικά, ξενόφερτα, καταναλωτικά στέκια :mad: http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Eimai kai egw v = επιβεβαιωμένος:lol::happy::p:D Tetoia wra se mia vdomada poios kserei pou 8a eimaste:whistle::lol::rolleyes: Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Υπάρχει περίπτωση να έρθω κι εγώ αλλά δεν ξέρω ακόμη σίγουρα!Θα σας πω σίγουρα μέσα στη βδομάδα!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Σκεφτόμουν να έρθω και εγώ, αλλά αφού δεν θα είναι ο Τζόνερ... http://img215.imageshack.us/img215/7066/prettywinknm1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Γιατί δε λες ξεκάθαρα ότι κάνουμε αντιmeeting, εις ένδειξη διαμαρτυρίας στους φασιστικούς τρόπους επιλογής τόπου συνάντησης από τον κο Μπιλάκο, και στο βέτο που υπέβαλλαν ενάντια στα αγαπημένα μας, ιμπεριαλιστικά, ξενόφερτα, καταναλωτικά στέκια :mad: Φασιστικοι οι τροποι μου???? εγω τους βρισκω ακρως νεοδημοκρατικους! johner λυπουμαστε που δεν θα σαι...καλη ανταμωση! :ρ Λιγες ημερες εμειναν μεχρι να βρεθουμε ολοι παλι ξανα! αντε να βλεπω κι αλλες συμμετοχες! κοριτσιααααααααααα ελατε ο johner θα λειπει!!! A! επισης και ενα μελος γενους θυληκου...που ειχε καποια παραπονακια στο προηγουμενο meeting θα μας τιμησει αυτη την φορα με σιγουριά :happy:0 Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Εσυ πρεπει να ερθεις οπωσδηποτε. εχουμε πολλα να πουμε!! Μαλλον θα ερθω! Ωρα συναντησης και που? δουλευω το Σαββατο.... εχω το ρεπο μου σημερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Μαλλον θα ερθω! Ωρα συναντησης και που? δουλευω το Σαββατο.... εχω το ρεπο μου σημερα. Σαββατο 19:00 εξω απο την εκκλησια της Αγ.Σοφιας! ολος ο καλος ο κοσμος θα ειναι εκει! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Σαββατο 19:00 εξω απο την εκκλησια της Αγ.Σοφιας! ολος ο καλος ο κοσμος θα ειναι εκει! Thanks τα λεμε απο κοντα λοιπον! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Thanks τα λεμε απο κοντα λοιπον! Από τα άλλα δίκτυα θα έρθει κανείς η πάλι μόνο wind θα έχουμε; :rolleyes: http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Από τα άλλα δίκτυα θα έρθει κανείς η πάλι μόνο wind θα έχουμε; :rolleyes: Γιατι τα αλλα δικτυα εχουν υπαλληλους??? :lol: :lol: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Λετε να φοβουνται τον προσυλλητισμο? :-p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Γιατι τα αλλα δικτυα εχουν υπαλληλους??? :lol: :lol: Εχουν πελάτες όμως !! :lol: θα εκπροσωπήσω την "εταιρία μου" :ρ ΘΑ έχω μαζί και αιτήσεις για vodafone 3 σε 1 ! :lol: :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Πετρο η επιθυμια σου θα γινει πραγματικοτητα. Αν ειμαι και λιγο τυχερος ισως να υπογραψω στην μια απο τις τρεις αιτησεις που θα φερει ο φιλος της voda. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 καποιοι θα ειναι υποψηφιοι για ban! :whistle: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Σκεφτόμουν να έρθω και εγώ, αλλά αφού δεν θα είναι ο Τζόνερ... http://img215.imageshack.us/img215/7066/prettywinknm1.gif Νατοι και οι fans. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 @Kostas_falcon δεν πιστεύω να το πήρες στα σοβαρά οτι θα έχω αιτήσεις ! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Εγω θα κανω ενα βημα παραπερα θα ερθω με το φορητο μου! δεν ειναι να φερνω χαρτουρες :-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Εγω θα κανω ενα βημα παραπερα θα ερθω με το φορητο μου! δεν ειναι να φερνω χαρτουρες :-) Θα το φέρω και γω, μαζί με τη pcmcia card της vodafone, και θα έχω 5gb με 39 ευρώ το μήνα, εσύ τι θα φέρεις; τη data card που θα δίνει τον ίδιο όγκο με 71 ευρώ; :ρ :lol: http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 εγω οτι και να φερετε...παντα εχω μαζι μου "αιτηση συνδεσης" και ενα μινι φωτοτυπικο για οποιαδηποτε περιπτωση! :lol: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts