Jump to content

Έφαγα πόρτα... - Η υποδοχή των νυχτερινών μαγαζιών...

E_jay
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν με απασχολει καθολου το θεμα της πορτας-face controll γιατι πολυ απλα δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτο..δεν το θεωρω κατορθωμα αλλα απολυτως φυσιολογικο και ποτε δεν σκευτηκα πριν παω σε κλαμπ τι θα κανω αν δεν εχω κλεισει τραπεζι, η αν ειμαστε 3 αγορια πως θα μπουμε τωρα?

και τις λαλακιες που λετε ,για φιλοδωρηματα κ ιστοριες πρωτη φορα το ακουω..σε ταινιες τα βλεπετε?γιατι εχω περασει σχεδον απ ολα τα γνωστα κλαμπ της θεσσαλονικης..για να μην πω ολα και με πειτε υπερβολικο..απορω τι καθομαι και συζηταω?πως θα μπει ο ενας και τι να κανεις για να μην φας πορτα !ELEOS..

τα tips & hits της νυχτας :fool:

ανησυχίες για ... :stupid:

καλη συνεχεια!

κοιτα φιλαρακι ,εμεις ουτε 17 χρονων ειμαστε,ουτε αρχισαμε να βγαινουμε σε κλαμπακια τωρα για να το θεωρουμε κατι ουαου...επισης αμα δε ξερεις για καποια πραγματα καλο ειναι να μη τα χαρακτηριζεις τοσο σιγουρα...το οτι μας λες με τοσο καμαρι οτι εχεις παει σε ολα τα γνωστα κλαμπ της θεσσαλονικης δε μου λεει απολυτως τιποτα..και εγω ετυγχε να δουλεψω σε αρκετα της παραλιακης για 1,5 χρονο...big deal.χάλαρωσε λιγο αχαλινωτε clubber..

• Απαντήσεις 205
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλα ενταξει το ******ς...αμα ακους κ 1η φορα το θεμα φακελακι:P σε μετρ ειτε μπουζουκιων ειτε clubs...εκτος κ αν οποτε πας σκας κανα 500ε κ εισαι κ μονιμος.

ιδιαιτερα στα μπουζουκια το τιπ για καλυτερο τραπεζι ειναι στανταρτ.-αθηνα-

Θεσσαλονίκη τα ίδια.

Το ίδιο περίπου παίζει και στα parking για τα αυτοκίνητα που δεν έχουν όλες τις προυποθέσεις να είναι μπροστά στην πόρτα.:p

χμ πορτα ειχα δουλεψει λιγο καιρο κανα 2μηνο και το παρατησα γιατι δεν μου αρεσε η ολη κουβεντα με face control και υστερα οι αλλοι στο δρομο αμα εισαι και φοιτητης σε κοιτανε και αλλιως ,τωρα οσο αφορα γιατι υπαρχει αυτο το φαινομενο ειναι επειδη ενα club παντα προσπαθει να εχει μια αναλογια σε κοσμο 40% αντρες και 60% γυναικες (το ρατσιστικο σε μας παντα)επειτα οι αντροπαρεες 6-7 ατομων σε club κανουν φασαρια συνηθως και ενοχλουν οποτε πανω απο 5 αντροπαρεα δυσκολα θα μπεις σε τετοια μερη.Αυτα απο μερους μου

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

ακομη την θυμάμαι μια πορτα στην πάτρα.

Στο παλιο Ιονιο,(το φετινο καλοκαιρινο ντεκο στην πλαζ).

Παω παρασκευη βραδυ , ντυμενος καλα με ενα πουκαμισο, εγώ και ενας φίλος μου.

Απεξω πανικος σε μηχανακια με σεβρινγκ κλπ κλπ :ninja:

γενικα μαζευε κοσμο μικρης ηλικίας μηχανοβιο χιχι

μπροστα απο εμας μια παρεα με 6 ατομα μπήκε φυσεκι!

ε με το που πλησιαζω εγω λεει ο πορτιέρης "συγνωμη εχει πάρτυ σήμερα"

και φτυναμε μεντεσεδες μετα χαχααχχα:lol:

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

δεν με απασχολει καθολου το θεμα της πορτας-face controll γιατι πολυ απλα δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτο..δεν το θεωρω κατορθωμα αλλα απολυτως φυσιολογικο και ποτε δεν σκευτηκα πριν παω σε κλαμπ τι θα κανω αν δεν εχω κλεισει τραπεζι, η αν ειμαστε 3 αγορια πως θα μπουμε τωρα?

και τις λαλακιες που λετε ,για φιλοδωρηματα κ ιστοριες πρωτη φορα το ακουω..σε ταινιες τα βλεπετε?γιατι εχω περασει σχεδον απ ολα τα γνωστα κλαμπ της θεσσαλονικης..για να μην πω ολα και με πειτε υπερβολικο..απορω τι καθομαι και συζηταω?πως θα μπει ο ενας και τι να κανεις για να μην φας πορτα !ELEOS..

τα tips & hits της νυχτας :fool:

ανησυχίες για ... :stupid:

καλη συνεχεια!

Μα κάτσε. Όταν μας boldάρεις το "χωρις κοπελες" και πετάς κι ένα ";)" μετά, κάνει ΜΠΑΜ πως προσπαθείς να επιδειχτείς.

Anyway, γούστα είναι αυτά. Όποιος θέλει να σκορπάει τα λεφτά του και να το παίζει ψαγμένος και μουράτος clubber, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας όμως... :rolleyes:

Ρε παιδια στο κατω κατω εαν σας δωσουν πορτα φωναξτε την αστυνομια και πειτε τους οτι δεν με αφηνουν να μπω :p ενω ειστε νομιμοι ;) Και εννοειτε πως θα σας αφησουν μετα και θα γινουν και οι ιδιοι ρεζιλι! ;)

Εγω παλι δεν εχω φαει ποτε πορτα αλλα δεν ειναι αναγκη να γραφετε συνεχεια τις πορτες που εχετε φαει. Και επειδη μερικοι απο εμας δεν εχουμε φαει δεν ειναι αναγκη να λετε κοροιδευτικα μπραβο σου clubber και τετοια ;)

Και ναι, εχω παει και με τους φιλους σε κλαμπ αντρο παρεα και εχουμε περασει πολυ ωραια.:D

Αλλα συνηθως παμε και με φιλες μου και παω καλο ντυμενος.

Τα σχολια δικα σας :D

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης