Jump to content

eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις

Silmur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επειδη θα χτυπησω ενα auction,μπορειτε να μου δωσετε οι παλιοι καποιες συμβουλες.??..Μενουν 21 h ειναι στις 51 λιρες και πουλιεται συνηθως στα 110-120!!!Να χτυπησω στο τελευταιο λεπτο...Θα ηθελα πολυ να ακουσω συμβουλες για το χρονο και το υψος του bid.Πχ να βαλω το max bid που ειμαι διατεθειμενος να πληρωσω στο τελευταιο min και ο,τι συμβει???Ευχαριστω!!!

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Πάει καιρός που τα είχα δουλέψει, αγόραζα μόνο με buy it now τελευταία. Γράψε ebay sniper ή auction sniper και θα βρεις αρκετά.

Ευχαριστώ για τις ευχές φίλε, γεράσαμε και μυαλό δεν βάλαμε...

επειδη θα χτυπησω ενα auction,μπορειτε να μου δωσετε οι παλιοι καποιες συμβουλες.??..Μενουν 21 h ειναι στις 51 λιρες και πουλιεται συνηθως στα 110-120!!!Να χτυπησω στο τελευταιο λεπτο...Θα ηθελα πολυ να ακουσω συμβουλες για το χρονο και το υψος του bid.Πχ να βαλω το max bid που ειμαι διατεθειμενος να πληρωσω στο τελευταιο min και ο,τι συμβει???Ευχαριστω!!!

Τώρα το είδα, αλλά μπορώ να σου προτείνω 2 πράγματα για την επόμενη φορά.

Βασικά εξαρτάται πόσο πολύ θες το item.

Αν το θες τρελά, τότε βάλε το max bid σου από νωρίτερα και χαλάρωσε και όσο πάει.

Αν θες να το πολεμήσεις για την χαμηλώτερη τιμή και έχεις χρόνο να ασχοληθείς, τότε μην βάλεις τίποτα και πέσε από πάνω το τελευταίο λεπτό.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• 2 weeks later...
Υπενθυμίζω πως περιμένω από Γερμανία ένα δέμα με DHL γύρω στα 18 κιλά, το οποίο έφυγε 10/03 από τον πωλητή και 11/03 από Γερμανία. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει μπει Ελλάδα. Επικοινώνησα την Δευτέρα με DHL DE και μου είπαν να ζητήσω από τον πωλητή να μιλήσει αυτός μαζί τους. Το έκανε και μου είπε πως σε 2 μέρες θα είναι εδώ. Πέρασαν 4 και τίποτα. Στο σύνολο 16 εργάσιμες πέρασαν, ενώ η DHL DE λέει θέλει 4/5 εργάσιμες και η εδώ εταιρεία 7/8. Τι να κάνω; Ν'ανοίξω dispute?

Υπενθυμίζω πως περιμένω από Γερμανία ένα δέμα με DHL γύρω στα 18 κιλά, το οποίο έφυγε 10/03 από τον πωλητή και 11/03 από Γερμανία. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει μπει Ελλάδα. Επικοινώνησα την Δευτέρα με DHL DE και μου είπαν να ζητήσω από τον πωλητή να μιλήσει αυτός μαζί τους. Το έκανε και μου είπε πως σε 2 μέρες θα είναι εδώ. Πέρασαν 4 και τίποτα. Στο σύνολο 16 εργάσιμες πέρασαν, ενώ η DHL DE λέει θέλει 4/5 εργάσιμες και η εδώ εταιρεία 7/8. Τι να κάνω; Ν'ανοίξω dispute?

εγω προτεινω να περιμενεις μεχρι την παρασκευη 7/1 ωστε να ειναι κοντα στον μηνα .. και μενα αν δεν εχει ερθει ξαναμιλα με τον πωλητη και πες του για το dispute

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

περιμενε λιγο, εγω περιμενα δεμα (ενα δορυφορικο δεκτη)και εκανε 1 μηνα να ερθει.

Τα περισσότερα πακέτα της DHL στην Γερμανία τα διαχειρίζονται τα Γερμανικά Ταχυδρομεία, δηλαδή η Deutsche Post. Σπάνια να στείλει κάποιος με κούριερ. Τέλος πάντων. Σήμερα άλλαξε η κατάσταση στο track and trace το της DHL DE και το περιμένω μέσα στην επόμενη βδομάδα θέλω να πιστεύω. Τελικά το δίκιο σου το βρίσκεις μόνο αν φωνάξεις τα κανάλια.:p

Τα περισσότερα πακέτα της DHL στην Γερμανία τα διαχειρίζονται τα Γερμανικά Ταχυδρομεία, δηλαδή η Deutsche Post. Σπάνια να στείλει κάποιος με κούριερ. Τέλος πάντων. Σήμερα άλλαξε η κατάσταση στο track and trace το της DHL DE και το περιμένω μέσα στην επόμενη βδομάδα θέλω να πιστεύω. Τελικά το δίκιο σου το βρίσκεις μόνο αν φωνάξεις τα κανάλια.:p

DHL+Deutsche post ... μια εταιρεια...

http://www.dp-dhl.com/de.html

Πολύ το μελετούσα και το πακέτο καταστράφηκε. Μου έστειλε μήνυμα πριν λίγο ο πωλητής, πως η DHL τον ενημέρωσε για ότι έγινε. Κρίμα κι έφτανε μετά από πόσες μέρες. Μου είπε πως θα μου κάνει refund στο paypal. Επειδή δεν ξέρω καθολου τις διαδικασίες, τι γίνεται τώρα; Περιμένω κάποιες μέρες; Πόσο παίρνει η όλη φάση;

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Πολύ το μελετούσα και το πακέτο καταστράφηκε. Μου έστειλε μήνυμα πριν λίγο ο πωλητής, πως η DHL τον ενημέρωσε για ότι έγινε. Κρίμα κι έφτανε μετά από πόσες μέρες. Μου είπε πως θα μου κάνει refund στο paypal. Επειδή δεν ξέρω καθολου τις διαδικασίες, τι γίνεται τώρα; Περιμένω κάποιες μέρες; Πόσο παίρνει η όλη φάση;

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Πωπω! τοσες αγορές έχω κάνεις και ποτε δεν μουτυχε κάτι τέτοιο.

Εξαρτάται απο τον seller. Έχει εταιρίες που λόγο γραφειοκρατίας σου λένε θέλουμε 20 μέρες. Ρώτα τον να σου πει. Μεχρι μια βδομαδα ειναι καλά για την γνωμη μου, μετά θα του έβαζα κακο feedback.

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Κοντεύει να μου στρίψει.. Χθες πήρα mail από τον πωλητή πως τον ενημέρωσαν ότι το πακέτο καταστράφηκε και μου είπε θα κάνει επιστροφή των χρημάτων. Για να είμαι καλυμμένος όμως, άνοιξα dispute στο paypal. Και σήμερα μου απάντησε μέσω paypal πως το δέμα έφτασε Ελλάδα και να κάνω υπομονή.. Όντως είναι Ελλάδα απ'ο,τι λέει το tracking της DHL DE. Τι τρελά είναι αυτά;

Γενικά η συγκεκριμένη αγορά αποτελεί μία εμπειρία. Το mail είχε κανονικά και το όνομά μου και το όνομα χρήστη που χρησιμοποιώ. Βέβαια με προβλημάτισε εν μέρει το γεγονός πως το mail μου ήρθε με το γνωστό πρόλογο κι επίλογο του ebay κατευθείαν στα εισερχόμενα μου στο gmail αλλά δεν το βρήκα στην καρτέλα Messages του ebay. Πριν λίγο που πήρα την ελληνική DHL με γείωσαν. Λένε πως το δέμα δεν έχει μπει Ελλάδα, ενώ οι Γερμανοί λένε το αντίθετο..

Swyped from my HTC Desire using Tapatalk

Γενικά η συγκεκριμένη αγορά αποτελεί μία εμπειρία. Το mail είχε κανονικά και το όνομά μου και το όνομα χρήστη που χρησιμοποιώ. Βέβαια με προβλημάτισε εν μέρει το γεγονός πως το mail μου ήρθε με το γνωστό πρόλογο κι επίλογο του ebay κατευθείαν στα εισερχόμενα μου στο gmail αλλά δεν το βρήκα στην καρτέλα Messages του ebay. Πριν λίγο που πήρα την ελληνική DHL με γείωσαν. Λένε πως το δέμα δεν έχει μπει Ελλάδα, ενώ οι Γερμανοί λένε το αντίθετο..

H εδώ DHL δεν μπορεί να κάνει tracking τα δέματα που έρχονται με το ταχυδρομείο ακόμη κι αν είναι Deutsche Post. Μόνο τα courier μπορεί να παρακολουθήσει δηλαδή DHL express. Μίλα με τα ΕΛΤΑ.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Μα τα ΕΛΤΑ, με το 12ψήφιο κωδικό που έχω, δεν μπορούν να το βρουν. Έπρεπε να είναι της μορφής xx123456789DE. Και όσες φορές μίλησα με την ελληνική DHL μου είπαν πως πρέπει να μπει Ελλάδα για να αλλάξει ο αριθμός φορτωτικής.

edit: Το δέμα είναι στις ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ.. Άφησαν ειδοποιητήριο πως πέρασαν αλλά δεν μπήκαν καν στον κόπο να χτυπήσουν το κουδούνι.

edit: Ελήφθη επιτέλους.. Ευχαριστώ για την βοήθειά σας και συγνώμη αν κούρασα.

Edited by heartless

έληξε, αν και δεν ξέρω αν ήταν και για χρήστες του ebay.com από Ελλάδα.

Amazon Fire stick 4k max

Αρκεί να ήσουν του ebay.com...Αργά το πήρα πρέφα κι εγώ...Και απ' ότι διάβασα υπήρχε τρόπος να αγοράσεις όσα κουπόνια ήθελες...

We reserve the right to suspend a buyer's coverage under the eBay Buyer Protection Policy if we suspect that buyer is colluding with a seller to misdeclare the value or type of an item for evading customs fees.

Από το νέο eBay Buyer Protection

Amazon Fire stick 4k max

We reserve the right to suspend a buyer's coverage under the eBay Buyer Protection Policy if we suspect that buyer is colluding with a seller to misdeclare the value or type of an item for evading customs fees.

Από το νέο eBay Buyer Protection

Αυτο δεν ειναι Buyer Protection ειναι GAP Protection :lol:

εκανα παραγγελια απο Uk.

ο πωλητης εδωσε Tracking number (δε του ζητησα).

το εστειλε με royal mail.

βαζω το τρακινγκ ναμμπερ(στο site του royal mail) και στο status γραφει Overseas. αυτο σημαινει οτι ειναι καθ οδον ε?

οταν μπει ελλαδα, θα τσεκαρω που βρισκεται μεσω του site των ελτα?

σορρυ που ρωταω, αλλα πρωτη φορα μου στελνουν απο ebay με τρακινγκ ναμμπερ :D