heartless Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Μα όπως έγραψα παραπάνω, σε προηγούμενη επικοινωνία μαζί του μου είχε δηλώσει πως είναι trackable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Είχα βρει μια καλη προσφορά από κατάστημα στην Γερμανία με 99.9% αξιολογήσεις. Παρασκευή επικοινωνησα για να μάθω για τα μεταφορικά και αν η αποστολή είναι tractable. Πέρασαν οι μέρες χωρίς απάντηση αλλά δεν έδινα σημασια, μιας κι ήταν και Σ/Κ. Δευτέρα μου απαντάει θετικά για το tracking. Την Τρίτη το βράδυ έκανα την παραγγελία ύψους 100€. Χθες μου έστειλε mail πως έστειλε το πακέτο με DHL αλλά ούτε στο ebay, ούτε στο paypal έχει βάλει τον αριθμό της φορτοτικής. Γι'αυτό, τον ρώτησα με mail στα καπάκια σχεδόν, ποιος είναι ο αριθμός. Μέχρι τώρα όμως ούτε φωνή.. Θα μου πείτε νωρίς είναι αλλά έχω ακούσει αρκετά για την DHL. Τι κάνω; Στέλνω ξανά; Εγω παραγγελνω συνεχεια απο Γερμανια .. και ποτε δεν ειχα προβλημα... να ξερεις οτι στην Γερμανια τα πακετα της Deutsche post τα κανει logistic η DHL ..τα Γερμανικα ταχυδρομεια ασχολουνται μονο με φακελους γραμματα απλα και τραπεζικες συναλλαγες... τα πακετα δεματα ολα η dhl .. αν ειναι Versichertes versand .. "¨ασφαλισμενο δηλαδη" δεν υπαρχει περιπτωση να μην το παρεις.... οσο για τον τυπο αν ειναι powerseller h top bewerung ... αποκλειεται να εχεις φαει φολα .. κανε υπομονη .. σιγουρα θα εχει και τηλεφωνο .. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Παιδιά, μου έκαναν refund 2 κινέζοι στις 9 του μηνός και δεν δεν βλέπω τα λεφτα μου να μπήκαν ούτε στην τράπεζα ούτε στο paypal(εκεί που λεει PayPal balance). Που στο καλό είναι?? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Παιδιά, μου έκαναν refund 2 κινέζοι στις 9 του μηνός και δεν δεν βλέπω τα λεφτα μου να μπήκαν ούτε στην τράπεζα ούτε στο paypal(εκεί που λεει PayPal balance). Που στο καλό είναι?? Πως ξέρεις οτι σου έκαναν refund ? το refund ερχεται απο το παυπαλ, για να μπουν στην κάρτα περίμενε 10 ημερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Παιδιά, μου έκαναν refund 2 κινέζοι στις 9 του μηνός και δεν δεν βλέπω τα λεφτα μου να μπήκαν ούτε στην τράπεζα ούτε στο paypal(εκεί που λεει PayPal balance). Που στο καλό είναι?? θα σου ερθει μηνυμα απο το paypal οτι θα σου επιστραφουν λεφτα και η υποθεση στο resolution center τοτε κλεινει .Απο εκεινη τη μερα περιμενεις μεχρι 5 εργασιμες και εχουν μπει τα λεφτα .Συνηθως κανει 2 μερες και μπαινουν στην καρτα απο την οποια εγινε η πληρωμη . Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heartless Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Τελικά μου έστειλε τον αριθμό φορτοτικής, ο οποίος είναι ο 12ψηφιος της DHL. Το πακέτο έχει προωθηθεί προς Ελλάδα. Περιμένω την Δευτέρα για να τηλεφωνήσω στην εδώ DHL να μάθω τον αριθμό που θα το παρακολουθώ στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Πως ξέρεις οτι σου έκαναν refund ? το refund ερχεται απο το παυπαλ, για να μπουν στην κάρτα περίμενε 10 ημερες Το ξέρω 1ον, γιατί στον έναν που έκανα dispute μου ήρθε μήνυμα και απο το paypal αλλά και απο αυτόν και μου είπαν ότι έγινε refund. Στον άλλον που δεν έκανα dispute, απλά μου έστειλε πίσω τα λεφτα μου. 2ον, στην στήλη paid or not μου γράφει your paiment has been refund. θα σου ερθει μηνυμα απο το paypal οτι θα σου επιστραφουν λεφτα και η υποθεση στο resolution center τοτε κλεινει .Απο εκεινη τη μερα περιμενεις μεχρι 5 εργασιμες και εχουν μπει τα λεφτα .Συνηθως κανει 2 μερες και μπαινουν στην καρτα απο την οποια εγινε η πληρωμη . Άρα περιμένουμε.. :) Ευχαριστώ! Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Τελικά μου έστειλε τον αριθμό φορτοτικής, ο οποίος είναι ο 12ψηφιος της DHL. Το πακέτο έχει προωθηθεί προς Ελλάδα. Περιμένω την Δευτέρα για να τηλεφωνήσω στην εδώ DHL να μάθω τον αριθμό που θα το παρακολουθώ στην Ελλάδα. Δεν παραμενει ο ιδιος??? Εγω παντως μεχρι και το σπιτι με εναν κωδικο το παρακολουθουσα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Ο ίδιος παραμένει, τουλάχιστον όσες φορές έχει τύχει να παραγγείλω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Σημαντικές αλλαγές στην πολιτική χρεώσεων ανακοίνωσε σήμερα το eBay, η μεγαλύτερη ιστοσελίδα δημοπρασιών στο Διαδίκτυο Από της 19 Απριλίου 2011 ο κάθε πωλητής θα μπορεί να βάζει έως και 50 διαφορετικές δημοπρασίες το μήνα απολύτως δωρεάν, ανεξαρτήτου αξίας και χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει κάποιο αντίτιμο στο eBay όπως γινόταν μέχρι σήμερα. Μάλιστα ο πωλητής θα μπορεί να προσθέτει την επιλογή «Βuy it now» σε οποιαδήποτε από τις καταχωρήσεις του και πάλι χωρίς χρέωση. Όμως στη συνολική αξία του προϊόντος που θα βρίσκεται σε πώληση συμπεριλαμβανομένου και του κόστους μεταφορικών, το eBay θα χρεώνει ένα ειδικό τέλος με την ονομασία FVF (Final Value Fees). Σε επιπλέον αλλαγές, το eBay καταργεί την έκπτωση 5% που έχουν οι PowerSellers με χαμηλή αξιολόγηση ενώ στις πληρωμές μέσω PayPal θα υπάρχει πρόσθετη χρέωση σε όσους πωλητές δεν έχουν μεγάλο ιστορικό πωλήσεων. Site: auctionbytes.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 επειδη θα χτυπησω ενα auction,μπορειτε να μου δωσετε οι παλιοι καποιες συμβουλες.??..Μενουν 21 h ειναι στις 51 λιρες και πουλιεται συνηθως στα 110-120!!!Να χτυπησω στο τελευταιο λεπτο...Θα ηθελα πολυ να ακουσω συμβουλες για το χρονο και το υψος του bid.Πχ να βαλω το max bid που ειμαι διατεθειμενος να πληρωσω στο τελευταιο min και ο,τι συμβει???Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Υπάρχουν και τα snipers φίλε αν δεν θες να κάθεσαι στον υπολογιστή εκείνη την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Σουβλακι μπορεις να μου προτεινεις καποιο sniper να το μελετησω κτλ???Χρονια πολλα παρεπιπτοντως..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Πάει καιρός που τα είχα δουλέψει, αγόραζα μόνο με buy it now τελευταία. Γράψε ebay sniper ή auction sniper και θα βρεις αρκετά. Ευχαριστώ για τις ευχές φίλε, γεράσαμε και μυαλό δεν βάλαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 επειδη θα χτυπησω ενα auction,μπορειτε να μου δωσετε οι παλιοι καποιες συμβουλες.??..Μενουν 21 h ειναι στις 51 λιρες και πουλιεται συνηθως στα 110-120!!!Να χτυπησω στο τελευταιο λεπτο...Θα ηθελα πολυ να ακουσω συμβουλες για το χρονο και το υψος του bid.Πχ να βαλω το max bid που ειμαι διατεθειμενος να πληρωσω στο τελευταιο min και ο,τι συμβει???Ευχαριστω!!! Τώρα το είδα, αλλά μπορώ να σου προτείνω 2 πράγματα για την επόμενη φορά. Βασικά εξαρτάται πόσο πολύ θες το item. Αν το θες τρελά, τότε βάλε το max bid σου από νωρίτερα και χαλάρωσε και όσο πάει. Αν θες να το πολεμήσεις για την χαμηλώτερη τιμή και έχεις χρόνο να ασχοληθείς, τότε μην βάλεις τίποτα και πέσε από πάνω το τελευταίο λεπτό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heartless Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Υπενθυμίζω πως περιμένω από Γερμανία ένα δέμα με DHL γύρω στα 18 κιλά, το οποίο έφυγε 10/03 από τον πωλητή και 11/03 από Γερμανία. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει μπει Ελλάδα. Επικοινώνησα την Δευτέρα με DHL DE και μου είπαν να ζητήσω από τον πωλητή να μιλήσει αυτός μαζί τους. Το έκανε και μου είπε πως σε 2 μέρες θα είναι εδώ. Πέρασαν 4 και τίποτα. Στο σύνολο 16 εργάσιμες πέρασαν, ενώ η DHL DE λέει θέλει 4/5 εργάσιμες και η εδώ εταιρεία 7/8. Τι να κάνω; Ν'ανοίξω dispute? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Υπενθυμίζω πως περιμένω από Γερμανία ένα δέμα με DHL γύρω στα 18 κιλά, το οποίο έφυγε 10/03 από τον πωλητή και 11/03 από Γερμανία. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει μπει Ελλάδα. Επικοινώνησα την Δευτέρα με DHL DE και μου είπαν να ζητήσω από τον πωλητή να μιλήσει αυτός μαζί τους. Το έκανε και μου είπε πως σε 2 μέρες θα είναι εδώ. Πέρασαν 4 και τίποτα. Στο σύνολο 16 εργάσιμες πέρασαν, ενώ η DHL DE λέει θέλει 4/5 εργάσιμες και η εδώ εταιρεία 7/8. Τι να κάνω; Ν'ανοίξω dispute? εγω προτεινω να περιμενεις μεχρι την παρασκευη 7/1 ωστε να ειναι κοντα στον μηνα .. και μενα αν δεν εχει ερθει ξαναμιλα με τον πωλητη και πες του για το dispute Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Υπενθυμίζω πως περιμένω από Γερμανία ένα δέμα με DHL γύρω στα 18 κιλά, το οποίο έφυγε 10/03 από τον πωλητή και 11/03 από Γερμανία. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει μπει Ελλάδα. Επικοινώνησα την Δευτέρα με DHL DE και μου είπαν να ζητήσω από τον πωλητή να μιλήσει αυτός μαζί τους. Το έκανε και μου είπε πως σε 2 μέρες θα είναι εδώ. Πέρασαν 4 και τίποτα. Στο σύνολο 16 εργάσιμες πέρασαν, ενώ η DHL DE λέει θέλει 4/5 εργάσιμες και η εδώ εταιρεία 7/8. Τι να κάνω; Ν'ανοίξω dispute? περιμενε λιγο, εγω περιμενα δεμα (ενα δορυφορικο δεκτη)και εκανε 1 μηνα να ερθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Courier και κάνει τόσες μέρες; Πολύ περίεργο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Courier και κάνει τόσες μέρες; Πολύ περίεργο... +1 Ρίξε ένα Dispute Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heartless Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Τα περισσότερα πακέτα της DHL στην Γερμανία τα διαχειρίζονται τα Γερμανικά Ταχυδρομεία, δηλαδή η Deutsche Post. Σπάνια να στείλει κάποιος με κούριερ. Τέλος πάντων. Σήμερα άλλαξε η κατάσταση στο track and trace το της DHL DE και το περιμένω μέσα στην επόμενη βδομάδα θέλω να πιστεύω. Τελικά το δίκιο σου το βρίσκεις μόνο αν φωνάξεις τα κανάλια.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Τα περισσότερα πακέτα της DHL στην Γερμανία τα διαχειρίζονται τα Γερμανικά Ταχυδρομεία, δηλαδή η Deutsche Post. Σπάνια να στείλει κάποιος με κούριερ. Τέλος πάντων. Σήμερα άλλαξε η κατάσταση στο track and trace το της DHL DE και το περιμένω μέσα στην επόμενη βδομάδα θέλω να πιστεύω. Τελικά το δίκιο σου το βρίσκεις μόνο αν φωνάξεις τα κανάλια.:p DHL+Deutsche post ... μια εταιρεια... http://www.dp-dhl.com/de.html Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heartless Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Πολύ το μελετούσα και το πακέτο καταστράφηκε. Μου έστειλε μήνυμα πριν λίγο ο πωλητής, πως η DHL τον ενημέρωσε για ότι έγινε. Κρίμα κι έφτανε μετά από πόσες μέρες. Μου είπε πως θα μου κάνει refund στο paypal. Επειδή δεν ξέρω καθολου τις διαδικασίες, τι γίνεται τώρα; Περιμένω κάποιες μέρες; Πόσο παίρνει η όλη φάση; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Πολύ το μελετούσα και το πακέτο καταστράφηκε. Μου έστειλε μήνυμα πριν λίγο ο πωλητής, πως η DHL τον ενημέρωσε για ότι έγινε. Κρίμα κι έφτανε μετά από πόσες μέρες. Μου είπε πως θα μου κάνει refund στο paypal. Επειδή δεν ξέρω καθολου τις διαδικασίες, τι γίνεται τώρα; Περιμένω κάποιες μέρες; Πόσο παίρνει η όλη φάση; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Πωπω! τοσες αγορές έχω κάνεις και ποτε δεν μουτυχε κάτι τέτοιο. Εξαρτάται απο τον seller. Έχει εταιρίες που λόγο γραφειοκρατίας σου λένε θέλουμε 20 μέρες. Ρώτα τον να σου πει. Μεχρι μια βδομαδα ειναι καλά για την γνωμη μου, μετά θα του έβαζα κακο feedback. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heartless Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Κοντεύει να μου στρίψει.. Χθες πήρα mail από τον πωλητή πως τον ενημέρωσαν ότι το πακέτο καταστράφηκε και μου είπε θα κάνει επιστροφή των χρημάτων. Για να είμαι καλυμμένος όμως, άνοιξα dispute στο paypal. Και σήμερα μου απάντησε μέσω paypal πως το δέμα έφτασε Ελλάδα και να κάνω υπομονή.. Όντως είναι Ελλάδα απ'ο,τι λέει το tracking της DHL DE. Τι τρελά είναι αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts