sv2evs Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 έδωσα μια ουδέτερη αξιολόγηση στο ebay απο κάποιον που αγόρασα μια μπαταρία γιατί είναι ισπανός και δεν είχα καταλάβει σωστά με την μετάφραση μια λεπτομέρεια. Απο ότι διάβασα πρέπει αυτός να μου ξανα ζητήσει να κάνω αξιολόγηση και εγώ να αποδεκτό το αίτημα ; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Σωστά διάβασες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ωραία, ευχαριστώ...περιμένω αίτημα απο αυτόν. Καλή συνέχεια. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Οπως σου ειπα προηγουμενα παιζει ρολο ο τροπος αποστολης. Δεν ξερω τις 2 περιπτωσεις που συγκρινεις. Προκειται για ιδιου μεγεθους αντικειμενα, απο την ιδια χωρα και με τον ιδιο τροπο αποστολης?ναι σε ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Παιδιά ερώτηση Αγόρασα από eBay de μια ηλεκτρική σκούπα. Για tracking number μου έδωσε ένα 12ψηφίο νούμερο μόνο αριθμοί χωρίς γράμματά και υποτίθεται έρχεται με DHL. Στην σελίδα της τελευταίας δεν βγάζει κάτι. Ξέρει κάποιος τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 To tracking number της DHL δεν έχει γράμματα, μόνο αριθμούς Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 To tracking number της DHL δεν έχει γράμματα, μόνο αριθμούς Έχεις δίκιο. Τελικά έβγαλα άκρη. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 (edited) Παρελαβα ενα power bank το οποιο δε φορτιζει επαρκως τη μπαταρια του κιν μου στελνω μην του πωλητη αλλα με γραφει κανονικα πως ανοιγω θεμα στο ebay να παρω πισω τα λεφτα μου ? ανοιξα κατι εδω http://resolutioncenter.ebay.com/ εγραψα τι προβλημα εχει και μου απαντησε το ebay οτι να περιμενω να μου απαντησει ο πωλητης αν δε μου απαντησει πως συνεχιζω ? αν μου απαντησεις πως κλεινω το θεμα που εχω ανοιξει ? μου γραφει κατι για return αλλα εγω αν μου ζητησει να το στειλω πισω πως θα το κανω που δε ξερω τη τυφλα μου ? Edited February 24, 2015 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καταρχήν είναι θέμα να ξεκαθαρίσεις αν είναι δικό σου λάθος και το προϊόν δεν κάνει για το κινητό σου ή αν όντως ήταν ελαττωματικό. Εφόσον ανοίξεις case στο resolution, τότε αναγκαστικά θα υπάρξει απάντηση από τον πωλητή. Μπορεί να σου ζητήσει να το στείλεις πίσω με έξοδα δικά σου, μπορεί και όχι. Τι εννοείς δεν ξέρεις την τύφλα σου; σε ποιο θέμα; Βάλε και το link του προϊόντος εδώ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 ειχα παρει το ιδιο power bank απο αλλο πωλητη και φορτιζει η δικια μου 2 κινητα ενα samsung s3 και ενα samsung core οποτε προφανως θα επρεπε να φορτιζει και το δικο μου που ειναι lenovo a859 πριν το παραγγειλω τον ρωτησα και μου ειπε οτι θα ειναι κομπλε τη τυφλα μου δε ξερω ωστε να του το στειλω πισω αν μου το ζητησει και το λινκ ειναι αυτο http://www.ebay.com/itm/221549608472?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dibost Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 ειχα παρει το ιδιο power bank απο αλλο πωλητη και φορτιζει η δικια μου 2 κινητα ενα samsung s3 και ενα samsung core οποτε προφανως θα επρεπε να φορτιζει και το δικο μου που ειναι lenovo a859 πριν το παραγγειλω τον ρωτησα και μου ειπε οτι θα ειναι κομπλε τη τυφλα μου δε ξερω ωστε να του το στειλω πισω αν μου το ζητησει και το λινκ ειναι αυτο http://www.ebay.com/itm/221549608472?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Αναφερεις στο μηνυμα σου: "στελνω μην του πωλητη αλλα με γραφει κανονικα". Απο το λινκ που δινεις για το αντικειμενα, αν δεις πανω εχει αυτο το μηνυμα: This seller is currently away until Feb 25, 2015. If you make a purchase, there may be a delay in processing your order. Ο πωλητης θα ειναι διαθεσιμος απο τις 25.02.2015 και τοτε θα σου απαντησει. Μπορει να ειναι διακοπες ή γενικα δεν εχει προσβαση σε υπολογιστη για να δει τα μηνυματα του. Λες το εξης: "προφανως θα επρεπε να φορτιζει και το δικο μου που ειναι lenovo a859" και επισης "δε φορτιζει επαρκως τη μπαταρια του κιν μου". Απο τα χαρακτηριστικά το αντικειμενου: 6.Compatible:for iPhone/iPod/NOKIA/HTC/Samsung/Motorola/SONY/PS3 As well as most USB charging mobile phones and electronic devices(Please make sure the device's charging specification). Εισαι σιγουρος οτι μπορει να φορτισει την δικη σου συσκευη? Ακομη τι εννοεις: δε φορτιζει επαρκως τη μπαταρια του κιν μου? Οταν λες: "ανοιξα κατι εδω" τι εννοεις? τι υποθεση ανοιξες? Αν σου το ζητησει πισω θα το δεις μεσα απο το resolution center που εχεις ανοιξει την υποθεση. Θα σου λεει και σε ποια διευθυνση θα πρπει να το στειλεις. Οπωσδηποτε με tracking number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Αναφερεις στο μηνυμα σου: "στελνω μην του πωλητη αλλα με γραφει κανονικα". Απο το λινκ που δινεις για το αντικειμενα, αν δεις πανω εχει αυτο το μηνυμα: This seller is currently away until Feb 25, 2015. If you make a purchase, there may be a delay in processing your order. Ο πωλητης θα ειναι διαθεσιμος απο τις 25.02.2015 και τοτε θα σου απαντησει. Μπορει να ειναι διακοπες ή γενικα δεν εχει προσβαση σε υπολογιστη για να δει τα μηνυματα του. Λες το εξης: "προφανως θα επρεπε να φορτιζει και το δικο μου που ειναι lenovo a859" και επισης "δε φορτιζει επαρκως τη μπαταρια του κιν μου". Απο τα χαρακτηριστικά το αντικειμενου: 6.Compatible:for iPhone/iPod/NOKIA/HTC/Samsung/Motorola/SONY/PS3 As well as most USB charging mobile phones and electronic devices(Please make sure the device's charging specification). Εισαι σιγουρος οτι μπορει να φορτισει την δικη σου συσκευη? Ακομη τι εννοεις: δε φορτιζει επαρκως τη μπαταρια του κιν μου? Οταν λες: "ανοιξα κατι εδω" τι εννοεις? τι υποθεση ανοιξες? Αν σου το ζητησει πισω θα το δεις μεσα απο το resolution center που εχεις ανοιξει την υποθεση. Θα σου λεει και σε ποια διευθυνση θα πρπει να το στειλεις. Οπωσδηποτε με tracking number.η μπαταρια του κινητου μου ειναι 2250mah και το power bank 4200mah. η δικια μου με ιδια μπαταρια απο αλλο πωλητη φορτιζει 2 συσκευες samsung φαντασου.εγω γιατι να μη μπορω να φορτισω το δικο μου ολο και φορτιζει μεχρι 65% ? αν μου ζητησει να το στειλω το στελνω ταχυδρομικως συστημενο εννοεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Άλλο κινητό εκτός από το δικό σου μπορεί να φορτισει? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Άλλο κινητό εκτός από το δικό σου μπορεί να φορτισει?Να σου πω την αληθεια δε το χω δοκιμασει θα το δοκιμασω σε ενα core αλλα αυτο εχει ποιο μικρη μπαταρια απο το δικο μου Το δικο μου εχει 2250 mah για ποιο λογο δηλαδη να φταιει πχ το κινητο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dibost Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Να σου πω την αληθεια δε το χω δοκιμασει θα το δοκιμασω σε ενα core αλλα αυτο εχει ποιο μικρη μπαταρια απο το δικο μου Το δικο μου εχει 2250 mah για ποιο λογο δηλαδη να φταιει πχ το κινητο ? To 2250 mah ειναι η χωρητικοτητα της μπαταριας. Οσο πιο μεγαλη η χωρητικοτητα τοσο πιο μεγαλη διαρκεια λειτουργιας εχει η συσκευη σου και φυσικα χρειαζεται περισσοτερο χρονο για την φορτιση. το θεμα ειναι αν συνεργαζεται το κινητο σου με αυτο το φορτιστη. Απο τα χαρακτηριστικα που αναφερει ο πωλητης δεν φαινεται να δουλευει με το κινητο σου. Compatible:for iPhone/iPod/NOKIA/HTC/Samsung/Motorola/SONY/PS3 As well as most USB charging mobile phones and electronic devices(Please make sure the device's charging specification) Αναφερεις οτι εχεις μια αλλη συσκευη η οποια μπορει να φορτισει δυο κινητα. Αυτη η συσκευη μπορει να φορτισει το κινητο σου? Οσο για το πως θα στειλεις το πακετο πισω, ναι με το ταχυδρομειο αλλα οπωσδηποτε με αριθμο αποστολής (tracking number), τον οποίο θα πρεπει να γραψεις και στο resolution center, οπου εχεις ανοιξει την υποθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 To 2250 mah ειναι η χωρητικοτητα της μπαταριας. Οσο πιο μεγαλη η χωρητικοτητα τοσο πιο μεγαλη διαρκεια λειτουργιας εχει η συσκευη σου και φυσικα χρειαζεται περισσοτερο χρονο για την φορτιση. το θεμα ειναι αν συνεργαζεται το κινητο σου με αυτο το φορτιστη. Απο τα χαρακτηριστικα που αναφερει ο πωλητης δεν φαινεται να δουλευει με το κινητο σου. Compatible:for iPhone/iPod/NOKIA/HTC/Samsung/Motorola/SONY/PS3 As well as most USB charging mobile phones and electronic devices(Please make sure the device's charging specification) Αναφερεις οτι εχεις μια αλλη συσκευη η οποια μπορει να φορτισει δυο κινητα. Αυτη η συσκευη μπορει να φορτισει το κινητο σου? Οσο για το πως θα στειλεις το πακετο πισω, ναι με το ταχυδρομειο αλλα οπωσδηποτε με αριθμο αποστολής (tracking number), τον οποίο θα πρεπει να γραψεις και στο resolution center, οπου εχεις ανοιξει την υποθεση.ο λογος που μπορει να μη συνεργαζετε ? δεν ειναι για ολα τα κιν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλησπέρα!!Θέλω να αγοράσω κάτι τάπες για το κινητό.Πάνω στην αγγελία λέει Almost Gone,πατάω επάνω και με βγάζει ότι έχει ακόμα 4 κομμάτια και έχει και τιμή,τελικά έχει η δεν έχει??Να τα παραγγείλω??Πρώτη φορά θα πάρω από το ebay και δεν ξερό τι παίζει με αυτό... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Να τα παραγγείλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dibost Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Καλησπέρα!!Θέλω να αγοράσω κάτι τάπες για το κινητό.Πάνω στην αγγελία λέει Almost Gone,πατάω επάνω και με βγάζει ότι έχει ακόμα 4 κομμάτια και έχει και τιμή,τελικά έχει η δεν έχει??Να τα παραγγείλω??Πρώτη φορά θα πάρω από το ebay και δεν ξερό τι παίζει με αυτό... :( Δωσε περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το προβλημα και αν θες και τον αριθμο του αντικειμενου για να το δουμε εδω και οσοι μπορουν να σε βοηθησουν. Γενικα για τις αγορες σου προτεινω να ριξεις μια ματια στα παρακατω λινκ: Τα παντα γυρω απο τις αγορες: http://pages.ebay.com/help/buy/allaboutbuying.html Πως να αγορασω ενα αντικειμενο: http://pages.ebay.com/help/buy/questions/buy-item.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Παιδιά παράγγειλα από eBay de μια ρομποτική σκούπα. Έρχεται με DHL. Το θέμα είναι πως έχει κολλήσει εδώ και 5 μέρες στην Γερμανία. Επίσης επικρατεί μια σύγχυση αν θα έρθει με ΕΛΤΑ η DHL hellas. Έχει κανείς εμπειρία με αποστολές από Γερμανία? Στα ΕΛΤΑ βάζοντας το tracking number δεν δείχνει τίποτα. Η παραγγελία έγινε στις 19. Δεν είναι ότι έχει περάσει καιρός απλά να ξέρω τι παίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Βάλε το tracking. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dibost Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Παιδιά παράγγειλα από eBay de μια ρομποτική σκούπα. Έρχεται με DHL. Το θέμα είναι πως έχει κολλήσει εδώ και 5 μέρες στην Γερμανία. Επίσης επικρατεί μια σύγχυση αν θα έρθει με ΕΛΤΑ η DHL hellas. Έχει κανείς εμπειρία με αποστολές από Γερμανία? Στα ΕΛΤΑ βάζοντας το tracking number δεν δείχνει τίποτα. Η παραγγελία έγινε στις 19. Δεν είναι ότι έχει περάσει καιρός απλά να ξέρω τι παίζει.. Λες οτι εχει κολησει 5 ημερες στην Γερμανια. Το εχεις δει απο την σελιδα της DHL ? Μπορεις να επικοινωνησεις με την DHL και να ρωτησεις τι γινεται. Bαλε το tracking number στην ιστοσελιδα: http://www.track-trace.com μπορει να ψαξει σε διαφορες εταιρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Λες οτι εχει κολησει 5 ημερες στην Γερμανια. Το εχεις δει απο την σελιδα της DHL ? Μπορεις να επικοινωνησεις με την DHL και να ρωτησεις τι γινεται. Bαλε το tracking number στην ιστοσελιδα: http://www.track-trace.com μπορει να ψαξει σε διαφορες εταιρειες. Το tracking δείχνει αποτέλεσμα μόνο στο site της DHL Γερμανίας και μάλιστα στο packet tracer.. http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/set_identcodes.do?lang=en&idc=968532173650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Δεν είναι κολλημένο. Όταν βλέπεις Feucht, Germany, έρχεται οδικώς και είναι σε 5-7 ημερολογιακές ημέρες στην Ελλάδα. Δες δική μου αντίστοιχη περίπτωση. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Δεν είναι κολλημένο. Όταν βλέπεις Feucht, Germany, έρχεται οδικώς και είναι σε 5-7 ημερολογιακές ημέρες στην Ελλάδα. Δες δική μου αντίστοιχη περίπτωση. Ευχαριστώ.. Βλέπω και μια διαφορά. Εσένα έδωσαν σύνδεσμο προς τα ΕΛΤΑ εμένα προς DHL. Gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts