Jump to content

eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις

Silmur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οποιος μπορει να μου εξηγησει την διαδικασια για το εξης προβλημα.

αγορασα μια οθονη για το nokia5800.η οθονη εφτασε εχθες αλλα δεν δουλευει.

μπηκα στα αρνητικα feedback του πωλητη και εχει 2 αρνητικα για το ιδιο αντικειμενο.

του εστειλα email και του ειπα οτι ειναι χαλασμενη και τον ρωτησα τι μπορουμε να κανουμε πριν του στηλω αρνητικο feedback,και αυτος μου την ειπε οτι αμα θελω ας βαλω αρνητικο feedback και να μην τον απειλω.του ξαναεστηλα και του ειπα ενταξει και να μου πει τι θα γινει και αν θα μου την αντικατασταση.ο τυπος περασε μια μερα και δεν μου απανταει.τι να κανω δεν εχω ιδεα οποτε αν μπορει καποιος αναλυτικα.επιστροφη χρηματων πρεπει να ζητησω και αν ναι απο που;στο ebay η στο paypal;

adok13

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

οποιος μπορει να μου εξηγησει την διαδικασια για το εξης προβλημα.

αγορασα μια οθονη για το nokia5800.η οθονη εφτασε εχθες αλλα δεν δουλευει.

μπηκα στα αρνητικα feedback του πωλητη και εχει 2 αρνητικα για το ιδιο αντικειμενο.

του εστειλα email και του ειπα οτι ειναι χαλασμενη και τον ρωτησα τι μπορουμε να κανουμε πριν του στηλω αρνητικο feedback,και αυτος μου την ειπε οτι αμα θελω ας βαλω αρνητικο feedback και να μην τον απειλω.του ξαναεστηλα και του ειπα ενταξει και να μου πει τι θα γινει και αν θα μου την αντικατασταση.ο τυπος περασε μια μερα και δεν μου απανταει.τι να κανω δεν εχω ιδεα οποτε αν μπορει καποιος αναλυτικα.επιστροφη χρηματων πρεπει να ζητησω και αν ναι απο που;στο ebay η στο paypal;

ανοιξε dispute στο paypal και πες οτι η οθονη δεν δουλευει ανεφερε οτι εστειλες μειλ στον πωλητη και τι σου απαντησε, και ζητα τα λεφτα σου πισω.

σευχαριστω.θα ζητησω τα λεφτα πισω και στο paypal και στο ebay.

την αρνητικη να του την βαλω τωρα ή να περιμενω πρωτα τι θα απαντησει;

adok13

σευχαριστω.θα ζητησω τα λεφτα πισω και στο paypal και στο ebay.

την αρνητικη να του την βαλω τωρα ή να περιμενω πρωτα τι θα απαντησει;

Πως ηρθε η οθόνη με απλο ταχυδρομείο ή συστημένο? δλδ υπόγραψες για να την παραλαβής?

απλο ταχυδρομειο

Αν ήταν απλό ταχυδρομείο τοτε να σου πω οτι ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ που έστειλες μαιλ στον πωλητή με περιεχόμενο "δεν δουλεύει η οθόνη ή ειναι χαλασμένη" έπρεπε να κάνεις dispute στο παυπαλ οτι δεν παρέλαβες ποτε το αντικείμενο οποτε θα είχες σίγουρα τα χρήματα σου στην τσέπη σου.

Μπορείς και τωρα βεβαια να κάνεις dispute άλλα με αμφίβολα αποτελέσματα.

ΥΓ το παυπαλ αποζημιώνει σιγουρα τα μη παραδοτέα αντικείμενα για τα υπόλοιπα δεν φέρει ευθύνη.

Για να μην τα πολυλογούμε διάβασε εδω αυτά που έγραψε ο φίλος @opaloka είναι ολο το ζουμί των κανονισμών εβαυ-παυπαλ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3271290#post3271290

τι μαμακια εκανα ρε ****το.:(

οπος και να εχει σε ευχαριστω παρα πολυ κιεσενα αλλα φυσικα και τον opaloka που εγραψε τον οδηγο.τουλαχηστον τωρα εμαθα και δεν θα την ξαναπατησω.

ανοιξα case στο ebay και εκανα dispute στο paypal ας ελπισω να δικαιωθω.του εβαλα και αρνητικη.

adok13

τελικα δεχτηκε να μου κανει αντικατασταση.

εχω μια απορια για να την στειλω πισω.μπορω να την στειλω σαν συστημενο επιστολικου ταχυδρομειου(3,5 ευρω)

η πρεπει να την στειλω σαν δεμα(23ευρω) ;

ποια ειναι η διαφορα τους;

μια οθονη κινιτου πολυ μικρη και πολυ ελαφρια θελω να στειλω.

adok13

τελικα δεχτηκε να μου κανει αντικατασταση.

εχω μια απορια για να την στειλω πισω.μπορω να την στειλω σαν συστημενο επιστολικου ταχυδρομειου(3,5 ευρω)

η πρεπει να την στειλω σαν δεμα(23ευρω) ;

ποια ειναι η διαφορα τους;

μια οθονη κινιτου πολυ μικρη και πολυ ελαφρια θελω να στειλω.

σαν ταχυδρομειο επιστολικο στειλτη ,βρες ενα φακελο με φυσαλλιδες και εισαι οκ.

περιμένω ένα πακέτο με την DHL(Γερμανία προς Ελλάδα) το οποίο το έχουν στείλει 13 και από 15 εχει κολλήσει

στα κοντέινερ και στα τελωνεία της Ελλάδας.

πότε περίπου θα το παραλάβω? το πακετο εχει σταλεί ως διεθνες mail.

Ποια τελωνεία από Γερμανία βρε παιδιά!!!??? :wacko::wacko::wacko:

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ρε σεις πήρα στην DHL και μου έλεγαν ότι μπορεί και να κολλήσει στο Ελληνικό τελωνείο. και τους έλεγα μας πως είναι δυνατόν?!

εγω ρε παιδες περιμενω απο Αμερικη -οποτε εχουμε πιθανο τελωνειο- μια μπαλα Wilson σαν αυτη απο την ταινια castaway. Τον εχω πληρωσει 15/11 και εκανε αποστολη με αμερικανικο ταχυδρομειο στις 20/11 και εκτοτε αφαντο. Τον ρωτησα και δν μπορουσε να με βοηθησει παραπανω. Τι προτεινετε να κανω μιας κ οι μερες για dispute λιγοστευουν?? παιζει με καποιο τροπο να μαθω αν ειναι σε καποιο τελωνειο?? αν και χλωμο για 15$ αξια και 30 τα μεταφορικα.
Shit Happens!!!

Αν σου έχει δώσει Tracking number μπάινεις στο http://www.elta.gr και πάς στο track and trace και κάνεις αναζήτηση να δείς που είναι

Αν δεν σου έχει δώσει , πρέπει να κάνεις dispute μέχρι 29 Δεκεμβρίου

οχι δυστυχως δεν εχω tracking number :( πιο πολυ λυπαμαι που δν ερχεται η μπαλα μιας κ ηταν για δωρο παρα για τυχον απωλεια χρηματων ρε γμτ.
Shit Happens!!!

Μόλις τώρα μου δόθηκε επιτέλους η ευκαιρία να μιλήσω με το ebay.com. Επειδή από εκεί είχα κάνει την εγγραφή μου έπρεπε να μιλήσω με αυτούς και όχι με το ebay.co.uk ή κάποιο άλλο ebay. Το τηλεφώνημα διήρκεσε 65' και το αποτέλεσμα ήταν μια τρύπα στο νερό. Δεν μου ξαναδίνουν πρόσβαση στο να πουλάω. :cry:

αν αλλαξεις username?

Αν ηταν τοσο απλά τα πράγματα τοτε δεν θα συζητούσαμε.

Μόλις τώρα μου δόθηκε επιτέλους η ευκαιρία να μιλήσω με το ebay.com. Επειδή από εκεί είχα κάνει την εγγραφή μου έπρεπε να μιλήσω με αυτούς και όχι με το ebay.co.uk ή κάποιο άλλο ebay. Το τηλεφώνημα διήρκεσε 65' και το αποτέλεσμα ήταν μια τρύπα στο νερό. Δεν μου ξαναδίνουν πρόσβαση στο να πουλάω. :cry:

Εφαγα 10 αρνητικές μαζεμμένες και μου κλείδωσαν το λογαριασμό. Το feedback είναι στο 94% και τα αστεράκια 3.2/5. Αν έχεις μια-δυο αρνητικές εύκολα τρως κι άλλες.

Edit: Μου είπαν να πάω στην επιλογή κλοπής λογαριασμού.

Edit 2: Μου είπαν ότι πρέπει να επικοινωνήσω με το ebay.com και όχι με το ebay.co.uk γιατί από εκεί εγγράφηκα.

Με 10 αρνητικές μαζεμένες , το βλέπω απόλυτα λογικά να μην σου δίνουν πρόσβαση να πουλάς .

Κάνε ότι μπορείς να αντιστραφούν οι αρνητικές , είναι η μόνη λύση .

Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει με το παιδί, αλλά και με 5 μαζεμένες θα έπρεπε να μπλοκαριστεί σαν πωλητής μέχρι να βρεθεί λύση.

Δείχνει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με ό,τι πουλάει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Με 10 αρνητικές μαζεμένες , το βλέπω απόλυτα λογικά να μην σου δίνουν πρόσβαση να πουλάς .

Κάνε ότι μπορείς να αντιστραφούν οι αρνητικές , είναι η μόνη λύση .

Για να αντιστραφούν οι αρνητικές πρέπει να πάρω θετικές. Για να πάρω θετικές πρέπει να πουλήσω. Για να πουλήσω πρέπει να μου δώσουν άδεια να πουλάω. ;)

Για να αντιστραφούν οι αρνητικές πρέπει να πάρω θετικές. Για να πάρω θετικές πρέπει να πουλήσω. Για να πουλήσω πρέπει να μου δώσουν άδεια να πουλάω. ;)

...και για να σου δώσουν άδεια να πουλάς πρέπει να κανεις τον κινεζο :lol::lol:

Καλή χρονιά