serfistas1 Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Παιδια, κανενα προγραμματακι για να βλεπουμε το ασυρματο δικτυο μας και ποσοι ειναι συνδεδεμενοι εκεινη την ωρα? Ειχα δει καπου το wirelemon αλλα ειναι εμπορικο προγραμμα, αν υπαρχει κατι δωρεαν. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Κανένα καλό πρόγραμμα recovery? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Ψαχνω καποιο προγραμμα (download),με το οποιο εγω θα υπαγορευω στο pc και αυτο θα τα γραφει σε word. υπαρχει κατι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 IE7 pro = πετάς τον ff για πάντα (επιτέλους, πάει το memory leak) δίνει στον IE7 ό,τι θες. από crash recovery μέχρι inline search (αυτά με ενιαφέρουν αυτά γράφω :p) http://www.ie7pro.com +1 Εχεις δικιο, και εγω απο την εκδοση 0.9Χ που το εβαλα ξεχασα και το Opera & FIREFOX. Απλα φοβερο σε χρηση και πολυ ελαφρυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Mηπως ξερετε κανενα προγραμματακι για να συγκεντρωνω συνταγες που βρισκω απο το νετ?Λιγο ασυνηθιστη ερωτηση:p.Ρωταω γιατι καπου παλιοτερα ειχα δει κατι τετοιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Mηπως ξερετε κανενα προγραμματακι για να συγκεντρωνω συνταγες που βρισκω απο το νετ?Λιγο ασυνηθιστη ερωτηση:p.Ρωταω γιατι καπου παλιοτερα ειχα δει κατι τετοιο.. το google !!! :lol: γιατι δεν το βαζεις στους σελιδοδείκτες (της σελίδες που βρίσκεις) Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Mηπως ξερετε κανενα προγραμματακι για να συγκεντρωνω συνταγες που βρισκω απο το νετ?Λιγο ασυνηθιστη ερωτηση:p.Ρωταω γιατι καπου παλιοτερα ειχα δει κατι τετοιο.. Για να τις αποθηκευεις εννοεις ή για να τις βρισκεις??? :worry: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 για να τις αποθηκευω, να τις βρω οκ ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 για να τις αποθηκευω, να τις βρω οκ ξερω. Δεν νομιζω πως υπαρχει τετοιο προγραμμα....μου φαινεται οτι δεν εχει και νοημα η δημιουργια του(προσωπικη αποψη παντα :))!!! Ενα απλο c/p στο word πιστευω πως ειναι αρκετο....βαζεις και τα χρωματακια σου, τις υπογραμμισεις σου κλπ κλπ!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Exω βρει αλλα οχι freeware.Ενταξει,οταν εχεις 300 συνταγες δεν μπορεις να ψχνεις μεσα σε ενα τεραστιο εγραφο word...Χρειαζετε ταξινομηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Exω βρει αλλα οχι freeware.Ενταξει,οταν εχεις 300 συνταγες δεν μπορεις να ψχνεις μεσα σε ενα τεραστιο εγραφο word...Χρειαζετε ταξινομηση.. Πώς λέγετε το πρόγραμμα που έχεις βρεί; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 δεν επιτρεπεται η αναφορα σε μη freeware.ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Λιγο ακυρη ερωτηση... Επειδη για καποιο αγνωστο λογο με επιασε γιορτινη διαθεση εχετε υποψιν κανενα "προγραμματακι" που στολιζει καπως την επιφανεια εργασιας??? Οχι wallpaper... Εχω βρει ηδη ενα δεντρακι....;) Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Λιγο ακυρη ερωτηση... Επειδη για καποιο αγνωστο λογο με επιασε γιορτινη διαθεση εχετε υποψιν κανενα "προγραμματακι" που στολιζει καπως την επιφανεια εργασιας??? Οχι wallpaper... Εχω βρει ηδη ενα δεντρακι....;) Εχω ενα που λεγεται Snow..... Θα φανταζεσε τι κανει :p Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Εχω ενα που λεγεται Snow..... Θα φανταζεσε τι κανει :p Και εγω το χω...!! ΑΠο αυτο το thread το χα βρει νομιζω οταν το χε postαρει καποιος περυσι τετοιες μερες!!!! Δεν ψαχνω κατι συγκεκριμενο απλα ρωταω για να δω τι κυκλοφορει...;) Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Και εγω το χω...!! ΑΠο αυτο το thread το χα βρει νομιζω οταν το χε postαρει καποιος περυσι τετοιες μερες!!!! Δεν ψαχνω κατι συγκεκριμενο απλα ρωταω για να δω τι κυκλοφορει...;) Εχω και αλλο ενα με κατι λαμπακια.....το θες? Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Why not???;) Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Οριστε Lights http://rapidshare.com/files/75464108/Lights.rar.html Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Thanks!!!! Πλακα εχει... Η καλυτερη επιλογη ειναι αν θες να εχει καμμενα λαμπακια!!!!!:p Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 δεν επιτρεπεται η αναφορα σε μη freeware.ευχαριστω παντως Γιατί δεν επιτρέπεται δε μπορούμε να ξέρουμε ποιό πρόγραμμα κάνει μια τέτοια δουλεία. Μπορεί να είναι κάποιο καλό πρόγραμμα και να θέλω να το αγοράσω. Μάλλον κάποιο λάθος πρέπει να κάνεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Δώστε αν θέλετε και το snow. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 αν πω το ονομα κι εχω δικιο θα ακουσω κατσαδα..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Γιατί δεν επιτρέπεται δε μπορούμε να ξέρουμε ποιό πρόγραμμα κάνει μια τέτοια δουλεία. Μπορεί να είναι κάποιο καλό πρόγραμμα και να θέλω να το αγοράσω. Μάλλον κάποιο λάθος πρέπει να κάνεις...Όχι δεν επιτρέπεται, το γράφει και ο τίτλος του topic. Εδώ συζητάμε μόνο για freeware utilities. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Δώστε αν θέλετε και το snow. Snow http://rapidshare.com/files/75628138/Snow.rar.html Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Όχι δεν επιτρέπεται, το γράφει και ο τίτλος του topic. Εδώ συζητάμε μόνο για freeware utilities. Δηλαδή αν μου απαντήσει πιο πρόγραμμα κάνει αυτή τη δουλεία σε έναι άλλο topic (καινούργιο) να υποθέσω οτι δέν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Σωστά;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts