Jump to content

Μικρά & χρήσιμα freeware προγραμματάκια

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια, κανενα προγραμματακι για να βλεπουμε το ασυρματο δικτυο μας και ποσοι ειναι συνδεδεμενοι εκεινη την ωρα? Ειχα δει καπου το wirelemon αλλα ειναι εμπορικο προγραμμα, αν υπαρχει κατι δωρεαν.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Κανένα καλό πρόγραμμα recovery?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Ψαχνω καποιο προγραμμα (download),με το οποιο εγω θα υπαγορευω στο pc και αυτο θα τα γραφει σε word.

υπαρχει κατι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

IE7 pro = πετάς τον ff για πάντα (επιτέλους, πάει το memory leak)

δίνει στον IE7 ό,τι θες. από crash recovery μέχρι inline search (αυτά με ενιαφέρουν αυτά γράφω :p)

http://www.ie7pro.com

+1

Εχεις δικιο, και εγω απο την εκδοση 0.9Χ που το εβαλα ξεχασα και το Opera & FIREFOX. Απλα φοβερο σε χρηση και πολυ ελαφρυ.

Mηπως ξερετε κανενα προγραμματακι για να συγκεντρωνω συνταγες που βρισκω απο το νετ?Λιγο ασυνηθιστη ερωτηση:p.Ρωταω γιατι καπου παλιοτερα ειχα δει κατι τετοιο..

Mηπως ξερετε κανενα προγραμματακι για να συγκεντρωνω συνταγες που βρισκω απο το νετ?Λιγο ασυνηθιστη ερωτηση:p.Ρωταω γιατι καπου παλιοτερα ειχα δει κατι τετοιο..

το google !!! :lol:

γιατι δεν το βαζεις στους σελιδοδείκτες (της σελίδες που βρίσκεις)

Για να τις αποθηκευεις εννοεις ή για να τις βρισκεις??? :worry:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

για να τις αποθηκευω, να τις βρω οκ ξερω.

Δεν νομιζω πως υπαρχει τετοιο προγραμμα....μου φαινεται οτι δεν εχει και νοημα η δημιουργια του(προσωπικη αποψη παντα :))!!!

Ενα απλο c/p στο word πιστευω πως ειναι αρκετο....βαζεις και τα χρωματακια σου, τις υπογραμμισεις σου κλπ κλπ!! :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Exω βρει αλλα οχι freeware.Ενταξει,οταν εχεις 300 συνταγες δεν μπορεις να ψχνεις μεσα σε ενα τεραστιο εγραφο word...Χρειαζετε ταξινομηση..

Exω βρει αλλα οχι freeware.Ενταξει,οταν εχεις 300 συνταγες δεν μπορεις να ψχνεις μεσα σε ενα τεραστιο εγραφο word...Χρειαζετε ταξινομηση..

Πώς λέγετε το πρόγραμμα που έχεις βρεί;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λιγο ακυρη ερωτηση...

Επειδη για καποιο αγνωστο λογο με επιασε γιορτινη διαθεση εχετε υποψιν κανενα "προγραμματακι" που στολιζει καπως την επιφανεια εργασιας??? Οχι wallpaper...

Εχω βρει ηδη ενα δεντρακι....;)

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Λιγο ακυρη ερωτηση...

Επειδη για καποιο αγνωστο λογο με επιασε γιορτινη διαθεση εχετε υποψιν κανενα "προγραμματακι" που στολιζει καπως την επιφανεια εργασιας??? Οχι wallpaper...

Εχω βρει ηδη ενα δεντρακι....;)

Εχω ενα που λεγεται Snow.....

Θα φανταζεσε τι κανει :p

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Εχω ενα που λεγεται Snow.....

Θα φανταζεσε τι κανει :p

Και εγω το χω...!!

ΑΠο αυτο το thread το χα βρει νομιζω οταν το χε postαρει καποιος περυσι τετοιες μερες!!!!

Δεν ψαχνω κατι συγκεκριμενο απλα ρωταω για να δω τι κυκλοφορει...;)

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Και εγω το χω...!!

ΑΠο αυτο το thread το χα βρει νομιζω οταν το χε postαρει καποιος περυσι τετοιες μερες!!!!

Δεν ψαχνω κατι συγκεκριμενο απλα ρωταω για να δω τι κυκλοφορει...;)

Εχω και αλλο ενα με κατι λαμπακια.....το θες?

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Οριστε

Lights

http://rapidshare.com/files/75464108/Lights.rar.html

Thanks!!!!

Πλακα εχει... Η καλυτερη επιλογη ειναι αν θες να εχει καμμενα λαμπακια!!!!!:p

Ο έξυπνος παραδέχεται...

δεν επιτρεπεται η αναφορα σε μη freeware.ευχαριστω παντως

Γιατί δεν επιτρέπεται δε μπορούμε να ξέρουμε ποιό πρόγραμμα κάνει μια τέτοια δουλεία.

Μπορεί να είναι κάποιο καλό πρόγραμμα και να θέλω να το αγοράσω.

Μάλλον κάποιο λάθος πρέπει να κάνεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί δεν επιτρέπεται δε μπορούμε να ξέρουμε ποιό πρόγραμμα κάνει μια τέτοια δουλεία.

Μπορεί να είναι κάποιο καλό πρόγραμμα και να θέλω να το αγοράσω.

Μάλλον κάποιο λάθος πρέπει να κάνεις...

Όχι δεν επιτρέπεται, το γράφει και ο τίτλος του topic. Εδώ συζητάμε μόνο για freeware utilities.

Δώστε αν θέλετε και το snow.

Snow

http://rapidshare.com/files/75628138/Snow.rar.html

Όχι δεν επιτρέπεται, το γράφει και ο τίτλος του topic. Εδώ συζητάμε μόνο για freeware utilities.

Δηλαδή αν μου απαντήσει πιο πρόγραμμα κάνει αυτή τη δουλεία σε έναι άλλο topic (καινούργιο) να υποθέσω οτι δέν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Σωστά;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]