Jump to content

Μικρά & χρήσιμα freeware προγραμματάκια

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ψαχνω προγραμμα για να μπορω να τραβηξω φωτογραφια την οθονη του υπολογιστη. πχ μια εφαρμογη που τρεχει. ευχαριστω.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

ψαχνω προγραμμα για να μπορω να τραβηξω φωτογραφια την οθονη του υπολογιστη. πχ μια εφαρμογη που τρεχει. ευχαριστω.

me screenshot.......apo to plhktro prt sc(print screen)......;)

tha uparxei k programma sigoyra:O

IBIS 5

"IBIS: just keep walking"

πάτα από των υπολογιστή σου στο πληκτρολόγιο το prt sc και μετά πήγαινε στην ζωγραφική που έχει ως πρόγραμμα ο υπολογιστή σου ανοιξετο και πάτα ctl+v. Θα σου εμφανίσει την εικόνα που είχε ο υπολογιστής στην οθόνη την ώρα που πάτησες prt sc .:D

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Βασικά,όταν πάς στην ζωγραφική ctrl+v θα πατήσεις και όχι ctl+c.

Μετά Αρχείο--> Αποθήκευση ως ( ή File---> Save as αν έχεις αγγλικά XP ).

no sig...

• 2 weeks later...
Να ρωτησω. μηπως υπαρχει προγραμμα να γυρισω τα ελληνικα των τιτλων των τραγουδιων σε greeklish?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτησω. μηπως υπαρχει προγραμμα να γυρισω τα ελληνικα των τιτλων των τραγουδιων σε greeklish?

http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp

Μονο ετσι ενα ενα δεν πιστευω να υπαχει προγραμμα τετοιο

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Ψάχνω για ένα προγραμματάκι για να βλέπω την χρήση της κάρτας γραφικών μου. Δεν με ενδιαφέρει τόσο αν είναι δωρεάν ή όχι απλά να κάνει την δουλειά του. Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά έχω την 7600GT.

Ευχαριστώ...

no sig...

Υπάρχει και είμαι σίγουρος αλλα δεν θυμάμαι πως λέγεται, ούτε που το βρήκα :|

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΠΡαγματι και μένα θα με ενδιέφερε κάτι ανάλογο γιατί το ableton live δε βλέπει ελληνικούς χαρακτήρες και μου τη δίνει θανάσιμα.

Ένα πολύ καλό ημερολόγιο (τύπου) για να κρατάτε σημειώσεις. Υπάρχει η free έκδοση και η professional.

iDailyDiary

:)

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Καλησπέρα στο forum.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πάλι αυτό το πρόγραμμα, αλλά τέλος πάντων.Λοιπόν με αυτό το freeware προγραμματάκι μπορείτε να δείτε πόση ώρα είναι ανοιχτός ο υπολογιστής σας.Από εδώ μπορείτε να το κατεβάσετε.

torrent episode downloader

Αν κατεβάζετε σειρές από το Internet αυτό το προγραμματάκι πραγματικά θα σα λύσει τα χέρια...

douleuei kai gia ellinikes seires?

δεν έχω βρει ακόμα κάποιο site που να παρέχει rss για ελληνικά releases σειρών,. αυτό το πρόγραμμα δεν κατεβάζει το αρχείο αυτό καθε αυτο, το torrent ψαχνει και το ανοίγει με τον client σου. Αν υπάρχει site με ελληνικές σειρές σε torrent που να παρέχει rss τότε μπορείς να το ορίσεις μόνος σου.

torrent episode downloader

Αν κατεβάζετε σειρές από το Internet αυτό το προγραμματάκι πραγματικά θα σα λύσει τα χέρια...

Αδημονώ, Prison Break, 24, Heroes. Πολύ κουραστικό να τα ψάχνεις. Σε ευχαριστώ πολύ.

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

το ανοιγω με winRAR κ οταν παταω στο εικονιδιο 2κλικ για να ανοιξει η εφαρμογη γραφει οτι η εγκατασταση απετυχε να εκινησει σωστα λογω.....

στο pc του ξαδερφου μου το δουλεψα κανονικα. ωραιο προγραμμα. αλλα τι μπορει να συμβαινει με το δικο μου pc?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θελω να μου πειτε ενα προγραμμα για internet radio, να ειναι απλο γιατι το θελω για καποιο φιλο :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ένα προγραμματάκι που βρήκα και λέει ότι φτιάχνει τα καμμένα pixels σε TFT οθόνες. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

UDPixel

Χρειάζεται .NET Framework Version 2.0 :)

Θελω να μου πειτε ενα προγραμμα για internet radio, να ειναι απλο γιατι το θελω για καποιο φιλο :)

κατεβασε μια μπαρα κατα προτιμηση (mypoco) και θα βοηθηθεις παρα πολυ..επισης για Ελληνικό ιντερνετ ραδιο--->e.radio.gr :)

[sIGPIC][/sIGPIC]