speed_fire08 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 ψαχνω προγραμμα για να μπορω να τραβηξω φωτογραφια την οθονη του υπολογιστη. πχ μια εφαρμογη που τρεχει. ευχαριστω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverakis Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 ψαχνω προγραμμα για να μπορω να τραβηξω φωτογραφια την οθονη του υπολογιστη. πχ μια εφαρμογη που τρεχει. ευχαριστω. me screenshot.......apo to plhktro prt sc(print screen)......;) tha uparxei k programma sigoyra:O Παράθεση IBIS 5 "IBIS: just keep walking" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 screenhunter ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 ζωγραφική το καλύτερο από όλα!Μην επιβαρύνετε άδικα τα συστηματά σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 ψαχνω προγραμμα για να μπορω να τραβηξω φωτογραφια την οθονη του υπολογιστη. πχ μια εφαρμογη που τρεχει. ευχαριστω. πάτα από των υπολογιστή σου στο πληκτρολόγιο το prt sc και μετά πήγαινε στην ζωγραφική που έχει ως πρόγραμμα ο υπολογιστή σου ανοιξετο και πάτα ctl+v. Θα σου εμφανίσει την εικόνα που είχε ο υπολογιστής στην οθόνη την ώρα που πάτησες prt sc .:D Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Βασικά,όταν πάς στην ζωγραφική ctrl+v θα πατήσεις και όχι ctl+c. Μετά Αρχείο--> Αποθήκευση ως ( ή File---> Save as αν έχεις αγγλικά XP ). Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 live tv. το δοκιμσα και ειναι αρκετα καλο :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Να ρωτησω. μηπως υπαρχει προγραμμα να γυρισω τα ελληνικα των τιτλων των τραγουδιων σε greeklish? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Να ρωτησω. μηπως υπαρχει προγραμμα να γυρισω τα ελληνικα των τιτλων των τραγουδιων σε greeklish? http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp Μονο ετσι ενα ενα δεν πιστευω να υπαχει προγραμμα τετοιο Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Ψάχνω για ένα προγραμματάκι για να βλέπω την χρήση της κάρτας γραφικών μου. Δεν με ενδιαφέρει τόσο αν είναι δωρεάν ή όχι απλά να κάνει την δουλειά του. Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά έχω την 7600GT. Ευχαριστώ... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Να ρωτησω. μηπως υπαρχει προγραμμα να γυρισω τα ελληνικα των τιτλων των τραγουδιων σε greeklish? Υπάρχει και είμαι σίγουρος αλλα δεν θυμάμαι πως λέγεται, ούτε που το βρήκα :| Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 ΠΡαγματι και μένα θα με ενδιέφερε κάτι ανάλογο γιατί το ableton live δε βλέπει ελληνικούς χαρακτήρες και μου τη δίνει θανάσιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Ένα πολύ καλό ημερολόγιο (τύπου) για να κρατάτε σημειώσεις. Υπάρχει η free έκδοση και η professional. iDailyDiary :) Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 greeklish folder renamer v0.001 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Καλησπέρα στο forum. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πάλι αυτό το πρόγραμμα, αλλά τέλος πάντων.Λοιπόν με αυτό το freeware προγραμματάκι μπορείτε να δείτε πόση ώρα είναι ανοιχτός ο υπολογιστής σας.Από εδώ μπορείτε να το κατεβάσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 torrent episode downloader Αν κατεβάζετε σειρές από το Internet αυτό το προγραμματάκι πραγματικά θα σα λύσει τα χέρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 torrent episode downloader Αν κατεβάζετε σειρές από το Internet αυτό το προγραμματάκι πραγματικά θα σα λύσει τα χέρια... douleuei kai gia ellinikes seires? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 δεν έχω βρει ακόμα κάποιο site που να παρέχει rss για ελληνικά releases σειρών,. αυτό το πρόγραμμα δεν κατεβάζει το αρχείο αυτό καθε αυτο, το torrent ψαχνει και το ανοίγει με τον client σου. Αν υπάρχει site με ελληνικές σειρές σε torrent που να παρέχει rss τότε μπορείς να το ορίσεις μόνος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 torrent episode downloader Αν κατεβάζετε σειρές από το Internet αυτό το προγραμματάκι πραγματικά θα σα λύσει τα χέρια... Αδημονώ, Prison Break, 24, Heroes. Πολύ κουραστικό να τα ψάχνεις. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 yparxei kapoio prog pou na vriskei arxeia pou na einai diplogrammena? euxaristo polu! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Nαι, φυσικά, δες αυτό: http://www.freewareweb.com/cgi-bin/archive.cgi?ID=205 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 greeklish folder renamer v0.001 το ανοιγω με winRAR κ οταν παταω στο εικονιδιο 2κλικ για να ανοιξει η εφαρμογη γραφει οτι η εγκατασταση απετυχε να εκινησει σωστα λογω..... στο pc του ξαδερφου μου το δουλεψα κανονικα. ωραιο προγραμμα. αλλα τι μπορει να συμβαινει με το δικο μου pc? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Θελω να μου πειτε ενα προγραμμα για internet radio, να ειναι απλο γιατι το θελω για καποιο φιλο :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Ένα προγραμματάκι που βρήκα και λέει ότι φτιάχνει τα καμμένα pixels σε TFT οθόνες. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. UDPixel Χρειάζεται .NET Framework Version 2.0 :) Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Θελω να μου πειτε ενα προγραμμα για internet radio, να ειναι απλο γιατι το θελω για καποιο φιλο :) κατεβασε μια μπαρα κατα προτιμηση (mypoco) και θα βοηθηθεις παρα πολυ..επισης για Ελληνικό ιντερνετ ραδιο--->e.radio.gr :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts