MICHALISCLK Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Paides kat'arxin kales giortes na exoume. Thelw ena arxiaki na kanei istall olous(oso to dynaton perissoterous) codecs gia na blepw tis tainies(divx,xvid,ktl,ktl). Eyxaristw ek ton proterwn :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 psa3e to klite codecs package ama exeis to kazaa lite, to exei se link k stin selida tous Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHALISCLK Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 eyxaristw jojo, sth selida vrika kai ena "codecs all in 1, v6022" to opoio mipws einai kalytero? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 κατεβασε το gspot και βαλε οτι codecs χρειαζονται αυτα που θελεις να δεις...δεν ειναι καλο να υπαρχουν πολλα και αχρειαστα codecs στο μηχανημα σου...παντα να ξερεις τι ακριβως βαζεις για να εχεις καλυτερο ελεγχο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHALISCLK Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Den kserw pia xreiazontai....an exeis xrono kai diathesh na boithiseis......msn: michalis20@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHALISCLK Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Twra katebasa to programma....file den katalabainw tipota...opote mallon tha balw to set-aki...thanks anyway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 φιλε μου καθε φορα που θα παιζεις ενα αρχειο και δεν μπορεις να το δεις θα το κανεις open με το προγραμμα και θα σου λεει ποια codec χρειαζονται...αυτα θα κανεις εγκατασταση μετα...δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο...απλα θελει εξοικειωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Το έχω πει ένα εκατομμύριο φορές, θα το πω άλλη μία. Βγάλτε όλους τους codecs που έχει το μηχάνημά σας. Χρειάζεστε μόνο το ffdshow. ΕΝΑΣ codec για ΟΛΟΥΣ τους τύπους βίντεο και ήχου. Και με πολλάααααααα επιπλέον (υποστήριξη υποτίτλων, φίλτρων, deinterlacing etc). http://sourceforge.net/projects/ffdshow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrini Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (20 Δεκ. 2004 , 19:06) Το έχω πει ένα εκατομμύριο φορές, θα το πω άλλη μία. Βγάλτε όλους τους codecs που έχει το μηχάνημά σας. Χρειάζεστε μόνο το ffdshow. ΕΝΑΣ codec για ΟΛΟΥΣ τους τύπους βίντεο και ήχου. Και με πολλάααααααα επιπλέον (υποστήριξη υποτίτλων, φίλτρων, deinterlacing etc). http://sourceforge.net/projects/ffdshow Μπας και μπορεις να δωσεις περισσοτερα info γιαυτο? Λειτουργει και για τον media player? Παράθεση Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 έχω έναν φάκελο με 40 giga mp3 και το πρόβλημα μου είναι ότι πολλά τραγούδια τα έχω δυο και τρις φορες. υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάποιος τρόπος τελοσπάντων να κάνω ένα σκουπισματακι τα επιπλέον αρχεία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Έχω κάτι που σου κάνει (dupelocator) αλλά δεν ξέρω πως να στο στείλω! Είναι 78k και δεν επιτρέπεται σαν attachment. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB (21 Δεκ. 2004 , 17:12) Έχω κάτι που σου κάνει (dupelocator) αλλά δεν ξέρω πως να στο στείλω! Είναι 78k και δεν επιτρέπεται σαν attachment. Αν το Zipάρεις?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (21 Δεκ. 2004 , 18:42) Αν το Zipάρεις?? Τόσο είναι zipαρισμένο (ή μάλλον rarισμένο) :( Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Μια ερώτηση: Γνωρίζεται κάποιο free προγραμματάκι που να μου επιτρέπει να αποθηκεύσω οτιδήποτε από την οθόνη του pc σε αρχείο φωτογραφίας??? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myphone-fan (21 Δεκ. 2004 , 18:52) Μια ερώτηση: Γνωρίζεται κάποιο free προγραμματάκι που να μου επιτρέπει να αποθηκεύσω οτιδήποτε από την οθόνη του pc σε αρχείο φωτογραφίας??? :blink: Το screenhunter που είναι και free ;) Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myphone-fan (21 Δεκ. 2004 , 18:52) Μια ερώτηση: Γνωρίζεται κάποιο free προγραμματάκι που να μου επιτρέπει να αποθηκεύσω οτιδήποτε από την οθόνη του pc σε αρχείο φωτογραφίας??? :blink: Αν εννοεις να σου αποθηκευει ως αρχειο εικονας οτιδηποτε δειχνει η οθονη τοτε μπορεις να το κανεις αυτο και χωρις καποιο προγραμμα. Απλα την στιγμη που θελεις να "φωτογραφησεις" την οθονη σου πατα το πληκτρο Print Screen" πανω στο πληκτρολογιο σου. Βρισκεται δεξιοτερα απο την σειρα των κουμπιων F1,F2......F12. Υστερα πανε στην ζωγραφικη και κανε επικοληση :) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Το καλύτερο που έχω δει είναι το SnagIt αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι free (μάλλον όχι) Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrini (21 Δεκ. 2004 , 09:29) Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (20 Δεκ. 2004 , 19:06) Το έχω πει ένα εκατομμύριο φορές, θα το πω άλλη μία. Βγάλτε όλους τους codecs που έχει το μηχάνημά σας. Χρειάζεστε μόνο το ffdshow. ΕΝΑΣ codec για ΟΛΟΥΣ τους τύπους βίντεο και ήχου. Και με πολλάααααααα επιπλέον (υποστήριξη υποτίτλων, φίλτρων, deinterlacing etc). http://sourceforge.net/projects/ffdshow Μπας και μπορεις να δωσεις περισσοτερα info γιαυτο? Λειτουργει και για τον media player? Ναι, λειτουργεί για τον Media Player, και γενικότερα λειτουργεί με όλους τους players που χρησιμοποιούν το DirectShow (οι περισσότεροι δηλαδή). Το ffdshow χρησιμοποιεί το libavcodec το οποίο είναι ένα codec ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει πάρα πολλές μορφές βίντεο (ενδεικτικά: MPEG-1-2-4, Intel Indeo, HuffYUV, MJPEG, H.263, H.264, CorePNG, WMV1-9, Cinepak etc). Ορίζεις στο ffdshow ποιά fourcc θες να διαχειρίζεται και αναλόγως πράττει (μπορείτε επομένως να του πείτε π.χ. τα XVID να τα ανοίγει με τον original xvid decoder κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (21 Δεκ. 2004 , 18:55) Το screenhunter που είναι και free ;) Σ' ευχαριστώ! Το κατέβασα και θα το δοκιμάσω...:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrini Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (21 Δεκ. 2004 , 22:30) Μπας και μπορεις να δωσεις περισσοτερα info γιαυτο? Λειτουργει και για τον media player? Ναι, λειτουργεί για τον Media Player, και γενικότερα λειτουργεί με όλους τους players που χρησιμοποιούν το DirectShow (οι περισσότεροι δηλαδή). Το ffdshow χρησιμοποιεί το libavcodec το οποίο είναι ένα codec ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει πάρα πολλές μορφές βίντεο (ενδεικτικά: MPEG-1-2-4, Intel Indeo, HuffYUV, MJPEG, H.263, H.264, CorePNG, WMV1-9, Cinepak etc). Ορίζεις στο ffdshow ποιά fourcc θες να διαχειρίζεται και αναλόγως πράττει (μπορείτε επομένως να του πείτε π.χ. τα XVID να τα ανοίγει με τον original xvid decoder κλπ). Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μια ερωτησούλα ακομα αν ξερεις. Τα codec που ηδη μπορει να υπαρχουν εγκατεστημενα για να βαλεις το ffdshow χρειαζεται να απεγκατασταθούν ή δεν πειράζει? Παράθεση Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrini (22 Δεκ. 2004 , 08:12) Ναι, λειτουργεί για τον Media Player, και γενικότερα λειτουργεί με όλους τους players που χρησιμοποιούν το DirectShow (οι περισσότεροι δηλαδή). Το ffdshow χρησιμοποιεί το libavcodec το οποίο είναι ένα codec ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει πάρα πολλές μορφές βίντεο (ενδεικτικά: MPEG-1-2-4, Intel Indeo, HuffYUV, MJPEG, H.263, H.264, CorePNG, WMV1-9, Cinepak etc). Ορίζεις στο ffdshow ποιά fourcc θες να διαχειρίζεται και αναλόγως πράττει (μπορείτε επομένως να του πείτε π.χ. τα XVID να τα ανοίγει με τον original xvid decoder κλπ). Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μια ερωτησούλα ακομα αν ξερεις. Τα codec που ηδη μπορει να υπαρχουν εγκατεστημενα για να βαλεις το ffdshow χρειαζεται να απεγκατασταθούν ή δεν πειράζει? Αν νομίζεις ότι θα τα χρειαστείς μπορείς και να τα αφήσεις, και μετά επιλέγεις από το configuration του ffdshow αν θα τα παρακάμπτει ή όχι. Εγώ σου προτείνω όμως να τα βγάλεις γιατί: α) στο 90% των περιπτώσεων δε σου χρειάζονται β) επιβαρύνουν το σύστημά σου γ) έχουν λιγότερες (κατά κανόνα) επιλογές από το ffdshow. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Υπαρχει προγραμματακι που να του φορτωνεις εικονα και να του λες στα ποσα pixels θες να κανεις resize την εικονα; :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokonik Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Καποιο προγραμματακι που να κανει τεστ στα ποια ports εχουμε ανοικτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (23 Δεκ. 2004 , 01:49) Υπαρχει προγραμματακι που να του φορτωνεις εικονα και να του λες στα ποσα pixels θες να κανεις resize την εικονα; :) IRFANVIEW και PIXRESIZER. Πιστευω να σου κανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (23 Δεκ. 2004 , 01:49) Υπαρχει προγραμματακι που να του φορτωνεις εικονα και να του λες στα ποσα pixels θες να κανεις resize την εικονα; :) ego nomizo poio voliko einai to image resizer ths microsoft pou oute kan fortoneis thn eikona, apla kaneis deksi klik http://download.microsoft.com/download/whistler/Install/2/WXP/EN-US/ImageResizerPowertoySetup.exe Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts