Jump to content

Μικρά & χρήσιμα freeware προγραμματάκια

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

κατεβασε το gspot και βαλε οτι codecs χρειαζονται αυτα που θελεις να δεις...δεν ειναι καλο να υπαρχουν πολλα και αχρειαστα codecs στο μηχανημα σου...παντα να ξερεις τι ακριβως βαζεις για να εχεις καλυτερο ελεγχο...

φιλε μου καθε φορα που θα παιζεις ενα αρχειο και δεν μπορεις να το δεις θα το κανεις open με το προγραμμα και θα σου λεει ποια codec χρειαζονται...αυτα θα κανεις εγκατασταση μετα...δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο...απλα θελει εξοικειωση...

Το έχω πει ένα εκατομμύριο φορές, θα το πω άλλη μία. Βγάλτε όλους τους codecs που έχει το μηχάνημά σας. Χρειάζεστε μόνο το ffdshow. ΕΝΑΣ codec για ΟΛΟΥΣ τους τύπους βίντεο και ήχου. Και με πολλάααααααα επιπλέον (υποστήριξη υποτίτλων, φίλτρων, deinterlacing etc).

http://sourceforge.net/projects/ffdshow

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (20 Δεκ. 2004 , 19:06)

Το έχω πει ένα εκατομμύριο φορές, θα το πω άλλη μία. Βγάλτε όλους τους codecs που έχει το μηχάνημά σας. Χρειάζεστε μόνο το ffdshow. ΕΝΑΣ codec για ΟΛΟΥΣ τους τύπους βίντεο και ήχου. Και με πολλάααααααα επιπλέον (υποστήριξη υποτίτλων, φίλτρων, deinterlacing etc).

Μπας και μπορεις να δωσεις περισσοτερα info γιαυτο?

Λειτουργει και για τον media player?

Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!!

έχω έναν φάκελο με 40 giga mp3 και το πρόβλημα μου είναι ότι πολλά τραγούδια τα έχω δυο και τρις φορες.

υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάποιος τρόπος τελοσπάντων να κάνω ένα σκουπισματακι τα επιπλέον αρχεία?

Έχω κάτι που σου κάνει (dupelocator) αλλά δεν ξέρω πως να στο στείλω! Είναι 78k και δεν επιτρέπεται σαν attachment.
KCB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB (21 Δεκ. 2004 , 17:12)

Έχω κάτι που σου κάνει (dupelocator) αλλά δεν ξέρω πως να στο στείλω! Είναι 78k και δεν επιτρέπεται σαν attachment.

Αν το Zipάρεις??

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (21 Δεκ. 2004 , 18:42)

Αν το Zipάρεις??

Τόσο είναι zipαρισμένο (ή μάλλον rarισμένο) :(

KCB

Μια ερώτηση:

Γνωρίζεται κάποιο free προγραμματάκι που να μου επιτρέπει να αποθηκεύσω οτιδήποτε από την οθόνη του pc σε αρχείο φωτογραφίας??? :blink:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myphone-fan (21 Δεκ. 2004 , 18:52)

Μια ερώτηση:

Γνωρίζεται κάποιο free προγραμματάκι που να μου επιτρέπει να αποθηκεύσω οτιδήποτε από την οθόνη του pc σε αρχείο φωτογραφίας??? :blink:

Το screenhunter που είναι και free ;)
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myphone-fan (21 Δεκ. 2004 , 18:52)

Μια ερώτηση:

Αν εννοεις να σου αποθηκευει ως αρχειο εικονας οτιδηποτε δειχνει η οθονη τοτε μπορεις να το κανεις αυτο και χωρις καποιο προγραμμα. Απλα την στιγμη που θελεις να "φωτογραφησεις" την οθονη σου πατα το πληκτρο Print Screen" πανω στο πληκτρολογιο σου. Βρισκεται δεξιοτερα απο την σειρα των κουμπιων F1,F2......F12. Υστερα πανε στην ζωγραφικη και κανε επικοληση :)

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrini (21 Δεκ. 2004 , 09:29)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (20 Δεκ. 2004 , 19:06)

Ναι, λειτουργεί για τον Media Player, και γενικότερα λειτουργεί με όλους τους players που χρησιμοποιούν το DirectShow (οι περισσότεροι δηλαδή).

Το ffdshow χρησιμοποιεί το libavcodec το οποίο είναι ένα codec ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει πάρα πολλές μορφές βίντεο (ενδεικτικά: MPEG-1-2-4, Intel Indeo, HuffYUV, MJPEG, H.263, H.264, CorePNG, WMV1-9, Cinepak etc). Ορίζεις στο ffdshow ποιά fourcc θες να διαχειρίζεται και αναλόγως πράττει (μπορείτε επομένως να του πείτε π.χ. τα XVID να τα ανοίγει με τον original xvid decoder κλπ).

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (21 Δεκ. 2004 , 18:55)

Το screenhunter που είναι και free ;)

Σ' ευχαριστώ!

Το κατέβασα και θα το δοκιμάσω...:!:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (21 Δεκ. 2004 , 22:30)

Ναι, λειτουργεί για τον Media Player, και γενικότερα λειτουργεί με όλους τους players που χρησιμοποιούν το DirectShow (οι περισσότεροι δηλαδή).

Το ffdshow χρησιμοποιεί το libavcodec το οποίο είναι ένα codec ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει πάρα πολλές μορφές βίντεο (ενδεικτικά: MPEG-1-2-4, Intel Indeo, HuffYUV, MJPEG, H.263, H.264, CorePNG, WMV1-9, Cinepak etc). Ορίζεις στο ffdshow ποιά fourcc θες να διαχειρίζεται και αναλόγως πράττει (μπορείτε επομένως να του πείτε π.χ. τα XVID να τα ανοίγει με τον original xvid decoder κλπ).

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Μια ερωτησούλα ακομα αν ξερεις.

Τα codec που ηδη μπορει να υπαρχουν εγκατεστημενα για να βαλεις το ffdshow χρειαζεται να απεγκατασταθούν ή δεν πειράζει?

Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrini (22 Δεκ. 2004 , 08:12)

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Μια ερωτησούλα ακομα αν ξερεις.

Τα codec που ηδη μπορει να υπαρχουν εγκατεστημενα για να βαλεις το ffdshow χρειαζεται να απεγκατασταθούν ή δεν πειράζει?

Αν νομίζεις ότι θα τα χρειαστείς μπορείς και να τα αφήσεις, και μετά επιλέγεις από το configuration του ffdshow αν θα τα παρακάμπτει ή όχι. Εγώ σου προτείνω όμως να τα βγάλεις γιατί:

α) στο 90% των περιπτώσεων δε σου χρειάζονται

β) επιβαρύνουν το σύστημά σου

γ) έχουν λιγότερες (κατά κανόνα) επιλογές από το ffdshow.

Υπαρχει προγραμματακι που να του φορτωνεις εικονα και να του λες στα ποσα pixels θες να κανεις resize την εικονα; :)
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (23 Δεκ. 2004 , 01:49)

Υπαρχει προγραμματακι που να του φορτωνεις εικονα και να του λες στα ποσα pixels θες να κανεις resize την εικονα; :)

IRFANVIEW και PIXRESIZER. Πιστευω να σου κανουν.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (23 Δεκ. 2004 , 01:49)

ego nomizo poio voliko einai to image resizer ths microsoft pou oute kan fortoneis thn eikona, apla kaneis deksi klik

http://download.microsoft.com/download/whistler/Install/2/WXP/EN-US/ImageResizerPowertoySetup.exe

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim