Jump to content

Μικρά & χρήσιμα freeware προγραμματάκια

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φακελο??τι ακριβως εννοεις??

δοκιμασε να κανεις αποθηκευση σελιδα ως απο το <<Αρχειο>> πανω αριστερα..;)

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Yπαρχει προγραμμα που να σωζει στοσκληρο ραδιοφωνικη εκπομπη την οποια ακουμε απο το ιντερνετ?

Τι ακριβως ζητας?

Λιγ οποιο συγκεκριμενος γινε...αν μπορεις:O

ξερετε κανενα προγραμμα που να μπορω να συνδεθω σε καποιον υπολογιστη μεσω μοντεμ?οχι δικτυο ή τιποτα τετοιο.να συνδεω π.χ υπολογιστη απο Αθηνα σε εναν στη Θεσσαλονικη.

Με την απομακρυσμενη βοηθεια που εχουν τα windows δεν μπορεις να το κανεις αυτο?:blink:

καποιο καλο προγραμματακι για registry cleaning pls?????thanks

CCleaner πιστευω πως ειναι το καλυτερο αυτη τη στιγμη και χωρις προβληματα... (νομιζω καπου εχει ξαναναφερθει τετοιο ζητουμενο προγραμμα για registry...:O )

http://www.filehippo.com/download_ccleaner/

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Καλησπέρα!!Sorry αν έχετε απαντήσει σε αυτό που θα ρωτήσω αλλά με μια αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα κάτι.

Έχω κάποια βίντεο μορφής video clip και θέλω να "κόψω" μερικές σκηνές δηλαδή κάτι σαν να "κόβω" και να "ράβω" σκηνές!! Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο εύκολο πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά; Χρησιμοποίησα το VirtualDub αλλά δεν μου ανοίγει αυτής της μορφής τα αρχεία...

Ευχαριστώ.

φακελο??τι ακριβως εννοεις??

δοκιμασε να κανεις αποθηκευση σελιδα ως απο το <<Αρχειο>> πανω αριστερα..;)

Δεν το εξήγησα καλά :O Έστω ότι μέσα στο φάκελο images αυτής της σελίδας υπήρχαν κάποια αρχεία πχ jpg. Πως μπορώ να κατεβάσω ολόκληρο το images στο σκληρό μου, αντί να αποθηκεύω ένα ένα τα jpgs;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Δεν το εξήγησα καλά :O Έστω ότι μέσα στο φάκελο images αυτής της σελίδας υπήρχαν κάποια αρχεία πχ jpg. Πως μπορώ να κατεβάσω ολόκληρο το images στο σκληρό μου, αντί να αποθηκεύω ένα ένα τα jpgs;

ama oi photos einai tis morfhs img001.jpg,img002.jpg klp tote sou kanei kai to firefox me to flashgot pou exei to "build gallery".

an paly einai ths morfhs sdfa43435.jpg,iohjer342sadg.jpg tote den mporeis kaneis kai polla:( bebai einai ena programmataki (den 8ymamai an einai free h oxi) an 8ymamai kala legete Web copier (h Site Copier) to opoio katevazei sto pc oloklhra site. To kako me ayto einai oti pernei POLY wra alla akolou8aei link-link kai swzei oti brei...Sxedwn oti exei ena site...;) Me auto loipwn, an oi photos yparxoun san link kapou sto site tote 8a tis katevasei alliws an apla yparxoun se ena fakelo apla tote dyskola.

Υπάρχει το step voice recorder,ηχογραφεί σε mp3 οποιοδήποτε ήχο βγαίνει από το pc σε ό,τι bitrate θες!Στην έκδοση 1.0 beta είναι freeware:)
@kostakiss:Να διευκρινίσω ότι το πρόγραμμα γράφεται StepVoice Recorder χωρίς κενό,δεν το θυμόμουν καλά,γι'αυτό δεν το βρήκες.Ψαξ'το έτσι και θα το βρεις σίγουρα,γιατί δεν το έχω τώρα να στο στείλω...:)

@kostakiss:Να διευκρινίσω ότι το πρόγραμμα γράφεται StepVoice Recorder χωρίς κενό,δεν το θυμόμουν καλά,γι'αυτό δεν το βρήκες.Ψαξ'το έτσι και θα το βρεις σίγουρα,γιατί δεν το έχω τώρα να στο στείλω...:)

Θα το βρειτε στο παρακατω link αυτο το προγραμματακι που ζητατε ( ειναι η v 1.4 ) μα δεν ειναι εντελως free ομως....:O

http://www.download.com/StepVoice-Recorder/3000-2168_4-10318442.html?tag=pdp_prod

Μολις τωρα εντοπισα και αυτο....

http://stepvoice.com/download.html

Ισως σας βοηθησει...:O

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

εγω κατεβασα την freeware απο το 2ο λινκ του κορμου θα την βρειτε..;) (tnx kormos :D)

αλλα πως ηχογραφει απο το ραδιοφωνο??

εγω κατεβασα την freeware απο το 2ο λινκ του κορμου θα την βρειτε..;) (tnx kormos :D)

αλλα πως ηχογραφει απο το ραδιοφωνο??

Ηχογραφεί ό,τι παίζουν τα ηχεία,οπότε έστω ότι ακούς ράδιο,αν ανοίξεις το πρόγραμμα και πατήσεις rec εκείνη την ώρα θα ηχογραφεί μέχρι να πατήσεις stop.:)

ama oi photos einai tis morfhs img001.jpg,img002.jpg klp tote sou kanei kai to firefox me to flashgot pou exei to "build gallery".

an paly einai ths morfhs sdfa43435.jpg,iohjer342sadg.jpg tote den mporeis kaneis kai polla:( bebai einai ena programmataki (den 8ymamai an einai free h oxi) an 8ymamai kala legete Web copier (h Site Copier) to opoio katevazei sto pc oloklhra site. To kako me ayto einai oti pernei POLY wra alla akolou8aei link-link kai swzei oti brei...Sxedwn oti exei ena site...;) Me auto loipwn, an oi photos yparxoun san link kapou sto site tote 8a tis katevasei alliws an apla yparxoun se ena fakelo apla tote dyskola.

Κάπου είχα ακούσει παλιότερα ότι άυτό που ζητάω μπορούν να το κάνουν και κάποια προγράμματα του τύπου total commander αν θυμάμαι καλά. Ισχύει;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Κάπου είχα ακούσει παλιότερα ότι άυτό που ζητάω μπορούν να το κάνουν και κάποια προγράμματα του τύπου total commander αν θυμάμαι καλά. Ισχύει;

Ama den exeis access sto server tote ama den einai me kapoia sygkekrimenh morfh ta onomata alla oti na nai, tote den mporeis na kaneis tpt:( Dystyxws...

υπαρχει καποιο site που να μπορουμε να ρυθμισουμε την συχνοτητα οπου εμεις θελουμε??(για ραδιοφωνο-ελληνικο)

Eγω xρησιμοποιησα το stepvoicerecorder και δουλευει τελεια.Καταγραφει κατευθειαν απο τη καρτα ηχου.Βεβαια μπορεις να καταγραψεις και συνομιλιες μεσω voip:X :X :X Ευχαριστω παιδια!

Guest valeria
Ψάχνω ένα μικρό και ελαφρύ προγραμματάκι free και χωρίς spyware το οποίο να μπορεί να μου υπενθυμίζει με κάποιο ήχο στην επιφάνεια εργασίας ότι έχω κάτι να κάνω.Το Outlook απ'όσο έψαξα αν του βάλεις reminder πρέπει να το έχεις να τρέχει για να σε ειδοποιήσει.Υπάρχει κάτι τέτοιο;:)

Ψάχνω ένα μικρό και ελαφρύ προγραμματάκι free και χωρίς spyware το οποίο να μπορεί να μου υπενθυμίζει με κάποιο ήχο στην επιφάνεια εργασίας ότι έχω κάτι να κάνω.Το Outlook απ'όσο έψαξα αν του βάλεις reminder πρέπει να το έχεις να τρέχει για να σε ειδοποιήσει.Υπάρχει κάτι τέτοιο;:)

;) τι ακριβως θες να κανει?τι να υπενθιμιζει? :confused:

Αν θες λιγο ποιο συγκεκριμενα...:O

Guest valeria
;) τι ακριβως θες να κανει?τι να υπενθιμιζει? :confused:

Αν θες λιγο ποιο συγκεκριμενα...:O

Ραντεβού,υποχρεώσεις κλπ...:)

Valeria αναγκαστηκά κάτι πρέπει να "τρέχει". Για όσους χρησιμοποιούν το Outlook πχ στο γραφείο τους για το e-mail είναι μια καλή λύση.

Guest valeria
Valeria αναγκαστηκά κάτι πρέπει να "τρέχει". Για όσους χρησιμοποιούν το Outlook πχ στο γραφείο τους για το e-mail είναι μια καλή λύση.
Έχεις δίκιο,αλλά αλλιώς είναι να τρέχει το Outlook,κι αλλιώς αυτό που βρήκα,που λέγεται Post It Notes,είναι πολύ καλό,και πιο βολικό...:)

Ραντεβού,υποχρεώσεις κλπ...:)

Φατσα...:O ..... :p

Για κοιτα στο link που εχω αν σε εξυπηρετει και σε καλυπτει αυτο...:cool:

http://www.download.com/Post-it-Software-Notes-Lite/3000-2351_4-10459475.html?tag=pdp_prod

Guest valeria
Φατσα...:O ..... :p

Για κοιτα στο link που εχω αν σε εξυπηρετει και σε καλυπτει αυτο...:cool:

http://www.download.com/Post-it-Software-Notes-Lite/3000-2351_4-10459475.html?tag=pdp_prod

Lol:D Αν δεις ένα δύο post πιο πάνω γράφω ότι βρήκα αυτό το πρόγραμμα...:p Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως!:)

Lol:D Αν δεις ένα δύο post πιο πάνω γράφω ότι βρήκα αυτό το πρόγραμμα...:p Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως!:)

:X Δεν το προσεξα...Sorry!!!

Δεν σε καλυπτει?Ειναι πολυ καλο...:O

Guest valeria
:X Δεν το προσεξα...Sorry!!!

Δεν σε καλυπτει?Ειναι πολυ καλο...:O

Φυσικά και με καλύπτει βρε,το γράφω κιόλας...Είναι super! ;)

Καλησπέρα...:)

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώστε να μου εμφανίζει τι υπάρχει απο αρχεία μέσα στο pc μου? :wacko:

π.χ. Έχω αρκετά τραγούδια μέσα στο pc και θα ήθελα να μου εμφανίζεται σαν λίστα το τι υπάρχει μέσα έτσι ώστε κάθε φορά που πάω να βάλω κάποια ακόμα να ξέρω άν τα έχω ήδη η όχι....:confused:

(Σας μπέρδεψα λίγο ε...? :O )