Jump to content

Μικρά & χρήσιμα freeware προγραμματάκια

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (18 Σεπ. 2004 , 11:35)

Υπάρχει κανένα προγραμματάκι που να ελέγχει αν ο σκληρός έχει bad clusters;

Το καλύτερο πρόγραμμα για την διάγνωση προβλημάτων αλλά και για την επαναφορά διεγραμμένων αρχείων είναι δοκιμασμένα... το EasyRecovery Professional (last version 6.04). (περίπου 30mb)

Το λίνκ της εταιρίας που το διανέμει είναι : http://www.ontrack.com

GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ναι αλλά δεν είναι freeware και σ'αυτό το topic γράφουμε για τέτοια προγράμματα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kapcom01 ( 2 Αύγ. 2004 , 14:29)

Χρήμα Internet - download

Μετραει τη χρεωση στο internet και εμφανιζει πληροφοριες για την τρεχουσα συνδεση, για ολοκληρη τη μερα και επισης για τον τρεχον και προηγουμενο μηνα. Επισης για καθε μηνα μπορει να δειξει ενα γραφημα χρεωσεων. Εχει τη δυνατοτητα για auto update.

Πολύ χρήσιμο. Μπάβο! :)

Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com

spread it out!

Εχω κατεβασει τα εξης recovery programs:

Recover my files, undelete 2.0, Pc inspector smart recovery, R Word, Filerecover, Virtual lab, κανενα ομως δεν με βοηθησε.Ψαχνω για ενα ΠΟΛΥ σημαντικο αρχειο Word.Καποιοι ειπαν το pc inspector,ομως δεν βρισκει doc αρχεια.

Help me pls :cry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (21 Σεπ. 2004 , 02:51)

Εχω κατεβασει τα εξης recovery programs:

Recover my files, undelete 2.0, Pc inspector smart recovery, R Word, Filerecover, Virtual lab, κανενα ομως δεν με βοηθησε.Ψαχνω για ενα ΠΟΛΥ σημαντικο αρχειο Word.Καποιοι ειπαν το pc inspector,ομως δεν βρισκει doc αρχεια.

Help me pls :cry:

Ψάξε το pci_filerecovery.exe

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (21 Σεπ. 2004 , 02:58)

Ψάξε το pci_filerecovery.exe

Με αυτο το βρηκα αλλα αντι για καμια 15 σελιδες μου εβγαλε 2 σειρες αλαμπουρνεζικα.. :cry:

Σ'ευχαριστω οπως και να εχει,θα το ξαναγραψω τι να κανω...

Εχετε να προτεινεται καποιο freeware web-site downloader?Εχω δοκιμασει 2-3 αλλα δεν ηταν και πολυ ευχρηστα. :o

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Καλησπερα παιδια!!!Αρκετα νεο μελος θα ελεγα και μπορω να πω οτι εχω εντυπωσιαστει απο την σελιδα αυτη!!!Μαθαινεις τοσα πολλα πραγματα και βρισεκις σχεδον τα παντα.

Εγω με τη σειρα μου θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει ενα προγραμα που να μπορω να δω τους κωδικους στο PC που δουλευω που ειναι με αστερισκους(*******).Το ξερω οτι υπαρχουν πολλα προγραματα τετοια αλλα εγο θελω ενα που να μπορει να περασει μεσα απο FIREWALL γιατι μπαινω μεσα στο δικτυο μεσο PROXY SERVER και πολλα προγραμματα που δοκιμασα δεν μου δωσανε αυτο που θελω γιατι δεν εχουν priveleges οπως ονομαζουν.

Ευχαριστω εκ'των προτερων για το ενδιαφερον που πιστευω θα δειξεται για να με βοηθησεται!!!

Σας ευχαριστω πολυ δουλεψε!!!Παρα πολυ καλο προγραματακι να'στε καλα ευχαριστω και παλι :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (17 Σεπ. 2004 , 22:26)

thelw na kanw mia aplh douleia kai den kserw an iparxei programma gia auto..Px thelw na vazw mp3's sto winamp i video clips sto winamp kai me kapoio tropo na ta kataxorw se kapoio arxio word notepad i excel..Ginetai auto mesa apo to idio to winamp?yparxei kapoio programma ?thanks :)

Το ίδιο το Winamp κάνει τη δουλειά που θες. Αφού βάλεις όλα τα τραγούδια, πάς κάτω στο misc και επιλέγεις Generate HTML Playlist.

Αυτό μετά το "σώζεις" σε text file και το ανοίγεις και με Excel άμα θές :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif

MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα"

Καλησπερα και παλι!!!Θελω να ρωτησω κατι ακομα δηλαδη αν υπαρχει καποιο προγραμα ή καποιο κολπο.Οπως σας ειπα στη δουλεια μου μπαινω μεσα απο proxy server και αρκετες κινησεις μου στο internet ειναι περιορισμενες.Πως μπορω να μαθω τον κωδικο του administrator?Το username το ξερω το password δεν ξερω ή πως μπορω να ξεπερασω καθε απαγορευση που μου βγαζει?Ευχαριστω εκ'των προτερων!!!

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει πρόγραμμα που να βρίσκει ID TAGS για μεμονωμένα mp3 ?

(Αυτό που κάνουν δηλαδή άλλα προγράμματα μεσω freedb για ολόκληρα μουσικά cd, να το κάνει για ξεχωριστά mp3)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murex ( 1 Σεπ. 2004 , 14:57)

Gmail Notifier 0.3.3 για τον firefox!!!!!

Επίσης υπάρχει και ένα πρόγραμμα για να παίρνεις το gmail μέσω outlook express, thunderbird όπως και hotmail. Τα links είναι μαζεμένα Εδώ

και Εδώ

Μήπως υπάρχει κανένα free πρόγραμμα για το gmail που να στέλνει τα μηνύματα στο outlook γιατί τα προγράμματα που έχουν τα site είναι shareware? :)

Φιλικά Δημήτρης

Και για το yahoo ψάχνω ένα τέτοιο πρόγραμμα.Ξέρει κανείς κάποιο?
Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jimbou ( 3 Οκτ. 2004 , 13:36)

Και για το yahoo ψάχνω ένα τέτοιο πρόγραμμα.Ξέρει κανείς κάποιο?

Katebasa to YahooPOPs alla den exw prolabei na to syxronisw me to acount mou akoma. Einai open-source programma kai sou deinei thn dynatotita gia POP3 access sto account sou. Katebase to apo εδώ kai dokimase to an theleis.

Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!!

kanena programa pou na aferi tous ious yparxi? exw enan o opios den kani zimia alla sou spaei ta neyra.o norton kai o mcafee den ton vriskoun kan.episis kanena kalo warez site an xeretai.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος resurection_boy ( 3 Οκτ. 2004 , 17:16)

kanena programa pou na aferi tous ious yparxi? exw enan o opios den kani zimia alla sou spaei ta neyra.o norton kai o mcafee den ton vriskoun kan.

Σιγουρα ειναι ιος; Για κανε και ενα online scan απο την Panda... ;)

episis kanena kalo warez site an xeretai.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ αυτα στο MyPhone συμφωνα με τους Ο.Π.Χ. Αλλα ουτε και εχουν σχεση με το "Μικρα και χρησιμα (freeware) προγραμματακια (Win). :)

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrini ( 3 Οκτ. 2004 , 14:55)

Katebasa to YahooPOPs alla den exw prolabei na to syxronisw me to acount mou akoma. Einai open-source programma kai sou deinei thn dynatotita gia POP3 access sto account sou. Katebase to apo εδώ kai dokimase to an theleis.

δουλεύει μια χαρά και με Outlook και με Mozilla Thunderbird. Στο site δίνει και οδηγίες για τις ρυθμίσεις ανάλογα τον mail client.

Σπύρος

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος resurection_boy ( 3 Οκτ. 2004 , 17:16)

kanena programa pou na aferi tous ious yparxi? exw enan o opios den kani zimia alla sou spaei ta neyra.o norton kai o mcafee den ton vriskoun kan.episis kanena kalo warez site an xeretai.

Φίλε μου αν έχεις κάνει update τα δύο αυτά προγράμματα και δεν τον βρίσκουν τότε μάλλον δεν είναι ιός. Μπορεί να είναι spyware ή κάτι άλλο.

Μιχάλης :alien:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος LNinio ( 8 Σεπ. 2004 , 17:18)

Σωστός είσαι asymvivaste αλλά προσοχή με το Steganos !!! Εϊναι όντως πολύ καλ ό πρόγραμμα αλλά εμένα μου δημιούργησε πρόβλημα με το MSN Messenger (δεν έμπαινε με τίποτα) και γενικότερα με τις direct συνδεσεις!!! Προσοχή στην χρήση του λοιπόν και έχετε και τούτο στο νου σας!!! :rolleyes:

Και εμενα μου αλλαξε τα φωτα - οτιδηποτε εμπαινε στο δικτυο εγινε προβληματικο

Υπαρχει το εξης με ολα αυτα τα IP shielders - μπορει να φαινεται οτι ερχεσαι απο Taiwan, αλλα αν εχεις Ελληνικα Win XP (μονο?) δεν κανει sheilding το:

HTTP_ACCEPT_LANGUAGE:el

Αυτο πως το αλλαζουμε?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lemanis ( 4 Οκτ. 2004 , 17:59)

δουλεύει μια χαρά και με Outlook και με Mozilla Thunderbird. Στο site δίνει και οδηγίες για τις ρυθμίσεις ανάλογα τον mail client.

Σπύρος

Thanks για το uπ date Σπύρο.

Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!!

Paidia mhpws 3erete kanena programmataki me to opoio 8a mporw na kanw xrhsh programmatwn p2p xwris na me kanoun track apo to network sto opoio eimai?Skeftomoun gia kanena programma pou allazei thn ip alla de 3erw poso apotelesmatiko 8a einai.

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me