chris87 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 ξερει κανεις αν εχει λειτουργια σε πτηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Φυσικά και έχει προφίλ "Εκτός σύνδεσης". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris87 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 και κατι αλλο (sorry αν γινομε κουραστικος)γινετε να κανεις παρουσιαση φωτογραφιων, αν δηλαδη εχω μια λιστα με φωτογραφιες να τις εμφανιζει ολες μια-μια μονο του(γινετε σε πληρη οθονη?)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Βάλε το Resco Photo Viewer που έχει και επιλογή για slide show. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 και κατι αλλο (sorry αν γινομε κουραστικος)γινετε να κανεις παρουσιαση φωτογραφιων, αν δηλαδη εχω μια λιστα με φωτογραφιες να τις εμφανιζει ολες μια-μια μονο του(γινετε σε πληρη οθονη?)? Τα πάντα γίνονται με το κατάλληλο πρόγραμμα. Δεν υπάρχει όριο στο τι μπορεί να κάνεις. Αρκεί να εγκαταστήσεις το κατάλληλο πρόγραμμα για αυτό που κάθε φορά θέλεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris87 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 παιδια σε τι χρωμα το εχετε.δε ξερω ποιο να παρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Αυτό έιναι καθαρά υποκειμενικό. Εμένα πχ μου φαίνεται το μαύρο απίστευτα όμορφο και δείχνει πιο πολυτελές. Και αυτό πήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 δεν το εχω το τηλεφωνο αλλα θα το επαιρνα σε ασπρο ή μαυρο. μαλλον ασπρο τελικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa_ma_si Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους.Το E51 μου έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή που το είδα...Να εξηγήσω:έχω το Ν81.Σαν τηλέφωνο γιά την προσωπική ζωή είναι πολύ καλό.Γιά την δουλειά χρησιμοποιώ εδώ και χρονια pocket pc..Κυρίως γιά το Excel,το GPS,ένα πρόγραμμα εσόδων-εξόδων και μερικά καλούδια ακόμη που με έχουν βολέψει πολύ.Όμως ο πιό σημαντικός λόγος είναι ότι έχω την δυνατότητα στις υποχρεώσεις μου χρησιμοποιώντας Τ9 να χρησιμοποιώ λέξεις Ελληνικές και ξένες "ειδικής" ορολογίας.Κερδίζω αρκετό χρόνο έτσι...Δυστυχώς το Ν81 υστερεί σε αυτό το σημείο.Ενώ γιά λίγο καιρό τις "θυμάται",κατόπιν ανεξήγητα οι λέξεις που εισαγάγω χάνονται...Δεν είμαι λάτρης της γραφίδας.Τα επαγγελματικά τηλέφωνα της Nokia έχουν την δυνατότητα προσθήκης απεριόριστων λέξεων, και κυρίως ξένων;Kαι εννοώ αποθηκεύονται μόνιμα;Θεωρείτε ότι το SAR της συσκευής απενεργοποιώντας το 3G και το Wi-Fi και χρησιμοποιώντας κατά προτίμηση Bluetooth ακουστικό δεν είναι κάτι που πρέπει να με προβληματίσει ιδιαίτερα;H αυτονομία του είναι σε αποδεκτά επίπεδα;Υπάρχει κάτι άλλο που θα έπρεπε να προσέξω επειδή το σκέφτομαι να το αγοράσω το τηλέφωνο;Ευχαριστώ γιά την υπομονή σας και συγγνώμη αν σας κούρασα.Χρόνια Πολλά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klm11 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα!!! Μια ερωτησουλα. Αν αγορασω αυτό http://www.itechdynamic.com/en/products_spec.asp?cid=2&pid=02060 λετε να λειτουργεί με το κινητακι μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Ναι, το Ε51 υποστηρίζει τα προτυπα A2DP & AVCRP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klm11 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση γιατι στο επισημο site της ΝΟΚΙΑ δεν το αναφερει. Μπορεις να μου πεις που το βρηκες? αν θελεις και δεν σου κανει κοπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Υποστηρίζει τα εξής Bluetooth Profiles: A2DP, AVRCP, BIP, DUN, FTP, GAVDP, GOEP, HFP, HSP, OPP, SAP Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.forum.nokia.com/devices/E51 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 ναι περασα την 220. το προγραμμα στο τελος της διαδικασιας σκαει αλλα αφου εγινε το update δε με πειραξε. εχει διαφορες στην ταχυτητα. το κινητο τωρα ειναι πιο γρηγορο. φαινεται η διαφορα. κατι αλλο δεν παρατηρησα. επισης γινεται μονο μεσω νετ γιατι δεν υπαρχει αυτη η εκδοση στο νοκια care point. το πηγα στο καταστημα της νοκια στο κεντρο ζωοδοχου πηγης, οχι νικης και την επομενη μερα το πηρα με αλλαγμενο το ακουστικο ελπιζοντας οτι ο σιριγμος που ακουγεται θα φτιαξει. ο ιδιος οταν του ειπα οτι στο νετ καποιοι λενε οτι ειναι νορμαλ συνθηκες μου απαντησε "μπαρμ******λα" :lol:. μου ειπε βεβαια οτι αν δε φτιαξει το προβλημα θα πρεπει να παω στα κεντρικα, βουλα και εκει να επιμεινω στο προβλημα μου γιατι αυτος και να το γραψει θα κανει 20 μερες και θα του το γυρισουν πισω. οποτε την επομενη φορα ειδωμεν. εκτος βεβαια αν βρω τα κεντρικα της νοκια στην αγγλια να το παω εκει αλλα που θα παει η θα το φτιαξω η θα το σπασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 παιδια ΒΟΗΘΕΙΑ διαλυσα το κινητο μου :cry::cry: ειχα βαλει μια εφαρμογη το νοκια messaging. επειδη ομως αυτο σε καθε ανοιγμα του κινητου εψαχνε για ασυρματο δικτυο και επειδη τρωει και μνημη ειπα να το ξηλωσω. στο application manager ειχε 2 καταχωρισεις nokia email και στον installation folder 2 εικονιδια. ενα setup email και ενα κατι αλλο. 2 κοκκινα εικονιδια με το @. παιρνω και ξηλωνω το setup email και μολις τελειωσε το remove εξαφανιστικαν και τα 2 εικονιδια απο τον φακελο. ομως στο application manager ειχε μεινει η μια καταχωρηση Nokia email. την κανω απο εκει remove και αυτη και το κινητο πηρε το :X:X: :mad: απο τοτε καθε φορα που του κανω restart πριν εμφανισει το κεντρικο μενου βαραει. το led light is in use. application manager is in use, messages in use. το BSOD ελειπε μονο :mad: @!#$@#%#$^#%$^&%$^&$%^& βγαζω σιμ και sdhc hard reset τιποτα. δευτερο τιποτα. τωρα το φορτιζω για να κανω επανεγκατασταση του 220 firmware ελπιζοντας οτι θα φτιαξει. για πειτε και εσεις καμια ιδεα γιατι θα αρχισω να μισω το symbian ------------------------------------------------------------------------------------- επιτελους με την επανεγκατασταση του firmware ολα εφτιαξαν. ΑΜΑΝ με την ηλιθια τη nokia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dverveles Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Μετά από τρεις μήνες συμβίωσης με το Ε66 γίνεται η μεγάλη επιστροφή στο Ε51. Η αυτονομία, έπαιξε καταλυτικό ρόλο, αλλά και το γεγονός ότι μιλάμε για μία επαγγελματικότατη συσκευή. Απλά πράγματα, κάνεις αυτά που θες και πολύ γρήγορα. Για την ιστορία και για όσους ενδιαφέρονται, το πήρα από το Saturn στη Συγγρού, σε τιμή μάλιστα 215 ευρώ και πάνω φοράει την τελευταία έκδοση λογισμικού... Παράθεση Υγεία να έχουμε και προχωράμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caslor Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 ean tou eixan valei kai gps tha itan to pio olokliromeno kinito!! alla min ta theloume kai ola dika mas.. xa x axa ego pantos exo minei arketa ikanopoiimenos mexri tora... kai exei anteksei 2 fores pou exei pesei kato se dapedo... as elpiso na min xriastei na to ksana testaro etsi.. Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Εαν του ειχαν βαλει και gps θα ηταν το πιο ολοκληρομενο κινητο. Αλλα μην τα θελουμε ολα δικα μας..χαχαχα Εγω παντος εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενος μεχρι τωρα,, και εχει αντεξει 2 φορες που εχει πεσει κατω σε δαπεδο. Ελπιζω να μην ξανα χρειαστει να του κανω ξανα το τεστ αντοχης... ζητω συγνωμη για τα greeklish αλλα εκτος απο συνηθεια γνωριζοντας τους κανονες του φορουμ... ειχα ξεχασει να το γυρισω στα ελληνικα μιας και γραφω κυριως σε αλλα ξενα φορουμ... και παλι συγνωμη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Καλησπέρα. Έψαξα να βρω κάποιο υπάρχον θέμα που να είναι σχετικό αλλά δεν βρήκα κάτι. Παλαιότερα όταν πριν από ένα επώνυμο (και με δεδομένο ότι έχω σετάρει τις επαφές έτσι ώστε να εμφανίζονται πρώτα τα επίθετα) έβαζα μια τελεία ( "." ) η συγκεκριμένη επαφή εμφανιζόταν πρώτη στον κατάλογο. Για κάποιο λόγο πλέον δεν καταφέρνω να το πετύχω. Π.χ. το ονοματεπώνυμο είναι Καρκουλης Γιαννης αν βάλω .Καρκουλης Γιαννης το όνομα μένει εκεί που ήταν (στα "Κ" δηλαδή). αν βάλω μπροστά το μηδέν ("0") τότε εμφανίζεται πρώτο στον κατάλογο, αλλά δεν ψήνομαι και τόσο να καταλήξω στη χρήση του 0. Εχει κανείς καμιά ιδέα ή κάποιον άλλο τρόπο (π.χ. με χρήση συμβόλων ή της τελείας πριν το επίθετο ; ) ώστε μια επαφή να βγαίνει πρώτη στον τηλεφωνικό κατάλογο; ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasM77 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Βαλε ΑΑ ασε κενο και βαλε μετα το ονομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Να αναφέρω ότι άκουσα από - άλλη από αυτή που ανέφερα ήδη εδώ μέσα - ιδιαίτερα αξιόπιστη πηγή ότι δεν προβλέπεται να υπάρξει αντικαταστάτης του Ε51 στο κοντινό και ίσως... μακρυνό μέλλον. Για να μην παρεξηγηθούν όσα λέω, να τονίσω ότι όταν αναφέρομαι στον «αντικαταστάτη του Ε51» εννοώ κάτι που να μοιάζει με το Ε51, να έχει την φιλοσοφία του, πιστεύω ότι γίνομαι αντιληπτός. Δεν θα πω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί κινδυνεύω να «φωτογραφήσω» αυτόν που μου το είπε και δεν θα το θελα με τίποτα. Πλέον, προσωπικά σκέφτομαι να πάρω και 2ο Ε51 να χω καβάντζα (δεν κάνω πλάκα). Επίσης, αν πίστευα πραγματικά ότι θα είχε αποτέλεσμα, θα ήμουν μέσα στο να στείλουμε κανα ομαδικό mail στη Nokia, αλλά μετά απ'όσα μου είπε ο άνθρωπος αυτός, είμαι πεπεισμένος ότι δεν θα άλλαζε τίποτα. Τι να πω... ελπίζω να αλλάξουν γνώμη εκεί στην Φινλανδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Μια τέτοια κίνηση, δεν έχει λογική. Το Ε51 είναι ένα πάρα πολύ επιτυχημένο μοντέλο, ίσως το πιο επιτυχημένο της σειράς Ε. Το να αποφασίσεις να μην δώσεις συνέχεια στην επιτυχία αυτή, είναι λάθος απόφαση. Ας ελπίσουμε να μην αληθεύει αυτή η είδηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Μια τέτοια κίνηση, δεν έχει λογική. Το Ε51 είναι ένα πάρα πολύ επιτυχημένο μοντέλο, ίσως το πιο επιτυχημένο της σειράς Ε. Το να αποφασίσεις να μην δώσεις συνέχεια στην επιτυχία αυτή, είναι λάθος απόφαση. Ας ελπίσουμε να μην αληθεύει αυτή η είδηση. Θα σου εξηγήσω στο MSN :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Θεωρείτε ότι το SAR της συσκευής απενεργοποιώντας το 3G και το Wi-Fi και χρησιμοποιώντας κατά προτίμηση Bluetooth ακουστικό δεν είναι κάτι που πρέπει να με προβληματίσει ιδιαίτερα; Απάντηση στην ερώτησή σου θα πάρεις μελετώντας το SAR Compliance Test Report του Nokia E51 και ιδιαίτερα τους πίνακες Head Configuration της σελίδας 3, Body Worn Configuration της σελίδας 4 και Simultaneous transmissions: Combined SAR results της σελίδας 18. Αν φροντίζεις, λοιπόν, να απενεργοποιείς το Wi-Fi όταν συνομιλείς βάζοντας το E51 στο αυτί σου, το SAR του E51 γίνεται 1.05 W/kg. Όχι άσχημα, έτσι; :mobile: EDIT: Η παραπάνω τιμή αναφέρεται σε μετρήσεις ανά 1gr με SAR limit 1,6W/kg, όχι ανά 10gr με SAR limit 2W/kg. Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpeppas Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Φαντάζομαι ότι η παραπάνω τιμή είναι για 3G? Από ότι καταλαβαίνω, αν έχεις GPRS πάει 0.96 W/kg? Επίσης βρήκα και αυτό το ενδιαφέρον σχετικά με συγκριτικούς πίνακες. Μια ερώτηση: Υπάρχει κανένα επιστημονικό υπόβαθρο στα προιόντα που λένε ότι μειώνουν το SAR (πχ αυτό)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrakas_a Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Ετσι και αλλιως εγω οταν δεν χρησιμοποιω το wi-fi το χω παντα κλειστο.Εκτος απ το Sar και και παραπανω μπαταρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts