Itchrist86 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Έκανα μια βλακεία και καταλάθος έσβησα το QuickOffice απο το μενου εφαρμογές, με αποτέλεσμα να μην μου ανοίγει κανενα excel αρχείο. Ξέρει κανεις αν μπορω΄να το περασω ξανά και που μπορω να βρω την εφαρμογή που είχε μέσα? Πως το διέγραψες...;:wacko: Δεν γίνεται, είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Ειχε ενα αρχειο, με το ονομα αυτο, και καταλαθος του εκανα delete και ουτε στο σιτε την Νοκια το βρισκω ουτε πουθενα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioann1s Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Ειχε ενα αρχειο, με το ονομα αυτο, και καταλαθος του εκανα delete και ουτε στο σιτε την Νοκια το βρισκω ουτε πουθενα.:( Κάνε backup στη κάρτα ή στο pc και μετά πραγματοποίησε full reset με το *#7370# Παράθεση My smartphone history: Nokia E60 -> Nokia E51 -> Apple Iphone 4 32GB Black -> LG G2 32GB Black -> HomTom HT17 Pro -> Xiaomi Mi Max Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Έκανα μια βλακεία και καταλάθος έσβησα το QuickOffice απο το μενου εφαρμογές, με αποτέλεσμα να μην μου ανοίγει κανενα excel αρχείο. Ξέρει κανεις αν μπορω΄να το περασω ξανά και που μπορω να βρω την εφαρμογή που είχε μέσα? Το πιο απλό. μπες στο xxxxxxxxxx και κατέβασε την πλήρη έκδοση του quickoffice. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_1986 Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 παιδια και εμενα απο το πρωτο καιρο εχει αυτο το προβλημα με το τριξιμο στην προσοψη της οθονης!κανει σαν κινεζικο παπι που τριζουν τα πλαστικα του απο την πρωτη κιολας βολτα!καμια λυση δεν εχει βρεθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Δε μπορω να περασω εφαρμογες στη συσκευη,συνεχεια μου βγαζει σφαλμα ληξη πιστοποιητικου,αλλαζω την ημερομηνια και συνεχιζει τα ιδια,χρειαζεται να κανω καποια ρυθμιση μεσα απο το τηλεφωνο? θελω να περασω cell track και δε μπορω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Συνέχισε μέχρι να πετύχεις την σωστή ημερομηνία. Ξεκίνα απο Ιανουάριο 2008 και πήγαινε πίσω ανα 6μηνο. Στο Διαχείριση Εφαρμογών πρέπει να είναι εγκατάσταση λογισμικού - όλα έλεγχος πιστοποιητικού - απενεργοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Συνέχισε μέχρι να πετύχεις την σωστή ημερομηνία. Ξεκίνα απο Ιανουάριο 2008 και πήγαινε πίσω ανα 6μηνο. Στο Διαχείριση Εφαρμογών πρέπει να είναι εγκατάσταση λογισμικού - όλα έλεγχος πιστοποιητικού - απενεργοποίηση τα έκανα και εγώ αλλά τίποτα..... δεν ξέρω τι να πω! πήγα μέχρι το 2005 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Μόνο στο cell track συμβαίνει αυτό ή σε πολλές εφαρμογές; Εγώ ποτέ δεν αντιμετόπισα ανάλογο πρόβλημα. Πάντα πήγαινα την ημερομηνία 1/1/2008. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Μόνο στο cell track συμβαίνει αυτό ή σε πολλές εφαρμογές; Εγώ ποτέ δεν αντιμετόπισα ανάλογο πρόβλημα. Πάντα πήγαινα την ημερομηνία 1/1/2008. Να σου πω ποιες εφαρμογες κατεβασα για να τις περασω: ενα mp3 player, cellpos, Gpsmap, celltrack 91 S60 30 v 100 unsigned & celltrack 91 S60 30 v 106 unsigned Ουτε μια δεν καταφερα να βαλω γιατι μου λεει οτι το πιστοποιητικο εχει ληξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Δεν είχε τύχει να εγκαταστήσω κάποια απο αυτές. Δεν ξέρω τι να σου πω. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω δοκιμή τώρα μιας και το έχω δώσει το τηλέφωνο. Το cell track το υπογράφεις πριν το εγκαταστήσεις, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Δεν είχε τύχει να εγκαταστήσω κάποια απο αυτές. Δεν ξέρω τι να σου πω. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω δοκιμή τώρα μιας και το έχω δώσει το τηλέφωνο. Το cell track το υπογράφεις πριν το εγκαταστήσεις, έτσι; Οταν λες οτι το υπογραφω τι εννοεις? το μεταφερω με bluetooth η με nokia pc suite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Οταν λες οτι το υπογραφω τι εννοεις? το μεταφερω με bluetooth η με nokia pc suite Όποια εφαρμογή περιέχει την λέξη unsigned, πρέπει να την υπογράφεις για την δική σου συσκευή πριν προσωρήσεις στην εγκατάσταση. Για περισσότερες λεπτομέριες θα ανατρέξεις στο σχετικό θέμα Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Είχα εγκαταστήσει το Kaspersky και τώρα που έληξε η trial version k paw na kanw ananewsi me to kleidi pou eixa κάνει κ τότε δεν με αφήνει.Έχετε καμία ιδέα τι να κάνω;; Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3838 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Ποιο είναι το E51 RM244 και ποιο το Ε51 RM426? Το ρωτάω γιατί στο site της νόκια τα δίνει με λίγο διαφορετικό SAR μεταξύ τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Πρόκειται για δύο εκδοχές της ίδιας συσκευής που απευθύνονται σε διαφορετικές γεωγραφικές αγορές. Αυτό που κυκλοφορεί στην Ευρώπη και κατ' επέκταση εδώ είναι το E51-1 (RM-244). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Καλημερα σας... Θα ηθελα τη βοηθεια απο καποιον(ους) που εχουν "10 γνωσεις" παραπανω μιας και δεν πολυασχολουμε με τις λεπτομεριες :) Το θεμα μου εχει ως εξης... Εχω ηδη στην κατοχη μου ενα Ε51 και μου ζητανε να το κανω (αν θελω) ανταλλαγη με το Ε61... Τι μου προτεινετε; Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Εγω δεν θα το αλλαζα με το Ε61.Με το Ε71 εννοειτε!!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Η νεώτερη έκδοση ποια ειναι και αν υπάρχουν διαφορές απο την προηγουμενη γνωρίζουμε? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Εχω ηδη στην κατοχη μου ενα Ε51 και μου ζητανε να το κανω (αν θελω) ανταλλαγη με το Ε61... Τι μου προτεινετε; Ούτε για αστείο μη το κάνεις:!: Να έλεγες με τοE71, να το δεχτώ, αλλά με το ξεπερασμένο πλέον E61, για κανένα λόγο. Η νεώτερη έκδοση ποια ειναι και αν υπάρχουν διαφορές απο την προηγουμενη γνωρίζουμε? Η τελευταία έκδοση είναι η 200.34.36 (24-04-2008). Το πιο σημαντικό είναι πως διορθώνει το γνωστό πρόβλημα με την ώρα παραλαβής των μηνυμάτων όταν είναι κλειστό το κινητό. Πλέον δείχνει την πραγματική ώρα αποστολής και όχι παραλαβής του μηνύματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Με καλυψατε για τα καλα με τις απαντησεις σας... :) Μενω με το Ε51 Σας ευχαριστω πολυ Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dverveles Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Φοβερά πράγματα συνεχίζονται. Ίσως οι παλιότεροι θυμάστε για ένα Ε51 που με την αγορά του μου έβγαζε πρόβλημα "εγγραφής κάρτας SIM". Τελικά πήγε στο εξωτερικό και πριν από τρεις ημέρες ενημερώθηκα ότι είναι εντάξει και να περάσω να το πάρω. Όντως, πήγα, το παρέλαβα και το έχω τέσσερις ημέρες. Τουλάχιστον 15 φορές, μου έχει βγάλει "εισάγετε κάρτα Sim". Να νομίζεις δηλαδή ότι δουλεύει το κινητό σου και να πρέπει να το κοιτάζεις κάθε λίγο, για να δεις αν έχει βγάλει το μήνυμα αυτό. Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Το κινητό το αγόρασα Αύγουστο και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα στην ουσία! Δεν γίνεται να κάνω αντικατάσταση συσκευής. Ήμαρτον με τη ΝΟΚΙΑ, τόσα έχω αλλάξει, μπορεί να βγήκε προβληματικό στην τελική... Παράθεση Υγεία να έχουμε και προχωράμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Πήγαινε εκεί που το πήρες και απαίτησε αντικατάσταση. Αυτοί βέβαια θα σου πουν πάλι για επισκευή, αλλά πίεσε λίγο τη κατάσταση, ίσως καταφέρεις κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Θα ηθελα μια ακομα πληροφορια... Ξερω πως μπορει να φανω κουραστικος αλλα εξυπηρετηση προσπαθω να κανω :O Υποθετικα παντα απο την στιγμη που μου απαντησατε ΟΧΙ Ε61 για Ε51 ισχυει και το ιδιο για Ε61i με Ε51;:worry: Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν σας κουραζω :confused: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Φίλε το Ε51 είναι απο τις καλύτερες και πιο γρήγορες series 60 συσκευές που έχω πιάσει στα χέρια μου. Το είχα 5 μήνες και με εντυπωσίασε όσο λίγα. Σε καμία περίπτωση δεν θα το άλλαζα με Ε61 ή Ε61i και λόγω μεγάθος αλλά κυρίως λόγω του νεότερου (symbian 9.2 s60 3rd fp2) λογισμικού που φοράει. Όπως είπαν και τα υπόλοιπα παιδιά, θα το συζητούσα για Ε71 και Ε66. Αλλά θεωρώ οτι είναι ανώτερο απο όλα τα υπόλοιπα Ε (πλήν βέβαια του Ε90). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts