Jump to content

[Επίσημο] Nokia E51

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις πήρα ένα Ε51 από την Wind.

Όταν το έβγαλα από το κουτί του διαπίστωσα οτι τα 3 κάτω πλήκτρα (*, 0, #) είναι μαύρα (δηλαδή δεν έχουν τίποτα γραμμένο πάνω τους). Είναι φυσιολογικό?

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

όχι βέβαια...να το γυρίσεις πίσω οπωσδήποτε και να απαιτήσεις να σου φέρουν-δώσουν άλλο...!

στο κάτω αριστερά πρέπει να έχει τα '' * + και σηματάκι του bluetooth'' , στο μεσαίο τα ''0 _ και σηματάκι του browser'' και στο δεξιά τα ''βελάκι προς τα πάνω,νότα(για το silent profile και #''

όπως είπε και ο Nikos_s3 θα πρέπει να είναι έτσι http://imageshack.gr/files/itrmmndfe4brx0y5l69q_thumb.jpg και κάτω απο τους λατινίκούς χαρακτήρες να βρίσκονται οι ελληνικοί
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Ωχχχ πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα...

Πήγαινε το πίσω.

Είναι πασιφανές πως πρόκειται για λάθος στη διαδικασία παραγωγής.

ΥΓ: Μη δεχτείς να σου αλλάξουν πληκτρολόγιο. Να απαιτήσεις αντικατάσταση.!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Θα μου το αντικαταστήσουν με νέο (καλού-κακού σημείωσα το IMEI του παλιού).

Σε ποιό Πλαίσιο πήγες και καθυστερούν τόσο?

Εμένα στο Πλαίσιο στην Αργυρούπολη για καμμένο πιξελ μου είχαν αντικαταστήσει το Ε51 μέσα σε μισή ώρα. Αλλού, για σπάσιμο σε καθυστερούνε 2-3 μέρες. και λέω για σπάσιμο και μόνο, γιατί φυσικά η καθυστέρηση αυτή δεν έχει νόημα, αφού ούτε ξέρουν αλλά ούτε και τους επιτρέπεται να επέμβουν στο κινητό. Άρα, είναι χωρίς νόημα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Σε ένα κατάστημα της Wind.

Δεν με καθυστέρησαν. Δέχτηκαν αμέσως να μου το αντικαταστήσουν. Απλά δεν είχαν διαθέσιμο ίδιο τηλεφωνο και το παρήγγειλαν.

Πως μπορώ να ανοίξω την πρόσοψη του κινητού?Γιατί μου έχει γεμίσει σκόνη η οθόνη απο μέσα κ με πολύ φώς δεν βλέπω τίποτα.Το πήγα σε ένα Γερμανό να το κάνουν εκείνοι και μου είπαν ότι πρέπει να το στείλουν στη Nokia και θα κάνει μίσο μήνα περίπου οπότε γι αυτό θέλω να το ανοίξω μόνος μου.

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

*Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Πως μπορώ να ανοίξω την πρόσοψη του κινητού?Γιατί μου έχει γεμίσει σκόνη η οθόνη απο μέσα κ με πολύ φώς δεν βλέπω τίποτα.Το πήγα σε ένα Γερμανό να το κάνουν εκείνοι και μου είπαν ότι πρέπει να το στείλουν στη Nokia και θα κάνει μίσο μήνα περίπου οπότε γι αυτό θέλω να το ανοίξω μόνος μου.

Ωραια τα manual που σου εδωσε ο Itchrist86, αλλα πολυ απλα, αν βγαλεις το καπακι της μπαταριας θα δεις 4 βιδες. Ξεβιδωσε τες και θα βγει η προσοψη. Υποθεση μισου λεπτου.

Ωραία..Σας ευχαριστώ πολύ.Θα προσπαθήσω το βραδάκι γιατί τώρα δεν έχω κατσαβίδι..

Thanks

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

*Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι...

Οσο αφορα το δικο μου θεμα με το κινητο που ειχα πριν καμια 10ρια μερες, σημερα το παρελαβα απο το service.

Δεν πληρωσα τπτ και επιπλεον μου αλλαξαν και την μπροστινη προσοψη!

να κάνω κ γω μερικές ερωτήσεις μιας κ ενδιαφέρομαι....

1. τα πληκτρα του τρίζουν καθόλου?? κάνουν πολύ φασαρία κατά τη χρήση εννοώ? (γιατι στο τωρινό κινητό μου είναι πολύ ενοχλητικό αυτό)

2. διαθέτει κλείδωμα πληκτρολογίου με κωδικό ασφαλείας της επιλογής μου??

3. το wifi του είναι αξιόπιστο? έχει καλό δέκτη κ σταθερό? το δοκίμασε κανείς με voip?

4. η φώτο του είναι καλής ποιότητας? μπορώ να έχω ένα δείγμα?

ευχαριστώ πολύ, εκ των προτέρων!

1) Πέρα από τον κλασσικό ήχο που κάνουν τα πλήκτρα όταν τα πατάς, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Κανένας τριγμός κλπ.

2) Ναι, φυσικά.

3) Ναι, είναι. Θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος.

4) Μπα, δεν θα το έλεγα. Είναι πολύ μέτριες.

Ορίστε και δείγματα:

http://www.imageshack.gr/files/r91kf9g5wt89edsnqpac_thumb.jpghttp://www.imageshack.gr/files/7qpkxbadkb87d4vap9at_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/8oo8m0cznhav52jfi6to_thumb.jpg

1) Πέρα από τον κλασσικό ήχο που κάνουν τα πλήκτρα όταν τα πατάς, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Κανένας τριγμός κλπ.

2) Ναι, φυσικά.

3) Ναι, είναι. Θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος.

4) Μπα, δεν θα το έλεγα. Είναι πολύ μέτριες.

Ορίστε και δείγματα:

http://www.imageshack.gr/files/r91kf9g5wt89edsnqpac_thumb.jpghttp://www.imageshack.gr/files/7qpkxbadkb87d4vap9at_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/8oo8m0cznhav52jfi6to_thumb.jpg

εντάξει για 2mp κάμερα συμπαθητικές είναι... γιάτι στο 5310 η κάμερα είναι ναι μεν 2mp αλλά είναι άθλια κ με τα βιας τη σταθεροποιείς για να ξεθολώσει κάπως στη λήψη.

είναι απόλυτα σίγουρο για το κλέιδωμα πλήκτρψν με ΚΩΔΙΚΟ δικό μου?, ρωτώ ξανά γιατί είναι σημαντικό για μένα!

σε ευχαριστώ πολύ!

Yπαρχει σιγουρα. Εαν θελεις μπορεις να βαλεις και προσθετες εφαρμογες για αυτη την δουλεια που να μπορουν να κλειδωσουν π.χ. συγκεκριμενα εικονιδια. Θα τα συζητησουμε οταν παρεις στην συσκευη στο θεμα των εφαρμογων..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Φυσικά. Μπορείς απλά να θέσεις κάποιον χρόνο να κλειδώνει χωρίς κωδικό ή με τον κωδικό ασφαλείας τον οποίο μπορείς να αλλάξεις.

Καλησπερα ειμαι καινουργιος στο forum και αν μπορει καπιος να απαντησει

Πηρα το Ε51 και θα ηθελα να βαλω το psiloc irremote γινετε; αν ναι πως γιατι εχω δοκιμασει τα παντα και δεν μπορεσα να κανω κατι (ειμαι και λιγο καινουργος στα pc)

ευχαριστω

Καλώς ήρθες στη παρέα μας.

Βρήκες εφαρμογή να αρχίσεις και εσύ...!:p

Λοιπόν, να τα πάρουμε με τη σειρά.

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να διαβάσεις το S60 3rd Edition Platform FAQ, οπωσδήποτε.

Έπειτα να μάθεις πως λειτουργεί ενότητα μας. Για οτιδήποτε έχει να κάνει με εφαρμογές το ρωτάμε στο αντίστοιχο θέμα.

Για προβλήματα της συσκευής εδώ, σε αυτό.

Επίσης υπάρχουν πολλά άλλα επίσημα θέμα τα οποία καλύπτουν αν όχι όλες, τις περισσότερες ανάγκες.

• 2 weeks later...
καλημέρα σε όλους χρειάζομαι τα φώτα σας, έχω το Ε51 και προχθες που το είχε η γυναίκα μου έκανε συνδεση στο ιντερνετ μεσω ασύρματου δικτύου έγραψε οτι έκανε update για πόση ώρα και χωρίς να ξέρει το έκλεισε.Τώρα όταν το ανοίγεις εμφανίζεται το σήμα της νόκια και η οθόνη παραμένει άσπρη,μπορώ να κάνω κάτι μόνος ή χρειάζεται nokiashop για να περάσουν περάσουν πάλι το λειτουργικό;

Τι αναβάθμιση έκανε ασύρματα κιόλας...;:wacko:

Σε πρώτη φάση βγάλε τη κάρτα μνήμης και άνοιξε το.

Αν δεν ανοίξει, βγάλε τη sim και προσπάθησε ξανά.

Αν και πάλι δεν ανοίξει θα πρέπει να κάνεις hard format με αποτέλεσμα όμως να χάσεις τα δεδομένα σου.