drillgr Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Περασα και γω την καινουργια εκδοση. Παλι καλα που δουλεψε το complete backup οποτε μετα την αναβαθμιση ειχα το κινητο οπως πριν απο αποψη ρυθμισεων κλπ. Ακομα δεν το εψαξα διεξοδικα να δω τι αλλαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Ας εχω την περσινή έκδοση που με εξυπηρετεί χωρίς κολλήματα, ακόμα δεν κατανόησα τι καινούργιο χαρακτηριστικό προσθέτει η νέα έκδοση βρε παιδιά... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Βρηκα αυτο το change log: Camera: Support for new camera accelerator HW component Other: Support for USB flashing for new combo memory component Telephony: Support for variant configurable spool icon edit: Δειτε και αυτη τη σελιδα με τα ολικα change logs http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/en/model:E51 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 διάβασα στις προηγούμενες σελίδες του thread ότι υπάρχει έλλειψη για το κινητό.. ισχύει όντως ακόμα; Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 διάβασα στις προηγούμενες σελίδες του thread ότι υπάρχει έλλειψη για το κινητό.. ισχύει όντως ακόμα; Με μια πρόχειρη ματιά βλέπω πως είναι διαθέσιμο στον Γερμανό, Πλαίσιο, e-shop. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Αξίζει η αγορά του μόνο και μόνο για το wi-fi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Αξίζει η αγορά του όχι απλά γιατί έχει wi-fi, αλλά γιατί είναι είναι μια κορυφαία πρόταση για τα λεφτά που κοστίζει. Αυτονομία, μέγεθος, κατασκευή, ταχύτητα, πληκτρολόγιο, απουσία προβλημάτων... Μόνο στην κάμερα πρέπει να κάνεις παραχωρήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Για να είμαι ειλικρινής για σερφάρισμα στο internet μόνο και μόνο λόγω της μικρής του οθόνης δεν θα στο πρότεινα. Αλλά κατά τα άλλα δεν υπάρχει πρόβλημα. Εντοπίζει και συνδέεται εύκολα σε ελεύθερα δίκτυα. Σε σύγκριση με ένα N82 και ένα iPhone 3G έπιανε και συνδεόταν με τα περισσότερα δίκτυα, κάποια εκ των οποίων τα άλλα δύο δεν εντόπιζαν καν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Εμενα το ιντερνετ με εχει κατα βολεψει, τι μικρη οθονη κλπ, εδω ολο το καλοκαιρι αντικατεστησε το laptop σε ολα τα forum, τι απαντησεις, τι ikariam... Οτι καλυτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Βασικά με χαλάει μιας και δεν είναι και πολύ πρόσφατο μοντέλο. Κατα τ' αλλά φαίνεται μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Ε δεν είναι και παλιό... 6 μήνες κυκλοφορεί. Το μεγάλο πλεονέκτημα του έναντι αυτών που κυκλοφόρησαν πρόσφατα είναι η σταθερότητα του λογισμικού του και καθώς και ελάχιστα bugs. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Το αντικατέστησα και όλα είναι οκ τώρα. Οϋτε βουητά ούτε τριξίματα στο κάλυμμα. Κράτησα την μπαταράι του παλιού βεβαια γιατί είχα αρχίσει να τη στρώνω...Με 1η πλήρη φόρτιση το εχω από την Τετάρτη στις 7.00 και τώρα έχει 2 γραμμές. Με 1 ώρα τηλ και πολλά μηνύματα και WIFI. Αυτονομία σούπερ δηλ! Δε θα βγάλει τη μέρα αύριο αλλά θα κρατήσει 3,5 μέρες αισίως!!! Μόνο το GPS δεν μπορώ να κλειδώσω...τους δορυφόρους...είναι για ώρα κόκκινα τα φωτάκια...κάνω κάτι λάθος εγώ? Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Φαντάζομαι πως εννοείς με εξωτερικό δέκτη GPS. Το E51 δεν έχει ενσωματωμένο GPS.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Α οκ...Sorry... Απλά εχει τους χάρτες μέσα και με μπέρδεψε... :) Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Ε δεν είναι και παλιό... 6 μήνες κυκλοφορεί. Το μεγάλο πλεονέκτημα του έναντι αυτών που κυκλοφόρησαν πρόσφατα είναι η σταθερότητα του λογισμικού του και καθώς και ελάχιστα bugs. Αν δεν κάνω λάθος κυκλοφορεί από τον Ιανουάριο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3838 Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Ρε παιδιά βγάζω video και μετά όταν πάω να τα περάσω στον υπολογιστή (είτε με καλώδιο είτε με bluetooth) κάποια είναι οκ και κάποια άλλα δε μεταφέρονται και μου βγάζει ένα φάκελο μόνο. Αν όμως τα ανοίξω στο κινητό παίζουν κανονικά. Έχει τύχει και σε άλλον? Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Υποθέτω πως έχεις ρυθμίσει να αποθηκεύονται στη κάρτα μνήμης τα βίντεο που τραβάς κατευθείαν. Αν όχι, απλά μετέφερε τα στη κάρτα μνήμης. Αν ναι, σύνδεσε το κινητό με τον υπολογιστή σε κατάσταση Μεταφοράς δεδομένων, ώστε να αναγνωριστεί το κινητό ως συσκευή μαζικής αποθήκευσης (usb flash drive) και κάνε τα απλή αντιγραφή-επικόλληση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Αν δεν κάνω λάθος κυκλοφορεί από τον Ιανουάριο. :) Ναι, ήταν το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δωράκι. :) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3838 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Υποθέτω πως έχεις ρυθμίσει να αποθηκεύονται στη κάρτα μνήμης τα βίντεο που τραβάς κατευθείαν. Αν όχι, απλά μετέφερε τα στη κάρτα μνήμης. Αν ναι, σύνδεσε το κινητό με τον υπολογιστή σε κατάσταση Μεταφοράς δεδομένων, ώστε να αναγνωριστεί το κινητό ως συσκευή μαζικής αποθήκευσης (usb flash drive) και κάνε τα απλή αντιγραφή-επικόλληση. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Το πρόβλημα όμως είναι τώρα ότι μου λέει ότι δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση της μεταφοράς δεδομένων γιατί η κάρτα μνήμης χρησιμοποιείται από άλλη εφαρμογή. Όμως δεν έχω καμία εφαρμογή στο backround.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Δες μήπως έχεις μηνύματα ή θέματα στην κάρτα μνήμης. Αυτά προκαλούν το κόλλημα αυτό. Δοκίμασε να το ανοίξεις το κινητό ενώ είναι συνδεμένο στο pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Μετα απο αρκετα καλη συμβιωση με το 3230 Θα προχωρησω στην αγορα του Ε51 και εγω:) Αποριες. 1. Η μπαταρια με κανονικη χρηση, χωρις wifi, κραταει πανω απο 4-5 μερες; 2. Υπαρχει περιπτωση να ξεβαψει; Ειχα παρομοια εμπειρια με το 3230 και δεν ειναι και ο,τι καλυτερο, που η μεταλλική προσοψη ξεθωριασε...Η μαυρη προσοψη μηπως ειναι πιο ευαισθητη; 3. Γενικα η ποιοτητα κατασκευης; Τριξίματα; Καποιο bug; 4. Η εμβελεια του wifi σε ανοιχτο χωρο ειναι καλη; Δεν μπορω να σκεφτω κατι που θα με ενοχλουσε σε αυτο το κινητο. Θα προβω στην αγορα του. Απλως να μην βρεθω προ εκπληξεως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3838 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Δες μήπως έχεις μηνύματα ή θέματα στην κάρτα μνήμης. Αυτά προκαλούν το κόλλημα αυτό. Δοκίμασε να το ανοίξεις το κινητό ενώ είναι συνδεμένο στο pc. Ναι έχω θέματα... ευχαριστώ πολύ! Μετα απο αρκετα καλη συμβιωση με το 3230 Θα προχωρησω στην αγορα του Ε51 και εγω:) Αποριες. 1. Η μπαταρια με κανονικη χρηση, χωρις wifi, κραταει πανω απο 4-5 μερες; 2. Υπαρχει περιπτωση να ξεβαψει; Ειχα παρομοια εμπειρια με το 3230 και δεν ειναι και ο,τι καλυτερο, που η μεταλλική προσοψη ξεθωριασε...Η μαυρη προσοψη μηπως ειναι πιο ευαισθητη; 3. Γενικα η ποιοτητα κατασκευης; Τριξίματα; Καποιο bug; 4. Η εμβελεια του wifi σε ανοιχτο χωρο ειναι καλη; Δεν μπορω να σκεφτω κατι που θα με ενοχλουσε σε αυτο το κινητο. Θα προβω στην αγορα του. Απλως να μην βρεθω προ εκπληξεως. 1. ΟΧΙ 2. To έχω 6 μήνες με θήκη και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το χρώμα του. 3. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. 4. Ναι είναι πολύ καλή. Μπαίνεις άνετα σε ελεύθερα δίκτυα στο δρόμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Μετα απο αρκετα καλη συμβιωση με το 3230 Θα προχωρησω στην αγορα του Ε51 και εγω:) Αποριες. 1. Η μπαταρια με κανονικη χρηση, χωρις wifi, κραταει πανω απο 4-5 μερες; 2. Υπαρχει περιπτωση να ξεβαψει; Ειχα παρομοια εμπειρια με το 3230 και δεν ειναι και ο,τι καλυτερο, που η μεταλλική προσοψη ξεθωριασε...Η μαυρη προσοψη μηπως ειναι πιο ευαισθητη; 3. Γενικα η ποιοτητα κατασκευης; Τριξίματα; Καποιο bug; 4. Η εμβελεια του wifi σε ανοιχτο χωρο ειναι καλη; Δεν μπορω να σκεφτω κατι που θα με ενοχλουσε σε αυτο το κινητο. Θα προβω στην αγορα του. Απλως να μην βρεθω προ εκπληξεως. 1. Εμένα κρατάει 3,5 μέρες και ακόμα δεν έχω στρώσει καλά την μπαταρία... 2. Δεν ξέρω ακόμα. 3. Μόνο το πίσω καπάκι όπου ή ζητάς να στο αλλάξουν ή βάζεις ένα χαρτάκι. Αλλά γενικά σαν ποιότητα είναι πολύ ανθεκτικό και όμορφο. 4. Έχοντας και το iphone για internet κλπ, μπορώ να πω ότι το Ε51 έχει ισχυρότερο WiFi. Είναι πολύ καλό κινητό και δε φαίνεται να σε προδίδει. Και από τα λίγα με μπαταρία πάνω από 1000 σε series 60... Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Θα παω σημερα να ρωτησω για διαθεσιμοτητα στον Γερμανο της περιοχης μου. Αν και πιστευω οτι η μπαταρια θα μου κραταει πανω απο 4 μερες γιατι η χρηση του κινητου για μενα περιοριζεται στα 10-15 λεπτα ομιλιας την ημερα, χωρις χρηση για φωτο, μουσικη, games. Απλη χρηση τηλεφωνου. Θα μου πεις γιατι θες το Ε51 τοτε...Γιατι το γαπησα απο τοτε που το ειδα:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 1. Η μπαταρια με κανονικη χρηση, χωρις wifi, κραταει πανω απο 4-5 μερες; 2. Υπαρχει περιπτωση να ξεβαψει; Ειχα παρομοια εμπειρια με το 3230 και δεν ειναι και ο,τι καλυτερο, που η μεταλλική προσοψη ξεθωριασε...Η μαυρη προσοψη μηπως ειναι πιο ευαισθητη; 3. Γενικα η ποιοτητα κατασκευης; Τριξίματα; Καποιο bug; 4. Η εμβελεια του wifi σε ανοιχτο χωρο ειναι καλη; 1) όχι 2) δε νομίζω δεν έχω παρατηρήσει κάτι σε μένα 3) bugs ενδεχομένως να έχει όπως και όλα τα κινητά. για τριξίματα μπορεί όπως αναφέρθηκε για το καπάκι (εγώ δεν είχα τέτοιο θέμα), ένα από τα 2 πλήκτρα τις έντασης εμενα μου τρίζει γιατί είναι kaoutsouk και με την πίεση κάνει θόρυβο. έχει πολύ σκληρά πλήκτρα εξωτερικά και θέλει αρκετή πίεση για να πιέσεις το πάνω κουμπί που ανοίγει και κλείνει το κινητό. για να σου δώσω να καταλάβεις εμενα μια φορα από την πίεση μου "γκλιστρισε" προς τα μπροστά. για να το ανοίξεις με το ένα χέρι πρέπει να το κρατήσεις σαν δαγκάνα με τον δεκτη στην πάνω μεριά και τον αντίχειρα στην κάτω και να δόσεις δύναμη ώστε να πιεστεί. αλλιώς θα πρέπει να το βάλεις σε μια επιφάνεια και να δόσεις δύναμη προς τα κάτω όταν είναι όρθιο. οποτε αν κανεις τι dakgana να προσέξεις μη σου "γκλιστρανε" τα χερια γιατί μπορεί ο αντίχειρας να το σπρώξει μπροστά με δύναμη. για να καταλάβεις πάντως τι δύναμη θα σου πω ότι το πλαστικό διπλα στο κουμπί το μαύρο περίβλημα δηλαδή κάνει μια παρα πολύ μικρή μετατόπιση προς τα πάνω. και αυτό διότι το δάχτυλο εξέχει του κουμπιού και δίνει πίεση και στο πλαστικό γύρο του. τώρα για το τρίξιμο με το καπάκι μπορεί να κάνει κάτι ελαφρό αλλα με τι χρήση θα εξαφανιστεί γιατί πιέζεται από τα χερια καθώς θα χρησιμοποιείς το keypad και πιθανόν θα φτιάξει γιατί θα πάρει την θέση λόγο τις χρήσης 4) η εμβέλεια ναι είναι πολύ καλή δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. το κακό είναι ότι με wifi on δεν κρατάει πάνω από 5 ώρες 5) αυτό που ενδεχομένως θα σε στεναχωρήσει είναι η σκόνη που μπαίνει μέσα από το πλαστικό περίβλημα τις κάμερας. αν και δεν φαίνεται να επηρεάζει την ποιότητα τις φωτογραφίας όπως επίσης και οι "δαχτιλες" βρόμες και αλλα πάνω στο καπάκι γιατί είναι γυαλιστερό. a και επίσης ο θόρυβος που θα σου κάνει η οθόνη όταν είναι ανοιχτή. λένε ότι είναι πρόβλημα και κανονικά δε πρέπει να υπάρχει. θα παο σε nokia store τα xmas και θα μάθω αν τελικά είναι πρόβλημα η όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts