Jump to content

[Επίσημο] Nokia E51

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει.

Διάβασε λίγο το θέμα των εφαρμογών. Συζητήθηκε τελευταία.

Επίσης καλό είναι να διαβάσεις το S60 Platform FAQ ώστε να αποφευκτούν οι τετριμμένες ερωτήσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και παλι..

Πηρα τηλ. σε οτεshop και μου είπαν οτι δεν υπάρχει πλέον το Ε51 γιατι ειναι παλιο....! Και οτι δεν θα το βρω πουθενα... Εχετε καμια ιδέα να προτείνετε? Αν οχι το ε51 τοτε ποιο ΝΟΚΙΑ μέχρι 320 ευρω?

Λιγη βοήθεια παρακαλώ....

Το Ε51 δεν είναι καθόλου παλιό. Υπάρχει σε πάρα πολλά καταστήματα. Πάρε για αρχή τηλέφωνο σε άλλα oteshops και, αν δεν το βρείς συνέχισε να ψάχνεις σε άλλα καταστήματα όπως πλαίσιο, γερμανός κτλ.

Στο οτεshop του mall και στο γερμανο της καλλιθέας μου ειπαν οτι δεν υπάρχει και δεν θα το βρω σε αυτές τις αλυσίδες...

Μονο απο γερμανο και οτεσοπ μπορω να παρω την αναβαθμιση της cosmote...το πλαισιο δεν βοηθά...

και μεσω πλαισιου μπορεις να παρεις την επιδοτηση.εκτος και αν πρεπει να την κανεις σε οτεσοπ ή γερμανο.

Εψαξα και σε πλαισιο δεν υπάρχει σε κανενα καταστημα λεει. Απο πρωτη Δεκέμβρη...

Κριμα με βλέπω για το Ν81 αν και το Ε51 το ήθελα πολυ..

Ειμαι και εγω απο σημερα κατοχος του πανεμορφου Ε51.

αντιμετωπιζω ενα μικροπροβλημα και θα ηθελα να χερς αν ειναι γενικο.Το καπακι πισω (της μπαταριας) κουνιεται- παιζει αρκετα πανω κατω .ειναι καπως ενοχλητικο.

μου εκανε εντυπωση αυτο σε ολοκαινουργιο κινητο. του εχω βαλει ενα χαρτακι μεσα γ να μ κουνιεται αλλα και παλι αυτο δεν ειναι λυση. ΣΥμβαινει και σε αλλα ε51 η να το παω να το κοιταξουν.?

(θα το δικαιολογουσα σε ενα κινητο μετα απο μερικουσ μηνες χρησης αλλα οχι και τωρα που ειναι ολοκαινουργιο)

ευχαριστω

Ειμαι και εγω απο σημερα κατοχος του πανεμορφου Ε51.

αντιμετωπιζω ενα μικροπροβλημα και θα ηθελα να χερς αν ειναι γενικο.Το καπακι πισω (της μπαταριας) κουνιεται- παιζει αρκετα πανω κατω .ειναι καπως ενοχλητικο.

μου εκανε εντυπωση αυτο σε ολοκαινουργιο κινητο. του εχω βαλει ενα χαρτακι μεσα γ να μ κουνιεται αλλα και παλι αυτο δεν ειναι λυση. ΣΥμβαινει και σε αλλα ε51 η να το παω να το κοιταξουν.?

(θα το δικαιολογουσα σε ενα κινητο μετα απο μερικουσ μηνες χρησης αλλα οχι και τωρα που ειναι ολοκαινουργιο)

ευχαριστω

συμβαίνει και στα δικά μας! μην πανικοβαλλόμαστε θα το συνηθίσεις!!:p

Δεν θα έλεγα πως δικαιολογείται.

Εμένα δεν κουνιέται ούτε χιλιοστό.

Είσαι σίγουρος πως έχει κουμπώσει σωστά;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

ναι εχει κουμπωσει απλα εχει πολυ "κενο" χωρο εξου και το κουνημα.Να το παω στη νοκια να το δουν με την εγγυηση ειναι υπερβολικο?Ισως να μπορουσα εκει να δω απο κοντα καποιο αλλο να δω αν κανει το ιδιο

ΚΑΤΙ ασχετο πολλες εφαρμογες παραλο που τις εγκαθιστω κανονικα στο κινητο δεν ανοιγουν,παατωντας πανω.δεν μου εμφανιζει καποιο μυνημα απλα δεν ανοιγουν.

Καλύτερα πήγαινέ το εκεί που το πήρες.

Δοκίμασε και χωρίς κάρτα μνήμης, εάν φυσικά έχεις κάρτα μνήμης μέσα.

Αλλιώς κάνε hard format.

an παω στη διαχειριση εφαρμογων αυτες που δεν παιζουν εχουν ως σημα ενα παζλ με ενα κοκκινο τετραγωνακι ενω αυτες που παιζουν το παζλ με ενα μπλε.

σε ολεσ εχω βαλει εγκατασταση λογισμικου -ολα

ελεγχος πιστοποιητικου συνδ,-απενεργοποιημενη

Με μπλε είναι οι java (jar) και με κόκκινο είναι οι Symbian (sis/sisX).

Μάλλον σε βλέπω για hard format...

γιατι το λες αυτο.απλα hard format δεν βλεπω το λογο .το κινητο ειναι ολοκαινουργιο καιδεν νομιζω να προλλαβε να κολλησει ιους ουτε κολληματα εχει γ να κανω φορματ.

κΑποιες εφαρμογες παιζουν καποιες οχι .πιστευω οτι δεν εχω καταλαβει κατι σχετικα με τα πιστοποιητικα και πως λειτουργουν ολα αυτα.εχω διαβασει αρκετες σελιδες απο το φορουμ απλα εχς μπερδευτει.σε ολες τις εφαρμογες με ρωταει αν ειμαι σιγουρος κατα την εγκατασταση (επειδη και καλα μπορει να ειναι επικινδυνες για το κινητο απανταω ναι και εγκαθιστουνται κανονικα.καποιες ομως δεν ανοιγουν .κυριως αυτες ειναι οι κοκκινες-συμβιαν sis,sisx.)

και κατι αλλο προσςπικα εσενα η μπαταρια ποσο σου κραταει.

thaks gia th boitheia pantws

Τι να σου πω... όπως νομίζεις. Εγώ στη θέση σου θα έκανα hard format.

Τώρα που είναι καινούριο και δεν έχεις προλάβει να οργανωθείς πλήρως.

Η μπαταρία του με normal χρήση κρατάει 3 μέρες φουλ.

Τώρα στην αρχή για τις 3-4 πρώτες φορτίσεις για να στρώσεις τη μπαταρία καλό είναι να το φορτίζεις όταν ξεμένει τελείως. Δεν χρειάζονται υπερβολές του τύπου, "το αφήνω πολλές ώρες στο φορτιστή". Όχι, το αφήνεις όσο χρειαστεί ώστε να φορτίσει.

Δεν θα έλεγα πως δικαιολογείται.

Εμένα δεν κουνιέται ούτε χιλιοστό.

Είσαι σίγουρος πως έχει κουμπώσει σωστά;

Και στο δικό μου το ίδιο. Παρόλο που το είχα πάρει με το που βγήκε (πρώτη πρώτη παρτίδα δηλαδή) δεν μου κούναγε καθόλου.

Ουτε σε έμενα παρουσιάζει κάποιο κούνημα και τζόγο το καπάκι, μάλιστα είναι και από τα πρώτα που βγήκαν, επίσης το ίδιο ισχύει και για τα άλλα 2 που έχουν συνάδελφοι στο γραφείο.

Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το καπάκι ή το πλαστικό κουμπί που κλειδώνει μόλις συρταρωθεί το καπάκι.

E51 : έρχεται καινούρια έκδοση λογισμικού v220.34.37

http://www.spaziocellulare.com/News/wp-content/uploads/2008/11/e51220.jpg

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

E51 : έρχεται καινούρια έκδοση λογισμικού v220.34.37

http://www.spaziocellulare.com/News/wp-content/uploads/2008/11/e51220.jpg

λες να βαλουν φλαση λιτε 3? :)

Καλημέρα σε όλους

Θα ήθελα να αναφέρω τα αποτελέσματα του update στη νέα version που έκανα στου δικό μου τηλ. Σύνδεσα το τηλ στον υπολογιστή ( Win vista ) , έτρεξα το nokia software updater , αναγνώρισε αμέσως την συσκευή , μου είπε ότι υπάρχει νέο λογισμικό και αν θέλω να το εγκαταστήσω. Απάντησα θετικά και άρχισε το κατέβασμα του update περίπου 74 bm. Ξεκίνησα την εγκατάσταση και 47 δευτερόλεπτα πριν το τέλος μου έβγαλε μήνυμα ότι χάθηκε η επικοινωνία με το τηλ. Η οθόνη του τηλ ήταν μαύρη και έγραφε Nokia και το νούμερο επάνω αριστερά του νέου software. Μου πρότεινε να βγάλω την μπαταρία και να ανοίξω ξανά το τηλ. Το έκανα δύο φορές αλλά η επικοινωνία με το πρόγραμμα δεν αποκαταστάθηκε. Ευτυχώς το τηλ άνοιξε , ήταν όμως στα αγγλικά και μου ζήτησε να βάλω , χώρα , ημερομηνία ώρα. Από τα περιεχόμενα του τηλ δεν υπήρχε τίποτα ( κατάλογος , μητρώο , κλπ ). Πήγα στην επιλογή Μενού – εργαλεία – μνήμη – επιλογές – επαναφορά από κάρτα , και επανήλθαν όλα , τα ελληνικά , ο κατάλογος , το ημερολόγιο με τις καταχωρήσεις του , το μητρώο με όλα τα δεδομένα , όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα δούλεψαν εκτός από το Messenger για το οποίο μου αναφέρει ότι δεν ανοίγει για λόγους ασφαλείας. Το ψάχνω τώρα και θα αναφέρω αργότερα τα αποτελέσματα.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι και την προηγούμενη φορά που έκανα την ίδια διαδικασία με το προηγούμενο version είχα ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα , δεν τα ανέφερα όμως γιατί και ένας φίλος έπαθε το ίδιο και με πρόλαβε εκείνος. Καλημέρα και πάλι σε όλους.

Φιλικά Νίκος

τι διορθώνει ή τι προσθέτει η νέα έκδοση?

Δεν έχει βγει ακόμα changelog, μόλις βρούμε κάτι θα ενημερώσουμε

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Ευχάριστα νέα dmarccos!

Ευχαριστούμε.:D