KOSTASN70ME Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Καλή σας μέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το VoIP στο Ε51. Εργάζομαι στο εξωτερικό και χρησιμοποιώ την DHL σύνδεση μου για να συνομιλώ με φίλους pc me pc μέσω MSN βιντεο κλήσης. Με το VoIP του Ε51 μπορώ εφ' όσον είμαι σε εξωτερικό χώρο όπου υπάρχει διαθέσημο Wi Fi να συνομιλήσω μέσω του κινητού μου με κάποιο pc στην Ελλάδα? Τι ρυθμίσεις χρειάζονται για το κινητό? Ο υπολογιστής με ποιό πρόγραμμα θα συνομιλεί μαζί μου? Δεν έχω ποτέ ασχοληθεί με VoIP γιατί στην χώρα που βρίσκομαι η τηλεφωνική εταιρεία δεν έχει συμβάσεις με το Skype για παράδειγμα όπου σε άλλες χώρες μπορείς να καλείς με πολύ φτηνές χρεώσεις. Οπότε η δυνατότητα χρήσης του VoIP από το κινητό, θα μου χρησιμεύσει μόνο αν μπορώ να μιλήσω με κάποιο pc στο εξωτερικό. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Παρατηρώ οτι το ασημί δαχτυλίδι γύρω από το κεντρικό πολυπλήκτρο άρχισε να ξεβάφει. Το κινητό δεν το έχω καλά καλά ούτε 3 μήνες. Κρίμα... Ξέρει κανείς αν θα περνάει στην εγγύηση ή όχι? Το ιδιο εχει γινει και σε μενα. Οχι οτι δεν το περιμενα, εξαρχης οταν πηρα το κινητο και ειδα απο τι υλικο ηταν η επιστρωση στο συγκεκριμενο τμημα καταλαβα το πως θα κατεληγε. Το ιδιο ειχε συμβει και με το sharp gx30 που ειχα παλαιοτερα.. Μακαρι, αλλα δε νομιζω να το αλλαζουν μεσω εγγυησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Μετά από 1,5 μήνα χρήσης, έχει αρχίσει να φαίνονται μικρά (ανεπαίσθητα) σημάδια.:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Μετά από 1,5 μήνα χρήσης, έχει αρχίσει να φαίνονται μικρά (ανεπαίσθητα) σημάδια.:worry: Για το ίδιο σημείο μιλάς? Αν είναι να μαζευτούμε μια μέρα όλοι μαζί και να πάμε στο ίδιο nokia shop. Τότε να δώ τι θα πούν και αν θα περαστεί στην εγγύηση;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Ναι, το d-pad εννοώ.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Ναι, το d-pad εννοώ.:) Τέλος πάντων.. Αν περνάει στην εγγύηση θα το αλλάξω, αλλιώτικα δεν υπάρχει λόγος να πληρώνω, αφού έτσι θα ξαναγίνει μετά από λίγες βδομάδες Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Το "τσίμπισα" κι εγώ σήμερα το βράδυ όπως λέει ο σοφός "nervous". Διαβάζω το φόρουμ αρκετό καιρό και μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο στο χώρο. Επέλεξα το Ε51 γιατί είναι πολύ smart. Το θέμα είναι αν θα μπορέσω να το αξιοποιήσω στο max και πόσο σύντομα θα γίνει αυτό. Μέχρι τώρα έπαιζα στα Ν λόγω αγάπης για την καλή φωτογραφία. Η απόκτηση όμως μιας καλής ψηφιακής μηχανής, με έκανε να καταλαβω ότι αν θέλω πραγματικά καλές φωτογραφίες θα πρέπει να ψάξω για φωτογραφική κάμερα που να διαθέτει κινητό και όχι κινητό που διαθέτει κάμερα. Δεν πρόλαβα να παίξω αρκετά με το Ε51 ώστε να ανακαλύψω τις extra δυνατότητες του. Ανάλωσα τον χρόνο σε update της τελευταίας version, πέρασμα του phonbook μου και προσωπικές ρυθμίσεις. Για να μην κουράζομαι μήπως μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να αντικαταστήσω τον Μartin με τον Πέτρο? Θα πρέπει να κατεβάσω μέσω ιντερνετ την ελληνική γλώσσα στην ομιλία? Οι χάρτες για να δουλέψουν χρειάζονται επίσης κάποιο download μέσω ιντερνετ? Συγγνώμη αν σας κούρασα απ' το πρώτο μου post Κωστας Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Για να μην κουράζομαι μήπως μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να αντικαταστήσω τον Μartin με τον Πέτρο? Θα πρέπει να κατεβάσω μέσω ιντερνετ την ελληνική γλώσσα στην ομιλία? Οι χάρτες για να δουλέψουν χρειάζονται επίσης κάποιο download μέσω ιντερνετ? Συγγνώμη αν σας κούρασα απ' το πρώτο μου post Κωστας Καλως ηρθες Κωστα και καλοριζικο ! Ελπιζω να εκμεταλευτεις τις περισσοτερες δυνατητες του Ε51 . Για τον Πετρο ,κατεβαζεις απο εδω http://europe.nokia.com/A4286225 Για να ανεβασεις χαρτες για το nokia maps , χρειαζεται η εφαρμογη για pc ,map loader http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaMaploaderSetupENU.exe (τσεκαρε και το αντιστοιχο θεμα) Οι χαρτες ειναι δωρεαν αλλα πληρωνεις την φωνητικη πλοηγηση Τελευταια εκδοση του nokia maps κατεβαζεις απο εδω . http://europe.nokia.com/A4984199 Τσεκαρε ομως και τα θεματα για garmin & Sygic . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3838 Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 εγκατέστησα κι εγώ σήμερα το χάρτη της Ελλάδος και δοκίμασα τη φωνητική πλοήγηση. Τι εννοείς όταν λες ότι χρεώνεσαι στη φωνητική πλοήγηση και πως γίνεται η χρέωση? (επίσης την ώρα της πλοήγησης το κινητό ήταν εκτός σύνδεσης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Για να κάνεις φωνητική πλοήγηση θα πρέπει να πληρώσεις την αντίστοιχη άδεια χρήσης στη Nokia. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3838 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Μήπως αυτό έχε να κάνει μόνο με την πλοήγηση μέσω GPS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Τα έχεις μπερδέψει λίγο… Το να κάνεις περιήγηση πάνω στους χάρτες, φυσικά και το κάνεις δωρεάν. Αυτό που πληρώνεις στη Nokia είναι η άδεια χρήσης της φωνητικής πλοήγησης, δηλαδή να του βάλεις ένα σημείο προορισμού και να οδηγήσει σε αυτό. Φυσικά αυτό χρειάζεται δέκτη GPS. Περισσότερα για το Nokia Maps, στο αντίστοιχο θέμα!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3838 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Ok ευχαριστώ, αν και έκανα φωνητική πλοήγηση από ένα σημείο σε ένα άλλο χωρίς GPS. Απλά δεν είχα το στίγμα μου πάνω στο χάρτη. Όμως τη διαδρομή την έλεγε κανονικά και προφανώς αυτό είναι χωρίς χρέωση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Αυτό είναι προσομοίωση, γι αυτό και είναι δωρεάν.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Λοιπόν οι εντυπώσεις από το Ε51 δεν περιγράφονται. Είναι το καλύτερο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου, κάνοντας βέβαια τον συσχετισμό κόστος - μέγεθος - χρηστικότητα. Επέλεξα το μαύρο γιατί το ασημί μαύρο κάπως δεν μου καθότανε. Στο ασημί χάνει λίγο το σοβαρό του προφιλ. Τα πλήκτρα θέλουν λίγο χρόνο για εξοικίωση. Η οθόνη είναι καταπληκτική, σίγουρα χρειάζεται μεγαλύτερη αλλά θα χαθεί το πλεονέκτιμα του μικρού μεγέθους. Μέχρι στιγμής τα έχω καταφέρει αρκετά καλά με τις ρυθμίσεις του. Εγκατέστησα ένα antivirous συν κάποιες εφαρμογές οπως το gmail της google, το yahoo mail. Τοποθέτησα μάλιστα τα εικονίδια των εφαρμογών στην οθόνη αναμονής και με ένα κλικ είμαι μέσα στα mail μου. Ο pop λογαριασμός που είναι εγκατεσημένος στην εταιρεία, στέλνει αυτομάτως όλα τα mail μου στο google γιατί ταξιδεύω συνεχώς. Οπότε δεν χρειάζεται να κάνω καμιά άλλη ρύθμιση στο κινητό για mails. Οι χάρτες μετά την εγκατάσταση δουλεύουν κανονικά. Σε WLAN σύνδεση δουλεύει φανταστικά γρήγορα. Αυτό που δεν κατάφερα να κάνω μέχρι στιγμής είναι να έχω πρόσβαση στο ιντερνετ μέσω του υπολογιστή μου χωρίς μεσολάβηση ρουτερ, από την Ethernet DSL σύνδεση δηλαδή, μέσω bluetouth. βρήκα στο my phone πως γίνεται αυτό αλλά δεν μου δουλεύει. Ενώ το κινητό βλέπει την σύνδεση, μου ζητά κωδικό. Βάζω το 000000 που επέλεξα σαν κλειδι στις ρυθμίσεις της σύνδεσης αλλά δεν το δέχεται. Μήπως χρειάζεται κάποιο τυποποιημένο κλειδί? Αν έχετε καμια ιδέα πείτε μου, αλλιώς θα αγοράσω Wi Fi ρούτερ. Επίσης όταν πάω στην bluetouth του κινητού και κάνω νέα ανζήτηση αξιόπιστων συσκευών, ναι μεν βρίσκει την usb-bluetouth αλλά ζητάει επίσης κωδικό και σε δευτερόλεπτα μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να την χαρακτηρισει σαν αξιόπιστη συσκευή. Εντω μεταξύ στον κομπιουτερ μου εμφανίζεται ένα παράθυρο που λέει a remoot device need a bouetooth paskey to create relation..... please use the same paskey at this divice and on the remote divice. Που μπορώ να βρώ αυτόν τον κωδικό? Πολύ κακό αυτό που αναφέρετε για το ξέβαμα στο ασημί πλήκτρο. Δεν επιτρέπεται σε μια τέτοια συσκευή αστοχία υλικού. Τόσα χρόνια η ΝΟΚΙΑ θα έπρεπε να γνωρίζει τι υλικά πρέπει να χρησιμοποιεί. Προτείνω όσοι έχετε το πρόβλημα να πάτε όλοι μαζί σε ένα ΝΟΚΙΑ service και αφού τους τα δείξετε να στείλετε όλοι mail στην ΝΟΚΙΑ. Μια τελευταία ερώτηση: το δικό μου είναι κατασκευασμένο στην Φιλανδία, όλες οι συσκευές Ε51 εκεί φτιάχνονται? Στην Ουγγαρία παράγουν μόνο τις φτηνές συσκευές? Sorry για το μεγάλο μήνυμα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Καλορίζικο φίλε!:) Θα βάλεις όποιον κωδικό θέλεις εσύ, απλά να φροντίσεις να είναι ο ίδιος και στον υπολογιστή αλλά και στο κινητό. Αν έχεις ασύρματη κάρτα δικτύου στον υπολογιστή θα σου πρότεινα να κάνεις αυτό και να ξεφορτωθείς το Bluetooth.;) Και η δική μου συσκευή είναι κατασκευασμένη στη Φιλανδία. Δεν νομίζω πως έχει σχέση η τιμή της συσκευής με το που θα κατασκευαστεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Τελικά τα κατάφερα και έφτιαξα την internet σύνδεση μεταξύ κινητού και laptop μέσω usb bluetooth. Χρειάζονταν κάποιες ρυθμίσεις στο κινητό για να δεχθεί τον κωδικό. Ακόμα και μέσω bluetooth το ιντερνετ ειναι πολύ γρήγορο. όλα δουλεύουν μια χαρά. Πριν εννοούσα στην ερώτηση μου αν στην Ουγγαρία κατασκευάζονται τα φτηνά μοντέλα. παρεπιπτόντως το δικό μου αγοράστηκε στο εξωτερικό αντί 210 ευρω με μεμορυ cart 2G. με λίγα λόγια πρόκειται για ένα πλήρες κινητό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Αφού τα κατάφερες, όλα καλά λοιπόν. Όσο αφορά το εργοστάσιο παραγωγής, νομίζω πως έχει να κάνει με το που προορίζεται η συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Τα λίγα πλην μετά από ένα Σαββατοκύριακο που το πέρασα αγκαλιά με το Ν51 είναι τα εξής: Μπαταρία: δυσκολεύται στην σκληρη χρήση αλλά είναι φυσιολογικό και μ' ενα δεύτερο φορτιστή στην τσάντα, δεν μένεις ποτέ αφού φορτίζει σε χρόνο dt. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν χρησιμοποιεί η ΝΟΚΙΑ την usb για φόρτιση όπως κάνουν τόσα MP4. όπως διάβασα ο δείκτης sar είναι πολύ ψηλά, αλλά αν αναλλογιστούμε τι ακτινοβολία λαμβάνουμε από pc Wi-Fi κ.λ.π. μια προσεκτική χρήση με ΒΤ η κλησιμο 3G και Wlan όπως έχει ήδη αναφερθεί στο φόρουμ, πέφτουμε στα νορμάλ επίπεδα. Εγώ χρησιμοποιώ πάντα ΒΤ αλλά επειδή το βάζω στο αυτί μόνο όταν μιλώ, χρεώνομαι με κάποιες καταλάθος κλήσεις αφού το ΒΤ ενεργοποιείται στην τσέπη μου με την παραμικρή πίεση στο κεντρικό μπουτόν. Βρήκα μια πολύ συμπαθητική θυκούλα που σου επιτρέπει να βάζεις το κινητό στην τσέπη χωρίς να κινδυνεύει να γδαρθεί. Μοιάζει σαν αυτές που βάζουμε τα γυαλιά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3838 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Για το SAR θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Το Ε90 αν δεν κάνω λάθος έχει 0,69 κι έχει κι αυτό wlan 3G bluetooth κλπ. Γιατί αυτή η διαφορά με το E51? Μπορεί μόνο η θέση της κεραίας να το δικαιολογήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 ....Βρήκα μια πολύ συμπαθητική θυκούλα που σου επιτρέπει να βάζεις το κινητό στην τσέπη χωρίς να κινδυνεύει να γδαρθεί. Μοιάζει σαν αυτές που βάζουμε τα γυαλιά. Για δωσε πληροφοριες γιατι κατι τετοιο ψαχνω και εγω...;);) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1976 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 oriste kai oi allages Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Για το SAR θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Το Ε90 αν δεν κάνω λάθος έχει 0,69 κι έχει κι αυτό wlan 3G bluetooth κλπ. Γιατί αυτή η διαφορά με το E51? Μπορεί μόνο η θέση της κεραίας να το δικαιολογήσει? Στην σελίδα 42 του Ν51 φόρουμ αναφέρεται η αιτία και πολλά άλλα σχετικά με το Sar. Η βασική αιτία για τον υψηλό δείκτη είναι η θέση της Wlan κεραίας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Υπάρχει στο PC Suite η εφαρμογή Content Copier μέσω του οποίου μπορείς να κρατήσεις back up τα πάντα. Αλλά οι εφαρμογές ίσως να μη λειτουργούν όλες όμως μετά τη επαναφορά του. *********************************************************** ΜΗΝ κάνετε αναβάθμιση! Μάλλον μας πιάσανε και δεν μπορούμε να κάνουμε να γνωστά hacks!!! Προσπαθώ να εγκαταστήσω το s60_3_1_app_trk_2_7.sisx αλλά μου λέει "Αδύνατη εγκατάσταση, ενσωματωμένο μέρος".:ninja: Αυτό που λες για τα hacks ισχύει ακόμη ή έχουμε βρει τρόπους για να τα φτιάχνουμε;;; Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Αυτό που λες για τα hacks ισχύει ακόμη ή έχουμε βρει τρόπους για να τα φτιάχνουμε;;; Λύθηκε φίλε το πρόβλημα την επόμενη μόλις μέρα. Δες xxxxxxxxxxxxxxxxx.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts