sambalis Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Καλημέρα σε όλους. Εχω το εξής πρόβλημα!!!!:confused: Χρειάζομαι κινητο με δυνατότητα να μεγαλώνουν τα fonts!! (αυτός ήταν και ο λόγος που πούλησα το εξαιρετικό Ε65 που είχα αγοράσει!!!) Επειδή πραγματικά σκέφτομαι την αγορά του Ε51, υπάρχει αυτή η δυνατότητα??? Παρακαλώ όποιος γνωρίζει, ας απαντήσει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Δεν γνωριζω εαν το Ε51 εχει αυτη την επιλογη αλλα υπαρχει η εφαρμογη Psiloc Font Magnifier που κανει αυτη την δουλεια :) http://shop.psiloc.com/en/Application,262290,Psiloc+Font+Magnifier Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evrorm Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 έχει τρια μεγέθη στα fonts αλλά μην περιμένεις και τρομερή βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoskliv Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Μετά από την κλοπή του Α701 μου, μάλλον εδώ θα καταλήξω ή μάλλον, θα επιστρέψω Παράθεση Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας (6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 @sambalis Επιβεβαιώνω πως υπάρχει σχετική επιλογή στις Ρυθμίσεις. http://www.imageshack.gr/files/p16y9v2isvrbbrwgd2xt.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 @sambalis Επιβεβαιώνω πως υπάρχει σχετική επιλογή στις Ρυθμίσεις. http://www.imageshack.gr/files/p16y9v2isvrbbrwgd2xt.jpg Η ρύθμιση αυτή όμώς δεν επηρρεάζει τις γραμματοσειρές του κεντρικού μενού Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agl Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Η ρύθμιση αυτή όμώς δεν επηρρεάζει τις γραμματοσειρές του κεντρικού μενού Πριν λίγες μέρες εγκατέστησα το το Psiloc Font Magnifier και κάνει πολύ καλή δουλειά. Αλλάζει το μέγεθος της γραμματοσειράς στα menu καθώς επίσης και στις επαφές !!! Ρυθμίζεις ποσοστό %. Μπορείς να το συνδιάσεις και με την ρύθμιση γραμματοσειράς του κινητού. Επειδή η πρεσβυωπία έκανε την εμφάνιση της ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sambalis Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 @sambalis Επιβεβαιώνω πως υπάρχει σχετική επιλογή στις Ρυθμίσεις. http://www.imageshack.gr/files/p16y9v2isvrbbrwgd2xt.jpg Πριν λίγες μέρες εγκατέστησα το το Psiloc Font Magnifier και κάνει πολύ καλή δουλειά. Αλλάζει το μέγεθος της γραμματοσειράς στα menu καθώς επίσης και στις επαφές !!! Ρυθμίζεις ποσοστό %. Μπορείς να το συνδιάσεις και με την ρύθμιση γραμματοσειράς του κινητού. Επειδή η πρεσβυωπία έκανε την εμφάνιση της ... Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!!:) Πράγματι....για πρεσβυωπία πρόκειται!::( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Πριν λίγες μέρες εγκατέστησα το το Psiloc Font Magnifier και κάνει πολύ καλή δουλειά. Αλλάζει το μέγεθος της γραμματοσειράς στα menu καθώς επίσης και στις επαφές !!! Ρυθμίζεις ποσοστό %. Μπορείς να το συνδιάσεις και με την ρύθμιση γραμματοσειράς του κινητού. Επειδή η πρεσβυωπία έκανε την εμφάνιση της ... Το πρόγραμμα που λες, ναι αυτό ακριβώς κάνει. Προσωπικά έχω την μικρότερη γραμματοσειρά γιατί μου αρέσει περισσότερο(για πρεσβυωπία έχω λίγα χρόνια ακόμα μπροστά μου:O) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Εδώ και λίγες μέρες είμαι κι εγώ κάτοχος ενός Ε51, αντικαθιστώτας το πολύ καλό 6233 που είχα. Το κινητάκι είναι πραγματικά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος και μου κάνει εντύπωση πως έχει μείνει η τιμή του μόνο στα 300 ευρώ. Συνηθισμένος όμως μια ζωή στη σειρά 40, με χαλάει λίγο η νοοτροπία της έκθεσης που δε σου ξεχωρίζει τους φακέλους, αλλά τα βάζει όλα μέσα. Δεν μπορούμε όμως ν τα έχουμε κι όλα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 @Andreas1980 Άστα... και που να δεις στα Nseries!:p Τουλάχιστον στα δικά μας Eseries μπορείς να φτιάξεις άλμπουμ στις φωτογραφίες και να κάνεις μια στοιχειώδη αρχειοθέτηση. Αλλά και τα βίντεο βρίσκονται σε διαφορετικό tab και όχι μαζί με τις φωτογραφίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Τόσο δύσκολο τους ήταν να έφτιαχναν μια έκθεση όπως στη σειρά 40; Επίσης και όταν πρέπει να διαλέξω ήχο κλήσης, μου βγάζει ο,τι εχω και δεν εχω. Πρέπει να επιλέξω μεταξω όλων των τραγουδιών και των βίντεο που εχω. Αν έχεις δηλαδή μια γεμάτη κάρτα, θα κανείς μια ώρα να βρεις αυτό που θες. Καμία εφαρμογή διαχείρισης όλων αυτών υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Όχι. Υπάρχει για τις φωτογραφίες -και μόνο γι αυτές- το Resco Photo Viewer. Για τα υπόλοιπα αρχεία δεν υπάρχει κάτι εξειδικευμένο. Βεβαία μη ξεχνάμε πως υπάρχει και η Διαχείριση αρχείων. Μέσω αυτής μπορείς να κάνεις τα πάντα. Περισσότερα για εφαρμογές ομώς, στο αντίστοιχο θέμα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Εδώ και λίγες μέρες είμαι κι εγώ κάτοχος ενός Ε51, αντικαθιστώτας το πολύ καλό 6233 που είχα. Το κινητάκι είναι πραγματικά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος και μου κάνει εντύπωση πως έχει μείνει η τιμή του μόνο στα 300 ευρώ. Συνηθισμένος όμως μια ζωή στη σειρά 40, με χαλάει λίγο η νοοτροπία της έκθεσης που δε σου ξεχωρίζει τους φακέλους, αλλά τα βάζει όλα μέσα. Δεν μπορούμε όμως ν τα έχουμε κι όλα... ;) Ειναι πολυ βλακεια αυτο το θεμα-οπως και καποια αλλα που θα τα δεις εν καιρο-και μου θυμιζουν λογικες ανθρωπων τhς motorola. Οπως και να χει απο την διαχειρησ αρχειων μπορεις να δεις ηχους κλπ οπως ειναι στους φακελους που εχεις δημιουργησει απο το pc, οποτε απο εκει μπορεις να εχεις την προσβαση που θες. Η εκθεση ειναι πρακτικα εντελως αχρηστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Έγινε διαθέσιμη η νέα έκδοση μέσω του Firmware Update τλκ? Μάθαμε τι διορθώνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 δε νομίζω ότι έχει βγει νεότερη έκδοση από την αρχική...αυτή που είχε αναφερθεί πριν κάποια ποστς,αφορά συγκεκριμένη έκδοση της vodafone...οπότε αναμονή..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Δεν μπορεί να αναπαράγει αρχεία βίντεο με μεγαλύτερη ανάλυση απ'αυτή της οθόνης του (240x320). Συμβαίνει σε όλους αυτό; Το κατώτερό του 6233 που είχε και τραβούσε βίντεο με μεγαλύτερη ανάλυση και τα πρόβαλε κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slasher Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 χαιρεται, μηπως γνωριζει κανεις αν η βονταφον θα φερει αυτο το τηλεφονο? (εχω επιδοτηση εκει και δεν το εχουν καν στο καταλογο τουσ το Ε51) Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Δεν μπορεί να αναπαράγει αρχεία βίντεο με μεγαλύτερη ανάλυση απ'αυτή της οθόνης του (240x320). Συμβαίνει σε όλους αυτό; Το κατώτερό του 6233 που είχε και τραβούσε βίντεο με μεγαλύτερη ανάλυση και τα πρόβαλε κανονικά! Όχι φίλε, δεν ισχύει αυτό που λες. Εμένα αναπαράγει βίντεο τραβηγμένα από την ψηφιακή μου με ανάλυση 640*480, στο 30fps σε *.MOV φορμά Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Όχι φίλε, δεν ισχύει αυτό που λες. Εμένα αναπαράγει βίντεο τραβηγμένα από την ψηφιακή μου με ανάλυση 640*480, στο 30fps σε *.MOV φορμά Τραβηγμένα στην ίδια ανάλυση βίντεο από Nokia 6233 δεν τα παίζει. Αδυναμία αναπαραγωγής αρχείου μου βγάζει και παίζει μόνο ήχο. Τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Δοκιμασε να παιξεις τα video που θελεις μεσω του CorePlayer :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Ο core player παίζει σχεδόν τα πάντα όπως είχα σε άλλο κινητό, ωστόσο ένα πρόγραμμα που θα διαβάζει τα πάντα δεν έχουμε.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel123 Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Omorfo kinitaki alla logo tou megalou SAR skeftomai na to doso. Παράθεση FIGE ILIE MOU XIONAKI ELA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Omorfo kinitaki alla logo tou megalou SAR skeftomai na to doso. Δικαιωμα σου και αποφαση σου .. Να ξερεις ομως οτι εδω δεν ειναι χωρος για αγοροπωλησιες !:!: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoklis Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 hi se olous. mia aporia exo sxetika me to nokia e51. prospathontas na akouso ena radio stathmo live meso wifi internet den mporesa dioti den einai efikti i efarmogi mou lege ena mynhma...mipos mporei kaneis na mou pei kamia idea how? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts