serfistas1 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 ΕΠειδή έχω και τα 2 κινητά-Ν73 και Ε51- οι συγκρίσεις ειναι αναπόφευκτες και έχετε απολυτο δίκιο. Ο λόγος που επέλεξα το Ε51 ειναι το wi-fi το οποίο με ικανοποιεί απόλυτα με την ταχύτητά του. Τώρα παρότι ειναι ελαφρύτερο δεν βγάζει καλές φωτογραφίες οπότε αυτο περνά σε 2η μοίρα. Απο την άλλη έχει φοβερή ταχύτητα αλλά θεωρώ μειονέκτημα την μικρή οθόνη του Ε51 καθώς περίμενα να ήταν μεγαλύτερη. Οταν συνηθίζεις με αυτη του Ν73 τότε ειναι κάπως. Κατα τα άλλα το Ε51 έχει μπόλικη εσωτερική μνήμη και παίρνει κάρτες μνήμης άνετα ως 2 γίγκα. Για μένα το μεγαλύτερο ατου΄ενός κινητού είναι η οθόνη ιδίως όταν χρησιμοποιείς το διαδίκτυο.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Καλημέρα, θέλω να αγοράσω κάρτα μνήμης για το Ε51. Η απορία μου είναι η εξής. Μια κάρτα SDHC 4GB class4 έχει 4MB/sec. ταχύτητα εγγραφής, ενώ μια 2GB έχει 9MB/sec. ταχύτητα εγγραφής; Ταχύτητα ανάγνωσης έχουν ίδια; Άρα γρηγορότερη είναι η 2GB; Ευχαριστώ… Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 ΕΠειδή έχω και τα 2 κινητά-Ν73 και Ε51- οι συγκρίσεις ειναι αναπόφευκτες και έχετε απολυτο δίκιο. Ο λόγος που επέλεξα το Ε51 ειναι το wi-fi το οποίο με ικανοποιεί απόλυτα με την ταχύτητά του. Τώρα παρότι ειναι ελαφρύτερο δεν βγάζει καλές φωτογραφίες οπότε αυτο περνά σε 2η μοίρα. Απο την άλλη έχει φοβερή ταχύτητα αλλά θεωρώ μειονέκτημα την μικρή οθόνη του Ε51 καθώς περίμενα να ήταν μεγαλύτερη. Οταν συνηθίζεις με αυτη του Ν73 τότε ειναι κάπως. Κατα τα άλλα το Ε51 έχει μπόλικη εσωτερική μνήμη και παίρνει κάρτες μνήμης άνετα ως 2 γίγκα. Για μένα το μεγαλύτερο ατου΄ενός κινητού είναι η οθόνη ιδίως όταν χρησιμοποιείς το διαδίκτυο.. Έχε υπόψη ότι, εφόσον έχουν την ίδια ανάλυση οι οθόνες των 2 τηλεφώνων, το ίδιο πλήθος πληροφοριών απεικονίζουν. Το μέγεθος της γραμματοσειράς αλλάζει. Η μικρή διαφώνιος του e51 σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις έχει πλεονεκτήματα σε σχέση με το n73.(πχ κάτω από τον ήλιο). Αυτά σε ότι αφορά τις οθόνες γιατί κατά τα λοιπά δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των κινητών. Το n73 υπερτερεί στον multimedia τομέα, ενώ η εμφάνιση και το μεγεθός του θυμίζουν καράβι σε σύγκριση με το e51 που επιπλέον σαν πιο καινούριο μοντέλο είναι αισθητά ταχύτερο. Συμβαίνεi επίσης να είναι και πολύ σταθερότερο. Καλημέρα, θέλω να αγοράσω κάρτα μνήμης για το Ε51. Η απορία μου είναι η εξής. Μια κάρτα SDHC 4GB class4 έχει 4MB/sec. ταχύτητα εγγραφής, ενώ μια 2GB έχει 9MB/sec. ταχύτητα εγγραφής; Ταχύτητα ανάγνωσης έχουν ίδια; Άρα γρηγορότερη είναι η 2GB; Ευχαριστώ… Δεν ξέρω την ταχύτητα με την οποία το κινητό διαβάζει τις κάρτες μνήμης. Μπορεί η ταχύτητα αυτή να είναι μικρότερη και από τις 2 παραπάνω κάρτες,(πχ 1,5mb/sec) οπότε όποια και να διαλέξεις δεν θα δείς διαφορά. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά κατά την άποψή μου είναι λίγο σπαστικό: 'Οταν γίνεται η εναλλαγή φωτισμού των πλήκτρων αλλάζει λίγο και η φωτεινότητα της οθόνης... :wacko: Ελπίζω σε νέα αναβάθμιση να λυθεί! :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Mια χαρά δουλεύει. Είναι ο αισθητήρας φωτεινότητας που κάνει τη δουλειά ;) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά κατά την άποψή μου είναι λίγο σπαστικό: 'Οταν γίνεται η εναλλαγή φωτισμού των πλήκτρων αλλάζει λίγο και η φωτεινότητα της οθόνης... :wacko: Ελπίζω σε νέα αναβάθμιση να λυθεί! :O Όταν έχει σκοτάδι ανάβουν τα πλήκτρα και μειώνεται ο φωτισμός της οθόνης για οικονομία μπαταρίας. Όταν υπάρχει περισσότερο φώς τότε σβήνουν τα πλήκτρα (αφού δεν χρειάζεται να ανάβουν) και αυξάνεται ο φωτισμός της οθόνης για μεγαλύτερη ευκρίνεια κάτω από το φώς:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Όταν έχει σκοτάδι ανάβουν τα πλήκτρα και μειώνεται ο φωτισμός της οθόνης για οικονομία μπαταρίας. Όταν υπάρχει περισσότερο φώς τότε σβήνουν τα πλήκτρα (αφού δεν χρειάζεται να ανάβουν) και αυξάνεται ο φωτισμός της οθόνης για μεγαλύτερη ευκρίνεια κάτω από το φώς:) Ακριβώς αυτό συμβαίνει... Αλλά δεν μ'αρέσει που αλλάζει η φωτεινότητα της οθόνης από μόνη της. (πχ. στο Ν80 που είχα δεν το έκανε αυτό - δεν ξέρω σε άλλα ΝΟΚΙΑ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Ακριβώς αυτό συμβαίνει... Αλλά δεν μ'αρέσει που αλλάζει η φωτεινότητα της οθόνης από μόνη της. (πχ. στο Ν80 που είχα δεν το έκανε αυτό - δεν ξέρω σε άλλα ΝΟΚΙΑ) Σε όλα έτσι είναι. Λογικά το ίδιο θα ήταν και στο N80, αλλά ίσως δεν το είχες πάρει χαμπάρι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Σε όλα έτσι είναι. Λογικά το ίδιο θα ήταν και στο N80, αλλά ίσως δεν το είχες πάρει χαμπάρι. Δεν είναι έτσι... Τουλ. στο Ν80 (που το έχω ακόμα και το είδα) δεν συμβαίνει αυτό! Βέβαια ο φωτισμός στα πλήκτρα είναι μπλε - δεν ξέρω αν φταίει αυτό - Τεσπά τώρα λεπτομέρειες :p απλά το επισήμανα! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristen Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 παιδιια γνωριζει κανεις αν το 2in1 του cosmote λειτουργει? στην cosmote μου ειπαν πως οχι , αλλα ετσι ειπαν και για το Κ550 και δουλεψε μια χαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 παιδιια γνωριζει κανεις αν το 2in1 του cosmote λειτουργει? στην cosmote μου ειπαν πως οχι , αλλα ετσι ειπαν και για το Κ550 και δουλεψε μια χαρα... Εννοείς να έχεις στην ίδια sim δύο αριθμούς, ε; Αν ναι, λειτουργεί μια χαρά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 να σας πω εγω απο vf2gether που φανταζομαι ειναι η ίδια περίπτωση 2πλης κάρτας sim. αλλάζουν γρήγορα οι γραμμές, και ποτέ δεν έχει φάει κόλλημα, αλλά αργούν να απενεργοποιηθούν οι προωθήσεις... (παίρνει πάνω απο λεπτό για να φανεί το μήνυμα "η διαδικασία ολοκληρώθηκε", που σημαίνει μέχρι να δείς το μήνυμα αυτό, δεν μπορείς να δεχθείς κλήσεις) δεν βαριέσαι, πατάω ##21# yes και είμαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Στα (-) θα έβαζα μόνο το μικρό τρίξιμο που παρατηρείται (όπως είδα και από άλλους χρήστες) στο πίσω κάλυμμα - βέβαια θα μου πείτε και σε ποιο κινητό δεν τρίζει το αποσπόμενο κάλυμμα... - Εεε σε κάποια δεν τρίζει... χεχε :p Καμιά φορά το καπάκι δεν κάθεται ακριβώς όπως πρέπει, θέλει προσοχή! Δοκίμασε να το βάλεις σύροντάς το προς τα επάνω αργά (και ταυτόχρονα πιέζοντας ελαφρά προς τα μέσα). Στο τέλος πίεσέ το με πολύ δύναμη μέχρι πάνω πάνω για να κάτσει ακριβώς στην θέση που πρέπει.Αν μπεί κανονικά είναι πολύ σταθερό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evrorm Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 1.άλλαξα sim από vodafone σε cosmote και τώρα δεν μπαίνει internet. To έχω να επιλέγω σημείο πρόσβασης κάθε φορά και απότι βλέπω τώρα έχει Cosmote GPRS και Cosmote Internet και φυσικά WLAN. Τι διαφορά έχουν τα δύο πρώτα; Μου βγάζει μύνημα: Μη διαθέσιμη σύνδεση πακέτων δεδομένων. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος.(Το έχω πάντα σε GSM) 2. Μου έτυχε δύο φορές να μπλοκάρει το πλήκτρο κλήσεων και μια φορά το 4(Εννοώ φυσικό μπλοκάρισμα). Λύθηκε πατώντας τα δεξιά αριστερά στις άκρες. Συνέβη σε κάποιον άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 1.άλλαξα sim από vodafone σε cosmote και τώρα δεν μπαίνει internet. To έχω να επιλέγω σημείο πρόσβασης κάθε φορά και απότι βλέπω τώρα έχει Cosmote GPRS και Cosmote Internet και φυσικά WLAN. Τι διαφορά έχουν τα δύο πρώτα; Μου βγάζει μύνημα: Μη διαθέσιμη σύνδεση πακέτων δεδομένων. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος.(Το έχω πάντα σε GSM) 2. Μου έτυχε δύο φορές να μπλοκάρει το πλήκτρο κλήσεων και μια φορά το 4(Εννοώ φυσικό μπλοκάρισμα). Λύθηκε πατώντας τα δεξιά αριστερά στις άκρες. Συνέβη σε κάποιον άλλο Ρώτησε καλύτερα στο φόρουμ της cosmote, ίσως χρειάζεται εγγραφή σε κάποιο πρόγραμμα ή υπηρεσία δεδομένων/internet κλπ για να έχεις πρόσβαση. Με τα πλήκτρα δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, αν και δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς. Δεν πατιόντουσαν ή τα πάταγες και δεν γινόταν τίποτα? ΕΡΩΤΗΣΗ: Χτες συνέδεσα το κινητό με καλώδιο στον υπολογιστή και μπήκα ιντερνετ με την εφαρμογή του pc suite (OTA). Το προφίλ wind internet το έχω σβήσει, αφού χρησιμοποιώ μόνο το wind gprs. (βέβαια, μετά από hard reset εμφανίζεται ξανά). Επειδή το OTA δεν με ρώτησε για το ποιό access point θα χρησιμοποιηθεί, υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήθηκε το wind internet????:worry::worry:Πώς μπορώ να καθορίζω τις ρυθμίσεις που θα χρησιμοποιούνται για πρόσβαση στο Internet? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Ξανα κανω την ερωτηση, πως μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ απο το pc με το κινητο μεσω wifi? Δεν μπορει να μην δε γινεται, standar το εχει ψαξει καποιος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Ξανα κανω την ερωτηση, πως μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ απο το pc με το κινητο μεσω wifi? Δεν μπορει να μην δε γινεται, standar το εχει ψαξει καποιος! Δές εδώ φίλε! Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Δές εδώ φίλε! Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ Ωραιος! Και φυσικα +1 στον τσακαλο που εγραψε το walkthrough :D:D Αυτα τα βροντοφωναζουμε δεν τα κανουμε απλα post να υπαρχουν ;) edit: Αυτο ειναι απο οτι διαβασα διαφορετικο απο αυτο που ζηταω(μαλλον). Εγω θελω να ποιασω το ασυρματο δικτυο με το κινητο και στη συνεχεια να στειλω το ιντερνετ αυτο στο pc ωστε το κινητο να παιζει το ρολο μιας wifi καρτας. Αυτο πως το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Να μοιράζεις δηλαδή το ίντερνετ που παίρνεις από wifi στο κινητό με τον υπολογιστή ε?Αυτό δεν νομίζω πως γίνεται. Μόνο με χρήση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Ναι αυτο. Δε νομιζω να μην δε γινεται, δεν ειναι κατι το παραλογο! Βρηκα αυτο http://www.joikuspot.com/aboutJoikuSpot.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Ναι αυτο. Δε νομιζω να μην δε γινεται, δεν ειναι κατι το παραλογο! Βρηκα αυτο http://www.joikuspot.com/aboutJoikuSpot.php Καλο! , κανει το κινητο server . Το εχω δοκιμασει σε ν82. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Και αυτο το προγραμμα δεν κανει την δουλεια που θελω. Απορω παντως πως ενα κινητο των 300€ δεν μπορει να κανει μια δουλεια που την κανουν stickακια των 15€ .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Και αυτο το προγραμμα δεν κανει την δουλεια που θελω. Απορω παντως πως ενα κινητο των 300€ δεν μπορει να κανει μια δουλεια που την κανουν stickακια των 15€ .... Γιατί πολύ απλά παίρνεις μια κάρτα δικτύου 15 ευρώ και την βάζεις στον υπολογιστή σου και δεν χρειάζεται να κάνεις μόντεμ το Ε51 Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Υπάρχει καμία περίπτωση να έχουμε voip και απο που θα κατεβάσουμε το σχετικό πρόγραμμα, αν κάποιος το έχει δοκιμασει καλά να μας ενημερώσει και αν χρειάζεται κάτι άλλο οταν βρισκεσαι σε wi-fi δίκτυο.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Υπάρχει καμία περίπτωση να έχουμε voip και απο που θα κατεβάσουμε το σχετικό πρόγραμμα, αν κάποιος το έχει δοκιμασει καλά να μας ενημερώσει και αν χρειάζεται κάτι άλλο οταν βρισκεσαι σε wi-fi δίκτυο.. Truphone - Internet telephony on Nokia mobile phones Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts