Jump to content

[Επίσημο] Nokia E51

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σου ήρθε η θήκη; Την παράγγειλα κι εγώ από ebay uk αλλά έγινε ένα λάθος και θα μου τη στείλει από Πέμπτη. Είναι η πρώτη φόρα που παραγγέλνω από ebay. Αν μου τη στείλει την Πέμπτη, πότε περίπου θα την έχω στα χέρια μου. Το πακέτο είναι απλό.

Μου είπαν πως την έστειλαν την Τετάρτη και θα κάνει 2-4 εργάσιμες οπότε ακόμα περιμένω. Για να δούμε, σήμερα συμπληρώνω 4 μέρες...

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τοκ ινητό το έιδα σε φυλλάδιο γνωστής αλυσίδας και πείτε μου αν είναι ποιοτικό σε σύγκριση με το 6120 ή τουλάχιστον το Ν73, το καλό για εμένα είναι η πυάρξη ασύρματου δικτύου...

Μου είπαν πως την έστειλαν την Τετάρτη και θα κάνει 2-4 εργάσιμες οπότε ακόμα περιμένω. Για να δούμε, σήμερα συμπληρώνω 4 μέρες...

Εμένα μου έστειλε mail χθες το μεσημέρι και μου είπε γι' αυτό το λάθος που έγινε και με ρώτησε αν θέλω να περιμένω για να έρθει ή να μου κάνει επιστροφή χρημάτων. Του απάντησα μέσω mail (χθες το βράδυ το είδα και απάντησα) ότι θα περιμένω και του είπα επίσης να μου κάνει ένα reply στο mail για να σιγουρευτώ ότι το πήρε. Ακόμα δεν μου έχει απαντήσει, δεν θα έπρεπε να είχε απαντήσει ήδη;

Υ.Γ: Μόνο 2-4 εργάσιμες κάνει να έρθει από Αγγλία;

Η ώρα είναι 3.10 μ.μ. κι ακόμα να απαντήσει, μήπως θα πρέπει να ανυσηχώ για το αν θα πήρε το μήνυμα μου για να φύγει τελικά η παραγγελία μου, έστω την Πέμπτη; Όχι τίποτα άλλο, μην το δώσει πουθενά αλλού. Δεν τα ελέγχουν τα mails τους;

Τοκ ινητό το έιδα σε φυλλάδιο γνωστής αλυσίδας και πείτε μου αν είναι ποιοτικό σε σύγκριση με το 6120 ή τουλάχιστον το Ν73, το καλό για εμένα είναι η πυάρξη ασύρματου δικτύου...

Καμία σχέση με 6120 και Ν73 (ειδικά με αυτό). Η ποιότητα κατασκευής του Ε51 είναι καταπληκτική. Μόνο με το Ε65 μπορεί να συγκριθεί.

Ξεχασα να ενημερωσω το threat, τα περασα και τα 2, επελεξα τον πετρο κλπ απο τις ρυθμισεις αλλα τα μηνυματα δεν μπορει να τα διαβασει, μιλαει σε μια γλωσσα λες και ειναι οι klingon :lol:

Έχει πρόβλημα με τα κεφαλαία. Στα μικρά γράμματα τα πάει καλά.

Καποιος καλος media player υπαρχει που να δουλευει σε αυτο το τηλεφωνο? Με τον ενσωματομενο δουλεια δεν κανουμε..

Πολύ καλό το review! Μια μικρή διόρθωση μόνο, η εσωτερική μνήμη δεν είναι 96MB, είναι αν θυμάμαι καλά 130MB.

130 και διαθεσιμα στην εκκινηση περιπου 116 :D

Μέχρι τι χωρητικότητας καρτούλες MICROSD μπορεί να πάρει;

Εφόνον υποστηρίζει τις microSD HC, θεωριτικά φτάνει μέχρι τα 32GB.

Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν στην αγορά μέχρι 8GB.

Μπορεις να βάλεις από 2 μέχρι 8 GB χωρίς να παρουσιάσει πρόβλημα το κινητό.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

1) Ρε παιδιά που θα βρω εφαρμογές για το κινητάκι;

2) Υπάρχει καμιά εφαρμογή ηχογράφησης συνομιλίας, με την οποία να μην ακούγεται κάποιος χαρακτηριστικός ήχος όταν ηχογραφείς;

1) Ρε παιδιά που θα βρω εφαρμογές για το κινητάκι;

2) Υπάρχει καμιά εφαρμογή ηχογράφησης συνομιλίας, με την οποία να μην ακούγεται κάποιος χαρακτηριστικός ήχος όταν ηχογραφείς;

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Λειτουργεί σίγουρα για το Ε51; :

http://www.ultimateportable.com/product_ver_1_devices.html

???

Είναι πολύ καλή εφαρμογή, την έχει χρησιμοποιήσει κανείς για Ε51, ή μήπως είμαστε οι άτυχοι εμείς που δε δουλεύει γι'αυτό το κινητό; Θα ξενερώσω τελείως αν είναι έτσι...

Ηχογραφεί την κλήση μόνο για 1 δευτερόλεπτο και μετά σταματάει......... Τι γίνεται;;;

Κανείς παιδιά;

Έστω αν υπάρχει ένα call recorder χωρίς να κάνει αυτό το χαρακτηριστικό *μπιπ* που κάνει όταν ηχογραφεί; Υπάρχει κανα τέτοιο;

Αυτό το Ultimate Voice Recorder που έδωσε πιο πάνω ο Itchrist86 είναι πολύ καλό, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν λειτουργεί για Ε51, ενώ λέει ότι είναι για S60 3rd Edition :(

Κανείς παιδιά;

Έστω αν υπάρχει ένα call recorder χωρίς να κάνει αυτό το χαρακτηριστικό *μπιπ* που κάνει όταν ηχογραφεί; Υπάρχει κανα τέτοιο;

Αυτό το Ultimate Voice Recorder που έδωσε πιο πάνω ο Itchrist86 είναι πολύ καλό, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν λειτουργεί για Ε51, ενώ λέει ότι είναι για S60 3rd Edition :(

Δεν χανεις κ τιποτα αν το δοκιμασεις ;)

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Κανείς παιδιά;

Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις στο ultimate voice recorder. Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω αλλά νομίζω οτι έπαιζε ρόλο που ρυθμίζεις να αποθηκεύονται τα αρχεία των ηχοφραφήσεών σου. Για δοκίμασε να αποθηκεύονται στη μνήμη τηλεφώνου.

Αν δε σου δουλέψει δοκίμασε το xxxxxxxxxxxxxxxxx ή το xxxxxxxxxxxxxxxxx. Τέλος, ρίξε και μια ματιά στο xxxxxxxxxxxxxx.

Κάποιο πιστεύω θα σε βολέψει.

Και προσπάθησε να μην κάνεις συνεχόμενα ποστ. Χρησιμοποίησε το πλήκτρο "τροποποίηση".

Οι πιο παρατηρητικοί θα διαπιστώσουν ότι έχουν γίνει ορισμένες βελτιώσεις, καθώς επίσης και ότι στα «Θέματα» έχει προστεθεί για πρώτη φορά και η δυνατότητα επιλογής «Θεμάτων Ήχου».
Πού είδε κάτι τέτοιο ο "ποιητής" μας; Όλα τα θέματα είναι τα συνηθισμένα και ουδέν το διαφορετικό, με παρατηρητικότητα ή και χωρίς!!!:hypno::lost:
http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις στο ultimate voice recorder. Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω αλλά νομίζω οτι έπαιζε ρόλο που ρυθμίζεις να αποθηκεύονται τα αρχεία των ηχοφραφήσεών σου. Για δοκίμασε να αποθηκεύονται στη μνήμη τηλεφώνου.

Αν δε σου δουλέψει δοκίμασε το xxxxxxxxxxxxx ή το xxxxxxxxxxxxxxx. Τέλος, ρίξε και μια ματιά στο xxxxxxxxxxxxxxxx.

Κάποιο πιστεύω θα σε βολέψει.

Και προσπάθησε να μην κάνεις συνεχόμενα ποστ. Χρησιμοποίησε το πλήκτρο "τροποποίηση".

Σου δούλεψε δηλαδή στο Ε51??

Θα πειράξω τις ρυθμίσεις όπως μου είπες. Στη μνήμη τηλεφώνου αποθηκεύονται μιας και δεν έχω πάρει ακόμα κάρτα μνήμης.

Τα υπόλοιπα 3 που δίνεις, ξέρεις αν ακούγεται κάποιος ήχος όταν ηχογραφείς μια κλήση; Γιατί ουσιαστικά αυτό με ενδιαφέρει.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

babis21, αυτό λέω, το δοκίμασα και μου συνέβησαν τα όσα έγραψα στο πιο πάνω post.

babis21, αυτό λέω, το δοκίμασα και μου συνέβησαν τα όσα έγραψα στο πιο πάνω post.

Ααααα νομιζα οτι δεν το χες δοκιμασει :happy:

Περιεργο ομως που δεν παιζει στο Ε51....τι το διαφορετικο εχει απο τα αλλα που αναφερει???

Και ουτε το Ε65 ειναι στη λιστα απ οτι βλεπω:wacko:

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Πού είδε κάτι τέτοιο ο "ποιητής" μας; Όλα τα θέματα είναι τα συνηθισμένα και ουδέν το διαφορετικό, με παρατηρητικότητα ή και χωρίς!!!:hypno::lost:

αυτο ειναι preview, οχι review οπως λετε. εκτος απο το περιορισμενο κειμενο, το preview μπορει να γινει και χωρις να εχεις τη συσκευη στα χερια σου. αρα τα επισημα χαρακτηριστικα μεταφερει, φανταζομαι. δεν ξερω για το συγκεκριμενο τι λεει παντως.

Παιδιά, όποια εφαρμογή και να πάω να βάλω στο κινητό, μου βγάζει: certificate error, νομίζω ότι κάτι πρέπει να κάνω για το οποίο δεν έχω ιδέα... :)

Σας παρακαλώ αν ξέρει κάποιος, ας με βοηθήσει, έστω με pm για να μη ζαλίζουμε και τους υπόλοιπους.

Παιδιά, όποια εφαρμογή και να πάω να βάλω στο κινητό, μου βγάζει: certificate error, νομίζω ότι κάτι πρέπει να κάνω για το οποίο δεν έχω ιδέα... :)

Σας παρακαλώ αν ξέρει κάποιος, ας με βοηθήσει, έστω με pm για να μη ζαλίζουμε και τους υπόλοιπους.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=179447 ;)

Δε ζαλίζεις κανέναν. :)

Εργαλεία -> Διαχείρηση Εφαρμογών -> Επιλογές -> Ρυθμίσεις

Εγκατάσταση Λογισμικού: Όλα

Έλεγχος Πιστοπ. Συνδ. Απενεργοποιημένο

Πρόσεξε οι εγαρμογές που στο τίτλο τους αναφέρουν unsigned, χρειάζεται να τις υπογράψεις για την συσκευή σου. Οι εφαρμογές που είναι έτοιμες υπογεγραμμένες, έχουν μέσα κωδικό για να τις κάνεις πλήρης. Αν δεν ξέρεις πως, υπάρχει στις περισσότερες απο αυτές ένα αρχειάκι κειμένου που σου δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες.

Τις εφαρμογές που σου πρότεινα να δοκιμάσεις, δεν τις έχω χρησιμοποιήσει στο Ε51 γιατί πολύ απλά δε μου χρειάζεται να ηχογραφώ συνομιλίες αυτή την περίοδο. Η ενσωματωμένη εφαρμογή εγγραφής με καλύπτει καθώς πραγματοποιώ μόνο εξωτερικές ηχογραφήσεις.

αυτο ειναι preview, οχι review οπως λετε. εκτος απο το περιορισμενο κειμενο, το preview μπορει να γινει και χωρις να εχεις τη συσκευη στα χερια σου. αρα τα επισημα χαρακτηριστικα μεταφερει, φανταζομαι. δεν ξερω για το συγκεκριμενο τι λεει παντως.

Έτσι ακριβώς είναι Νίκο. Είναι μια σύντομη παρουσίαση των χαρακτηριστικών της συσκευής και όχι μια αναλυτική παρουσίαση. Την συσκευή δεν την έχει στα χέρια του. Στηρίζεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά που δίνει η ίδια η Nokia, και όποια ανακρίβεια υπάρχει, οφείλεται σε αυτό το γεγονός.