babis21 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Λοιπον θα παραγγειλω το εν λογω κινητακι και ψαχνω να βρω μια καλη μνημη στα 2GB.Ποια του τεριαζει περισσοτερο?Να ειναι οσο το δυνατον πιο γρηγορη. Η αγορα θα γινει απο Πλαισιο. Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Θα δοκιμασω να βαλω video με διαφορες ρυθμισεις να βρω τα βελτιστα. Η οθονη δε με ενοχλει καθολου, μπορει να ειναι μικρη αλλα εχει αριστη ευκρινια! Εδω στο προηγουμενο motorola εβαζα ολοκληρες ταινιες με υποτιτλους μεσα χωρις κανενα προβλημα, αν υποστηριζει το e51 320χ240 με fps >=25 ειναι τζαμι. Εξαρταται απο την μορφη του βιντεο και το Bitrate . 320x240 παιζει "ακοπα" ετσι και αλλιως :) Σε Mp4 με H263 codec μεχρι και 1.5mbit παιζει κανονικα . Σε Mp4 με H264 codec οριακα μεχρι 1Mbit και αναλογα με το ειδος του βιντεο (οπως και στο Ν81 , μεγαλη η διαφορα του PowerVR που εχουν τα Ν95 και Ν82 ) Σε divx τελος , αφου ετσι και αλλιως το codec ειναι CPU optmized για τα series 60 , μεχρι και το 1.5mbit , ο core player εβγαζε 203% αποδοση σε 320x240 βιντεο. Για το ειδος του τηλεφωνου , μια χαρα επιδοσεις εχει σε αυτον τον τομεα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Νίκο, ο αισθητήρας φωτός δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Είσαι σίγουρος οτι έχεις παρατηρήσει, ενώ χρησιμοποιείς την συσκευή, να αυξομειώνεται ο φωτισμός; Γιατί σε μένα, σίγουρα, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο αισθητήρας προσαρμόζει μεν την φωτινότητα της οθόνης σύμφωνα με το περιβάλλον, αλλά δεν την αλλάζει κατά βούληση. Πχ, αν αναβοσβήνεις τα φώτα, δε θα δεις την οθόνη να αυξομειώνει τον φωτισμό της. Aνα πασα στιγμη αναλογα με τις συνθηκες απενεργοποιηει πληρως τον φωτισμο του πληκτρολογιου οταν ο φωτισμος ειναι δυνατος , και αν αμεσως μετα του κλεισεις με το δαχτυλο τον αισθητηρα ωστε να νομιζει οτι ο φωτισμος ειναι ιδιαιτερα χαμηλος , ενεργοποιει και παλι μονο του τον φωτισμο στο πληκτρολογιο . Με την οθονη τωρα , εξαρταται απο το ποσο χαμηλα εχεις ρυθμισει χειροκινητα τον φωτισμο . Αν το εχεις ρυθμισει να ειναι σχετικα φωτεινο , την αφηνει σε αυτο το επιπεδο και κλεινει παλι τον φωτισμο του πληκτρολογιου οταν βρισκεσαι σε σημειο με καλο φωτισμο . Οταν τωρα βρεθει η συσκευη σε σημειο με χαμηλο φωτισμο , ενεργοποιει παλι τον φωτισμο του πληκτρολογιου σε χαμηλοτερο ομως επιπεδο απο αυτο που εχεις ρυθμισει χειροκινητα , και αυτοματα προσαρμοζει και την οθονη στο ιδιο χαμηλο επιπεδο . Και φυσικα και σε αυτη την περιπτωση αναπροσαρμοζεται μονο του αμεσως μολις οι συνθηκες αλλαξουν Καποιες φορες αφου ενεργοποιηθει ο φωτισμος μπορει να χρειαστει μερικα δευτερολπετα μεχρι να τον προσαρμοσει . Ολα αυτα ομως σταματουν να λειτουργουν αν χειροκινητα επιλεξεις καποιο σχετικα χαμηλο επιπεδο φωτισμου και το μονο που γινεται αντιληπτο ειναι η απενεργοποιηση του φωτισμου στο πληκτρολογιο σε συνθηκες με δυνατο φως . Ο αισθητηρας φωτος δεν υπαρχει με μοναδικο σκοπο την εξοικονομιση ενεργειας , αντιθετως ο πρωταρχικος του ρολος ειναι η προσαρμογη του κινητου σε ευχαριστες στο ματι συνθηκες και η εξοικονομιση ενεργειας οπου ομως αυτη ειναι δυνατη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el05171 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 paidia eimai pleon 5 meres xrisis tou kinitou kai ola einai apsoga xtes to evala sto asirmatio mitropolitiko diktio sto sintagma kai paei sfera apodosi klassis anoteri apo n80 .....pithanos na xreiazetai mia thikoula .... mia ******* pou paratirisa enoso ekana klisi me xrisi ton akoustikon o sinomilitis m akouge radiofono sto allo akro dinanata kai to asteio einai oti akouga k ego elafra ena palmo mousikis kata ti sinomilia mas ... paizei na nai ateleia tou tilefono i mpleksimo sixnotiton apla kai sfalma tou diktiou dioti otan kano klisi xoris akoustika ola einai ok .... episis merika pragmata tha thela na rotiso akoma k an exoun anaferthei sto forum steilte me sti sosti selida 1) i efarmogi irremote tin exei vrei kaneis (anepisima )kai an tin exei parei apo to xxxxxxxxxxxxx thelo voitheia 2) alles efarmoges pou mporo na vro (anepisimes ekdoxes ) na anafero gia kapoion p rotise pio pano oti tou xp valei mia KINGSTON 2 GIGA auti me tous diplous antaptores 19 euro apo multirama , paei teleia xoris kammia kathisterisi akoma kai stis foto epsaxna k sandisk ultra 2 alla den vrika kai sigoura to plaisio den exei sandisk ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Το πήρα κι εγώ, το έχω και φορτίζει τώρα. Μου αρέσει η εμφάνιση του, παρήγγειλα κι αυτό το κάλυμμα krusell από το ebay: http://www.krusell.se/product.php?productID=2826&category=5 πολύ ωραίο φαίνεται, το είχε δείξει και κάποιος άλλος πιο πάνω, πιστεύω ότι θα "δέσει" καλά με το κινητό. Είναι η πρώτη φορά που βάζω κάλυμμα σε κινητό και δεν ξέρω κατά πόσο θα με εμποδίζει στο πληκτρολόγιο και στην οθόνη αυτό το διάφανο πλαστικό που έχει (κάτι τέτοιο δεν έχει;; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Το κινητό έχει ένα σηματάκι πάνω αριστερά στην οθόνη που λέει 3G, το οποίο δίνει πόσο σήμα(; ) έχει, μήπως θα ήταν καλύτερο να το απενεργοποιήσω; Κι αν ναι, πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Το κινητό έχει ένα σηματάκι πάνω αριστερά στην οθόνη που λέει 3G, το οποίο δίνει πόσο σήμα(; ) έχει, μήπως θα ήταν καλύτερο να το απενεργοποιήσω; Κι αν ναι, πως γίνεται; Εννοείς πως θέλεις να απενεργοποιήσεις το 3G, σωστά; Αν ναι πήγαινε το φάκελο Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Δίκτυο > Λειτουργία δικτύου (GSM). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Το κινητό έχει ένα σηματάκι πάνω αριστερά στην οθόνη που λέει 3G, το οποίο δίνει πόσο σήμα(; ) έχει, μήπως θα ήταν καλύτερο να το απενεργοποιήσω; Κι αν ναι, πως γίνεται; Αυτό σημαίνει πως είσαι σε δίκτυο 3G. Αν θες να το απενεργοποιήσεις να δουλεύει δηλαδή μόνο σε GSM πήγαινε εργαλεία->ρυθμίσεις->δίκτυο ->λειτουργία δικτύου και επέλεξε GSM. Θα σου ζητήσει επανεκίνηση νομίζω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Αυτό σημαίνει πως είσαι σε δίκτυο 3G. Αν θες να το απενεργοποιήσεις να δουλεύει δηλαδή μόνο σε GSM πήγαινε εργαλεία->ρυθμίσεις->δίκτυο ->λειτουργία δικτύου και επέλεξε GSM. Θα σου ζητήσει επανεκίνηση νομίζω... Βαλάντη δεν είναι αυτό ακριβώς το path, διότι η εφαρμογή ρυθμίσεις έχει αλλάξει, αλλά δεν χρειάζεται ούτε επανεκκίνηση πλέον! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Λοιπον θα παραγγειλω το εν λογω κινητακι και ψαχνω να βρω μια καλη μνημη στα 2GB.Ποια του τεριαζει περισσοτερο?Να ειναι οσο το δυνατον πιο γρηγορη. Η αγορα θα γινει απο Πλαισιο. παρε sandisk micro sd 2 giga την premium που δεν εχει σχεση με την απλη.την ειχα στο lg ks207πηγαινε σφαιρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 sandisk 2GB premier λέγεται και είναι αυτή που πήρα και εγώ...:) ταχύτητα 60x..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Εξαρταται απο την μορφη του βιντεο και το Bitrate . 320x240 παιζει "ακοπα" ετσι και αλλιως :) Σε Mp4 με H263 codec μεχρι και 1.5mbit παιζει κανονικα . Σε Mp4 με H264 codec οριακα μεχρι 1Mbit και αναλογα με το ειδος του βιντεο (οπως και στο Ν81 , μεγαλη η διαφορα του PowerVR που εχουν τα Ν95 και Ν82 ) Σε divx τελος , αφου ετσι και αλλιως το codec ειναι CPU optmized για τα series 60 , μεχρι και το 1.5mbit , ο core player εβγαζε 203% αποδοση σε 320x240 βιντεο. Για το ειδος του τηλεφωνου , μια χαρα επιδοσεις εχει σε αυτον τον τομεα . Ωραια η αναλυση :) Μηπως μπορεις να μου πεις, εφοσον γνωριζεις δηλ, τις βελτιστες αναλογα το προτυπο ρυθμισεις στο προγραμμα super ωστε να μετατρεπω video? Επισης λες οτι μπορει να διαβασει απευθειας .avi που εχουν divx codec χωρις μετατροπη σε αλλη μορφη? Αν ναι καλη φαση! Γενικως τα fps που ποιανει σε καθε περιπτωση τα γνωριζεις? Κατι αλλο τωρα, οταν θελω να ακουσω μουσικη απο την εκθεση πχ μου βγαζει σε ενα καταλογο χυμα ολα τα τραγουδια ενω στην καρτα μνημης τα εχω αρχειοθετημενα σε φακελους, μεγιστη βλακεια.. Καμια λυση σε αυτο? Ενω στον real player υπαρχει επιλογη για πλοηγηση στους φακελους ομως δεν αναγνωριζει τραγουδια αλλα μονο video.. Ακομα το κινητο απ τη μανα του επειδη εχω vodafone μου εβαλε αυτοματα τις ρυθμισεις wap,mms κλπ. Το θεμα ειναι οτι θελω να επιλεξω διαφορετικο προφιλ στο wap, τετοιο ωστε να μην μπαινει internet με αυτον τον τροπο και καταχρεωνομαι καθε φορα, πως το αλλαζω αυτο γιατι δεν βρηκα την επιλογη πουθενα? Καμια σελιδα με παιχνιδια για το συγκεκριμενο μοντελο υπαρχει? Εβαλα μερικα benchmark και ειδα οτι ποιανει 5.x fps σε 3d games. Θα δοκιμασω και το super π να δω και την αξια του cpu! Και ενα τελευταιο για την ωρα (:p) το κινητο με το nokia pc suite αναγνωριζετε κανονικα και μπορω να κανω και πλοηγηση στην καρτα μνημης. Το θεμα ειναι, μπορω να το δουλευω το κινητο σαν usb drive σε καποιον αλλο υπολογιστη χωρις την χρηση του παραπανω προγραμματος? Με το motorola αυτο γινοταν. Ακομα φορτιζει η μπαταρια μεσω usb? Αν οχι μπορω να εχω παραλληλα το κινητο συνδεδεμενο στο pc και στον φορτιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Επισης λες οτι μπορει να διαβασει απευθειας .avi που εχουν divx codec χωρις μετατροπη σε αλλη μορφη? Αν ναι καλη φαση! Γενικως τα fps που ποιανει σε καθε περιπτωση τα γνωριζεις? Για να παίξεις divX βίντεο στο κινητό θα πρέπει να εγκαταστήσεις ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής όπως τα CorePlayer/SmartMovie/DivX Player. Κατι αλλο τωρα, οταν θελω να ακουσω μουσικη απο την εκθεση πχ μου βγαζει σε ενα καταλογο χυμα ολα τα τραγουδια ενω στην καρτα μνημης τα εχω αρχειοθετημενα σε φακελους, μεγιστη βλακεια.. Καμια λυση σε αυτο? Ενω στον real player υπαρχει επιλογη για πλοηγηση στους φακελους ομως δεν αναγνωριζει τραγουδια αλλα μονο video.. Όχι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, δυστυχώς!:( Ακομα το κινητο απ τη μανα του επειδη εχω vodafone μου εβαλε αυτοματα τις ρυθμισεις wap,mms κλπ. Το θεμα ειναι οτι θελω να επιλεξω διαφορετικο προφιλ στο wap, τετοιο ωστε να μην μπαινει internet με αυτον τον τροπο και καταχρεωνομαι καθε φορα, πως το αλλαζω αυτο γιατι δεν βρηκα την επιλογη πουθενα? Θα πας στον Ιστό > Επιλογές > Ρυθμίσεις > Γενικά > Σημείο πρόσβασης και επέλεξε όποιο εσύ θέλεις. Καμια σελιδα με παιχνιδια για το συγκεκριμενο μοντελο υπαρχει? Εβαλα μερικα benchmark και ειδα οτι ποιανει 5.x fps σε 3d games. Θα δοκιμασω και το super π να δω και την αξια του cpu! Παιχνίδια καθώς και άλλες εφαρμογές μπορείς να βρεις στα γνωστά μαγαζάκια.;) Και ενα τελευταιο για την ωρα (:p) το κινητο με το nokia pc suite αναγνωριζετε κανονικα και μπορω να κανω και πλοηγηση στην καρτα μνημης. Το θεμα ειναι, μπορω να το δουλευω το κινητο σαν usb drive σε καποιον αλλο υπολογιστη χωρις την χρηση του παραπανω προγραμματος? Με το motorola αυτο γινοταν. Γίνεται! Όταν συνδέει το κινητό με το καλώδιο σου βγάζει ένα παράθυρο που σε καλεί να επιλέξεις το είδος της σύνδεσης που θέλεις να κάνεις. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τη λειτουργία "Μεταφορά αρχείων" και όχι "PC Suite", έτσι θα αναγνωριστεί το κινητό ως συσκευή μαζικής αποθήκευσης. Ακομα φορτιζει η μπαταρια μεσω usb? Αν οχι μπορω να εχω παραλληλα το κινητο συνδεδεμενο στο pc και στον φορτιστη? Όχι δεν φορτίζει μέσω του καλωδίου, αλλά μπορείς να έχεις ταυτόχρονα και το φορτιστή μαζί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Thx για τις απαντησεις! Οποτε η λυση για τους φακελους με τα τραγουδια ειναι καποιος extra player που να υποστηριζεi την δυνατοτητα αναγνωσης φακελων, θα ψαξω και τις σελιδες που εδωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Έχω κάποιες ερωτησούλες: 1) Θέλω να βάλω να φαίνονται στις επαφές μόνο οι επαφές της SIM, όχι όποτε πάω επαφές, να πρέπει να πατήσω επιλογές – επαφές sim – κατάλογος sim (ή κάτι τέτοιο) αλλά να είναι εκεί μόνιμα, γίνεται; 2) Τις επαφές τώρα που έχω (της sim) μου τις βγάζει λίγο αλλοπρόσαλλα, σε άλλες βάζει πρώτα το επώνυμο μπροστά και μετά το όνομα, σε άλλες το αντίθετο (ό,τι κι αν είχα βάλει εγώ). Παίζω στις επιλογές με το ποιο θα φαίνεται πρώτο και ποιο δεύτερο, αλλά και πάλι μου τα βγάζει τα ίδια… Άσε που μου πετάει κάτι ελληνικά ερωτηματικά στο άσχετο π.χ. ΝΙΚΟΣ;ΝΙΚΟΥ ενώ στη θέση του θα έπρεπε να είχε απλά κενό. Ή μου βγάζει κάτι άλλα άσχετα π.χ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/1 (το /1 είναι το άσχετο) 3) Πως μπορώ να διώξω όλα αυτά τα εικονίδια που έχει στην αρχική οθόνη και να έχω απλά μια εικόνα; Δεν τις θέλω όλες αυτές τις συντομεύσεις, προτιμώ να πηγαίνω στο μενού και να κάνω όλη αυτή τη διαδικασία. 4) Εργαλεία – Ρυθμίσεις – Γενικές – Εντοπ. Θέσης – Μέθοδοι εντοπ. Θέσης, εκεί έχει τικαρισμένα τα εξής δύο: Bluetooth GPS και Βάσει δικτύου, μήπως πρέπει το Bluetooth GPS να απενεργοποιηθεί; Ξέρω είναι αλλού το Bluetooth αλλά απλά ρωτάω στην περίπτωση που π.χ. τρώει παραπάνω μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Έχω κάποιες ερωτησούλες: 1) Θέλω να βάλω να φαίνονται στις επαφές μόνο οι επαφές της SIM, όχι όποτε πάω επαφές, να πρέπει να πατήσω επιλογές – επαφές sim – κατάλογος sim (ή κάτι τέτοιο) αλλά να είναι εκεί μόνιμα, γίνεται; 2) Τις επαφές τώρα που έχω (της sim) μου τις βγάζει λίγο αλλοπρόσαλλα, σε άλλες βάζει πρώτα το επώνυμο μπροστά και μετά το όνομα, σε άλλες το αντίθετο (ό,τι κι αν είχα βάλει εγώ). Παίζω στις επιλογές με το ποιο θα φαίνεται πρώτο και ποιο δεύτερο, αλλά και πάλι μου τα βγάζει τα ίδια… Άσε που μου πετάει κάτι ελληνικά ερωτηματικά στο άσχετο π.χ. ΝΙΚΟΣ;ΝΙΚΟΥ ενώ στη θέση του θα έπρεπε να είχε απλά κενό. Ή μου βγάζει κάτι άλλα άσχετα π.χ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/1 (το /1 είναι το άσχετο) 3) Πως μπορώ να διώξω όλα αυτά τα εικονίδια που έχει στην αρχική οθόνη και να έχω απλά μια εικόνα; Δεν τις θέλω όλες αυτές τις συντομεύσεις, προτιμώ να πηγαίνω στο μενού και να κάνω όλη αυτή τη διαδικασία. 4) Εργαλεία – Ρυθμίσεις – Γενικές – Εντοπ. Θέσης – Μέθοδοι εντοπ. Θέσης, εκεί έχει τικαρισμένα τα εξής δύο: Bluetooth GPS και Βάσει δικτύου, μήπως πρέπει το Bluetooth GPS να απενεργοποιηθεί; Ξέρω είναι αλλού το Bluetooth αλλά απλά ρωτάω στην περίπτωση που π.χ. τρώει παραπάνω μπαταρία. 1) Όχι! 2) Οι επαφές στη SIM έχουν μόνο ένα πεδίο ονόματος και όχι 2, δλδ άλλο πεδίο για το Όνομα και άλλο για το Επώνυμο. Υποθέτω πως σε άλλες έχεις γράψει πρώτα το όνομα και σε άλλες πρώτα το επώνυμο γι αυτό και στις βγάζει έτσι. 3) Θα πας στις Ρυθμίσεις > Γενικές > Προς. Ρυθμίσεις > Ενεργή αναμονή και θα την απενεργοποιήσεις. 4) Όχι δεν έχει σχέση, μην ανησυχείς δεν τρώει μπαταρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 2) Οι επαφές στη SIM έχουν μόνο ένα πεδίο ονόματος και όχι 2, δλδ άλλο πεδίο για το Όνομα και άλλο για το Επώνυμο. Υποθέτω πως σε άλλες έχεις γράψει πρώτα το όνομα και σε άλλες πρώτα το επώνυμο γι αυτό και στις βγάζει έτσι. Όχι, μόνο το ένα πεδίο χρησιμοποιώ στη sim, γι' αυτό άλλωστε και δεν με παίρνει να γράψω μεγάλα ονόματεπώνυμα. Είναι και όλα αυτά τα ερωτηματικά και τα /1 που βγάζει... Στο προηγούμενο μου τηλέφωνο, Sony Erricson Z710i, μου τα έβγαζε κανονικά. Τι μπορεί να φταίει εδώ; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Το κεντρικό πλήκτρο γίνεται όταν το πατάω να πηγαίνει στο μενού και όχι στις επαφές; Κι αν ναι, πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Το κεντρικό πλήκτρο γίνεται όταν το πατάω να πηγαίνει στο μενού και όχι στις επαφές; Κι αν ναι, πως; Ναι γίνεται. Θα πας στις Ρυθμίσεις > Γενικές > Προσ. Ρυθμίσεις > Κατάσταση αναμονής > Συντομεύσεις > Πλήκτρο επιλογής (Μενού). Και στα αγγλικά: Settings > General > Personalisation > Standby mode > Shortcuts > Selection key (Menu). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 γιατι δε διαβαζετε και τις οδηγιες βρε παιδια; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Itchrist86 ευχαριστώ πολύ!!! nikoskat έχεις δίκιο, sorry. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 να'σαι καλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Έχω παραγγείλει αυτό το κάλυμμα krusell από το ebay: http://www.krusell.se/product.php?pr...826&category=5 πολύ ωραίο φαίνεται, το είχε δείξει και κάποιος άλλος πιο πάνω, πιστεύω ότι θα "δέσει" καλά με το κινητό. Είναι η πρώτη φορά που βάζω κάλυμμα σε κινητό και δεν ξέρω κατά πόσο θα με εμποδίζει στο πληκτρολόγιο και στην οθόνη αυτό το διάφανο πλαστικό που έχει, κάτι τέτοιο δεν έχει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Μπορουμε να κανουμε αναβαθμιση το software του κινητου online στο στυλ των ericsson? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Μπορουμε να κανουμε αναβαθμιση το software του κινητου online στο στυλ των ericsson? Βέβαια, μέσω του Nokia Software Updater. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omer Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 παιδια καλησπέρα σας θέλω να αγωράσω την εν λογω συσκευή και θέλω να ρωτήσω αν αξίζει τον κόπο να την εκμεταλλευτώ και σαν gps αγοράζοντας έναν δέκτη bt συγκεκριμένα τον Stars Navigation Bluetooth GPS BT-74S απο πλαίσιο ή να προτιμήσω ένα τηλ με ενσωματωμένο δέκτη (πχ 6110).θα συνεργάζονται σωστά με τον εξωτερικό δεκτή ή θα υπάρχουν διακοπες?και αν θα μπορώ να έχω ταυτόχρονα bt ακουστικό και gps δεκτη συνδεδεμενα στο τηλέφωνο?(ε ρε ψήσιμο που έχει να πέσει.):cry: ευχαριστώ εκ των προταίρων για τις απαντἠσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts