BIG_BAD_BOY Δημοσιεύτηκε September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 16, 2007 ποιος μπορει να καταλαβει τι παιζει εδω.... το μηχανημα μου κολαει και αργει πολυ.του κανς ενα φορματ και μολις τελειωσω ολα οχι μονο τελεια αλλα δουλεθει σε τρελη ταχητητα.ανοιγει παραθυρα σφαιρα και γενικα ολες της εφαρμογες. αλλα τι γινεται τωρα.μερα με την μερα γινεται ολο και πιο αργο.και φθανει σε σιμειο που δεν υποφερεται.ουτε με ενα restart δεν παιρνει τα πανω του.δεν βαζς περιεργα προυραμματα μεσα και ουτε στο ανοιγμα του τρεχοθν διαφορα να το τρελενη.σε site περιεργα δεν μπαινς να πς οτι ειναι spyware.an kαι εχει προγραμμα να με κραταει καθαρο απο ολα. καμια ιδεα τι παιζει κανεις??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Η ερώτηση σου παραείναι γενική φίλε μου.Μπορώ να σου απαριθμήσω 100 πιθανά αίτια του προβλήματος.Ξεκινάω λοιπόν με τις εξής ερωτήσεις: 1.Τι μηχάνημα έχεις? 2.Τι λειτουργικό έχεις? 3.Για τη χρήση έχεις το μηχάνημα? Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIG_BAD_BOY Δημ. September 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 to μηχανημα αθτο ειναι ενα celeron στα 2 με 1024 μνημη.εχω windows xp service pack 4 mesa.οσο για χρηση απλη χρηση.οχι τιποτα σχεδιαστικα και βαρια προγραμματα. το κολημα μου ειναι γιατι με το φορματ δουλευει τελεια και σταδιακα πεφτει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Service pack 4?Μέχρι 2 έχει βγεί από όσο ξέρω...Οπότε μήπως έχει πρόβλημα η έκδοση των windows σου? Δοκίμασε να κάνεις το εξής: Start>Run>Msconfig πήγαινε στην καρτέλα Startup και δες τι προγράμματα ξεκινάνε στην εκκίνηση του pc σου.Αφαίρεσε οτιδήποτε θεωρείς άχρηστο και δες αν θα έχεις κάποια βελτίωση.Επίσης ελπίζω να ξέρεις τι θα αφαιρέσεις.Ότι δεν ξέρεις άφησε το να ξεκινάει γιατί αλλιώς θα έχεις πρόβλημα... Επίσης με ένα Alt+Ctrl+Del δες τις διεργασίες που τρέχουν στα windows.Αν δείς κατι άχρηστο σταμάτησε το από Start>control panel>Administrative tools>Services.Και πάλι πρέπει να ξέρεις τι σταματάς γιατί θα έχεις πρόβλημα αν σταματήσεις κρίσιμες διεργασίες.... Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIG_BAD_BOY Δημ. September 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 sorry.......καταλαθος ειπα το 4. παντος δεν τρεχει τιποτα που δεν πρεπει αλλα χανς ταχητητα.νομιζς το adsl εφταιγε και δεν εμπαινα σωστα σελιδες.τελικα εκανα τεστ και ειναι σουπερ.γιατι ολα τρεχουν πιο αργα.με βλεπω παλυ φορματ. που θα παει καποια μερα θα καταλαβω τι παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 μηπως μετα το φορματ του βαζεις μεσα καποιο σπασμενο προγραμμα και ριχνει ολο το συστημα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts