livtylerfan Δημ. September 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Guys λέτε να ελέγχουν την περίπτωση διπλοεγγραφής ή είναι τελείως φλου η κατάσταση... εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν το πέρνει κανένας χαμπάρι Ελλάδα είμαστε εξάλλου! Εγώ καλού κακού θα ζητήσω διαγραφη , γιατι βαριόμουν να πάω και έλεγα να το αφήσω αφού σε μη επανεγγραφη στην προηγούμενη σχολή θα με ξεγγράφανε μόνοι τους... Αλλά καλού κακού... Κάποιος μου είπε ότι σε κρατάνε στα μητρώα για να περνουν τις επιχορηγήσεις...<> Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Αναβολή για πιο λόγο? Μάλλον στην dexter αναφέρεται. Κι εγώ νομίζω πως μπορεί να ξαναρχίσει τις σπουδές όποτε θέλει. Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. September 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Αναβολή για πιο λόγο? Νομίζω ισχύει αυτό ότι δηλαδή αν πρέπει να δουλέψεις και δεν μπορείς να παρακολουθείς πέρνεις αναβολή σπουδών >> επηδεί το θέλεις χωρίς λόγο...<> και συνεχίζεις αργότερα το 4+2 πάντως παιδιά το 4+2 >>> το οποίο ισχύει από φέτος είναι μεγάλη αλλαγή πλακα πλακα<> >>Τι γίνετε όμος στην περίπτωση καταλήψεων > αν πχ χαθεί εξάμεινο >> το Πιστώνεσαι??? Το 4+2 σημαίνει ότι στα δύο χρόνια πρέπει να έχεις περάσει τουλάχιστον 12 μαθήματα. Δηλαδή κατά μέσο όρο 3 κάθε εξάμηνο<> <><>>Που είναι η @Αsithassa να μας δώσει τα φώτα της...<><><> Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Αλέξη δηλαδή είναι κοντά στην εγνατία?Δεν θέλει εδωτερικά λεωφορεια....απο τη φωτο φαίνεται.Θα πάρω να ρωτησω. επι την εγνατιας ειναι η κεντρικη εισοδος(δες πρωτη φωτο) μονος σου θα ανεβεις θεσσαλονικη? Guys λέτε να ελέγχουν την περίπτωση διπλοεγγραφής ή είναι τελείως φλου η κατάσταση... εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν το πέρνει κανένας χαμπάρι Ελλάδα είμαστε εξάλλου! Εγώ καλού κακού θα ζητήσω διαγραφη , γιατι βαριόμουν να πάω και έλεγα να το αφήσω αφού σε μη επανεγγραφη στην προηγούμενη σχολή θα με ξεγγράφανε μόνοι τους... Αλλά καλού κακού... Κάποιος μου είπε ότι σε κρατάνε στα μητρώα για να περνουν τις επιχορηγήσεις...<> εγω που ρωτησα στη γραμματεια της σχολης μου μου ειπαν οτι το ελεγχουν και ετσι αναγκαστηκα να διαγραφω.τωρα αληθεια η ψεμματα δεν ξερω. ΥΓ τελικα ειναι ν+2 η ν*2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. September 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 :tease::heat::hunter::nagger::secret::mobile: >> είναι ν + ν/2 μεγάλε... <><>Άντε πλησιάζει η μέρα ,... ώρα.. :) ---- Επιστήμη είναι η πίστη στην άγνοια των ειδικών. και Είναι ο τρόπος για να μην κοροιδεύεις τον εαυτό σου. Richard Philips Feynman. Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Δε ξέρω...μάλον.O johnie είπε θα πάει δευτέρα.Ν+2 λίγο δεν είναι?Αλέξη με τι να πάω?Λέω να φύγω Κυριακη βράδυ και να βγω Δευτέρα πρωί.Αλλά στο τρένο το βράδυ γίνεται χαμός.Έχει και λεωφορείο βραδινό.Δε ξέρω...το σκέφτομαι. Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. September 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Guys σημειώσατε λάθος<>.:X:cool: Aιώνιοι φοιτητές: H ανώτατη διάρκεια φοίτησης στις προπτυχιακές σπουδές δεν μπορεί να υπερβαίνει τον ελάχιστο αριθμό εξαμήνων που απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου προσαυξανόμενο κατά 100%. Δηλαδή, 8 έτη για όσους φοιτούν σε Σχολές τετραετούς φοίτησης, 10 σε πενταετούς, 12 σε εξαετούς. Oι φοιτητές έχουν το δικαίωμα να διακόψουν - χωρίς να το αιτιολογήσουν - τις σπουδές τους για όσα εξάμηνα, συνεχόμενα ή μη, επιθυμούν. Για τους σημερινούς φοιτητές που έχουν ξεπεράσει τον ελάχιστο χρόνο σπουδών δίνεται χρονικό περιθώριο πέντε ετών για να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους. Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Δε ξέρω...μάλον.O johnie είπε θα πάει δευτέρα.Ν+2 λίγο δεν είναι?Αλέξη με τι να πάω?Λέω να φύγω Κυριακη βράδυ και να βγω Δευτέρα πρωί.Αλλά στο τρένο το βράδυ γίνεται χαμός.Έχει και λεωφορείο βραδινό.Δε ξέρω...το σκέφτομαι. και εγω κυριακη βραδυ θα ανεβω μαλλον,με τρενο οπως καθε φορα :up: μαλλον με το γρηγορο που φτανει θεσσαλονικη δωδεκα παρα.μην κανεις το λαθος να πας με λεωφοριο,θα φας τζαμπα 7 ωρες και επιπλεον δεν ειναι και τοσο ανετο οσο το τρενο.θα μεινεις σε ξενοδοχειο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Mπορείς να κάνεις διακοπή δηλαδη και να συνεχίσεις αργοτερα..ε?Επίσης να πρέπει να διαγραφούμε.Θα υπογράψεις και υπεύθηυνη δήλωση ότι δεν είσαι αλλού γραμμένος.Δε λέει να σε τρέχουνε. Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. September 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Θα μπορούσε κάποιος να μας ενημερώσει τι παιζει με την ιατροφαρμακευτική κάλυψη;;; για το Παν Αθηνας με ενδιαφερει... Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 και εγω κυριακη θα ανεβω μαλλον,με τρενο οπως καθε φορα :up: μαλλον με το γρηγορο που φτανει θεσσαλονικη δωδεκα παρα.μην κανεις το λαθος να πας με λεωφοριο,θα φας τζαμπα 7 ωρες και επιπλεον δεν ειναι και τοσο ανετο οσο το τρενο.θα μεινεις σε ξενοδοχειο? Αμα φύγω κυριακή βράδυ θα βγω Δευτέρα πρωι εκεί.Μάλον δε θα μείνω,θα γυρίσω.Έχω το εξής πρόβλημα.Τους πήρα τηλέφωνο για την ακτινογραφια.Μου ειπε δίνουνε δελτίο και μέσα σε 3 μηνες στο ΑΧΕΠΑ.Της είπα να την πάω από εδώ αλλά λέει πάλι ραντεβού στο ΑΧΕΠΑ για να τι δούνε(και όλα αυτά καποια μερα ανάλογα με τον αριθμό του δελτίου).Σκεφτομαι να γραφτώ και να φύγω.Θα έχω πρόβλημα?Κάτι παιδιά απο μεγαλύτερα έτη μου είπανε δε παίζει,τυπικά ειναι αυτα.Αν πάρεις αριθμο μητρώου δε γινεται τιποτα. Θα μπορούσε κάποιος να μας ενημερώσει τι παιζει με την ιατροφαρμακευτική κάλυψη;;; για το Παν Αθηνας με ενδιαφερει... Αμα δεν είσαι ασφαλισμενος απο τους γονεις σου πας εκει(λογικά στη λέσχη κάπου)και σου βγάζουνε βιβλιάρειο υγείας. Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. September 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Αμα δεν είσαι ασφαλισμενος απο τους γονεις σου πας εκει(λογικά στη λέσχη κάπου)και σου βγάζουνε βιβλιάρειο υγείας. Ναι δεν ρωτάω αυτό το απλό αλλά αν κάποιος έχει εμπειρία περί αυτού... Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Δηλαδή?Τι θες να μάθεις?Έχουνε καποιους γιατρους όπως τα ταμεία. Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Αμα φύγω κυριακή βράδυ θα βγω Δευτέρα πρωι εκεί.Μάλον δε θα μείνω,θα γυρίσω.Έχω το εξής πρόβλημα.Τους πήρα τηλέφωνο για την ακτινογραφια.Μου ειπε δίνουνε δελτίο και μέσα σε 3 μηνες στο ΑΧΕΠΑ.Της είπα να την πάω από εδώ αλλά λέει πάλι ραντεβού στο ΑΧΕΠΑ για να τι δούνε(και όλα αυτά καποια μερα ανάλογα με τον αριθμό του δελτίου).Σκεφτομαι να γραφτώ και να φύγω.Θα έχω πρόβλημα?Κάτι παιδιά απο μεγαλύτερα έτη μου είπανε δε παίζει,τυπικά ειναι αυτα.Αν πάρεις αριθμο μητρώου δε γινεται τιποτα. τελικα για να γραφτεις θες ακτινογραφια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Δε με βοήθησες,για πες την αποψή σου.Όταν θα γραφτώ όχι.Μετα δίνουνε ενα χαρτι και μέσα σε κάποιους μηνες να την πας.Έχεις πάει βράδυ καμιά φορα? Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. September 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Αμα φύγω κυριακή βράδυ θα βγω Δευτέρα πρωι εκεί.Μάλον δε θα μείνω,θα γυρίσω.Έχω το εξής πρόβλημα.Τους πήρα τηλέφωνο για την ακτινογραφια.Μου ειπε δίνουνε δελτίο και μέσα σε 3 μηνες στο ΑΧΕΠΑ.Της είπα να την πάω από εδώ αλλά λέει πάλι ραντεβού στο ΑΧΕΠΑ για να τι δούνε(και όλα αυτά καποια μερα ανάλογα με τον αριθμό του δελτίου).Σκεφτομαι να γραφτώ και να φύγω.Θα έχω πρόβλημα?Κάτι παιδιά απο μεγαλύτερα έτη μου είπανε δε παίζει,τυπικά ειναι αυτα.Αν πάρεις αριθμο μητρώου δε γινεται τιποτα. δεν κατάλαβα σχεδον τίποτα :lol: Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Λοιπόν...για την εγραφή δε θέλει ακτινογραφία.Σου δίνουνε ένα δελτίο εξέτασης και σε παραπέμπουνε στο ΑΧΕΠΑ για να βγάλεις ακτινογρφία κάποια στιγμη ανάλογα με τον αριθμο του δελτίου μεσα σε 3 μηνες.Εγώ θα γραφτώ και θα φύγω επειδη θα πάρω μεταγραφη και δε θα μεινω στη Θεσσαλονικη.Τους είπα να τους φέρω από εδώ ακτινογραφία αλλά πάλι μου είπανε να πάω στο ΑΧΕΠΑ με δελτιο για να τι δούνε.Και σκεφτομαι αφου μου ειπανε και αλλοι οτι αυτα ειναι τυπικα και αφου τον Ιανουάριο θα φύγω να μην δώσω.Και αναρωτιέμαι αν θα μου κάνουνε νούμερα...Ελπίζω να κατάλαβες τώρα,δε τα ξαναγράφω. Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 μα παντα με βραδυνο φευγω.με το intercity express που φευγει 19 03 αν θυμαμαι καλα,και ειμαι εκει λιγο πριν τις 24.αλλα εσυ να υποθεσω θες να φυγεις με το απλο τρενο που φτανει θεσσαλονικη πρωι.με αυτο δεν εχω παει ποτε.παντως θα κουραστεις καλυτερα να μεινεις μια μερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Έχω μπερδευτεί.Κοιτάω τώρα τα δρομολόγια.Υπάρχουνε απλά,intercity και ιntercity expresee.Εσυ θα πας ξενοδοχείο?Μάλον πρέπει να μείνω πουθενα..άσε που με αυτό το απλό το βραδινο κυκλοφορει και παρακμιακός κόσμος.Για την ακτινογραφια δε μου πες την αποψή σου. Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Έχω μπερδευτεί.Κοιτάω τώρα τα δρομολόγια.Υπάρχουνε απλά,intercity και ιntercity expresee.Εσυ θα πας ξενοδοχείο?Μάλον πρέπει να μείνω πουθενα..άσε που με αυτό το απλό το βραδινο κυκλοφορει και παρακμιακός κόσμος.Για την ακτινογραφια δε μου πες την αποψή σου. εμενα θα με φιλοξενησει ενα παιδι.τωρα για την ακτινογραφια δεν ξερω.δεν ειναι οπως περσυ.τι να σου πω μαλλον θα χρειαστει να ξανανεβεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Μη με λες τέτοια.Έδωσες πέρσυ ακτινογραφία ετοιμη η έτρεξες και αλλού??Εσυ για διαγραφή πας?Δε γινεται με fax-επιστολή? Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 ναι την ειχα βγαλει στο κρατικο νικαιας και την πηγα ετοιμη.απο γιατρους δεν θυμαμαι να περασα πρεπει να παραδωσω το πασο και το βιβλιαριο σπουδων για αυτο παω αλλα θελω να δω και τα παιδια.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Α ναι το ξέχασα αυτό....θα στη βγάλουνε αμέσως?Τη φοιτητικη ταυτοτητα θα ενοείς... Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 το αποφοιτηριο το εχουν ηδη ετοιμο ,απλα θα παω να το παρω για να το καταθεσω στην αλλη σχολη ΥΓ επειδη βλεπω να παιρνω 2/3 ποινες ελα πμ γιατι το εχουμε μετατρεπσει σε chat το θεμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispatra Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Λοιπόν θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποιον που έδινε συμβουλές .. στην πρώτη σελίδα .. Καταρχάς τις θεωρώ άστοχες .. διότι : 1.Το να μην ασχοληθεί κάποιος με τα κόμματα δείχνει τον έντονο αρνητισμό και αντίδραση των νέων σε οτιδήποτε πολιτικό .. συγκεκριμένα ..αυτοί θεωρούνται βολεψάκιδες ή άπρακτοι και τεμπέλιδες αφού σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να πάνε να διεκδικίσουν .. κάτι καλύτερο για το πανεπιστήμιο .. και αυτός είναι ο κύριος λόγος αυτών των ομάδων. Είμαστε πια ενήλικε ψηφίζομαι και λογικά είμαστε πολιτικοποιημένοι .. όσοι απορριπτουν χωρίς καμία σκέψη τα κόμματα θεωρούνται δημοκρατικά αδρανείς .. Είναι κάτι σαν συνδικαλισμός σε μια επιχείρηση .. δηλαδή αγωνίζεται , σκοτώνεται ο άλλος .. και όταν κερδίζει κάτι .. αυτός που καθόταν καταλήγει και αχάριστος.. τέλος πάντων.Συμμετοχή αλλά πάντα με μετρο (μέτρον άριστον)ώστε να μην χρωστάμε όλα τα μαθήματα. 2.το ότι αναφέρεται σε σπίτια και τέτοια δεν σημαίνει ότι όλοι οι φοιτητές προέρχονται και από άλλη πόλη . 3.Τα περί χαλάμε ότι θέλουμε έιναι πολύ ακραίο .. για να σου φτάνουν για τις βασικές ανάγκες και όχι μόνο για το τσιγάρο πρέφα και καφέ χρειάζεσαι μια πολύ καλή οργάνωση !Και να μην δείχνουμε αναισθησία στους γονείς μας που μοχθούν για να τα βγάλουν. απόψεις ενός φρέσκου φοιτητή στο CEID (αυτοί που το ξέρουν ) Παράθεση το κινητο ειναι μερος της ζωης μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts