lefteris112 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Έχω χακάρει το κινητό και του είχα βάλει το N gage αλλά τώρα όταν πάω να το τρέξω μου γράφει σφάλμα συστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Έχω χακάρει το κινητό και του είχα βάλει το N gage αλλά τώρα όταν πάω να το τρέξω μου γράφει σφάλμα συστ. οταν πας να παιξεις πρεπει να ειναι caps off... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Δεν έχει caps off το έχω κάνει με hellox και έχει μόνο το open4all του rompatcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Δεν έχει caps off το έχω κάνει με hellox και έχει μόνο το open4all του rompatcher. lefteri ειχα παρομοιο προβλημα, μπες στο rompatcher καντο disable, και θα σου τρεξουν ολα ok μετα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 lefteri ειχα παρομοιο προβλημα, μπες στο rompatcher καντο disable, και θα σου τρεξουν ολα ok μετα! αυτο ειναι το caps off... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Τίποτα δεν δουλεύει με την καμιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Τίποτα δεν δουλεύει με την καμιά... διαβασε εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Και ξαναλέω το δοκίμασα και η εφαρμογή δεν ξεκινάει καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 τελικά αρχίζω και συμβιβάζομαι με το innov8. με λίγο σκάλισμα κάνει τα πάντα, αφού κατάφερα να του βάλω ngage, του πέρασα και 2 παιχνίδια και όλα μια χαρά! Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 11, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 N-Gage: Prince Of Persia Now Available! http://symbianworld.org/1342-n-gage-prince-of-persia-now-available/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbeli Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Παιδιά υπάρχει τρρόπος να περάσω στο Ν85 σπασμένα παιχνίδια ngage??? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Παιδιά υπάρχει τρρόπος να περάσω στο Ν85 σπασμένα παιχνίδια ngage??? Πανε στο <<μαγαζι>> και κανε μια αναζητηση.Αν υπαρχει τροπος εκει θα τον βρεις σιγουρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alehunter Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 ωραια! αλλα τι πρεπει να κανω για να δουλεψουν τα παιχνιδια?? γιατι δοκιμασα στο n gage και δεν επαιζαν ουτε καν αυτα που ηταν απο πριν trial...μου βγαζει error κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 ωραια! αλλα τι πρεπει να κανω για να δουλεψουν τα παιχνιδια?? γιατι δοκιμασα στο n gage και δεν επαιζαν ουτε καν αυτα που ηταν απο πριν trial...μου βγαζει error κλπ αν το εχεις χακαρισμενο το κινιτο οτεν πας να πεξεις πρεπει να ειναι caps off διαβασε κανα δυο σελιδες πιο πισω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floudas Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 μια ερωτηση να κανω ρε παιδια........στην 31,0,017 μηπως ξερει κανεις ποιο προγραμα βαζουμε για να παιξουμε τα Ν-gage apo την binPDA.................οποιος ξερει ας μου εξιγισει pls!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floudas Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 να ρωτισω κατι ΑΛΛΟ ΕΓΩ Δ ΕΧΩ ΤΟ ΜΑΙΛ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΣΤΟ ΜΥΣΥΜΠΙΑΝ ΟΠΟΤΕ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΚΙΝ ΜΟΥ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 να ρωτισω κατι ΑΛΛΟ ΕΓΩ Δ ΕΧΩ ΤΟ ΜΑΙΛ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΣΤΟ ΜΥΣΥΜΠΙΑΝ ΟΠΟΤΕ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΚΙΝ ΜΟΥ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floudas Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 akoulou8w ton 1o tropo otan paw na anoigw to HelloCabridge k pata menu1 den mou anoigei kanena para8uro pou na patisw yes gia na kanw ta epomena vimata ta exw parei asxima dokimasa k me tous upolupous tropous alla pali dn evgala akri eidika me ton 3o pou prepei prwta na upograpsw tin efarmogi dn katalavenw !!!!!!!help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Πρωτα θα πρεπει να υπογραψεις ψηφιακα την εφαρμογη για να μπορεσει να κανει εγκατασταση το HelloOX στην συσκευη σου, για να το κανεις αυτο θα πρεπει να διαβασεις το 1 ποστ του θεματος: Πιστοποιητικα - Διαδικασια Symbian Signed Aφου παρεις το πιστοποιητικο θα ακολουθησεις τον τριτο τροπο για να κανεις hack στην συσκευη σου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573 Μετα θα πρεπει να διαβασεις τις τελευταιες 5-6 σελιδες του παροντος για να καταλαβεις περισσοτερα πραγματα για την εγκατασταση. Οταν εισαι ετοιμος οτι δεν καταλαβαινεις μας κανεις μια ερωτηση :) Eπισης υπαρχει και αυτο το ποστ που δεν το εχω ψαξει περισσοτερο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2647981#post2647981 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floudas Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 d mporw na vgalw akri re paidia evala helloox meta apo kei kai pera mporw na paixw me caps on off??????????? prepei na valw tpt allo???? kanw egatastasi me caps on k meta off gia na paixw alla m vgazei error!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Ανοιξε το Rompatcher και τρεξε το patche open4all ειναι το ιδιο με το CapsOnOff Υ.Γ. Καλο θα ηταν να εγραφες με ελληνικους χαρακτηρες. Τα greeklish ειναι δυσκολα στην αναγνωση και καθιστουν την αναζητηση αχρηστη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychoz125 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 το νοκια 6220 δεχετε αυτα τα παιχνιδια που ζησητατε σε αυτο το θεμα? εαν ναι μου δινετε εναν οδιγο για το πως θα τα περασω και απο που κατεβαζω αυτα τα παιχνιδια ? τηχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxi Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 καλησπέρα έχω και εγώ ένα N95 8GB και δεν έχω καταλάβει ακόμα πώς κάνεις εγκατάσταση τα N-GAGE games μπορεί να βοηθήσει κάποιος ΟΚ το βρήκα τνχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Καλησπέρα, πριν μερικές μέρες πήρα το Νοκια Ν95 8GB και έχω την τελευταία αναβάθμιση ν31 μπορεί κάποιος να μου βοηθήσει με τα παιχνίδια του n-gage, πως τα βάζω τι πρέπει να κάνω κτλ; Ευχαριστώ, Μάνος Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 εχω το ν85.βρεθηκε τροπος να βαλουμε τα games? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts