Jump to content

[Επίσημο] Nokia N81

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσοι το έχετε αγοράσει, έχετε παρατηρήσει αν σας τρίζει το πίσω καπάκι και τα πλήκτρα κάτω από την οθόνη(κυρίως κάτω από το joystick) όταν τα πιέζεται?

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όσοι το έχετε αγοράσει, έχετε παρατηρήσει αν σας τρίζει το πίσω καπάκι και τα πλήκτρα κάτω από την οθόνη(κυρίως κάτω από το joystick) όταν τα πιέζεται?

Ναι. Με έχει ενοχλήσει πολύ.

Εμένα πάλι όχι. :wacko:

Τελικα τα ακουστικά είναι μια χαρά. Έφτιαξαν μόνα τους :lol:

re paidia ti ginete me tin vodafone? akoma sto site tis dinei imerominia fevrouario gia to kinito, milame gia trela pragmata. mipos exete kati neotero????

den pisteuo na einai vodafone live??? alla mallon oxi giati se auta ta kinita nseries den vazoun to athlio menu tous. mipos tha yparxei kapio logotipo pano sto kinito, tis vodafone?? ksero pos anazito psilous sta axira alla einai simantiko.

re paidia ti ginete me tin vodafone? akoma sto site tis dinei imerominia fevrouario gia to kinito, milame gia trela pragmata. mipos exete kati neotero????

den pisteuo na einai vodafone live??? alla mallon oxi giati se auta ta kinita nseries den vazoun to athlio menu tous. mipos tha yparxei kapio logotipo pano sto kinito, tis vodafone?? ksero pos anazito psilous sta axira alla einai simantiko.

Μόλις πριν μιά ώρα μου ήρθε το notification email από Vodafone για το 8GB. Μόλις ήρθε λοιπόν. Οι επιδοτούμενοι ας σπεύσουν παρακαλώ. Άντε θα κάνετε Χριστούγεννα παιδιά φέτος..:lol:

"Ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα νέου προϊόντος shop@vodafone.gr

..Αγαπητή/ε κυρία/ε,

Κατόπιν αιτήματος σας, σας ενημερώνουμε πως το προϊόν Nokia N81 8GB που σας ενδιέφερε είναι από σήμερα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ενημερωθείτε αναλυτικά για τα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς και την τιμή διάθεσης αυτού..."

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

New firmware update για το N81 (v11.0.045)

Διαθέσιμο για update μέσω NSU

και οι πρώτες ανεπίσημες αλλαγές (changelog) εδώ

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

μπορείς μέσω pc με το nokia software update.

Απλά πρέπει να διαβάσεις προσεχτικά τον οδηγό που υπάρχει στο myphone γιατι αν πάει κάτι λάθος θα πρέπει υποχρεωτικά να το πας σε nokia shop μετά :p

----------------------------------------------------------------------------------------

Παιδιά το κινητό το πήρε ένας φίλος μου απο την Vodafone στον Πειραιά- Νίκαια!!

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

Μόλις πριν μιά ώρα μου ήρθε το notification email από Vodafone για το 8GB. Μόλις ήρθε λοιπόν. Οι επιδοτούμενοι ας σπεύσουν παρακαλώ. Άντε θα κάνετε Χριστούγεννα παιδιά φέτος..:lol:

"Ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα νέου προϊόντος shop@vodafone.gr

..Αγαπητή/ε κυρία/ε,

Κατόπιν αιτήματος σας, σας ενημερώνουμε πως το προϊόν Nokia N81 8GB που σας ενδιέφερε είναι από σήμερα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ενημερωθείτε αναλυτικά για τα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς και την τιμή διάθεσης αυτού..."

orea:) ta exei kai ta 2 to fylladio tis vodafone dekemvriou. katafthanoun apo mera se mera:D

Πάντως επιτρέψτε μου να πω κι εγώ τη γνώμη μου που το είδα σε Media Markt σε λειτουργία, δεν έχω δει ξανά τόσο φτηνιάρικη κατασκευή και ειδικά στα πλήκτρα. Αν και ήταν κανονική συσκευή σε λειτουργιά έμοιαζε κάτι ανάμεσα σε dummie και πλαστικό παιχνιδάκι-γλειφιτζούρι! Τόσα λεφτά γι αυτό το πραγματάκι. Κρίμα πάντως γιατί από άποψη μουσικής πρέπει να είναι άριστο.

Αυτος ειναι ο αντικαταστατης του n91??

:p:lol:looooooooool !!!!!!!!!:lol::p

:X

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Αυτος ειναι ο αντικαταστατης του n91??

:p:lol:looooooooool !!!!!!!!!:lol::p

:X

Ούτε με σφαίρες... :X

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πάντως επιτρέψτε μου να πω κι εγώ τη γνώμη μου που το είδα σε Media Markt σε λειτουργία, δεν έχω δει ξανά τόσο φτηνιάρικη κατασκευή και ειδικά στα πλήκτρα. Αν και ήταν κανονική συσκευή σε λειτουργιά έμοιαζε κάτι ανάμεσα σε dummie και πλαστικό παιχνιδάκι-γλειφιτζούρι! Τόσα λεφτά γι αυτό το πραγματάκι. Κρίμα πάντως γιατί από άποψη μουσικής πρέπει να είναι άριστο.

Τοσο αθλια ειναι η ποιοτητα κατασκευης?θα ηθελα αν ειναι ευκολο να μου πειτε τα βασικα μειονεκτηματα της συσκευης εκτος φυσικα της αναλυσης της καμερας!εχει και wifi σωστα?

πολυ πλαστικουρα ρε παιδακι μου...δεν ξερω αν αυτο ειναι συνειδητο απο ολους ή απλα εμενα μου φαινεται ετσι λογω του Ε65 που εχω.

diladi allo ena moufa tilefono re paidia??? ego to eida apo koda kai kymenete sxetika se kala epipeda apo kataskeui. sigoura pados den tha eprepe na ksekina me timi 470 euro einai polla gia to kinito auto. wifi exei gia enan filo pou rotise pio pano.

:(diladi mono i mousiki aksizei se auto to kinito ee??:(:(:(

Καποιοι ενδιαφερονται μονο για μουσικη οποτε

αυτο το μονο ειναι σχετικο ...

Νομιζω επισης οτι η οθονη του δεν ειναι και κατι που δεν "αξιζει" !

diladi allo ena moufa tilefono re paidia??? ego to eida apo koda kai kymenete sxetika se kala epipeda apo kataskeui. sigoura pados den tha eprepe na ksekina me timi 470 euro einai polla gia to kinito auto.

Σιγουρα ειναι πολλα λεφτα αλλα δεν πιστευω να ειναι "μουφα" :O !

Και αφου ειδες οτι εχει καλη κατασκευη σημαινει οτι ειναι κατι καλο !

Μπορεις καποιος αλλος να το ειδε καπως αλλιως ...

Α , και ο "διαδοχος" του Ν91 ειναι το Ν96 ...

(να γιατι καμερα 2mp στο Ν81)

to n81 einai ena kinito kathara mousiko alla afto den simainei oti den tha eprepe na ensomatonei parapano leitourgies. i camera ton 2 mp einai pia arxai kai kakos tin evalan edo to kinito xriazotan mia 3.2 mp. i othoni einai arketa kali omos i kataskeui einai metria. to ''mono'' einai fysika sxetiko afou tha borouse auto to tilefono tis nokia na einai kata polyn kalitero!!

Πιστεύω πως είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο, με προσανατολισμό στην μουσική και το gaming. Έχει μερικά πολύ δυνατά σημεία όπως το wi-fi.

Όμως η τιμή του είναι υπερβολικά υψηλή, πιστεύω πως για να είχε την επιτυχία που ίσως περίμενε η Nokia, έπρεπε να κάνει 100 ευρώ φθηνότερα η κάθε έκδοση.

Με την τιμή που έχει σήμερα, δικαίως χαντακώνεται από το N82 αλλά και από άλλα κινητά.

Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί...

Πιστεύω πως είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο, με προσανατολισμό στην μουσική και το gaming. Έχει μερικά πολύ δυνατά σημεία όπως το wi-fi.

Όμως η τιμή του είναι υπερβολικά υψηλή, πιστεύω πως για να είχε την επιτυχία που ίσως περίμενε η Nokia, έπρεπε να κάνει 100 ευρώ φθηνότερα η κάθε έκδοση.

Με την τιμή που έχει σήμερα, δικαίως χαντακώνεται από το N82 αλλά και από άλλα κινητά.

symfono i timi tou einai aprositi. tha borouse na ta paei para poly kala se mia logikoteri timi.;)

tora gia tin kataskeui, ta minimata an ta proseksete kanoun mia skala... stin arxi oloi apotheonan to tilefono (opos kai ego) kai siga thavoun to tilefono. idika sto thema kataskeueis exei faei polla xtipimata.

makari na einai tyxaio alla nomizo pos tha parousiasei problems stin synexeia. den pauei vevaia na einai ena polu kalo kinito.

Το να λεμε οτι ενα κινητο δεν ειναι καλο

μονο και μονο για την καμερα δεν νομιζω να ειναι σωστο ...

Τα σχολια για την τιμη του ειναι απολυτως λογικα

αλλα πιστευω οτι η λογικη :

"τι κινητο ειναι αυτο , εχει 2mp καμερα"

δεν ειναι σωστη ...

Η τιμη οπως λεει και ο MobileMan θα επρεπε να ειναι χαμηλη ,

στα 400 ευρω αρχικη τιμη (σκεφτειται και τον ανταγωνισμο στα χαρακτηριστικα) και 500 η εκδοση 8gb ...

Η μοιρα του μαλλον δεν ειναι και η καλυτερη , αυτο ειναι αληθεια ...

Απλα νομιζω οτι καποιοι χαρακτηρισμοι ισως ειναι υπερβολικοι ...

Το να λεμε οτι ενα κινητο δεν ειναι καλο

μονο και μονο για την καμερα δεν νομιζω να ειναι σωστο ...

Τα σχολια για την τιμη του ειναι απολυτως λογικα

αλλα πιστευω οτι η λογικη :

"τι κινητο ειναι αυτο , εχει 2mp καμερα"

δεν ειναι σωστη ...

Η τιμη οπως λεει και ο MobileMan θα επρεπε να ειναι χαμηλη ,

στα 400 ευρω αρχικη τιμη (σκεφτειται και τον ανταγωνισμο στα χαρακτηριστικα) και 500 η εκδοση 8gb ...

Η μοιρα του μαλλον δεν ειναι και η καλυτερη , αυτο ειναι αληθεια ...

Απλα νομιζω οτι καποιοι χαρακτηρισμοι ισως ειναι υπερβολικοι ...

varsami opos einai logiko katalava oti milas gia emena kai se vrisko logiko. isos na yperevala, alla einai kapia pragmata pou pou prepi na ipothoun giati ola paizoun rolo. ase pou sta nokia den katevenoun eukola i times kai to n81 tha paei ''kata diaolou'' se poliseis, 95% gia auton ton logo;) (timi)

δεν ειναι μονο η τιμη που δεν θα πουλησει το Ν81.ειναι και η ποιοτητα κατασκευης.κατα τη γνωμη μου παντα,οταν σκας 500 euro θελεις καθε φορα που το ακουμπας και μονο να εχεις την αισθηση οτι αξιζαν τα χρηματα που εδωσες.ειλικρινα δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω τη NOKIA.κατασκευασε ενα πολυ καλο λειτουργικα κινητο τηλεφωνο αλλα το εντυσε με το χειροτερο υλικο που μπορουσε.

Βλεπεις καθε μερα το forum και μπορεις να καταλαβεις

οτι υπαρχουν πολλοι που χαρακτηριζουν το Ν81 λογω καμερας ,

ετσι λοιπον δεν αναφερομαι σε εσενα αλλα γενικοτερα στους φορεις αυτων των αποψεων ...

Διαβαζω και σεβομαι τις αποψεις σου και δεν εχω κατι ουτε με εσενα ουτε με κανεναν :) ...

Απλα καποια πραγματα γινονται πολυ "χοντρα" χωρις να τα ξερουμε ...

Φιλικα ,

(και γιορτινα)

:)

δεν ειναι μονο η τιμη που δεν θα πουλησει το Ν81.ειναι και η ποιοτητα κατασκευης.κατα τη γνωμη μου παντα,οταν σκας 500 euro θελεις καθε φορα που το ακουμπας και μονο να εχεις την αισθηση οτι αξιζαν τα χρηματα που εδωσες.ειλικρινα δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω τη NOKIA.κατασκευασε ενα πολυ καλο λειτουργικα κινητο τηλεφωνο αλλα το εντυσε με το χειροτερο υλικο που μπορουσε.

Κυκλοφορουν διαφορετικες παρτιδες ?

Γιατι καποιοι λενε το x και καποιοι το ψ ?

Εχω ακουσει θετικα και πολυ αρνητικα σχολια ...

Μαλλον πρεπει να το δω απο κοντα :) ...