mpa_ma_si Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Καλημερα ! Κριμα :( Τι λειτουργικο εχεις ,xp ή vista ? Δοκιμασε εαν υπαρχει η δυνατοτητα και σε αλλον υπολογιστη . Τσεκαρε αυτο μηπως παρεις καμμια ιδεα http://europe.nokia.com/A4577229 Λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας δεν πρόλαβα να ενημερώσω ότι έκανα κανονικά την αναβάθμιση.Όπως πρότεινες,από άλλο υπολογιστή.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας δεν πρόλαβα να ενημερώσω ότι έκανα κανονικά την αναβάθμιση.Όπως πρότεινες,από άλλο υπολογιστή.Ευχαριστώ. Σημασια εχει οτι πετυχες τον στοχο σου :happy: Να'σαι καλα !:) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 παιδια τα ηχεια του τι λενε καλα ειναι ?ειναι ποιο δυνατα απο του ν73? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa_ma_si Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 παιδια τα ηχεια του τι λενε καλα ειναι ?ειναι ποιο δυνατα απο του ν73? Έχω και τα δύο.Το Ν73 ΜΕ και το Ν81.Το Ν73 έχει πιό δυνατά ηχεία.Αλλά δεν νομίζω ότι θα σε προβληματίσει η απόδοση του Ν81.Παρεπιμπτόντως το Ν81 είναι πιό γρήγορο (αν γιά σένα παίζει ρόλο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Σύμφωνα με τη παρακάτω εικόνα πλησιάζει καινούρια αναβάθμιση firmware v20.0.034 http://media.twango.com/m1/large/0166/51b0622428c04ea8b147fd31756cde18.jpg Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmi Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα από την πρώτη μέρα. Το σήμα του Ν81 μου, κυρίως σε κλειστούς χώρους, είναι πολύ ασταθές. Είτε GSM είτε UMTS με το που πάω να απαντήσω μια κλήση οι γραμμές του σήματος ανεβοκατεβαίνουν με αποτέλεσμα να μη με ακούνε οι συνομιλητές μου. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει; Αντιμετωπίζει άλλος το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα από την πρώτη μέρα. Το σήμα του Ν81 μου, κυρίως σε κλειστούς χώρους, είναι πολύ ασταθές. Είτε GSM είτε UMTS με το που πάω να απαντήσω μια κλήση οι γραμμές του σήματος ανεβοκατεβαίνουν με αποτέλεσμα να μη με ακούνε οι συνομιλητές μου. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει; Αντιμετωπίζει άλλος το ίδιο πρόβλημα; Θα σου πρότεινα αν έχεις καιρό τη κάρτα sim σου να την αλλάξεις με μια καινούρια Ξεκίνα από εκεί ;) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmi Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Είναι σχετικά καινούργια η κάρτα μου. Κόκκινη vodafone. Οπότε δεν είναι αυτό. Άλλωστε στο παλιό μου κινητό δεν είχα κανένα πρόβλημα. Καμιά άλλη ιδέα; +1 απορία. Πως μπορώ να έχω MSN MESSENGER στο κινητό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Είναι σχετικά καινούργια η κάρτα μου. Κόκκινη vodafone. Οπότε δεν είναι αυτό. Άλλωστε στο παλιό μου κινητό δεν είχα κανένα πρόβλημα. Καμιά άλλη ιδέα; +1 απορία. Πως μπορώ να έχω MSN MESSENGER στο κινητό μου; Βάλε να δουλεύει μόνο σε GSM και δες αν θα συνεχίσει. Μα φυσικά με το Windows Live Messenger. :!:Ό,τι άλλο θέλεις να ρωτήσεις από εφαρμογές, στο ανάλογο θέμα.:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmi Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Βάλε να δουλεύει μόνο σε GSM και δες αν θα συνεχίσει. Μα φυσικά με το Windows Live Messenger. Το έχω δοκιμάσει ήδη αυτό. Αποτυχία :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxo Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Εδώ και λίγες μέρες είμαι κάτοχος του Nokia N81 και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα.Ενώ έχω βρει θέματα και παιχνίδια για το κινητό , δεν ξέρω πως να τα περάσω.Δηλαδή συνδέω το κινητό στον υπολογιστή , πατάω μεταφορά δεδομένων και ενώ έχω περάσει και ήχους , βίντεο , εικόνες , δεν ξέρω σε ποιο φάκελο να βάλω τα θέματα και τα παιχνίδια.Δεν έχει ειδικό φάκελο Themes ή Games όπως έχει π.χ Music , Images. Πώς να τα περάσω?????Μήπως απ'το PC Suite???? Ούτε από εκεί έχω βγάλει άκρη.Όποιος ξέρει , please helpppppppp.........!! Παράθεση Why do all good things come to an end? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periskalimera Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Απλά δημιούργησε έναν φάκελο με όνομα "Themes" ή οτιδήποτε άλλο θέλεις, και βάζει εκεί τα θέματα. Μετά, βρες τα από τον file manager του κινητού και εγκατέστησε τα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 @arxo διαβασε το FAQ και θα λυθουν ολες σου οι αποριες :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200090 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periskalimera Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Πρόσφατα έσπασε η οθόνη του Nokia N81 μου, και δεν μπορώ να μεταφέρω τις επαφές μου σε άλλη συσκευή με κάποιον από τους κλασσικούς τρόπους. Ξέρετε κανέναν τρόπο να τις μεταφέρω στον υπολογιστή -και από κει σε άλλο κινητό- όλες τις επαφές, όσο το δυνατόν "απείραχτες" και χωρίς την χρήση της οθόνης του κινητού?? Ευχαριστώ προκαταβολικά...! edit: Ευχαριστώ για την απάντηση gianpithio, αλλά ψάχνω κάποιον τρόπο να τις μεταφέρω στον υπολογιστή, και μετά στο -μελλοντικό- K850 μου... Βέβαια, αν δεν βρω κάποιον άλλο τρόπο εκεί θα καταλήξω, αλλά αν έχει κανείς καλύτερη ιδέα, ευπρόσδεκτη...! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Μέσω του PC Suite, φυσικά. Θα μπορέσεις να τις περάσεις στον υπολογιστή σου σε μορφή vcf. Για να το κάνεις αυτό πήγαινε στο Nokia Phone Browser και μπες στο φάκελο Contacts και κάνε συγχρονισμό. Μετά με μια απλή αντιγραφή – επικόλληση, τις κάνεις ό,τι θέλεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Παρακαλώ τους ειδικούς επι του θέματος να με βοηθήσουν γιατί έχω απελπιστεί. Σε αυτή τη σελίδα, http://cell-phones.search.ebay.com/n...40QQsacatZ3312 έχω βρει κάποια n81 που θέλω να αγοράσω (1 από αυτά) φτηνά όπως όλα δείχνουν... ΟΜΩΣ, α) Γιατί τα 3 πρώτα έχουν διαφορά στην τιμή; β) Σε τι παγίδα μπορεί να πέσω; γ) Να το πάρω το κινητό η να περιμένω για κάτι καλύτερο; δ) Εχετέ κάπου αλλού να προτείνετε πιο φθηνά και πιο ασφαλή; ε) Μπορεί να μην το πάρω στα χέρια μου ποτέ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Παιδια, το τηλ. μου εφαγε κολλημα ξαφνικα οταν εστελνα τραγουδια με ΒΤ, εντελως στο ακυρο κολλησε το ΒΤ και εκανε rr η συσκευη, μετα το μενου αρχισε να σερνετε και επιπλεον δεν ανοιγει τις java εφαρμογες (απο οτι το εχω ψαξει μαλλον τισ εχει διαγραψει), εκανα και update με το προγραμμα της νοκια αλλα τπτ, παλι τα ιδια, σερνεται. Αμα κανω κανα φορματ λετε να φτιαξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Και δεν κάνεις... Πριν όμως δοκίμασε τη συσκευή χωρίς κάρτα μνήμης κιόλας για να δεις πως συμπεριφέρεται χωρίς αυτή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 ...και ένα boot χωρίς κάρτα SIM δε θα έβλαπτε. Μαζί με το boot χωρίς κάρτα μνήμης είναι συνήθως οι δύο ενέργειες που κάνω όταν κι εμένα κάτι δεν πάει καλά στο τηλέφωνό μου. Το hard reset είναι συνήθως η τελευταία λύση. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Το εκανα, με την μνημη μεσα σερνεται, χωρις την μνημη ειναι turbo. τι προτινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Format στη κάρτα μνήμης, φυσικά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Παρακαλώ τους ειδικούς επι του θέματος να με βοηθήσουν γιατί έχω απελπιστεί. Σε αυτή τη σελίδα, http://cell-phones.search.ebay.com/n...40QQsacatZ3312 έχω βρει κάποια n81 που θέλω να αγοράσω (1 από αυτά) φτηνά όπως όλα δείχνουν... ΟΜΩΣ, α) Γιατί τα 3 πρώτα έχουν διαφορά στην τιμή; β) Σε τι παγίδα μπορεί να πέσω; γ) Να το πάρω το κινητό η να περιμένω για κάτι καλύτερο; δ) Εχετέ κάπου αλλού να προτείνετε πιο φθηνά και πιο ασφαλή; ε) Μπορεί να μην το πάρω στα χέρια μου ποτέ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων Kανείς;; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Kανείς;; :( Ίσως επειδή το λινκ που βάζεις δε βγάζει πουθενά; Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxo Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 thanks,tha to dokimasw Παράθεση Why do all good things come to an end? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Ναι λάθος μου συγνώμη. Όπως και να χει απλά ήθελα να δω τι παίζει με ebay.. Πληρώνω εκτός από έξοδα αποστολής κανένα τελωνείο; Υπάρχει κάποιος άλλος κίνδυνος που πρέπει να γνωρίζω; Τέλος το κινητό εφόσον είχα το w880i λεπτό λεπτό θα μου κακοφανεί λόγω πάχους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts