pathfinderakias Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Παιδιά αν γνωρίζετε το 2gb πόσο εσωτερική μνήμη έχει;Επίσης πώς μπορώ να δώ τι firmware έχει;Ευχαριστώ. update. Το firmware το είδα και διαθέτει το τελευταίο. Από κει και πέρα έχω σβήσει όλα τα mp3 από την κάρτα αλλά στο music library συνεχίζει να μου τα εμφανίζει. Κάνω refresh και κολλάει εκεί. Καμιά ιδέα; Παράθεση Evolution is the solution... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Παιδιά αν γνωρίζετε το 2gb πόσο εσωτερική μνήμη έχει;Επίσης πώς μπορώ να δώ τι firmware έχει;Ευχαριστώ. http://www.forum.nokia.com/devices/N81 *#0000# Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baby_geo Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 geia sas paidia..eimai neos sto forum!exw 430 eurw epidotisi kai skeftomai na parw to n81 me ta 2 Gb mnimi pou mou vgainei kai dwrean.(gia ekeino me ta 8 Gb thelei akoma 60 eurw),einai kali epilogi? i diafora tou me to n95 einai mono i kamera kai to gps?aksizei na dwsw alla 110 eurw peripou gia to n95? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 geia sas paidia..eimai neos sto forum!exw 430 eurw epidotisi kai skeftomai na parw to n81 me ta 2 Gb mnimi pou mou vgainei kai dwrean.(gia ekeino me ta 8 Gb thelei akoma 60 eurw),einai kali epilogi? i diafora tou me to n95 einai mono i kamera kai to gps?aksizei na dwsw alla 110 eurw peripou gia to n95? Καταρχην καλως ειρθες :) Υπαρχει αναλογη ενοτητα για επιλογη συσκευης συγκρισεις κ.τ.λ.π. http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Kαλυτερα να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baby_geo Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 thanks!και sorry για τους λατινικους χαρακτηρες! Βασικα εγω το θελω για το wifi και κυριως να μπαινω στο internet..oσοι το εχετε ειστε ευχαριστηιμενοι απο wifi?ειναι ευχρηστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinderakias Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Με +50 παίρνεις το 8gb και καθάρισες. Έχει και χαμηλότερο sar αν σε απασχολεί και αυτό. Παράθεση Evolution is the solution... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baby_geo Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 το φοβαμαι αυτο με τα 8gb γιατι μια στραβει να γινει και να χαλασει ο σκληρος δεν αλλαζει μετα..οσοι το εχετε μπαινεται ευκολα στο ιντερνετ με το wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 το φοβαμαι αυτο με τα 8gb γιατι μια στραβει να γινει και να χαλασει ο σκληρος δεν αλλαζει μετα..οσοι το εχετε μπαινεται ευκολα στο ιντερνετ με το wifi? Δεν εχει σκληρο δισκο, flash memory ειναι τα 8gb. Ωπως σου ειπα και παραπανω υπαρχει αναλογη ενωτητα για επιλογη συσκευης. Ανοιξε εκει ενα νεο θεμα και θα παρεις της απαντησεις που θελεις. :!: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwazix Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 καλησπέρα! πήρα ένα n81 8gb από το γερμανό στην Κύπρο, αλλά είναι ισπανικό και δεν έχει ελληνικά. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 καλησπέρα! πήρα ένα n81 8gb από το γερμανό στην Κύπρο, αλλά είναι ισπανικό και δεν έχει ελληνικά. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω; Αλλαζεις το product code μεσω της εφαρμογης nemesis, με αυτο της Ελληνικης συσκευης .Στην συνεχεια αναβαθμιζεις μεσω του nokia updater . Η διαδικασια εχει δωθει ..οο.. φορες.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwazix Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 μπορεις να μου δώσεις ένα λινκ για τη διαδικασία; έψαξα πρώτα στο google αλλά επειδή είναι σχετικά νέο το κινητό δεν το βρήκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 μπορεις να μου δώσεις ένα λινκ για τη διαδικασία; έψαξα πρώτα στο google αλλά επειδή είναι σχετικά νέο το κινητό δεν το βρήκα... Θα ακολουθησεις την διαδικασια που περιγραφεται εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2111406#post2111406 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2149935#post2149935 Αναφερεται στην μετατροπη του Ν73 σε Ν73ΜΕ. Τα βηματα που ακολουθεις ειναι ιδια με την προυποθεση οτι γνωριζεις το Ελληνικο product code του Ν81 . Εψαξα και βρηκα αυτα : N81-1 / RM-179(8gb version) 0545894 Balkans - Greece and Cyprus N81-3 / RM-223(2gb version) 0550145 Balkans - Greece and Cyprus Silver 0550194 Balkans - Greece and Cyprus Blue Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwazix Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 1000 ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Παιδιά μια ερώτηση. Επειδή ενδιαφέρομαι να πάρω το Ν81 2gb , έχει κολλήματα?? χρειάζεται αναβάθμιση με το που θα το πάρω??? Θα διορθωθούν όλα ή θα συνεχίσει να κολλάει???? Ακούω διάφορα και είμαι επιφυλακτικός για τα nokia. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinderakias Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Παιδιά μια ερώτηση. Επειδή ενδιαφέρομαι να πάρω το Ν81 2gb , έχει κολλήματα?? χρειάζεται αναβάθμιση με το που θα το πάρω??? Θα διορθωθούν όλα ή θα συνεχίσει να κολλάει???? Ακούω διάφορα και είμαι επιφυλακτικός για τα nokia. Από όσο το έχω δουλέψει εγώ δεν μου έχει κάνει το παραμικρό.Αν και ήμουν επιφυλακτικός με symbian καθώς τα παλαιότερα σερνόντουσαν εντούτοις αυτό πάει μια χαρά.Τώρα αν το φορτώσεις μέχρι να τεζάρει λογικό είναι να ψιλοζορίζεται. Παράθεση Evolution is the solution... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 paides einai eukolo na anevasei kaneis kammia foto apo N81??na doume peripou ti fotos vgazei.giati psinomai na to agorasw poly k thelw na dw sto peripou.... Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 paides einai eukolo na anevasei kaneis kammia foto apo N81??na doume peripou ti fotos vgazei.giati psinomai na to agorasw poly k thelw na dw sto peripou.... Μεχρι να ανεβασει καποιος αλλος ,δες εδω μερικες : http://www.gsmarena.com/nokia_n81_8gb-review-180p5.php http://symbianworld.wordpress.com/2008/01/25/review-n81-8gb/ Παρακληση : Γραφε με Ελληνικους μικρους χαρακτηρες! Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Υπάρχει διαφορά στην ποιότητα κατασκευής μεταξύ N81 SD και N81 8GB; Μου αρέσει πολύ σαν τηλέφωνο και έχει πολλές δυνατότητες αλλα η ποιότητα κατασκευής του SD είναι κακή θα έλεγα! Μήπως το 8GB έχει καλύτερη ποιότητα; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Απ'ότι ξέρουμε, είναι ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο με την μόνη διαφορά να εντοπίζεται στην παραπάνω μνήμη. Οπότε λογικά, θα έχουν και την ίδια ποιότητα κατασκευής. Όμως, με σιγουριά, θα μπορέσει να μας απαντήσει μόνο όποιος τα έχει πιάσει και τα 2 ταυτόχρονα στα χέρια του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinderakias Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Σχετικό πάντως αυτό με την ποιότητα κατασκευής. Παράδειγμα έχουμε το Ν81 και το Ν91 8GB. Αρχικά καμία σχέση στην ποιότητα που λέμε. Έστω ότι πέφτουν και τα 2. Το Ν81 σαν ελαφρύτερο κατά τη γνώμη μου θα τη βγάλει καθαρή και μπορεί και χωρίς αμυχές ενώ η ποιότητα του Ν91 πάει περίπατο με το πρώτο πέσιμο. Σχόλια; Παράθεση Evolution is the solution... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deviant777 Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 παιδια σαν νεος κατοχος του ν81 εχω μερικες αποριες. οταν συνδεο τη συσκευη με usb και παω να κανω μεταφορα δεδομενων μου λεει ''η χρηση μαζ. αποθ. ειναι σε χρηση απο αλλη εφαρμογη'' και πωσ μπορω οταν μεταφερω τραγουδια (ολοκληρα αλμπουμ να μεταφερω και το εξωγυλο ωστε να φενεται οταν παιζει το τραγουδι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 παιδια σαν νεος κατοχος του ν81 εχω μερικες αποριες. οταν συνδεο τη συσκευη με usb και παω να κανω μεταφορα δεδομενων μου λεει ''η χρηση μαζ. αποθ. ειναι σε χρηση απο αλλη εφαρμογη'' και πωσ μπορω οταν μεταφερω τραγουδια (ολοκληρα αλμπουμ να μεταφερω και το εξωγυλο ωστε να φενεται οταν παιζει το τραγουδι) Αν σου λέει όταν το συνδέεις με τον υπολογιστή οτι η κάρτα μνήμης χρησιμοποιείται, βγάλε και βάλε την κάρτα ή κάνε επανεκκίνηση στο κινητό σου και ξαναπροσπάθησε. Κάποια εφαρμογή μένει ανοιχτή (ακόμα και αν την έχεις κλείσει) και δεσμεύει την κάρτα. Για να φαίνεται το έλμπουμ σε κάποιο άλμπουμ, πρέπει καταρχήν να περάσεις το εξώφυλλό του στην κάρτα μνήμης. Πηγαίνεις μετά απο το μενού μουσικής πάνω στο άλμπουμ και πατάς εξώφυλλο και αλλαγή. Έτσι η ρύθμιση θα περάσει σε όλα τα κομμάτια του άλμπουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deviant777 Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Αν σου λέει όταν το συνδέεις με τον υπολογιστή οτι η κάρτα μνήμης χρησιμοποιείται, βγάλε και βάλε την κάρτα ή κάνε επανεκκίνηση στο κινητό σου και ξαναπροσπάθησε. Κάποια εφαρμογή μένει ανοιχτή (ακόμα και αν την έχεις κλείσει) και δεσμεύει την κάρτα. Για να φαίνεται το έλμπουμ σε κάποιο άλμπουμ, πρέπει καταρχήν να περάσεις το εξώφυλλό του στην κάρτα μνήμης. Πηγαίνεις μετά απο το μενού μουσικής πάνω στο άλμπουμ και πατάς εξώφυλλο και αλλαγή. Έτσι η ρύθμιση θα περάσει σε όλα τα κομμάτια του άλμπουμ. ευχαριστω πολυ φιλε για την αμεση απαντηση!ακριβως ετσι ηταν.απλα δεν καταλαβα τι εφαρμογες τραχαν(το εψαξα αρκετα) καθε φορα πρεπει να κανω επανεκινηση.ευχαριστω και παλι παντως. (το ν81 εχω δεν εχει καρτα παρεμπιπτοντως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Αν σου λέει όταν το συνδέεις με τον υπολογιστή οτι η κάρτα μνήμης χρησιμοποιείται, βγάλε και βάλε την κάρτα ή κάνε επανεκκίνηση στο κινητό σου και ξαναπροσπάθησε. Κάποια εφαρμογή μένει ανοιχτή (ακόμα και αν την έχεις κλείσει) και δεσμεύει την κάρτα. Για να φαίνεται το έλμπουμ σε κάποιο άλμπουμ, πρέπει καταρχήν να περάσεις το εξώφυλλό του στην κάρτα μνήμης. Πηγαίνεις μετά απο το μενού μουσικής πάνω στο άλμπουμ και πατάς εξώφυλλο και αλλαγή. Έτσι η ρύθμιση θα περάσει σε όλα τα κομμάτια του άλμπουμ. album photo? πως? σε τι format και διαστασεις πρεπει να ειναι η photo παιδια? και που βρισκουμε τετοιες? :blink: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 album photo? πως? σε τι format και διαστασεις πρεπει να ειναι η photo παιδια? και που βρισκουμε τετοιες? :blink: Δεν έχουν σημασία οι διαστάσεις. Τις προσαρμόζει η συσκευή μόνη της. Εγώ, όταν δεν έχει ο φάκελος του άλμπουμ, φωτο, μπαίνω σε κάποιο site και κατεβάζω το εξώφυλλο. καθε φορα πρεπει να κανω επανεκινηση.ευχαριστω και παλι παντως. (το ν81 εχω δεν εχει καρτα παρεμπιπτοντως) Ίσως δεν χρειάζεται να κάνεις επανεκκίνηση κάθε φορά. Μόνο στις περιπτώσεις που έχεις ανοίξει την συσκεκριμένη εφαρμογή και τρέχει στο background. Αν τώρα, η εφαρμογή έχει auto start, τότε δεν γλυτώνεις τις επανεκκινήσεις. Δεν είπες αν έχεις το SD ή το 8GB, γι'αυτό και σου έγραψα και ις 2 λύσεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts