xenbast Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 δηλαδή μπορώ να πάω σε κατάστημα wind που μου είπαν ότι το δίνουν 475 και τα το πάρω 238 ή θα πρέπει να περιμένω να φέρουν παραλαβή με τη νέα τιμη; @panos277 δες στο θέμα της wind περισσότερα, είναι για 5-6 κινητά από νόκια ν81 6288 και 6120 νομίζω... Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 δηλαδή μπορώ να πάω σε κατάστημα wind που μου είπαν ότι το δίνουν 475 και τα το πάρω 238 ή θα πρέπει να περιμένω να φέρουν παραλαβή με τη νέα τιμη; @panos277 δες στο θέμα της wind περισσότερα, είναι για 5-6 κινητά από νόκια ν81 6288 και 6120 νομίζω... Εγώ σου λέω το πήρα την Παρασκευή και πήρε κοπέλα τηλ. στη Wind επειδή το Ψ (=PC) της έβγαζε τιμή 475 και της είπαν να διορθώσει manually την τιμή της συσκευής στην απόδειξη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick21 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Τελικά παιδιά ισχύει η προσφορά?και ποιά αλλα τηλέφωνα περιλαμβάνει η έκπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 αν το παρεις σκετη συσκευη, η wind τι βγαζει; αν δε σε κανει πελατη της τι εχει να κερδισει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 αν το παρεις σκετη συσκευη, η wind τι βγαζει; αν δε σε κανει πελατη της τι εχει να κερδισει; Εγώ σκέτη συσκευή το πήρα πάντως και έχω Cote :p Απλά με ρώτησε η κοπέλα αν έχω Wind και της είπα ότι έχουμε εταιρικό και μπλα μπλα μπλα (εταιρικό πάλι Cote έχουμε btw) Ναι παιδιά είναι τόσο απλό!!! Η Wind πρακτικά "χαρίζει" το κιν. :p Πιστεύω πως με 238E θα κάνω πολύ καίρο να αγοράσω καλύτερη συσκευή :) Μη μου πείτε πως τώρα δεν αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω :D !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 α, γι'αυτο, δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2199372#post2199372 αλλιως δε νομιζω οτι θα το επαιρνες ευκολα. μεγεια παντως, να το χαιρεσαι :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 α, γι'αυτο, δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2199372#post2199372 αλλιως δε νομιζω οτι θα το επαιρνες ευκολα. μεγεια παντως, να το χαιρεσαι :happy: Μάλλον τους έπιασα στον ύπνο τότε :p Και δεν είναι πως είχαν κάποιο stock... Πήρα το τελευταίο κομμάτι που είχαν στο κατάστημα του Χολαργού (επί της Μεσογείων) και μάλιστα τους είπα να μου το κρατήσουν απο το τηλ. edit: Δεν πιστεύω να το βλέπουν οι της Wind αυτό και να βρουν το μπελά τους τα παιδιά... (και τι καλά παιδιά!! Άριστα!! :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Το 50% ισχύει μόνο με αγορά σκέτης συσκευής. Υπάρχει και έκπτωση με σύνδεση αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη. π.χ. Με αρχική τιμή 238Ε στο flexy 40 θα έπρεπε να έχει 88Ε αλλά έχει 160Ε. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Το αγόρασα κι εγώ 238 ευρώ. Πάντα έλεγα οτι το κινητάκι είναι πολύ καλό, αλλά για τόσα χρήματα που ζητούσε, εγώ δεν... Τώρα όμως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος :D Γελάνε και τα μουστάκια μου που δεν έχω! :D Το 50% ισχύει μόνο με αγορά σκέτης συσκευής. Υπάρχει και έκπτωση με σύνδεση αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη. π.χ. Με αρχική τιμή 238Ε στο flexy 40 θα έπρεπε να έχει 88Ε αλλά έχει 160Ε. Τα έχεις υπολογίσει λίγο λάθος. (476 το κινητό - το ποσό που αφαιρείται για να κάνεις σύνδεση) και όλο δια δύο (50%). Έτσι βγαίνει το ποσό που σου λένε για το flexy 40 κι είναι απολύτως λογικό. Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Τα έχεις υπολογίσει λίγο λάθος. (476 το κινητό - το ποσό που αφαιρείται για να κάνεις σύνδεση) και όλο δια δύο (50%). Έτσι βγαίνει το ποσό που σου λένε για το flexy 40 κι είναι απολύτως λογικό. Δεν τα υπολόγισα εγώ τα 88Ε αλλά η κοπέλα στο κατάστημα. Ακόμα και έτσι όπως το λες εσύ θα έπρεπε να είναι περίπου 130Ε η τιμή του στο flexy 40 αφού η αρχική τιμή στο ίδιο πρόγραμμα είναι 262.69Ε. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorentzos323 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 παιδια να ρωτησω κατι επειδη δε τα χω δει διπλα διπλα; μπλε η ασημι. το παρηγγειλα αλλα 238ευρο αλλα δε ξερω ακομα για το χρωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Οτι σου αρεσει φιλε :) ! Μαλλον προς το μπλε εγω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorentzos323 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 κι εμενα στο μπλε μου κανε εντυπωση αλλα φοβαμαι μη φαινεται πολυ πλαστικο (φτηνιαρικο) με το μπλε. οι υπολοιποι σε τι το χετε? η σε τι λετε να το παρετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 η προσφορα ισχυει για το μπλε,αυτο με τη θυρα για καρτα μνημης και αν θυμαμαι σωστα στη συσκευασια εχει δωρο καρτα 2gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Δεν τα υπολόγισα εγώ τα 88Ε αλλά η κοπέλα στο κατάστημα. Ακόμα και έτσι όπως το λες εσύ θα έπρεπε να είναι περίπου 130Ε η τιμή του στο flexy 40 αφού η αρχική τιμή στο ίδιο πρόγραμμα είναι 262.69Ε. Δεν ξέρω πόση είναι η αρχική τιμή στο flexy 40, αλλά για να σου έβγαλε τιμή 88Ε από τα 238Ε (κάνοντας λάθος προφανώς), σημαίνει ότι υπολόγισε για το flexy 40 έκπτωση 150 ευρώ. Οπότε κανονικά θα ισχύει 476Ε-150Ε και όλο δια δύο, δηλαδή 163 ευρώ. Πιστεύω αυτή η κανονική τιμή για αυτό το πρόγραμμα. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα περισσότερο :) Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorentzos323 Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 η προσφορα ισχυει για το μπλε,αυτο με τη θυρα για καρτα μνημης και αν θυμαμαι σωστα στη συσκευασια εχει δωρο καρτα 2gb η προσφορα ισχυει για το n81 2gb το οποιο βγαινει και σε ασημι και σε μπλε. ζητησα να μου το κρατησουν σε μπλε αλλα θα δω και τα 2 μαλλον και θα αποφασισω.. να και μια φωτο για να συγκρινετε: http://www.nseries.com/index.html#l=products,n81_sd,colors Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Ξέρει κάποιος να μου πει αν μπορώ να του περάσω χάρτες και αν ναι από που; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Ξέρει κάποιος να μου πει αν μπορώ να του περάσω χάρτες και αν ναι από που; Ευχαριστώ Λογικά το Nokia Maps είναι ήδη εγκατεστημένο. Τα δύο καλύτερα συστήματα πλοήγησης αυτή την στιγμή είναι τα Garmin Maps Mobile™ XT και Sygic GPS Navigator. Δοκίμασέ τα. Καμία σχέση με το Nokia Maps. και εκτός αυτού, σου προσφέρουν και δωρεάν πλοήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Ξέρει κάποιος να μου πει αν μπορώ να του περάσω χάρτες και αν ναι από που; Ευχαριστώ Αν βάλεις (ή έχει ήδη) το Nokia Maps, τους χάρτες μπορείς να τους περάσεις μέσω του Map Loader. Για να δει το κινητό to Map Loader θα πρέπει να έχεις τρέξει μια φορά το Χάρτες στο κινητό, καθώς και η σύνδεση του κινητού με το pc να είναι σε λειτουργία Μεταφοράς Δεδομένων. Edit: Με πρόλαβε ο φίλος mirrorofsorrow. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 η προσφορα ισχυει για το n81 2gb το οποιο βγαινει και σε ασημι και σε μπλε. ζητησα να μου το κρατησουν σε μπλε αλλα θα δω και τα 2 μαλλον και θα αποφασισω.. να και μια φωτο για να συγκρινετε: http://www.nseries.com/index.html#l=products,n81_sd,colors στα καταστηματα ομως της wind υπαρχει μονο το μπλε σε προσφορα και μαλιστα στα ποιο πολλα καταστηματα θα ισχυει η προσφορα μεχρι αυριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pallis Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο είστε ευχαριστημένοι από τα εξής, μετά από χρήση: 1. ποιότητα κατασκευής,παίζει αρκετά το κινητό όταν το ανοίγεις; 2. πόσο κρατά η μπαταρία του κατά μέσω όρο;με φυσιολογική χρήση; 3. μπορέσατε να συνδεθείτε εύκολα με κάποιο ασύρματο δίκτυο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 1.καλη ποιοτητα 2.λογικα 2-3 μερες! 3.πανευκολα!!! Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Sti wind katerinis piga x8es kai dn eixan tin prosfora alla to pire enas filos mou apo tin wind stin 8es/niki kai mou to esteile x8es kai 8a to exw simera to mesimeri sta xeria mou meta to sxoleio:!: Molis to parw 8a pw entupwseis:!: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 καλός κράχτης ήταν τελικά... μου είπαν από τοπικό κατάστημα ότι η "προσφορά" έληξε σήμερα... Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts