Balantis7 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 καλησπερα και καλη χρονια σε ολους! το κινητακι το εχω εδω και μια εβδομαδα και πρεπει να αναφερω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος.πρωτη φορα ακουω τετοια ποιοτητα ηχου απο ηχειο κινητου! εχω περασει καπου 4gb μουσικης με το καλωδιο usb αλλα σημερα που πηγα να το συνδεσω δεν ανταποκρινεται ουτε το κινητο ουτε ο υπολογιστης(δεν γινεται συνδεση). μηπως του εχει τυχει καποιου κατι αναλογο? υπ οψιν οτι στο κινητο εχω επιλεξει "μεταφορα δεδομενων" στις επιλογες usb. ευχαριστω προκαταβολικα! Δοκίμασε να κάνεις restart το κινητό! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Δοκίμασε να κάνεις restart το κινητό! σωστος! απλο και ευκολο. ευχαριστω πολυ φιλε balantis7:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik21 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Θα επαναλάβω την ερώτηση, επειδη με ξαναρώτησαν... Υπάρχει περίπτωση να γράφει video και το flash του να είναι σβηστό; Το έχει ένας φίλος και δε βρίσκει ανάλογη ρύθμιση... :O Το flash πρέπει να ανάβει ανεξάρτητα εάν τραβάς video ημέρα ή νύχτα; . Δε θέλω να γίνομαι ενοχλητικός αλλά δεν έχω ιδέα από Nokia :) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Θα επαναλάβω την ερώτηση, επειδη με ξαναρώτησαν... Δε θέλω να γίνομαι ενοχλητικός αλλά δεν έχω ιδέα από Nokia :) . ναι αναβει για λογους προστασιας της ιδιωτικης ζωης των αλλων, δε γινεται να σβησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik21 Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Σ'ευχαριστώ nikoskat ... :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelisb Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 καλησπερα παιδια...μολις πηρα το Ν81 και εχω μια ερωτηση...το κουμπακι για κλειδωμα ξεκλειδωμα κολλαει καμια φορα?(οταν το πας δεξια μου κολλαει εκει καμια φορα....ειναι σαν να μπαινει μεσα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 καλησπερα σε ολους. εχω ενα μικρο προβλημα με το ν81 8gb.εχω περασει αρκετα τραγουδια με το bluetooth στο κινητο τα οποια αποθηκευτηκαν στον φακελο attachments.χθες που πηγα να βαλω μερικα με usb( μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα) τα πεταξε χυμα στον 'βασικο φακελο'.θελοντας εγω τωρα να τα βαλω σε μια σειρα τα μετακινησα στον φακελο attachments.ελα ομως που δεν τα επαιζε μετα! εχει κανενας υπ οψιν τι παιζει? παιζει ρολο ο τροπος μεταφορας? καθε βοηθεια δεκτη ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 καλησπερα σε ολους. εχω ενα μικρο προβλημα με το ν81 8gb.εχω περασει αρκετα τραγουδια με το bluetooth στο κινητο τα οποια αποθηκευτηκαν στον φακελο attachments.χθες που πηγα να βαλω μερικα με usb( μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα) τα πεταξε χυμα στον 'βασικο φακελο'.θελοντας εγω τωρα να τα βαλω σε μια σειρα τα μετακινησα στον φακελο attachments.ελα ομως που δεν τα επαιζε μετα! εχει κανενας υπ οψιν τι παιζει? παιζει ρολο ο τροπος μεταφορας? καθε βοηθεια δεκτη ευχαριστω οπου και να τα βαλεις θα τα δει η μουσικη. απλα μπες στο αρχικο μενου της μουσικης και κανε ανανεωση βιβλιοθηκης αν δεν το εκανες και λογικα θα τα δει. στη μνημη με usb τα βαζεις οπου θες, προφανως απλα τα εστειλες στη μνημη χωρις να επιλεξεις φακελο, οποτε τα εβαλε χυμα. :) αν θες για καλυτερα και για σενα, βαζε τα σε φακελο πχ Music στη μνημη και ασε τα attachments για να ξερεις τι εχεις απο BT κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 οπου και να τα βαλεις θα τα δει η μουσικη. απλα μπες στο αρχικο μενου της μουσικης και κανε ανανεωση βιβλιοθηκης αν δεν το εκανες και λογικα θα τα δει. στη μνημη με usb τα βαζεις οπου θες, προφανως απλα τα εστειλες στη μνημη χωρις να επιλεξεις φακελο, οποτε τα εβαλε χυμα. :) αν θες για καλυτερα και για σενα, βαζε τα σε φακελο πχ Music στη μνημη και ασε τα attachments για να ξερεις τι εχεις απο BT κλπ. τελικα θα τα βαλω στον φακελο music γιατι δεν μπορω να τα βλεπω χυμα στο κυμα! ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση nikoskat:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periskalimera Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Exw entopisei ena provlhmataki, k 8a h8ela voh8eia... Exw metatrepsei kapoia video clips se mp4 se analysh 320x240 k 800kbps, alla kollane eleeina.. Den paizoun kala. Akoma k se 400kbps p ta metetrepsa, sunexizan na kollane. Dokimasa na katevasw to frame rate se 25, alla pali tpt... Se analysh 176x144 paizoun mia xara, alla h poiothta einai polu metria. Einai dynaton ena toso e3eligmeno kinhto, me Symbian OS, na mh mporei na pai3ei ikanopoihtika video se analysh QVGA??? K malista thn stigmh pou to Nokia 5610 uposxetai provolh video me "poiothta DVD"... Perimenw ts apanthseis sas, kai an kapoios allos exei diapistwsei kati paromoio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 σε avi δοκιμασες με smartmovie; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periskalimera Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Giati, paizei avi to N81...??? -sorry alla einai to prwto mou smartphone, k dn 3erw k polla...- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Giati, paizei avi to N81...??? -sorry alla einai to prwto mou smartphone, k dn 3erw k polla...- το smartmovie ειναι ενα προγραμματακι που παιζει avi, απο τη μανα του δεν παιζει. στο Ν82 παντως επαιξε πολυ ανετα μια ταινια με αναλυση 640x272 με πολυ καλη ποιοτητα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periskalimera Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Nai to vrhka k to katevasa, alla dn exw pl xrono n asxolh8w autes tis meres... 8a dokimasw, k 8a 3anapostarw! Thnxxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontios15 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Geia sas paidia, skeftomai na allaksw kinito k ebala to N81 sto mati tha ithela na mou peite an einai kalo..dld exei softproblems? me to wlan pou exei mporo na sindethw sto duktio mou k na serfaro kanonika opos k me to pc?? Παράθεση My Phones In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 me to wlan pou exei mporo na sindethw sto duktio mou k na serfaro kanonika opos k me to pc?? Ναι, φυσικά και μπορείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemens_s65 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 ti sar exei?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 ti sar exei?? 1,15 W/kg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alezou Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Καλησπέρα, Μόλις παρήγγειλα το Ν81 και θέλω να μου λύσετε κάποιες απορίες! (Είμαι λίγο άσχετος μ'αυτά) Θέλω να βλέπω αρχεία pdf και word.Ελληνικούς χαρακτήρες εμφανίζει? Είδα ότι υπάρχει μια εφαρμογή για pdf αλλά δεν βρήκα πουθενά το quickoffice. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Καλησπέρα, Μόλις παρήγγειλα το Ν81 και θέλω να μου λύσετε κάποιες απορίες! (Είμαι λίγο άσχετος μ'αυτά) Θέλω να βλέπω αρχεία pdf και word.Ελληνικούς χαρακτήρες εμφανίζει? Είδα ότι υπάρχει μια εφαρμογή για pdf αλλά δεν βρήκα πουθενά το quickoffice. Ευχαριστώ! Το quickoffice και τον acrobat reader LE τα έχει προεγκατεστημένα όπως όλα τα S60! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Καλο απογευμα σε ολους.Υπαρχει κανενας μουσικοφιλος και ειδημων στο θεμα να μου προτεινει καποια αξιοπρεπη ακουστικα για το ν81 γιατι αυτα της συσκευασιας με τα σφουγγαρακια με εχουν ξενερωσει? κατα προτιμηση ενσυρματα αλλα αν και καποιο bluetooth αξιζει καλως.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Καλησπέρα, Μόλις παρήγγειλα το Ν81 και θέλω να μου λύσετε κάποιες απορίες! (Είμαι λίγο άσχετος μ'αυτά) Θέλω να βλέπω αρχεία pdf και word.Ελληνικούς χαρακτήρες εμφανίζει? Είδα ότι υπάρχει μια εφαρμογή για pdf αλλά δεν βρήκα πουθενά το quickoffice. Ευχαριστώ! Δεν ξέρω αν έχει το QuickOffice (λογικά θα πρέπει να το έχει) κατέβασε και βάλε το QuickOffice Premier. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Καλο απογευμα σε ολους.Υπαρχει κανενας μουσικοφιλος και ειδημων στο θεμα να μου προτεινει καποια αξιοπρεπη ακουστικα για το ν81 γιατι αυτα της συσκευασιας με τα σφουγγαρακια με εχουν ξενερωσει? κατα προτιμηση ενσυρματα αλλα αν και καποιο bluetooth αξιζει καλως.ευχαριστω Δεν ξέρω στα πόσα λεφτά τα ζητάς, αλλά θα σου προτείνω τα Philips SHE7850 στα 12 ευρώ, ή αν θες in-ear τα Philips SHE9500. Και τα δύο είναι πάρα πολύ καλά ζευγάρια και σε μπάσο και σε ένταση. Μεταξύ τους, λόγω κατασκευής, τα 7850 έχουν λίγο μεγαλύτερη ένταση και τα 9500 λίγο καλύτερο μπάσο. Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alezou Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Το quickoffice και τον acrobat reader LE τα έχει προεγκατεστημένα όπως όλα τα S60! Κι ομως το quickoffice στο n81 δεν το βρήκα!!! Σε όλα τα άλλα s60 υπήρχε! Ελληνικούς χαρακτήρες υποστηρίζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Κι ομως το quickoffice στο n81 δεν το βρήκα!!! Σε όλα τα άλλα s60 υπήρχε! Ελληνικούς χαρακτήρες υποστηρίζουν? Ναι υποστηρίζουν κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts