bomber21 Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 όχι και τέλεια.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 640x480 είναι η ανάλυση του video του, τα fps είναι όντως 15. Mην κοιτάτε τι λέει το forum.nokia.com για το video, στο 6233 έδινε 176x144. Παράλληλα σε ξένα forums λένε ότι τα stereo ηχεία του είναι ανώτερα από όλων των Νokia ως τώρα, ακόμα και από του 6233. Θα το δούμε με μεγαλύτερη βεβαιότητα αυτό φυσικά, όταν κυκλοφορήσει. Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 640x480 είναι η ανάλυση του video του, τα fps είναι όντως 15. Mην κοιτάτε τι λέει το forum.nokia.com για το video, στο 6233 έδινε 176x144. Παράλληλα σε ξένα forums λένε ότι τα stereo ηχεία του είναι ανώτερα από όλων των Νokia ως τώρα, ακόμα και από του 6233. Θα το δούμε με μεγαλύτερη βεβαιότητα αυτό φυσικά, όταν κυκλοφορήσει. Δίκιο έχεις.... το Nokia forum αναφέρει 320 x 240, ενώ στο site της η Nokia αναφέρει VGA (640x480).:) Τελικά όντως VGA (640x480) καταγράφει, στα 15fps. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Τι να το κάνω το 640Χ480 όταν το βίντεο θα κολλάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 όχι και τέλεια.... :( Σε συγκριση με....? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Τι να το κάνω το 640Χ480 όταν το βίντεο θα κολλάει... Απο που εβγαλες το συμπερασμα αυτο ? :confused: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Ε κοίτα, στα 15 fps εσύ μπορείς να τραβήξεις ικανοποιητικό βίντεο??Δεν είμαι ειδικός αλλά αν κρίνω από κινητά που είχα και έγραφαν βίντεο στα 15 fps,αυτό συνέβαινε κάποιες φορές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Οι τιμες εχουν ανακοινωθει απο την Νοκια ... 360 για το "απλο" και 430 για την εκδοση με τα 8gb ... Τωρα για τις τελικες τιμες δεν ξερουμε ακομα... αν θα ειναι αυτη η τελικη τους τιμη τοτε θα ειναι τρομερη και πολυ ανταγωνισιμη.αν και πιστευω οτι θα ειναι αρκετα πιο υψηλες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 αν και πιστευω οτι θα ειναι αρκετα πιο υψηλες. Αυτο «φοβαμαι» κι εγω...:worry: Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Ε κοίτα, στα 15 fps εσύ μπορείς να τραβήξεις ικανοποιητικό βίντεο??Δεν είμαι ειδικός αλλά αν κρίνω από κινητά που είχα και έγραφαν βίντεο στα 15 fps,αυτό συνέβαινε κάποιες φορές... Μην βγαζουμε συμπερασματα χωρις να εχει κυκλοφορησει η συσκευη :rolleyes: Ενταξει τα fps ειναι χαμηλα αλλα με τον επεξεργαστη των 369 MHz δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Ε κοίτα, στα 15 fps εσύ μπορείς να τραβήξεις ικανοποιητικό βίντεο??Δεν είμαι ειδικός αλλά αν κρίνω από κινητά που είχα και έγραφαν βίντεο στα 15 fps,αυτό συνέβαινε κάποιες φορές... Γιατί το λες αυτό;; Και το Ν73 που παίρνει βίντεο στα 15 fps δεν είναι άσχημο, το αντίθετο θα έλεγα...;) Βεβαία δεν συναγωνίζεται το Ν93 ή το Ν95 αλλά δεν παύει να είναι αξιοπρεπές!:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 αν θα ειναι αυτη η τελικη τους τιμη τοτε θα ειναι τρομερη και πολυ ανταγωνισιμη.αν και πιστευω οτι θα ειναι αρκετα πιο υψηλες. Πραγματι θα ηταν... Αλλα υπαρχουν και οι φοροι :shifty: ... Οποτε, κανοντας μια προβλεψη, πιστευω το "απλο" θα ειναι στα 400-420 και το 8gb στα 480-500... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Πραγματι θα ηταν... Αλλα υπαρχουν και οι φοροι :shifty: ... Οποτε, κανοντας μια προβλεψη, πιστευω το "απλο" θα ειναι στα 400-420 και το 8gb στα 480-500... Για μένα το Ν81 (το "απλό") μάλλον θα ξεπεράσει τα 450€, δεδομένης της τιμολογιακής πολιτικής της Nokia στα Nseries. Πάντως, αν το slide είναι ποιότητας Ε65 ή 6110 Navigator, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Εγώ πάντως το σκέφτομαι σοβαρά (το "απλό", καθώς τα 8GB δε μου είναι απολύτως απαραίτητα, και επιπλέον προτιμώ να έχω αφαιρούμενη μνήμη και όχι fixed) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Για μένα το Ν81 (το "απλό") μάλλον θα ξεπεράσει τα 450€, δεδομένης της τιμολογιακής πολιτικής της Nokia στα Nseries. Ειπα 400-420 ως προβλεψη, καθως ελπιζω σε μια καλη τιμολογιακη κινηση την Νοκια... Με το ΦΠΑ μονο, η τιμη παει στα 430, οποτε το ποσο που αναφερεις δεν ειναι τοσο "μακρινο" , συμφωνα με τα ελληνικα δεδομενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Δεν ξέρω αν έχει ήδη ερωτηθεί και απαντηθεί, αλλά τι ρόλο παίζει που το N81 δεν θα έχει Dual CPU & 3D Graphics HW Accelerator όπως τα N95/N95 8GB, αλλά μία CPU σε μεγαλύτερο clock rate (369MHz έναντι 332MHz των N95/N958GB); Κατά πόσο θα επηρεάσει αυτό την ταχύτητα της συσκευής εν γένει και εν προκειμένω την απόκρισή της στα παιχνίδια και στο ταυτόχρονο άνοιγμα πολλών εφαρμογών (σε συνδυασμό με τη μνήμη RAM); Να υποθέσουμε ότι η συσκευή θα πάει σφαίρα, στα επίπεδα του 6290; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Δεν νομίζω πως θα έχει πρόβλημα ως προς τη ταχύτητα, μη ξεχνάς πως θα έχει και ~42 MB ελεύθερη Ram. Σίγουρα να περιμένεις κάτι αντίστοιχο με το 6290, αν όχι καλύτερο... ;) Τώρα ως προς τα παιχνίδια δεν μπορώ να το γνωρίζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 The N81-1 clears FCC http://img441.imageshack.us/img441/8219/nokian81gamingfccqb2.th.jpg https://fjallfoss.fcc.gov/oetcf/eas/reports/ViewExhibitReport.cfm?mode=Exhibits&RequestTimeout=500&calledFromFrame=N&application_id=405262&fcc_id=%27OW3RM-179%27 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Δεν ξέρω αν κάποιος το έχει εντοπίσει ή αν η ερώτησή μου έχει ήδη απαντηθεί, αλλά είχα μια απορία. Δεξιά από το πολυπλήκτρο και ανάμεσα από το δεξιό soft key και το "C" υπάρχει ένα οριζόντιο ανοιχτόχρωμο πλήκτρο. Κάτι παρόμοιο είχε αν δεν απατώμαι το Ν91 πάνω στο συρόμενο κάλυμμά του. Αυτό τι είναι; Το multimedia key ή κάτι άλλο; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Δεν ξέρω αν κάποιος το έχει εντοπίσει ή αν η ερώτησή μου έχει ήδη απαντηθεί, αλλά είχα μια απορία. Δεξιά από το πολυπλήκτρο και ανάμεσα από το δεξιό soft key και το "C" υπάρχει ένα οριζόντιο ανοιχτόχρωμο πλήκτρο. Κάτι παρόμοιο είχε αν δεν απατώμαι το Ν91 πάνω στο συρόμενο κάλυμμά του. Αυτό τι είναι; Το multimedia key ή κάτι άλλο; Το multimedia key είναι λόγικα....έτσι είναι και του Ν91 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Δεν ξέρω αν κάποιος το έχει εντοπίσει ή αν η ερώτησή μου έχει ήδη απαντηθεί, αλλά είχα μια απορία. Δεξιά από το πολυπλήκτρο και ανάμεσα από το δεξιό soft key και το "C" υπάρχει ένα οριζόντιο ανοιχτόχρωμο πλήκτρο. Κάτι παρόμοιο είχε αν δεν απατώμαι το Ν91 πάνω στο συρόμενο κάλυμμά του. Αυτό τι είναι; Το multimedia key ή κάτι άλλο; Ειναι οντως το multimedia key και πατωντας το, εμφανιζεται το καινουριο (γκριζο-μπλε) μενου της συσκευης, οπως ειχαμε δει στα βιντεο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Δεν ξέρω αν έχει ήδη ερωτηθεί και απαντηθεί, αλλά τι ρόλο παίζει που το N81 δεν θα έχει Dual CPU & 3D Graphics HW Accelerator όπως τα N95/N95 8GB, αλλά μία CPU σε μεγαλύτερο clock rate (369MHz έναντι 332MHz των N95/N958GB);Ontws. Kai egw exw auti tin aporia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 δεν ξερουμε ποτε ακριβως βγαινει ε? ειναι τελειο παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Παιδιά τα sar τα είδατε? Στο sar.nokia.com έχει τρία μοντέλα με sar από 0,81 μέχρι 1,15.Στην ελλάδα ποιο μοντέλο θα έρθει (να φανταστώ σίγουρα αυτό με το υψηλότερο sar?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Nokia N81 Commercial Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Παιδιά τα sar τα είδατε? Στο sar.nokia.com έχει τρία μοντέλα με sar από 0,81 μέχρι 1,15.Στην ελλάδα ποιο μοντέλο θα έρθει (να φανταστώ σίγουρα αυτό με το υψηλότερο sar?) Ναι, έχεις δίκιο: Nokia N81 (Type RM-179): SAR=0.96 W/kg Nokia N81 (Type RM-223): SAR=1.15 W/kg Nokia N81 (Type RM-256): SAR=0.81 W/kg Ακόμα και το 0.81 είναι σχετικά υψηλό, πόσο μάλλον το 1,15... Μάλλον βάλθηκε να μας τρελάνει η μαμά Nokia. Α, δε μου αρέσει καθόλου αυτό... :worry: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts