solaris Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Ήμουνα και εγώ ένας χρήστης ενώς ΝΟΚΙΑ Ν95.... το οποίο πιστεύω ότι ήταν το απόλυτο gadget.... μέχρι που με κούρασε το θέμα της μπαταρίας.... Τελικά η 1200αρα μπαταρία κάνει δουλίτσα???? ή είναι πάλι μια από τα ίδια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_MANH-7- Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Kalispera paides,xreiazomai ti voitheia sas meso pim i edo ..afou katevasa ston ipologisti mou to programma nemesis..to info telephone den diavaze to kinito mou..kai auto me problimatise gia na kano tin egkatastasi tis ellinikis glossas..to allo me to nokia update tha isxusei pithanon apo to allo mina.to pira apo megamarket kai einai in Finland.pes mou leptomerws gia to nemesis(exo tis odigies alla den mou vgikan eksaitias tou problimatos pou sou anafero parapano)..kai episis na mou dosete to kodiko gia tin egkatastasi ellinikis glossas.Sas euxaristo poli Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Exei kaneis sta xeria tou to N95 8 GB , me elliniko plitroglogio, na mas pei an einai made in Filand? i telos panton ti made in einai? So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 vasika den xero giati pirazi kapious kai aferoun ayta poy grafo . kala siga min protopori i nokia px an thelete mia eteria poy protopori ayti einai i htc min trelathoume kiolas alla apo tin stigmi poy dineis tosa leyta gia mia syskevi den epitrepete na exei oyte tzogo na exei poli kali mpataria giati to megethos to exei poy to exei, kai na einai poli grigoro to gps ayta den ta exei... kaloriziki i pantofle tin nokia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 vasika den xero giati pirazi kapious kai aferoun ayta poy grafo . kala siga min protopori i nokia px an thelete mia eteria poy protopori ayti einai i htc min trelathoume kiolas alla apo tin stigmi poy dineis tosa leyta gia mia syskevi den epitrepete na exei oyte tzogo na exei poli kali mpataria giati to megethos to exei poy to exei, kai na einai poli grigoro to gps ayta den ta exei... kaloriziki i pantofle tin nokia Προφανώς τα μηνύματα σου σβήνουν επειδή έχουν αυτο το ειρωνικό και περιφρονητικό στιλάκι. Και καλα κάνουν και τα σβήνουν αφού δεν έχουν θέση εδώ. Καθένας κάνει τις επιλογές του. Μπορείς και εσύ να έχεις την άποψη σου και να θεωρείς πως κάποιο κινητό είναι πολύ καλό η άχρηστο. Αλλά πρέπει αν σέβεσαι την άποψη του άλλου και να εκφράζεσαι πιο κόσμια.:down: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 vasika den xero giati pirazi kapious kai aferoun ayta poy grafo . kala siga min protopori i nokia px an thelete mia eteria poy protopori ayti einai i htc min trelathoume kiolas alla apo tin stigmi poy dineis tosa leyta gia mia syskevi den epitrepete na exei oyte tzogo na exei poli kali mpataria giati to megethos to exei poy to exei, kai na einai poli grigoro to gps ayta den ta exei... kaloriziki i pantofle tin nokia ρε φιλε εσυ κανεις κουμαντο στην τσεπη μας?εγω το πηρα 370 9 ημερων μεταχειρισμενο κ ειναι σουπερ το τηλεφωνο το ειχα κ πριν,αν θες να πεις την αποψη σου ανοιξε ενα νεο θεμα κατα των νοκια και πες οτι θες εγω εδω ομως θελω να διαβαζω τα νεα για το ν95,και οχι την καθε @@@@κια.οσο για την htc μια χαρα συσκευες ειναι αλλα οχι για τηλεφωνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Πηρε κανεις σημερα απο Νοκια σοπ? Λογικα απο σημερα θα πρεπει να αρχιζουν να κυκλοφορουν! Το Πλαισιο λεεει οτι αναμενεται στις 26/11, απο Αλφα Κοπυ δεν φερνει συνηθως ή μπορει να ειναι και παραεισαγωγης? [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 ...και φυσικά δεν πρέπει να παραβλέπεις το γεγονός ότι όσοι μπαίνουν και γράφουν στα εκάστοτε threads συσκευών, είναι λάτρεις αυτών και ανυπομονούν να τα πιάσουν στα χέρια τους. Έρχεσαι λοιπόν εσύ και τους τη σπας! Γιατί;;; Μου αρέσει που περιμένεις και ηπιότερες αντιδράσεις... [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Εχω παραγγειλει και περιμενω την αυθεντικη θηκη του Ν95 8GB απο ebay: http://cgi.ebay.it/Original-Nokia-Tasche-CP-235-fuer-N95-8GB-NEU-OVP_W0QQitemZ190173556887QQihZ009QQcategoryZ141461QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem αλλα τωρα που παρατηρω καλυτερα τη φωτογραφια μου προεκυψε η απορια, πως θα συγκρατειται η συσκευη οταν η θηκη ειναι ανοιχτη?:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Εχω παραγγειλει και περιμενω την αυθεντικη θηκη του Ν95 8GB απο ebay: http://cgi.ebay.it/Original-Nokia-Tasche-CP-235-fuer-N95-8GB-NEU-OVP_W0QQitemZ190173556887QQihZ009QQcategoryZ141461QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem αλλα τωρα που παρατηρω καλυτερα τη φωτογραφια μου προεκυψε η απορια, πως θα συγκρατειται η συσκευη οταν η θηκη ειναι ανοιχτη?:wacko: εγω ειχα αυτη http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=149000&asource=156347 εχει μεσα πλαστικα που αγκαλιαζουνε την συσκευη σιγουρα θα εχει και η δικια σου απλως δεν φαινονται στην φοτο.:O [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 vasika den xero giati pirazi kapious kai aferoun ayta poy grafo . kala siga min protopori i nokia px an thelete mia eteria poy protopori ayti einai i htc min trelathoume kiolas alla apo tin stigmi poy dineis tosa leyta gia mia syskevi den epitrepete na exei oyte tzogo na exei poli kali mpataria giati to megethos to exei poy to exei, kai na einai poli grigoro to gps ayta den ta exei... kaloriziki i pantofle tin nokia Φίλε μου , συμφωνώ στα μισά απ’οσα λες . Καταρχάς όντως είναι απαράδεκτο να έχει κακή κατασκευή ένα κινητό αξίας πάνω από 700 Εβρώ. Αυτό όμως άλλαξε, και στο θέμα στο οποίο γράφεις (να σου θυμίσω γραφείς στο θέμα για το Ν95 8GB και όχι του απλού) απλά , δεν υφίσταται τέτοιο πρόβλημα που αναφέρεις. Τώρα όσον αφορά το «αργό» GPS , απ’όσο έχω δει και σε HTC κινητά το GPS είναι αντιστοίχως αργό . Τώρα όσο για την πρωτοπορία , απορώ, τι πρωτοπορία θεωρείς τα 2 (με το ζόρι 3) ΜΡ στις κάμερες των Windows Mobile . So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 εγω ειχα αυτη http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=149000&asource=156347 εχει μεσα πλαστικα που αγκαλιαζουνε την συσκευη σιγουρα θα εχει και η δικια σου απλως δεν φαινονται στην φοτο.:O Ωραια, ελπιζω να ειναι και η δικια μου ετσι;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 vasika den xero giati pirazi kapious kai aferoun ayta poy grafo . kala siga min protopori i nokia px an thelete mia eteria poy protopori ayti einai i htc min trelathoume kiolas alla apo tin stigmi poy dineis tosa leyta gia mia syskevi den epitrepete na exei oyte tzogo na exei poli kali mpataria giati to megethos to exei poy to exei, kai na einai poli grigoro to gps ayta den ta exei... kaloriziki i pantofle tin nokia Κανονικα δεν θα επρεπε να ασχολουμαστε με τα ποστ σου καθολου αλλα εχεις δει απο κοντα ποτε σου HTC? Exεις παρατηρησει ποσο παντοφλαρα ειναι? Η πρωτοπορια και η μοναδικοτητα της νοκια ειναι οτι χωρεσε ολες αυτες τις τεχνολογιες σε ενα τοσο ΜΙΚΡΟ και ΚΟΜΨΟ κινητο, το οποιο καμια αλλη εταιρια δεν εχει καταφερει, τα ατομα ειναι μαγκες κι ας μας βγαζουν την ψυχη μεχρι να μας το φερουν κι εδω! [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOKOS32 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Για να τελειωνει αυτο εδω και επειδη διαθετω το htc artemis και προσφατως (5 μερες) το 8gb ενα εχω να πω...η νυχτα με τη μερα... στο μονο που υπερτερει το αρτεμις ειναι το gps οχι γιατι ειναι κατι ιδιαιτερο απλα του ν95 ειναι ψιλοαθλιο. Οσο για τον φιλο που το πηρε απο megamarket να πω πως μπορει να λεει made in Finland αλλα ειναι απο Αμερικη,αλλο τι λενε οι ψευτες εκει περα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Θέλετε να μάθετε πως κατασκευάζεται το Ν95-8GB (έκδοση Vodafone) στη "μαμά" του; Δείτε αυτό το βίντεο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Θέλετε να μάθετε πως κατασκευάζεται το Ν95-8GB (έκδοση Vodafone) στη "μαμά" του; Δείτε αυτό το βίντεο. Καλα με εστειλες.... λιγο το βιντεο αυτο που σαν να ειναι απο αλλες εποχες, λιγο οτι πλησιαζουν τα χριστουγεννα... σαν να ειδα καποια ξωτικα εκει μεσα και καπου στο βαθος το Αει Βασιλη!!! Ενα εχω να πω... στην εποχη των ρομποτ και οι ανθρωποι φτιαχνουν ενα κινητο οπως η μανα μου εφτιαχνε το κεικ της κυριακης... με αγαπη και μερακι. Αυτο και μονο με κανει να αναθεωρω πολλα για την ΝΟΚΙΑ και αν και πριν απο μερες εδωσα 650 για το Ν95 τωρα θελω το κεικ... εεε... το Ν95 8γιγα θελω να πω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Καλα με εστειλες.... λιγο το βιντεο αυτο που σαν να ειναι απο αλλες εποχες, λιγο οτι πλησιαζουν τα χριστουγεννα... σαν να ειδα καποια ξωτικα εκει μεσα και καπου στο βαθος το Αει Βασιλη!!! Ενα εχω να πω... στην εποχη των ρομποτ και οι ανθρωποι φτιαχνουν ενα κινητο οπως η μανα μου εφτιαχνε το κεικ της κυριακης... με αγαπη και μερακι. Αυτο και μονο με κανει να αναθεωρω πολλα για την ΝΟΚΙΑ και αν και πριν απο μερες εδωσα 650 για το Ν95 τωρα θελω το κεικ... εεε... το Ν95 8γιγα θελω να πω. To videaki to sxoliasa kai parapanw... Eκπαιδευτικη εκδρομη...:lol: Nokia N95 8GB Production in Finland http://justamp.blogspot.com/2007/11/nokia-n95-8gb-production-in-finland.html Καλά καλά , τους πιστέψαμε . Το κινητό θα είναι Made in CHINA όπως όλα τα κινητά . MHN PSARWNETE! siga min ta sirnamologoun etsi! :p Ayta mporei na ta kanoun gia merika komatia paragogis, stin arxi mono , i gia tin xwra tous mono ;) So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 To videaki to sxoliasa kai parapanw... Καλά καλά , τους πιστέψαμε . Το κινητό θα είναι Made in CHINA όπως όλα τα κινητά . MHN PSARWNETE! siga min ta sirnamologoun etsi! :p Ayta mporei na ta kanoun gia merika komatia paragogis, stin arxi mono , i gia tin xwra tous mono ;) Συμφωνώ απολύτως φίλε μου.Σιγά μην τα συναρμολογούν έτσι. Μου φαίνεται πολύ σικέ το βίντεο.Όλα είναι αγγελικά πλασμένα. Αλλά ακόμη κι αν το προσέχουν έτσι εξωτερικά, δεν ξέρουμε τι γίνεται μέσα στο τηλέφωνο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Συμφωνώ απολύτως φίλε μου.Σιγά μην τα συναρμολογούν έτσι. Μου φαίνεται πολύ σικέ το βίντεο.Όλα είναι αγγελικά πλασμένα. Αλλά ακόμη κι αν το προσέχουν έτσι εξωτερικά, δεν ξέρουμε τι γίνεται μέσα στο τηλέφωνο... Εγώ πάντως θα περίμενα μεγαλύτερη προσοχή κατά τη συναρμολόγηση. Δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε αυτό που είδα. Πάντως αν το βίντεο ήταν στημένο, ειλικρινά δεν μπορώ να βρω τον λόγο για να βγει στη δημοσιότητα. Άλλωστε υποτίθεται πως το βίντεο ελέγχεται από τη Νokia ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Εγω παλι δεν περιμενα να μπαινει ανθρωπινο χερι κατα την κατασκευη του τηλεφωνου. Ειδικα αυτο με το πανακι μου φανηκε λιγο γελοιο. Τι να πω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Παιδιά έκανα και εγώ παραγγελία από πλαίσιο. Πριν το πάρω όμως θα ήθελα να μου πείτε για το sar. Είδα σε προηγούμενες σελίδες κάτι για 0.47, ισχύει ακόμα; Αν μπορείτε πείτε μου γιατί είναι βασικό για μένα. Πάντως αν ισχύει είναι πολύ καλό που η νόκια σε μια τόσο ακριβή συσκευή προσέχει και το sar:) Σας ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Παιδιά έκανα και εγώ παραγγελία από πλαίσιο. Πριν το πάρω όμως θα ήθελα να μου πείτε για το sar. Είδα σε προηγούμενες σελίδες κάτι για 0.47, ισχύει ακόμα; Αν μπορείτε πείτε μου γιατί είναι βασικό για μένα. Πάντως αν ισχύει είναι πολύ καλό που η νόκια σε μια τόσο ακριβή συσκευή προσέχει και το sar:) Σας ευχαριστώ πολύ. S.A.R. 0,47 W/kg. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solaris Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Εάν θέλετε να δείτε από που είναι πραγματικά το Ν95 - 8Gb μπορείτε να δείτε αυτό: Απλά πατήστε *#06# για να δείτε το ΙΜΕΙ... ή και ακόμα από το κουτί πριν να το αγοράσετε :) Εάν το 7ο και 8ο ψηφίο του ΙΜΕΙ είναι 02 ή 20 αυτό σημαίνει ότι είναι από Εμιράτα το οποίο κακή ποιότητα Εάν το 7ο και 8ο ψηφίο του ΙΜΕΙ είναι 08 ή 80 αυτό σημαίνει ότι είναι από Γερμανία το οποίο δεν είναι κακό Εάν το 7ο και 8ο ψηφίο του ΙΜΕΙ είναι 01 ή 10 αυτό σημαίνει ότι είναι από Φιλανδία το οποίο είναι και πάρα πολύ καλό Εάν το 7ο και 8ο ψηφίο του ΙΜΕΙ είναι 00 αυτό σημαίνει ότι είναι από Οriginal Εργοστάσιο το οποίο και είναι η καλύτερη ποιότητα Εάν το 7ο και 8ο ψηφίο του ΙΜΕΙ είναι 13 αυτό σημαίνει ότι είναι από Αζερμπαϊτζάν το οποίο και είναι ΟΤΙ χειρότερο... και ταυτόχρονα αρκετά επικίνδυνο για την υγεία Εμένα μπορεί να μου πει κάποιος σε σχέση με το απλό Ν95 τι απόδοση έχει η μπαταρία του? Γιατί αν είναι μια από τα ίδια... δεν αξίζει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Εάν θέλετε να δείτε από που είναι πραγματικά το Ν95 - 8Gb μπορείτε να δείτε αυτό: Απλά πατήστε *#06# για να δείτε το ΙΜΕΙ... ή και ακόμα από το κουτί πριν να το αγοράσετε :) Εάν το 7ο και 8ο ψηφίο του ΙΜΕΙ είναι 02 ή 20 αυτό σημαίνει ότι είναι από Εμιράτα το οποίο κακή ποιότητα Εάν το 7ο και 8ο ψηφίο του ΙΜΕΙ είναι 08 ή 80 αυτό σημαίνει ότι είναι από Γερμανία το οποίο δεν είναι κακό Εάν το 7ο και 8ο ψηφίο του ΙΜΕΙ είναι 01 ή 10 αυτό σημαίνει ότι είναι από Φιλανδία το οποίο είναι και πάρα πολύ καλό Εάν το 7ο και 8ο ψηφίο του ΙΜΕΙ είναι 00 αυτό σημαίνει ότι είναι από Οriginal Εργοστάσιο το οποίο και είναι η καλύτερη ποιότητα Εάν το 7ο και 8ο ψηφίο του ΙΜΕΙ είναι 13 αυτό σημαίνει ότι είναι από Αζερμπαϊτζάν το οποίο και είναι ΟΤΙ χειρότερο... και ταυτόχρονα αρκετά επικίνδυνο για την υγεία Εμένα μπορεί να μου πει κάποιος σε σχέση με το απλό Ν95 τι απόδοση έχει η μπαταρία του? Γιατί αν είναι μια από τα ίδια... δεν αξίζει Ωραια ολα αυτα δεν μας δινεις ομως και το λινκ να το δουμε και πιο αναλυτικα? [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jounior78 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Καλησπέρα σε όλους!:up: Έχω δεί και διαβάσει τόσα για το συγκεκριμένο κινητό που στο τέλος κινδυνέυω να το βαρεθώ πριν καν το αποκτήσω..Μη με παρεξηγήσετε, δεν λέω πως φταίτε εσείς..πολύ καλά κάνετε και μας ενημερώνετε.Αλλού στοχέυω.. Πότε επιτέλους θα κυκλοφορήσει;;;;Έλεος....:mad::mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts