Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB (Pre-Release)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ok file nervous egw den lew tpt allo, na min prokalesume anastatosi!

Btw, auto me tin efarmogi ngage. Exw dei orismena sxetika videos.

Dld ti kanei auti i efarmogi? Paizei ola ta games pou einai gia to ngage?? Kati san emulator aspoume? Sorry an exei 3anaipo8ei i an einai ili8ia i erotisi...

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σωστο αυτο που λεει ο φιλος alex_n80....το κινητο πανω κατω ειναι το ιδιο,βεβαια εχει την εφαρμογη ngage συν οτι οι χαρτες του gps ειναι λιγο πιο λεπτομερης!αλλα το μαυρο του παει και οπως ξαναειπα αυτο με το loading ειναι απιστευτο...ειναι απιστευτα γρηγορο!

τωρα αυτο με το sms δεν εχει προβλημα το κοιταξα και εστειλα και μηνυματα και κανονικα στην ωρα τους ερχοντουσαν αρα δε το βλεπω το συγκεκριμενο bug....

και οσον αφορα την μπαταρια στα ιδια επιπεδα μου κρατηθηκε αφου την εβγαλα δυο φορες για να κοιταξω αυτο με το sms bug..

κατα τα αλλα μια χαρα το κινητο μεχρις στιγμης..

δηλαδη φιλε εκλεισες το κινητο για 5 λεπτα πχ ας πουμε και στα στοιχεία μυνηματος ελεγε την ωρα που σου εστειλε το αλλο κινητο το sms....???

αυτο ειναι πολυ σημαντικο....αρα μπορει να γινει και στο απλο ν95 κτλ κτλ κτλ.....

Ok file nervous egw den lew tpt allo, na min prokalesume anastatosi!

Btw, auto me tin efarmogi ngage. Exw dei orismena sxetika videos.

Dld ti kanei auti i efarmogi? Paizei ola ta games pou einai gia to ngage?? Kati san emulator aspoume? Sorry an exei 3anaipo8ei i an einai ili8ia i erotisi...

OK!

Ναι κατι τετοιο ειναι ,μονο που αφορα νεα παιχνιδια

και οχι τα παλια του n-gage

Διαβασε λιγο το σχετικο θεμα !!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=181611

Παρακληση: Οπως σου εχω ξαναπει ,γραφε με Ελληνικους χαρακτηρες

για να καταλαβαινουμε τι γραφεις !!

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

πραγματικα παντως εχει πλακα οταν σκεφτεσαι ολους αυτους τους προβληματισμους και τις κοντρες για κατι που μετα απο 4-6 μηνες θα βρισκεται απο εμας στο buy and sell γιατι θα εχουμε μια απο τα ιδια για το καινουργιο που θα ανακοινωθει και θα το περιμενουμε πως και πως:lol:!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

πραγματικα παντως εχει πλακα οταν σκεφτεσαι ολους αυτους τους προβληματισμους και τις κοντρες για κατι που μετα απο 4-6 μηνες θα βρισκεται απο εμας στο buy and sell γιατι θα εχουμε μια απο τα ιδια για το καινουργιο που θα ανακοινωθει και θα το περιμενουμε πως και πως:lol:!:lol:

4-6 μηνες???πολυ ειπες...εγω το e90 το εδιωξα στους 2μηνες πανω...

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.

Prepei na exeis lefta gia petama.....

Mh grafeis se parakalw!Xaneis xrono apo to psaksimo!hahahahahaha!!Pes ma kai alla.

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

λεφτα για πεταμα δεν εχω απλα μου αρεσει η ολη"αγοροπωλησια" κατασταση και για αυτο δε μπορω να μεινω "ησυχος"

κατα τα αλλα η μπαταρια ακομη μου κραταει αρα μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!

Blepontas aytin tin photo thelo na episimano kapoia pragmatakia,

1, blepo oti i nokia to ekane pali to thaymataki tis,paratiriste to keno sta kokina kiklakia sto dexio kiklo to keno einai poli pio megalo apo to aristero elpizo na min pezei me toso keno opws sto aplo.

2, paratirontas to siromeno komati blepo oti apotelite apo 2 layer ( ble beli) ara i othoni tou einai sigoura kalimeni me allo komati.

Ayta kai apo emena...

ποπο τςρα που ειδα αυτο το κενο δεν θα το παρω...!μην τρελαθουμε κιολας ρε παιδια..φιλε η ληψη ειναι πλαγια..

τωρα αυτο με το sms δεν εχει προβλημα το κοιταξα και εστειλα και μηνυματα και κανονικα στην ωρα τους ερχοντουσαν αρα δε το βλεπω το συγκεκριμενο bug....

Ίσως στα καινούργια μοντέλα να το εξάλειψαν το εν λόγω bug.

Αν θέλει να το λύσει η Nokia, εν μία νυκτί λύνεται, απλά με καινούργιες εκδόσεις firmware για όλα τα τηλέφωνα που έχουν το συγκεκριμένο bug (π.χ. Ν80, Ν73, Ν95 κλπ).

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ρε παιδιά μου έχουν βγει τα μάτια να διαβάσω τα greeklish..

Έλεος.:wacko:

Κάντε τα edit για να τα γράψετε ελληνικά, αλλιώς ας φάνε delete.

Αν δεν τηρούν κάποιοι τους κανόνες του φόρουμ, τι φταίνε οι υπόλοιποι??

Πάντως αφού έφτιαξαν και το πρόβλημα με τα sms, κάτι που υπήρχε σε όλα τα s60 3rd, τότε όντως είναι τέλειο!:)

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ποπο τςρα που ειδα αυτο το κενο δεν θα το παρω...!μην τρελαθουμε κιολας ρε παιδια..φιλε η ληψη ειναι πλαγια..

:blink:

Ρε παιδια ...Ρε παιδια ...

Το εφερε ενας φιλος απο γερμανια σημερα το πρωι,ενταξει ρε παιδια ειναι καλο αλλα εγω που σκεφτομουνα να δοσω το απλο (με σουπερ slaid χωρις τζογο)και με 4gb καρτα,δεν το δινω με τιποτα!γιατι απλα ειναι το ιδιο τηλ.με ελαχιστα πιο μεγαλη οθονη και οσο για την ram μονο αν εχεις πολλες εφαρμογες ανοιχτες καταλαβαινεις την διαφορα!(στην εκινηση ειναι πιο γρηγορο αλλα αυτο θα λυθει και στο απλο με την εφαρμογη demand paging)Αν μπορεσω και βαλω και την μπαταρια του 8gb μεσα στο απλο με πατεντα(πισω καπακι μεγαλυτερο)δεν με συμφερει να το πουλησω το απλο το 95 γιατι με την μπαταρια του 8gb το ολο κοστος θα ειναι κανα 50ρικο!

Αντε ποτε θε βγει επιτελους δεν αντέχω αλλο το Ε900 παιδία οτι και αν λέτε για κενά κλπ κλπ το τηλέφωνο ειναι απλά οτι καλύτερο υπάρχει σε όλους τους τομείς ...... ΝΟΚΙΑ έτσι απλά.
ck

Τελικα η Νοκια απεδειξε οτι αμα θελει μπορει! Μας στεναχωρησε πολλες φορες στο παρελθον με το να βαζει κατι στο ενα μοντελο και μετα να το αφαιρει απο το αλλο κ.λ.π αλλα τωρα επιτελους εβγαλε ενα κινητο που τα εχει ΟΛΑ!

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

o ηχος απο τ'ακουστικαειναι καλυτερος απο το απλο?
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

κοιτα,οχι τιποτα εντυπωσιακα καλυτερο....α επεισης τωρα ακομη ειναι με μια μπαρα η μπαταρια...βεβαια σημερα δε το παιδεψα πολυ!

Τελικα η Νοκια απεδειξε οτι αμα θελει μπορει! Μας στεναχωρησε πολλες φορες στο παρελθον με το να βαζει κατι στο ενα μοντελο και μετα να το αφαιρει απο το αλλο κ.λ.π αλλα τωρα επιτελους εβγαλε ενα κινητο που τα εχει ΟΛΑ!

Εκτός από τη fixed μνήμη που εμένα προσωπικά με ξενερώνει, το μόνο που λείπει είναι να βγάλει για αξεσουάρ μια Bluetooth καφετιέρα, να λέμε ότι επιτέλους βγήκε ένα τηλέφωνο που "φτιάχνει ακόμα και καφέ!!!" :D

Δε μπορώ να πω, φαίνεται υπερπλήρες... :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

γιατι σε ξενερωνει η fixed μνημη?ειναι πιο γρηγορο απο το να εχεις μια καρτα μνημης(κι ας ειναι 100000x)σε διαφορα πραγματα...δηλαδη ανοιγω φωτογραφιες και δε μου κανει το παραμικρο lag...

Παντος εμενα θα μου αρεσε το Ν95 με οθονη αφης... :shifty:

(Γραφω με Ελλινικουσ χαρακτιρεσ!!! :blink::wacko: Για να μην παραπονιεστε οτι δεν καταλαβενετε...)

Παρεπιπτοντος μαρεσε ι ιδεα τησ Bluetooth καφετιέρας!!!:lol::lol:

Να το προτινουμε στη ΝΟΚΙΑ!:happy:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...