Jump to content

Internet VS Real Life: Μήπως ζείτε εκτός πραγματικότητας;

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατ'αρχήν να ευχηθώ Καλή Χρονιά σε όλους σας!

Θα ήθελα να κάνω το σχόλιό μου σε κάποιο απο τα ήδη ανοιγμένα threads, αλλά δεν ήξερα σε ποιό! Έτσι αποφάσισα να ανοίξω ένα καινούριο θέμα!

Γεμίσαμε threads με Χρόνια Πολλά!!!

Ok, αγαπάμε το Internet, αγαπάμε τα κινητά, αλλά ρε παιδιά δεν είναι όλη μας η ζωή το Net! :o

Ένα thread με χρόνια πολλά θα ήταν αρκετό! Ο καθένας άνοιγε το δικό του και έλεγε τη δική του πονεμένη ιστορία!

Θεωρώ οτι αυτή η κατάσταση υποβιβάζει την αξία του forum και την ταυτότητα του myphone! Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλα forums, αλλά θεωρώ οτι η κατάσταση μάλλον ξέφυγε...

Μεγάλη γιορτή η πρωτοχρονιά, δεν λέω, αλλά εδώ δεν είναι η πλατεία του χωριού, ούτε εκκλησία, ούτε δεξίωση...

Ίσως να είμαι εγώ λάθος, αλλά είναι κάτι που πραγματικά μου έκανε εντύπωση αυτό που αντίκρισα μόλις μπήκα! :worry:

Και όπως είπε και ένας άλλος χρήστης σε ένα απο τα threads που ξεφύτρωσαν στις 00:00....

Get a life!!!

συμφωνω μαζι σου johner αλλα ο καθενας απο ολους μας θελει με τον δικο του τροπο να ευχηθει χρονι απολλα και γι'αυτο και ανοιγονται συνεχως και νουρια threats...ναι σωστα ειπες οτι επρεπε ολες οι ευχες να μπουν σε ενα μονο threat αλλα δεν μπορουμε να κατακρινουμε καποιον επειδη ανοιξε ενα καινουριο

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

Κι εγώ δεν θα ήθελα να είμαι ιδιαίτερα αρνητικός αλλά βλέπουμε γύρω μας ώρες ώρες πράγματα που μοιάζουν εντελώς ανούσια,χωρίς καμμία σχέση με το πνεύμα των ημερών σύμφωνα με την γνώμη μου!

Συγκεκριμένα αναφέρομαι όχι τόσο σε απλά πράγματα όπως αυτό με το ποιος θα ποστάρει πρώτος αλλά σε άλλους 'διαγωνισμούς' όπως τις γυναίκες που θέλει η καθεμιά να γεννήσει το πρώτο παιδί του 2004 και μάλιστα σχεδιάζουν προσεχτικά με χρονοδιάγραμμα την στιγμή που θα μείνουν έγκυες...Η στα βαπόρια που κάνουν αγώνα δρόμου για το ποιο θα πρωτομπεί μέσα στο λιμάνι για την νέα χρονιά...Θυμάμαι μάλιστα ότι κάποια χρονιά είχε γίνει και καβγάς γιατί στην προσπάθεια τους να μπουν και τα 2 πρώτα,2 βαπόρια λίγο έλειψε να συγκρουστούν και να έχουμε άλλα...

'Ολα αυτά νομίζω ότι είναι δείγματα ανθρώπινης ματαιοδοξίας και δίψας για μερικά ανούσια λεπτά δημοσιότητας στα δελτία ειδήσεων...

οχι μονο δημοσιοτητας φιλε Griever αλλα και για αυτο το ποσο των χρηματων που θα δοθει

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfeRCy ( 1 Ιαν. 2004 , 17:52)

συμφωνω μαζι σου johner αλλα ο καθενας απο ολους μας θελει με τον δικο του τροπο να ευχηθει χρονι απολλα και γι'αυτο και ανοιγονται συνεχως και νουρια threats...ναι σωστα ειπες οτι επρεπε ολες οι ευχες να μπουν σε ενα μονο threat αλλα δεν μπορουμε να κατακρινουμε καποιον επειδη ανοιξε ενα καινουριο

Λοιπόν...

Θα σου πω το εξης! Εγώ δεν έγραψα σε κανένα από τα forums που προανέφερα και δεν εξέφρασα τα Χρόνια μου πολλά, παρα μόνο σε αυτό το thread!

Αντιθέτως, εσύ έγραψες σε όλα παίρνοντάς τα με τη σειρά! Δεν ξέρω αν κέρδισες κάτι. Ίσως 2-3 posts παραπάνω, όμως το έκανες από υποχρέωση! Οι ευχές όμως όταν γίνονται από υποχρέωση δεν έχουν κανένα νόημα!

Όπως καταλαβαίνεις, αυτά που γράφεις στα μάτια μου περνούν απαρατήρητα!

Δεν είναι επίθετικό το post μου και στην θέση σου θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε! Τυχαία βρέθηκες εσύ!

δεν το ελαβα σαν επιθετικο post φιλε μου ομως θα σου απαντησω (φιλικα παντα)...

λοιπον δεν επιασα με την σειρα να βρω ολα τα threats που ανοιχτηκαν με θεμα ευχες για το νεο ετος, απλα ετυχε μεσα στο ψαξιμο που εκανα γενικα για νεα threats να ειναι και αυτα και απαντησα (οκ οπως ειπες και συ νιοθωντας καποια υποχρεωση, καποια ομως...)

Τωρα εγω ξερω πως οι ευχες μου ειναι πραγματικες και για μενα εχουν νοημα τωρα για σενα που πιστευεις οτι δεν μετρανε (και οποιονδηποτε το πιστευει αυτο) δεν θα κατσω να μαλωσουμε γιατι ετσι πιστευεις....δικο σου προβλημα ειναι φιλε μου και κανενας δεν θα σε υποχρεωσει να πιστεψεις οτι λεω εγω

SuRf to the EdGe!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfeRCy ( 1 Ιαν. 2004 , 19:00)

δεν το ελαβα σαν επιθετικο post φιλε μου ομως θα σου απαντησω (φιλικα παντα)...

λοιπον δεν επιασα με την σειρα να βρω ολα τα threats που ανοιχτηκαν με θεμα ευχες για το νεο ετος, απλα ετυχε μεσα στο ψαξιμο που εκανα γενικα για νεα threats να ειναι και αυτα και απαντησα (οκ οπως ειπες και συ νιοθωντας καποια υποχρεωση, καποια ομως...)

Τωρα εγω ξερω πως οι ευχες μου ειναι πραγματικες και για μενα εχουν νοημα τωρα για σενα που πιστευεις οτι δεν μετρανε (και οποιονδηποτε το πιστευει αυτο) δεν θα κατσω να μαλωσουμε γιατι ετσι πιστευεις....δικο σου προβλημα ειναι φιλε μου και κανενας δεν θα σε υποχρεωσει να πιστεψεις οτι λεω εγω

Έτυχε....

Πως κατάφερες και τα ανακάλυψες; Πρέπει να έψαξες πολύ!

ΕΠίσης, το να διαβάζεις ένα thread, από το να πατήσεις και το κουμπί reply, απέχει αρκετά! Το δικό μου mouse δεν πήγε στο προαναφερθέν κουμπί, αν και είχα την "τύχη" να διαβάσω όλα τα threads του πλέον επίκαιρου, αλλά όχι και τόσο προτότυπου, θέματος...

Αυτά... δεν θέλω να επεκταθώ, γιατί δεν θέλω να κλειδωθεί!, πριν ακουστούν κάποιες απόψεις! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 1 Ιαν. 2004 , 19:20)

Έτυχε....

Πως κατάφερες και τα ανακάλυψες; Πρέπει να έψαξες πολύ!

ΕΠίσης, το να διαβάζεις ένα thread, από το να πατήσεις και το κουμπί reply, απέχει αρκετά! Το δικό μου mouse δεν πήγε στο προαναφερθέν κουμπί, αν και είχα την "τύχη" να διαβάσω όλα τα threads του πλέον επίκαιρου, αλλά όχι και τόσο προτότυπου, θέματος...

Αυτά... δεν θέλω να επεκταθώ, γιατί δεν θέλω να κλειδωθεί!, πριν ακουστούν κάποιες απόψεις! :)

απ'οτι καταλαβαινω ομως αρχισες να απαντας επιθετικα πολυ...

anw δεν θα απαντησω γιατι οπως σου ειπα δικο σου προβλημα ειναι αν θες να πιστεψεις τα οσα λεω....

ας απαντησουν και αλλοι...

SuRf to the EdGe!!!!

όντως... όλο το c&f χρόνια πολλά το έχουμε κάνει άλλα έχει κ αυτό την πλάκα του! Μια φορά τον χρόνο είναι πρωτοχρονία... Λίγη κρεπάλη επιτρέπεται πιστεύω!!!!!

Για μένα απο την στιγμή που θα απαντήσειs σε ενα thread ενόs χρήστη με ευχέs και χρόνια πολλά, ειναι αγενέs να μην τιμήσειs και τουs υπόλοιπουs. (εκτόs και αν μιλλάμε για πάρα πολλά threads πράγμα που δεν υφίστατε βέβαια εν προκειμένω).

Yπερβολές... Ένα απλό χρόνια πολλά στην υπογραφή αρκεί....

Τώρα όλα αυτά περί "πρώτου θρεντ της χρονιάς, πρώτου ποστ της χρονιάς, πρώτου....." δεν συμφωνώ αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ και να τα κρίνω.......

Συμμερίζομαι φυσικά τον ενθουσιασμό των παιδιών και είμαι σχεδόν βέβαιος για τις καλές τους προθέσεις, αλλά και η υπερβολή δεν είναι καλή. Προσωπικά αν είχα φτιάξει ένα θρεντ που θα υπήρχαν άλλα 10 σαν αυτό (χωρίς φυσικά να το ξέρω) θα ζητούσα ο ίδιος να διαγραφει. Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα είναι ακαδημαϊκού επιπέδου....

Και νομίζω Γιάννη ότι αν μη τι άλλο θα μπορούσες να περιμένεις μέχρι αύριο και να μην αμαυρώσεις (περεταίρω!) την ημέρα της πρωτοχρονιάς. Φυσικά δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι δεν καταλαβαίνω την λογική βάση της οποίας άνοιξες αυτό το θρεντ και στην ουσία συμφωνώ μαζί σου!

Και κάτι ακόμα. Δεν έγραψα σε κανένα από τα προαναφερθέντα θρεντάκια... δεν ξέρω ως τι με κατατάσσει αυτό αλλά να βγαίνει κάποιος σε κάποιο από αυτά και να λέει στην ψύχρα "Get a life" δεν είναι ότι καλύτερο ημέρες που είναι.... εγώ προσωπικά θα πικραινόμουν πολύ αν μου το έλεγε εμένα κάποιος αυτό....(σημείωση: Ακόμα δεν τα έχω διαβάσει γιατί απλά είχα βαρεθεί να λέω χρόνια πολλά και τα έβαλα στην υπογραφή μου να ηρεμήσω!)

Ελπίζω πάντως η περίσταση να έγινε μάθημα και να μην ξαναέχουμε τέτοια φαινόμενα με άτυπους συναγωνισμούς για το ποιος θα φτιάξει το πρώτο θρεντ για ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, γεγονός όμως που σίγουρα δεν είναι και από τα μεγαλύτερα προβλήματά μας... με απλά λόγια, πολύ κακό για το (σχεδόν) τίποτα.... :cry: :alien: :!:

Καλή χρονιά σε όλους! Ειρήνη στους λαούς! :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX ( 1 Ιαν. 2004 , 21:21)

Για μένα απο την στιγμή που θα απαντήσειs σε ενα thread ενόs χρήστη με ευχέs και χρόνια πολλά, ειναι αγενέs να μην τιμήσειs και τουs υπόλοιπουs. (εκτόs και αν μιλλάμε για πάρα πολλά threads πράγμα που δεν υφίστατε βέβαια εν προκειμένω).

Σε αυτό θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω... :o

Είπαμε να μιλήσουμε σοβαρά!

Ένα θα πω! Εμείς στο myphone τιμάμε πολύ εύκολα όλα τα threads, ακόμη και αν δεν έχουμε ιδέα για το περιεχόμενό τους... :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 1 Ιαν. 2004 , 21:51)

Και νομίζω Γιάννη ότι αν μη τι άλλο θα μπορούσες να περιμένεις μέχρι αύριο και να μην αμαυρώσεις (περεταίρω!) την ημέρα της πρωτοχρονιάς. Φυσικά δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι δεν καταλαβαίνω την λογική βάση της οποίας άνοιξες αυτό το θρεντ και στην ουσία συμφωνώ μαζί σου!

Αυτό Αλέξη πραγματικά δεν το σκέφτηκα... :( Ήταν η παρόρμηση της στιγμής ίσως...

Έχεις δίκιο, θα μπορούσα να το ανοίξω αργότερα, αλλά θεωρώ οτι η Πρωτοχρονιά δεν είναι πια και μια τόσο σπουδαία θρησκευτική γιορτή στις μέρες μας! Το show επικρατεί....

Η επιφάνεια όπως πάντα μας χαρακτηρίζει!

Επιπλέον αν το άνοιγα αργότερα δεν θα δινόταν η απαιτούμενη προσοχή. Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί: "Εντάξει, πέρασε!" ή "Που το θυμήθηκες αυτό ρε φίλε;"

Συμφωνώ με αυτά που γράφεις! Όπως πάντα έχεις τα επιχειρήματα να πείθεις... ;)

Λυπάμαι αν σας χάλασα το τόσο εορταστικό κλίμα! :o

Συμφωνώ με το get a life γενικώς για όσους από εμάς έχουμε μπερδέψει το internet με την πραγματικότητα (προσοχή έβαλα και τον εαυτό μου μέσα - για να μην ξεκινήσει και κανείς).

Αλλά το συγκεκριμένο παράδειγμα που φέρνεις με τα threads για χρόνια πολλά θεωρώ ότι είναι άστοχο :!:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 1 Ιαν. 2004 , 23:00)

Σε αυτό θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω... :o

Είπαμε να μιλήσουμε σοβαρά!

Mε προσβάλειs βέβαια, αλλα εάν δεν το κατάλαβεs αυτό που εννοώ, είμαι έτοιμοs να στο κάνω ποιό λιανά.

Παρόλο που το συγκεκριμένο thread έχει σχέση με ένα σοβαρό θέμα , δλδ Net - IRL (In Real Life) θα επισημάνω αγαπητέ johner ότι ήταν λίγο ατυχής η στιγμή που τοποθετήθηκες στο θέμα και ο τρόπος.

Προσωπικά τη φράση "Get a life" τη χρησιμοποιώ για να προσβάλω κάποιον και νομίζω ότι έτσι χρησιμοποιείται γενικά.

Ευχαρίστως αλλάζω τον τίτλο του θέματος από "Get a life" σε "Internet VS Real Life. Μήπως ζείτε εκτός πραγματικότητας??"

Τρεις μέρες τώρα βλέπω τα πολλαπλά threads για τα Χρόνια Πολλά και τον Καινούριο Χρόνο, όμως επίτηδες έκανα τα "στραβά μάτια" λόγω των ημερών.

Με ξέρετε καλά πως δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω ανοικτά 3-4 threads με ίδιο/παρόμοιο θέμα.

Σκέφτηκα ωστόσο, "Πρωτοχρονιά είναι δεν περιάζει. Θα είναι λάθος από μέρους μου , να αρχίσω τα κλειδώματα παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς".

Τέσπα. Πάμε παρακάτω, Καλή Χρονιά σε όλους και προσπαθείστε εδώ να τοποθετηθείτε στο θέμα Internet VS Real Life χωρίς πολλούς πολλούς διαξιφισμούς.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Πιστευω οτι δεν χρειαζοταν καν να ασχοληθεις με το θεμα.Ενταξει,ειναι λιγο υπερβολη να ανοιγονται ξαφνικα τοσα θεματα με το ιδιο θεμα(ναι,το ξερω οτι επαναλαμβανομαι :whistle: )αλλα δεν νομιζω οτι συμβαινει και καθε μερα..Χαρην των ημερων;).Εξαλλου και ο ιδιος ο vampyre αυτο λεει...Σωστα εκανες και το επισημανες αλλα θα μπορουσες να το αφησεις κιολας:).Σε καθε αλλη περιπτωση ο Co-Admin θα ειχε ηδη επεμβει...

Φιλικα :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre ( 2 Ιαν. 2004 , 10:30)

Παρόλο που το συγκεκριμένο thread έχει σχέση με ένα σοβαρό θέμα , δλδ Net - IRL (In Real Life) θα επισημάνω αγαπητέ johner ότι ήταν λίγο ατυχής η στιγμή που τοποθετήθηκες στο θέμα και ο τρόπος.

Προσωπικά τη φράση "Get a life" τη χρησιμοποιώ για να προσβάλω κάποιον και νομίζω ότι έτσι χρησιμοποιείται γενικά.

Ευχαρίστως αλλάζω τον τίτλο του θέματος από "Get a life" σε "Internet VS Real Life. Μήπως ζείτε εκτός πραγματικότητας??"

Τρεις μέρες τώρα βλέπω τα πολλαπλά threads για τα Χρόνια Πολλά και τον Καινούριο Χρόνο, όμως επίτηδες έκανα τα "στραβά μάτια" λόγω των ημερών.

Με ξέρετε καλά πως δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω ανοικτά 3-4 threads με ίδιο/παρόμοιο θέμα.

Σκέφτηκα ωστόσο, "Πρωτοχρονιά είναι δεν περιάζει. Θα είναι λάθος από μέρους μου , να αρχίσω τα κλειδώματα παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς".

Τέσπα. Πάμε παρακάτω, Καλή Χρονιά σε όλους και προσπαθείστε εδώ να τοποθετηθείτε στο θέμα Internet VS Real Life χωρίς πολλούς πολλούς διαξιφισμούς.

Αυτό Vampyre μου το ανέφερε και ο Trobocop® παραπάνω και πιθανόν να ήταν ατυχής η δεδομένη στιγμή!

Μάλλον ήταν....

Όπως εξήγησα λοιπόν και παραπάνω ήταν η παρόρμηση της στιγμής, αλλά μου φάνηκε κάπως άσχημο αυτό που συνέβη!

Πραγματικά ο σκοπός μου δεν είναι να προσβάλλω, αλλά να προβληματίσω και μέσα από τον παραπάνω, ομολογουμένως προκλητικό, τίτλο να τραβήξω την προσοχή!

Φυσικά δεν ήταν υπόδειξη προς τους moderators να κλειδώσουν τα ανοιγμένα threads ούτε είχα απαίτηση να γίνει κάτι τέτοιο, άσχετα αν έγινε και κατανοητά όσα μου λες!

Η στάση σου δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη!

Όσο για την αλλαγή του τίτλου, δεν έχω κανένα πρόβλημα! :)

Κάποιες παρατηρήσεις! :!:

Εκτός από εσένα και 1-2 ακόμη χρήστες, κανείς δεν τοποθετήθηκε σοβαρά στο thread που ανοιξα και κατ' επέκταση αυτό προσβάλλει και εμένα!

Αντιθέτως πολλοί έσπευσαν να ευχηθούν τα χρόνια τους πολλά στα threadάκια που ανοιξαν αυτές τις δύο μέρες!

Φυσικά αυτό θεωρώ οτι προσβάλλει το myphone και το επίπεδό του! Δηλαδή γίνονται υποχωρήσεις σε ποιότητα προς αύξηση της ποσότητας; :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX ( 2 Ιαν. 2004 , 03:00)

Mε προσβάλειs βέβαια, αλλα εάν δεν το κατάλαβεs αυτό που εννοώ, είμαι έτοιμοs να στο κάνω ποιό λιανά.

Μήπως υποτιμάς την νοημοσύνη μου;

Θεωρείς οτι δεν είμαι ικανός να κατανοήσω δύο σειρές!

Πάντως θα ήθελα να μου το κάνεις και πιο "λιανά", για να δω πως είναι; :blink:

Για να σιάξω τον τίτλο βρε johner να δούμε το τύχη θα έχει το θέμα? :)
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Καλο θα ηταν το θεμα να παραμεινει διοτι αυτο το φαινομενο επικρατει και εκτος του chat & fun.Για το συγκεκριμενο σχετικα με τις ευχες κλπ οπως ειπα-χαρη των ημερων-δεν με πειραξε καθολου..Απο κει και περα ομως η σταση μου αλλαζει..και το χειροτερο κατ'εμε δεν ειναι τα ιδια θεματα αλλα οι ιδιες ερωτησεις μεσα σε ενα θεμα...Βεβαια και εγω σιγουρα εχω υποπεσει σε τετοιο σφαλμα αλλα αντε να διαβασεις 1000+ post...:)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 2 Ιαν. 2004 , 19:37)

Μήπως υποτιμάς την νοημοσύνη μου;

Θεωρείς οτι δεν είμαι ικανός να κατανοήσω δύο σειρές!

Πάντως θα ήθελα να μου το κάνεις και πιο "λιανά", για να δω πως είναι; :blink:

Αφού το κατάλαβεs, άρα συνειδητά με πρόσβαλεs και επειδή συνεχίζειs σε επιθετικό ύφοs δεν θα σου κάνω τίποτα λιανά διοτι θα προσκρούσω σε τοίχο. Χθέs προσπάθησεs να λοιδορήσειs την άποψή μου, στο γνωστό ύφοs του παρελθόντοs (που έλπιζα πωs είχε περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή του) και τώρα με ύφοs άνευ εορταστικού πνεύματοs το συνεχίζειs.

Δικαίωμά σου να ειρωνεύεσαι και δικαίωμά μου να θεωρώ την στάση σου απαράδεκτη και μάλιστα κατ'εξακολούθηση. Όλοι χωράμε φυσικά στην δημοκρατική κοινωνία του myphone και συνεχίζουμε. Καλό σου βράδυ.

ΟΚ.

Λοιπόν παρακαλώ όχι άλλα one-on-one flame posts μεταξύ johner και Videomix. Plz δηλαδή.

Πάρτε τη διαφωνία σε PM , email παρακαλώ. Σε κάτι πιο προσωπικό βρε παιδί μου.. (κόντρα με γιαούρτια :lol: , τουρτοπόλεμο :whistle: , paintball :cool: , κόντρα μπιλιάρδου :alien: κάτι τέλος πάντων.)

Θενξ. Καλή Χρονιά και στους δυό σας. :)

Wirelessly posted (Sony Ericsson T610: SonyEricssonT610/R301 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Vasika tha sumfwnhsw me ton johner. Exei paraginei ligo to thema me ta polla threads. Alla kai to ''get a life'' einai polu sklhro. Xalarwse file mou ki an se enoxloun ta sugkekrimena threads, apla agnohse ta ;)

Pantws mou fainontai ligo upokritika tetoia sxolia apo atoma me 2000+ posts :kakia: :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre ( 2 Ιαν. 2004 , 19:55)

Πάρτε τη διαφωνία σε PM , email παρακαλώ. Σε κάτι πιο προσωπικό βρε παιδί μου.. (κόντρα με γιαούρτια :lol: , τουρτοπόλεμο :whistle: , paintball :cool: , κόντρα μπιλιάρδου :alien: κάτι τέλος πάντων.)

Πολύ σωστά!! Αν δεν ήταν internet.... και ήταν real life, αυτά οι 2 τώρα τι θα κάνανε? Θα πλακωνόντουσαν? :lol: Just joking, calm down. ;)

Kαι για να είμαι στο πνεύμα των ημερών - και του thread να πω το εξής:

Δεν θυμάμαι ΠΟΙΟΣ, σε ΠΟΙΟ thread (άρα μη με πυροβολίσετε ότι το γράφω σκόπιμα).... είδα στις 1/1/2004 και ώρα 00:00 ΑΚΡΙΒΩΣ, ένα thread με ευχές για καλή χρονιά κλπ κλπ κλπ.

Μου θύμισε το πρώτο καράβι στο λιμάνι, το πρώτο μωρό της χρονιάς κι όλα τα σχετικά ρεπορτάζ των καναλιών αυτές τις χρονιάρες ημέρες. Δεν είναι κακό αυτό που έγινε. Δεν το κατακρίνω.

ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. Αυτός που το κανε. Τη στιγμή που το κανε.... περίμενε με το δάκτυλο πάνω από το κουμπάκι για υποβολή? Αυτό το άτομο που έκανε πρωτοχρονιά........στο internet !?!?!!? :o

Δεν περιμένω απάντηση στο ερώτημα μου. Ρητορικό είναι εξάλλου. ;)

Don't criticize... what you can't understand...!

Wirelessly posted (Sony Ericsson T610: SonyEricssonT610/R301 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την supernet

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre ( 2 Ιαν. 2004 , 19:55)

Πολύ σωστά!! Αν δεν ήταν internet.... και ήταν real life, αυτά οι 2 τώρα τι θα κάνανε? Θα πλακωνόντουσαν? :lol: Just joking, calm down. ;)

Kαι για να είμαι στο πνεύμα των ημερών - και του thread να πω το εξής:

Δεν θυμάμαι ΠΟΙΟΣ, σε ΠΟΙΟ thread (άρα μη με πυροβολίσετε ότι το γράφω σκόπιμα).... είδα στις 1/1/2004 και ώρα 00:00 ΑΚΡΙΒΩΣ, ένα thread με ευχές για καλή χρονιά κλπ κλπ κλπ.

Μου θύμισε το πρώτο καράβι στο λιμάνι, το πρώτο μωρό της χρονιάς κι όλα τα σχετικά ρεπορτάζ των καναλιών αυτές τις χρονιάρες ημέρες. Δεν είναι κακό αυτό που έγινε. Δεν το κατακρίνω.

ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. Αυτός που το κανε. Τη στιγμή που το κανε.... περίμενε με το δάκτυλο πάνω από το κουμπάκι για υποβολή? Αυτό το άτομο που έκανε πρωτοχρονιά........στο internet !?!?!!? :o

Δεν περιμένω απάντηση στο ερώτημα μου. Ρητορικό είναι εξάλλου. ;)

Mporei na eixe etoimasei to post kai apla na pathse apla to submit. Wireless posting rulez :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet ( 2 Ιαν. 2004 , 20:28)

Πολύ σωστά!! Αν δεν ήταν internet.... και ήταν real life, αυτά οι 2 τώρα τι θα κάνανε? Θα πλακωνόντουσαν? Just joking, calm down.

Πολύ σωστά!! Αν δεν ήταν internet.... και ήταν real life, αυτoί οι 2 μπορεί να ήταν και το ίδιο πρόσωπο :blink: Just joking, calm down.

ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. Αυτός που το κανε. Τη στιγμή που το κανε.... περίμενε με το δάκτυλο πάνω από το κουμπάκι για υποβολή? Αυτό το άτομο που έκανε πρωτοχρονιά........στο internet !?!?!!?

Δεν περιμένω απάντηση στο ερώτημα μου. Ρητορικό είναι εξάλλου.

λολ. Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται! Την ίδια απορία έχω και εγώ! Με μια μικρή διαφορά: Και εγώ έκανα πρωτοχρονιά στο internet, όχι φυσικά επειδή δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω, αλλά επειδή έπαιρνα αντιβίωση και κάτι άλλα ψιλά και δεν μπορούσα να βγω έξω.....

Και καλά εγώ...οι άλλοι? Απλά, φαντάζομαι δεν είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν (χωρίς αυτό φυσικά να είναι απαραίτητα κακό) για χίλιους δυο λόγους (ήταν μακριά από το σπίτι τους κ.τ.λ.) και προτίμησαν να περάσουν την πρωτοχρονιά με την φιλική τους on-line κοινότητα. Δεν είναι κακό. Κακό ξέρετε τι είναι? Ούτε εγώ! Μόνο ο Θεός το ξέρει! Όπως είπα και λίγο πιο πριν θέλω να μην αμφιβάλλω για τις καλές προθέσεις των παιδιών που έφτιαξαν αυτά τα θρεντάκια! Και να πω και κάτι άλλο? Κανείς δεν θα μπορούσε να ξέρει όταν αποφάσιζε να φτιάξει ένα θρεντ του στυλ "πρώτο ποστ κτλκτλκτλ" ότι την ίδια ιδέα την είχαν και χμμμμμ, αρκετοί άλλοι!!!! Το αποτέλεσμα το είδαμε. Προσωπικά δεν με πείραξε, αλλά επειδή το θεώρησα υπερβολή δεν πήγα να γράψω....απλά!

Όλα τα παραπάνω φυσικά έχοντας εξαντλήσει (μέρες που είναι) την καλή μου διάθεση και πίστη προς αυτούς που έφτιαξαν τα επίμαχα θρεντ...... :cry:

Έγραψα το πρώτο μου ποστ ομολογω με "πυροσβεστική" διάθεση για να μην την πέσουν όλοι μαζί πάνω στον johner και γίνει το θρεντ (πρόωρα) battle ground... και να του δώσω μια ευκαιρεία να αναγνωρίσει το δικό του μερίδιο της υπερβολής εξαιτίας ενός φιλικού προσώπου και όχι ενός Moderator.... anyway, το γεγονός ότι ο βαμπιρ απέφυγε να μοιράσει λουκέτα πιστεύω και εγώ ότι είναι προς τιμήν του!

Πάμε τώρα στο άλλο μεγάλο κεφάλαιο του θρεντ αυτού, το Σάκη τον βιντεομίκτη....

Δεν μου λες ρε Σάκη, για να έχουμε καλό ερώτημα, όταν ποστάρεις κάτι του στυλ

"Για μένα απο την στιγμή που θα απαντήσειs σε ενα thread ενόs χρήστη με ευχέs και χρόνια πολλά, ειναι αγενέs να μην τιμήσειs και τουs υπόλοιπουs"

τι περιμένεις να καταλάβει ο άλλος??? Εγώ ξέρεις τι κατάλαβα? Ούτε εγώ ξέρω! Γιατί πολύ απλά το άφησες στην μέση! οκ, ίσως να μην είχες χρόνο, ξέρεις όμως κάτι? Ούτε και o johner είχε διάθεση γιατί μπλέχτηκε η κατάσταση και μετά αμέσως γίνατε μπίλιες :cry: ..... Χαίρομαι που πιάσατε το νόημα των εορτών.... Και λυπάμαι επίσης που με τόση μεγάλη ευκολία ξεχάσατε την παλιά σας συμφιλιώση... :( Μάλλον δεν το εννούσατε και τόσο πολύ φαίνεται.....

Και σας αγαπάω και τους δυο :lol: , σας λατρεύω και τους δυο :p , σας εκτιμάω και τους δυο :D , οκ, αρκετά σας έγλειψα, αλλά πολύ το ξεφτιλίσατε ένα πολύ ωραίο θέμα, όπως έγινε με τον νέο του τίτλο....Είδες VIDEOMIX που εξελίχθηκε σε κάτι καλό????? Ε?????

Και για να τελειώνουμε αν όχι για τον jonher τοτε για μενα, θα ήθελα να μου εξηγήσεις, και όχι να μου κάνεις πιο λιανά ;) , τι εννούσες...

άμα πια.... :eek:

Όχι εχθρικά, Αλέξης!

Υ.Γ. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με λιγότερα επικοινωνιακά αδιέξοδα :D