Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ασε που με 400 ευρω μονο την οθονη παιρνεις.η ευρωπαικη ενωση εχει δωσει μεγαλο ποσο για να παρουν ολοι οι πρωτοετης λαπτοπ.αλλα τα λεφτα τρωνε αλλοι και σε μας αφηνουν ψιχουλα...

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ε λογικο μου φενεται που μειωσαν τα λεφτα κ αυξησαν το ποσοστο τωρα αυτο για αλλους ειναι καλο κ για αλλους οχι επειδη χανουν 100Ε απο την τσεπη τους.Δεν σκεφτεστε οτι αλλο ενα 5% τον μαθητων θα παρει λαπτοπ,πλεονεκτες!

Με 500Ε-600Ε μια χαρα λαπτοπ περνεις για να γραφεις τις εργασιουλες κ να σερφαρεις στο ινερνετ, εξαλλου με την τελευταια ταση των netbook βλεπε αsus eee , acer aspire one , msi wind κ.α τα οποια ξεκινουν απο 300 Ε κ φθανουν ως κ 500Ε πιστευω οτι καλυπτουν τα πλεονεκτηματα που λεει οτι αποκτας το προγρμμα, κ για αυτο θα μειωσαν την επιδοτηση !

Ε λογικο μου φενεται που μειωσαν τα λεφτα κ αυξησαν το ποσοστο τωρα αυτο για αλλους ειναι καλο κ για αλλους οχι επειδη χανουν 100Ε απο την τσεπη τους.Δεν σκεφτεστε οτι αλλο ενα 5% τον μαθητων θα παρει λαπτοπ,πλεονεκτες!

Με 500Ε-600Ε μια χαρα λαπτοπ περνεις για να γραφεις τις εργασιουλες κ να σερφαρεις στο ινερνετ, εξαλλου με την τελευταια ταση των netbook βλεπε αsus eee , acer aspire one , msi wind κ.α τα οποια ξεκινουν απο 300 Ε κ φθανουν ως κ 500Ε πιστευω οτι καλυπτουν τα πλεονεκτηματα που λεει οτι αποκτας το προγρμμα, κ για αυτο θα μειωσαν την επιδοτηση !

λαπτοπ της σφαλιαρας που μονο μπαινεις ιντερνετ και κανεις τις εργασιες ξερω και εγω με τετοιες τιμες.το θεμα ειναι εχει και αλλα πραγματα ενα pc απο την στιγμη που οι πιο πολλοι θα σκασουν και λιγα λεφτα παραπανω.να αξιζει,οχι απλες βασικες λειτουργειες...περα απο αυτα κατα την γνωμη μου σε ολους τους φοιτητες θα επρεπε να δινουν την επιδοτηση και στους αριστουχους εντελως τζαμπα....αλλα τεσπα.

sorry κιόλας αλλά αυτό είναι πλεονεξία... σε εμάς δεν έδιναν τίποτα. στην τελική ο σκοπός της επιδότησης δε είναι να κυκλοφορείτε με τον τέλειο υπολογιστή αλλά να έχετε το απαραίτητο εφόδιο για να κάνετε την δουλειά σας... αν θέλετε το super laptop ζητήστε λεφτά από τον μπαμπά ή δουλέψτε!:protest:

Κακά τα ψέματα το πιο δίκαιο θα ήταν να δίνουν περισσότερες επιχορηγήσεις (ή τζάμπα μηχανήματα) στους φοιτητές του κλάδου και σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη. Δεν είναι το ίδιο να δίνεις ένα λαπτοπ σε έναν αρχιτέκτονα και σε ένα παιδαγωγό

Υπάρχει ένας σαφής διαχωρισμός ως προς την αναγκαιότητα πρόσβασης σε φορητό υπολογιστή.

Επιπλέον μην αγχώνεστε τόσο πια για λάπτοπ. 2οετής είμαι πλέον :happy: και είδα τι γινόταν στη σχολή (σημειωτέον ότι έχει άμεση σχέση με Η/Υ).

Οι πρώτοι της σχολής αγόρασαν λάπτοπ με "επιδότηση" και για 1 βδομάδα τα φέρναν στη σχολή. Ε λοιπόν μετά από τη 1 βδομάδα σταμάτησαν και τα παράτησαν σπίτι, περιορίζοντας τη χρήση τους στις φοβερές και τρομερές εργασίες που έχουμε (20 γραμμές κώδικα με το ζόρι) και αφήνοντας το show-off κατά μέρους.

Μη κάνετε το λάθος να πάρετε από τώρα λαπτοπ.

Διότι:

1) είναι πολύ βαρύ για να το κουβαλάτε. Και 2 κιλά να ζυγίζει είναι βαρύ.

2) κινδυνεύετε από κλοπή. Το πιο πιθανό να το κουβαλάτε σε ειδική τσαντούλα (εμφανές) από το σπίτι στη σχολή ή στο σπίτι φίλου σας με τα πόδια (επικίνδυνο) με το λεωφορείο ή χειρότερα με το αυτοκίνητό σας (οι λίγοι από σας που θα έχουν τα πρώτα 2 χρόνια θα κλαίγονται αν τους σπάσουν το τζάμι για ένα κ*λολάπτοπ)

3) ΔΕΝ χρειάζεται. Οι νησίδες υπολογιστών σας καλύπτουν για τα πρώτα 3-4 χρόνια

4) όταν θα το χρειαστείτε πραγματικά οι ικανότητές του ΔΕΝ θα σας καλύπτουν (πρόοδος τεχνολογίας)

Μην παρασύρεστε από τις αμερικάνικες ταινίες. Ούτε σημειώσεις θα κρατάτε με λαπτοπ (κουραστικό, αργό, σπαστικό) ούτε τρομερές εργασίες θ κάνετε. Η ανάγκη των λαπτοπ θα έρθει για λίγους στο τελευταίο 1-1,5 χρόνο όταν θα κάνετε περισσότερα εργαστήρια+εργασίες όπου θα αναγκαστείτε λόγω της εργασίας να φέρνετε τον υπολ. στη σχολή (π.χ. για να δείξεις στον καθηγητή ένα νέο υπολογιστικό μοντέλο που ανέπτυξες, για να εφαρμόσεις επιτόπου μια νέα μέθοδο χρήσης πολυπύρηνων επεξεργαστών κτλ)

Πλέον υπάρχουν τα ωραιότατα φλασάκια, τα βάζεις όπου θες, δεν φαίνονται, έχουν μεγάλη χωρητικότητα. Πας στη νησίδα κάνεις την εργασία (όση προλάβεις) την υπόλοιπη σπίτι. Αν πια θες να μπαίνεις και στο ιντερνετ αγοράζεις ένα ωραιότατο smartphone και είσαι τζάμι :D.

Στο επίπεδο που είστε/είμαστε επενδύστε σε desktop όχι laptop

[sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member

a.k.a. TWMN community

sorry κιόλας αλλά αυτό είναι πλεονεξία... σε εμάς δεν έδιναν τίποτα. στην τελική ο σκοπός της επιδότησης δε είναι να κυκλοφορείτε με τον τέλειο υπολογιστή αλλά να έχετε το απαραίτητο εφόδιο για να κάνετε την δουλειά σας... αν θέλετε το super laptop ζητήστε λεφτά από τον μπαμπά ή δουλέψτε!:protest:
κουλαρε τα λεφτα της απιδοτησης δεν θα βγουν απο την τζεπη σου,το κρατος μου τα δινει που τα χορηγησε η ευρωπαικη ενωση....αλλα δεν σε παρεξηγω εμαθες να ζεις με τα λιγα που σου προσφερει το κρατος....το προβλημα σου δεν θα επρεπε να ειναι γιατι ζηταω εγω σαν αριστουχος περισσοτερα λεφτα αλλα για τι το κρατος δεν χορηγει σε ολους τους φοιτητες λαπτοπ ενω υποχρεουται να το κανει απο την στιγμη που σου επιβαλεται να παραδιδεις την εργασια σου ετοιμη απο pc.

Καλησπέρα παιδια!μπορει να μου πει καποιος που περασε νομικη Αθηνας ποτε αρχίζουν τα μαθήματα και με τι ξεκιναμε??(ώρα,αιθουσα κλπ)