Irriducibili Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Παιζει ενα σαιτ το http://www.destinpsifiaka.gr δεν εχει ανανεωθει ακομα αλλα σε κάμποσο καιρο θα βαζεις κωδικο και θα λεει αν δικαιουσαι.Αρα δε χρειαζεται για λαπτοπ Παράθεση LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 μηπως ξερετε τη χρειαζεται να κανω για να ξαναδωσω πανελληνιες του χρονου επειδει δεν περασα φετος.? ειμαι απο ΤΕΕ... Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 mipws omws xreiazetai gia tin epidothsh laptop??? Για την επιδότηση για το λαπτοπ νομίζω δεν χρειάζεται γιατί θα σου ζητήσουν την βεβαίωση σπουδών από την σχολή σου.Το συγκεκριμένο χαρτί είναι απαραίτητο για το Dsl Conn-X που θα πάρεις αν είσαι μέσα στους 5 πρώτους κάθε σχολής.Και ζητάνε το πρωτότυπο,δεν δέχονται φωτοτυπία.. Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Παιζει ενα σαιτ το http://www.destinpsifiaka.gr δεν εχει ανανεωθει ακομα αλλα σε κάμποσο καιρο θα βαζεις κωδικο και θα λεει αν δικαιουσαι.Αρα δε χρειαζεται για λαπτοπ Ααχ αυτό το site..Πέρυσι έλεγε από τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο "Σύντομα θα ανακοινωθούν οι νέες προθεσμίες"!Οι οποίες τελικά βγήκανε Φεβρουάριο-Μάρτιο!!!!:mad: (πολύ "συντομα"!) Για τις επιδοτήσεις για laptop τι παίζει τελικά; Ισχύει ότι παίρνουν το 20%; Στη σχολή μου πέρασα 27ος στους 186. Σ'αυτό το site θα βρεις τις πληροφορίες που θες.Ναι ισχύει το 20%.. Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sia_x Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 παιδια για την εγγραφη σε σχολη χρειαζεται απολυτηριο,βεβαιωση προσβασης κ.τ.λ να τα παμε φωτοτυπημενα και απικυρωμενα απο το σχολειο 'η να παμε τα πρωτοτυπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 παιδια για την εγγραφη σε σχολη χρειαζεται απολυτηριο,βεβαιωση προσβασης κ.τ.λ να τα παμε φωτοτυπημενα και απικυρωμενα απο το σχολειο 'η να παμε τα πρωτοτυπα? Τα πρωτότυπα νομίζω απλά χρειάζεται να τα δείξεις και δίνεις το αντίγραφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Τα πρωτότυπα νομίζω απλά χρειάζεται να τα δείξεις και δίνεις το αντίγραφο. Κι εγώ έτσι νομίζω..Γιατί το απολυτήριο βγαίνει μια φορά και κρατάς εσύ το πρωτότυπο. Σ'αυτούς θα δώσεις το αντίγραφο.. Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sia_x Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Κι εγώ έτσι νομίζω..Γιατί το απολυτήριο βγαίνει μια φορά και κρατάς εσύ το πρωτότυπο. Σ'αυτούς θα δώσεις το αντίγραφο.. εννοειται παντα επικυρωμενο απο το σχολειο,ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katbas Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Οκ ευχαριστώ.Θα πάω και εγώ στα κεπ να δω τι γίνεται τι εγινε με την διαγραφη σου? εγω πηγα εκει τελικα γιατι δεν εβγαζα ακρη .εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foxhound71 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Δεν χρειάζονται τα πρωτότυπα αν έχετε επικυρωμένα αντίγραφα μαζί. Και για όσους δεν το ξέρουν, στα Κ.Ε.Π. μπορείτε να επικυρώσετε οποιοδήποτε έγγραφο (απολυτήριο, βεβαίωση πρόσβασης κτλ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 τι εγινε με την διαγραφη σου? εγω πηγα εκει τελικα γιατι δεν εβγαζα ακρη .εσυ? Την έκανα από το κεπ και μέσα σε δύο ώρες μου είχαν στείλει από την Χαλκίδα την βεβαίωση διαγραφής.Δικαιολογητικά θέλει μια αίτηση από το Κεπ και μία υπεύθυνη δήλωση που δηλώνεις οτι επιθυμείς την διαγραφή σου και τον λόγο που θές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
met0511 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 ξερει καποιος τι γινεται με τισ μετεγγραφες?οχι τοσο με τη διαδικασια και τα δικαιολογητικα οσο με το τμημα που θα παω -ιστορικο αρχαιολογικο απθ-δεν εχω κανει καν την εγγραφη και δεν ξερω κανεναν απο εκει να με ενημερωσει σχετικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 εννοειται παντα επικυρωμένο απο το σχολειο,ε? Ναι αυτό εννοείται!Οπωσδήποτε επικυρωμένο είτε από το σχολείο είτε από το ΚΕΠ. Δεν χρειάζονται τα πρωτότυπα αν έχετε επικυρωμένα αντίγραφα μαζί. Και για όσους δεν το ξέρουν, στα Κ.Ε.Π. μπορείτε να επικυρώσετε οποιοδήποτε έγγραφο (απολυτήριο, βεβαίωση πρόσβασης κτλ.) Εγώ πάντως θυμάμαι ότι μου ζήτησαν να δουν και το πρωτότυπο.Έτσι κι αλλιώς τι πειράζει να κουβαλάς 1-2 χαρτιά παραπάνω μαζί σου καλού κακού?Απ'το να ξανατρέχεις στην γραμματεία,πιστεύω καλύτερο..(Με την προϋπόθεση ότι προσέχεις μην τα χάσεις βέβαια,γιατί το απολυτήριο δεν ξαναβγαίνει!:!:) Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foxhound71 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Εγώ πάντως θυμάμαι ότι μου ζήτησαν να δουν και το πρωτότυπο.Έτσι κι αλλιώς τι πειράζει να κουβαλάς 1-2 χαρτιά παραπάνω μαζί σου καλού κακού?Απ'το να ξανατρέχεις στην γραμματεία,πιστεύω καλύτερο..(Με την προϋπόθεση ότι προσέχεις μην τα χάσεις βέβαια,γιατί το απολυτήριο δεν ξαναβγαίνει!:!:) Τι να πω, κανονικά δεν θα έπρεπε να στο ζητήσουν εφόσον τους πήγες νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Κανεις που να περασε στο ΤΕΙ Χαλκiδας στο τμημα μηχανολογιας; Να ρωτησω κατι,αν θελω να παρω μετεγγραφη και μαλλον θα μεινω σε εστια,τα χαρτια για την εστια θα τα κανω στην πολη που περασα η στην πολη που θα παρω μετεγγραφη; Επισης αληθευει οτι αν παρεις μετεγγραφη χανεις το πρωτο εξαμηνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Την έκανα από το κεπ και μέσα σε δύο ώρες μου είχαν στείλει από την Χαλκίδα την βεβαίωση διαγραφής.Δικαιολογητικά θέλει μια αίτηση από το Κεπ και μία υπεύθυνη δήλωση που δηλώνεις οτι επιθυμείς την διαγραφή σου και τον λόγο που θές Ο,τι να ναι...Εγω πηγα σε ΚΕΠ και μου λενε οτι δεν γινεται γιατι πρεπει να παραδωσω το πασο (εννοουσαν μαλλον το βιβλιαριο σπουδων) στη σχολη. Παιρνω μετα και στ σχολη για να ειμαι σιγουρος, μου λενε "οχι, πρεπει να ερθεις απο δω". Οπως ακριβως σου τα ειπαν και σενα δηλαδη! :p Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Egw phga mexri tn Xio kai ekana tin eggrafh kai enw mou pan ola pou xreiazetai dn mou eipan na ferw kai ena pistopoihtiko apo tn dhmo pou xreiazotan gia tn anavolh st strato... Pali kala m pan oti mporw na t kanw kai sto kainourio panepisthmio auto (afou 8a parw meteggrafh )... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glamourous Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 το απολυτήριο δεν ξαναβγαίνει!:!:) Βγαίνει όμως ένα πιστοποιητικό απ'το σχολείο που το χρησιμοποιείς όπως και το απολυτήριο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 παιδιά όπως βγάλει βαθμό προσβασης κάτω απο 10 κ μόρια κάτω απο 10.000 δν περνάει σε σχολή .. σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Ναι σωστα! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 re seis ..ksenerwsa.... mphka 3os sth sxolh m...kai de tha parw ta 1000 euro gt eimai leei apo thn polh p einai to tei.... dld dn hrtha apo allou...... apla laptop... paizei k tpt allo mhpws??????????:confused::confused::confused: Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sia_x Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 re seis ..ksenerwsa.... mphka 3os sth sxolh m...kai de tha parw ta 1000 euro gt eimai leei apo thn polh p einai to tei.... dld dn hrtha apo allou...... apla laptop... paizei k tpt allo mhpws??????????:confused::confused::confused: εγω μονο για λαπτοπ ξερω.τα 1000 ευρω ποιοι τα δικαιουνται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Παιδια πηγα να γραφτω σημερα..... Τραυματικη εμπειρια!!!! :!: Απο το σταθμο του τραινου μεχρι τη σχολη να μαζευονται σαν τις μυγες τα ατομα των παραταξεων.... Εμπαινα με συνοδεια 15 ατομων και μεσα με περιμεναν αλλα 30 το λιγοτερο.... Πραγματικα γελοιοτητες και ξενερωσα τελειως.... Ειναι τοσο δυσκολο πια να καταλαβει καποιος το "Ευχαριστω, δε χρειαζομαι βοηθεια!"??? Ειχατε παρομοιες εμπειριες??? Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Παιδια πηγα να γραφτω σημερα..... Τραυματικη εμπειρια!!!! :!: Απο το σταθμο του τραινου μεχρι τη σχολη να μαζευονται σαν τις μυγες τα ατομα των παραταξεων.... Εμπαινα με συνοδεια 15 ατομων και μεσα με περιμεναν αλλα 30 το λιγοτερο.... Πραγματικα γελοιοτητες και ξενερωσα τελειως.... Ειναι τοσο δυσκολο πια να καταλαβει καποιος το "Ευχαριστω, δε χρειαζομαι βοηθεια!"??? Ειχατε παρομοιες εμπειριες??? Αν πέρναγες ΤΕΙ Ηγουμενίτσας θα είχες την ησυχία σου.. Και να ήθελες δηλαδή την βοήθεια κάποιου να γραφτείς δεν θα την έβρισκες...!:p Σαν στο σπίτι σου, ακόμα κ τις φωτοτυπίες μόνος σου θα τις έβγαζες πρώτη μέρα και μετά αντε να κάτσεις κ για κανενα καφε με την γραμματεία της σχολής γιατί θα ήταν μόνη η κακομοίρα...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 "Δυστυχως" πηγα στην ΑΣΟΕΕ.... Και δεν εβλεπα την ωρα να φυγω απο κει μεσα..... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts